Kinezi dominiraju svijetom sve su naguzili
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Kinezi dominiraju svijetom sve su naguzili
Tebe opet prekobacilo a?red wolf wrote:Kineski sustav je budućnost...To je novi svjetski poredak koji će biti uspostavljen...
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Ne...Orwelovski gledano...Taj sustav je doveden do savršenstva...tre wrote:Tebe opet prekobacilo a?red wolf wrote:Kineski sustav je budućnost...To je novi svjetski poredak koji će biti uspostavljen...
red wolf-
2016-02-10
Ne radi se o tome nego o tvom pristupu po kojem treba reducirati broj stanovnika na 500 milijuna do milijarde i to uz očekivani dolazak Isusa Krista koji bi valjda po tvome najnovijem prekobacivanju trebao prihvatiti budizam (kina) jer je to budućnost NWO koji pak pokušava izmiksati sve religije svijeta pa što kome paše nek zahvati.red wolf wrote:Ne...Orwelovski gledano...Taj sustav je doveden do savršenstva...tre wrote:Tebe opet prekobacilo a?red wolf wrote:Kineski sustav je budućnost...To je novi svjetski poredak koji će biti uspostavljen...
Gdje sam ja to zazivao redukciju stanovništva na 500 milijuna ili milijardu?tre wrote:Ne radi se o tome nego o tvom pristupu po kojem treba reducirati broj stanovnika na 500 milijuna do milijarde i to uz očekivani dolazak Isusa Krista koji bi valjda po tvome najnovijem prekobacivanju trebao prihvatiti budizam (kina) jer je to budućnost NWO koji pak pokušava izmiksati sve religije svijeta pa što kome paše nek zahvati.red wolf wrote:Ne...Orwelovski gledano...Taj sustav je doveden do savršenstva...tre wrote:Tebe opet prekobacilo a?red wolf wrote:Kineski sustav je budućnost...To je novi svjetski poredak koji će biti uspostavljen...
Budućnost je novi svjetski poredak i da to će biti kineski model...No, pritom sam sarkastičