Idioti godine u splitu...
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Idioti godine u splitu...
vili40 wrote:samo mali dio ima koristi od turizma i naravno uhljebi koji se na njega zalijepili.Jebeš ti naš turizam kad turiste kao i nas sve pokrivamo uvozom.I kad taj turizam ne može platiti domaćeg konobara ni ta tri mjeseca godišnje pa traži besplatnu radnu snagu.
Kaj god, najbolje da se ti vratiš u švabiju a mi nastavimo s turizmom...
ajme ljubomore i zluradosti na turizam...patetično
Nama jedna godina gore jedna dolje...neš ti problema...a hladni pogon je praktički ništa...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
a osim toga vlasnici brodova plaćaju marini vez bez obzira na koronu, tako da će marina zaradit s koronom i bez
vili40 wrote:turizam bi trebao biti sporedan,usputan,ako nemaš industrije i poljoprivrede onda si kurac na biciklu što mi i jesmo.
zašto?
evo indija prepuna industrije i poljoprivrede a kurac su na biciklu
italija ima postotak turizma u bdpu skoro ko mi i dobro im je
nije baš da žive od prodaje fiata
u njemačkoj, francuskoj čak i u italiji tercijalan.vili40 wrote:turizam bi trebao biti sporedan,usputan,ako nemaš industrije i poljoprivrede onda si kurac na biciklu što mi i jesmo.
njemačka i hrvatska imaju isti broj turista i noćenja.
hrvatsa 12milijardi, njemačka 38 milijardi.
2014-12-30
vili40 wrote:samo mali dio ima koristi od turizma i naravno uhljebi koji se na njega zalijepili.Jebeš ti naš turizam kad turiste kao i nas sve pokrivamo uvozom.I kad taj turizam ne može platiti domaćeg konobara ni ta tri mjeseca godišnje pa traži besplatnu radnu snagu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
žive više od prodaje strojeva nego od turizma.marcellus wrote:vili40 wrote:turizam bi trebao biti sporedan,usputan,ako nemaš industrije i poljoprivrede onda si kurac na biciklu što mi i jesmo.
zašto?
evo indija prepuna industrije i poljoprivrede a kurac su na biciklu
italija ima postotak turizma u bdpu skoro ko mi i dobro im je
nije baš da žive od prodaje fiata
minhen za tri tjedna oktoberfesta ostvari milijardu eura, a hrvatska 12.
bmw zapošljava više nego cijeli hr turizam. samo u bavarskoj.
bulazniš.
mrtve ćemo brojat kasnije.
kod mene niti jedna birtija niti restoran ne radi, a živim u centru.
2014-12-30
Previše ste se navukli na turizam. Ja iman dva apartmana pa se nisan tija baviti time. Lipo san proda parcelu na Braču uz more pet tisuća kvadrata za po miljona eura , kupili dva stana i onda jednu parcelu od 700 kvadrata u Kaštelima da za još dva stana tu. Zato seka ima dva i ja dva stana. Plus svako ima kuću.
Ima turizam svoje dobre strane al kqd je on meni počeja dovodit masovno strqnu radnu snagu meni je postqlo jasno da to nije u korist naroda.
Neka vas je korona pohara. , Ko da je Bog usklišija moje molitve kad san psova na ovo :
https://net.hr/danas/hrvatska/hoce-li-hrvatsku-preplaviti-stranci-ukidaju-se-kvote-za-uvoz-radnika-sindikati-u-panici-da-ce-se-time-zaustaviti-rast-placa/
Kopira Merkel.
Ima turizam svoje dobre strane al kqd je on meni počeja dovodit masovno strqnu radnu snagu meni je postqlo jasno da to nije u korist naroda.
Neka vas je korona pohara. , Ko da je Bog usklišija moje molitve kad san psova na ovo :
https://net.hr/danas/hrvatska/hoce-li-hrvatsku-preplaviti-stranci-ukidaju-se-kvote-za-uvoz-radnika-sindikati-u-panici-da-ce-se-time-zaustaviti-rast-placa/
Kopira Merkel.
2014-04-11
pa gle kako se epi digao na zadnje noge a nisam ništa rekao što ne stoji i što i drugi ne znaju.Imaju i česi turizam,i švicarci i austrijanci i nijemci itd.ali nisu zapostavili ono bitno a to su industrija i poljoprivreda dok mi sve više zaostajemo.Kad dođem u njemački neki pogon ko da sam vremenski putnik.Što ti vrijedi turizam kad uvozom snabdjevaš goste pa time zapravo drugima dižeš BDP i što će ti takav turizam koji žica jeftinu stranu radnu snagu pa ih varaju i smjeste po deset u sobu.Korist od toga mogu imati samo uhljebi koji se namiruju iz poreza i ostalih davanja.veber wrote:u njemačkoj, francuskoj čak i u italiji tercijalan.vili40 wrote:turizam bi trebao biti sporedan,usputan,ako nemaš industrije i poljoprivrede onda si kurac na biciklu što mi i jesmo.
vili40-
2015-08-02
Viš šta je meni zasmetalo a tko je pratija kad san psova na to zna da je to tako : ja mogu radit u Rumunjsku i Rumunj ovamo i to je ok a onda Nepalac dolazi ode a ja ne mogu radit u Nepal.
Znači ja san tebi kume građanin drugog reda u vlastitoj državi ? I moja djeca isto ?
Kapital važniji od nacionalizma.
E pa neka te korona i tebe i Merkel od koje si kopira taj protunarodni zakon.
Sad kad se vrate ovi plus svi ovi šta su dobili otkaze plus blokada granice svugdje pa da vidim koga ćeš mi dovodit u državu.
Znači ja san tebi kume građanin drugog reda u vlastitoj državi ? I moja djeca isto ?
Kapital važniji od nacionalizma.
E pa neka te korona i tebe i Merkel od koje si kopira taj protunarodni zakon.
Sad kad se vrate ovi plus svi ovi šta su dobili otkaze plus blokada granice svugdje pa da vidim koga ćeš mi dovodit u državu.
2014-04-11
marc ima stalno temperaturu od turizma.vili40 wrote:pa gle kako se epi digao na zadnje noge a nisam ništa rekao što ne stoji i što i drugi ne znaju.Imaju i česi turizam,i švicarci i austrijanci i nijemci itd.ali nisu zapostavili ono bitno a to su industrija i poljoprivreda dok mi sve više zaostajemo.Kad dođem u njemački neki pogon ko da sam vremenski putnik.Što ti vrijedi turizam kad uvozom snabdjevaš goste pa time zapravo drugima dižeš BDP i što će ti takav turizam koji žica jeftinu stranu radnu snagu pa ih varaju i smjeste po deset u sobu.Korist od toga mogu imati samo uhljebi koji se namiruju iz poreza i ostalih davanja.veber wrote:u njemačkoj, francuskoj čak i u italiji tercijalan.vili40 wrote:turizam bi trebao biti sporedan,usputan,ako nemaš industrije i poljoprivrede onda si kurac na biciklu što mi i jesmo.
sada bumo živnuli, kada navale švabe.
2014-12-30
drugacije bi ti zborio da si na spisku za obiteljski metakmarcellus wrote:kinezi su riješili stvar u rekordnom roku jer pošalju prvog koji krši naredbe na strijealjanje i naplate familiji metak...
ali jebiga kod nas je liberalizam
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
veber wrote:u njemačkoj, francuskoj čak i u italiji tercijalan.vili40 wrote:turizam bi trebao biti sporedan,usputan,ako nemaš industrije i poljoprivrede onda si kurac na biciklu što mi i jesmo.
pričaš gluposti, italija ima sličan udio turizma u bdp-u kao i mi, oko 14 posto, i turizam kao grana raste a industrija opada u svim državama eu osim istočnih
švabe imaju 80 milijuna stanovnika i puno više turista
https://www.statista.com/statistics/413226/number-of-arrivals-spent-in-short-stay-accommodation-in-croatia/
https://www.statista.com/statistics/644714/travel-tourism-total-gdp-contribution-germany/
turizam njemačkoj nosi 300 a ne 30 milijardi eura
i najbrže je rastuća industrija u njemačkoj, proizvodnja je u slobodnom padu
2014-04-16
Sad je nula kume.marcellus wrote:zapravo, skoro 400 milijardi...
2014-04-11
podatak o broju turista u njemačkoj,
https://www.statista.com/statistics/560792/overnight-stays-german-accommodation/
https://www.statista.com/statistics/560792/overnight-stays-german-accommodation/
podatak o broju turista u njemačkoj, skoro 500 milijuna noćenja
ipak malo više nego u hrvatskoj
Sad je 0.marcellus wrote:podatak o broju turista u njemačkoj, skoro 500 milijuna noćenja
Ne kužiš ti još jel ?
2014-04-11
ti si kao i kyica.
samo francuska ima udio turizma od nekih 85% u odnosu na industriju.
a, pusti wiki i kiki.
za one električare i zaštitnike sam već pisao jer sam bio u bmw-u tko normalan ide uložiti milijardu eura u razvojnu tvornicu dizelskih motora, a godina je 2019a.
tako i ti bulazniš o turizmu koji će sada kihnut.
pa bu nam kao 95e kada je toz imao veći izvoz od bruta makarske.
samo francuska ima udio turizma od nekih 85% u odnosu na industriju.
a, pusti wiki i kiki.
za one električare i zaštitnike sam već pisao jer sam bio u bmw-u tko normalan ide uložiti milijardu eura u razvojnu tvornicu dizelskih motora, a godina je 2019a.
tako i ti bulazniš o turizmu koji će sada kihnut.
pa bu nam kao 95e kada je toz imao veći izvoz od bruta makarske.
2014-12-30
brkaš noćenja i broj ljudi.marcellus wrote:podatak o broju turista u njemačkoj, skoro 500 milijuna noćenja
hr i de su isti po broju ljudi.
odi na njemačku stranicu od ministarstva financija pa pogledaj.
stalno brkate.
2014-12-30
činjenica je da je njemačkoj to tercijalna industrija.
2014-12-30
Samo idiotima je to primarna industrija.veber wrote:činjenica je da je njemačkoj to tercijalna industrija.
2014-04-11
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Od iduće godine metro u Splitu
» Pola godine nove vlasti:Osijek se pokreće,u Zagrebu i Splitu stanje isto ili je lošije
» U spomen na Simu Djodana i njegov legendarni govor u Splitu 1990 godine na predizbornom skupu
» Kandidat godine za kmečavca i defetista godine gradonačelnik Darinko Dumbović
» Markovina izvalio biser godine pred kraj godine:'Duh bozica se najvise osjeti u - Sarajevu'
» Pola godine nove vlasti:Osijek se pokreće,u Zagrebu i Splitu stanje isto ili je lošije
» U spomen na Simu Djodana i njegov legendarni govor u Splitu 1990 godine na predizbornom skupu
» Kandidat godine za kmečavca i defetista godine gradonačelnik Darinko Dumbović
» Markovina izvalio biser godine pred kraj godine:'Duh bozica se najvise osjeti u - Sarajevu'
Page 3 of 4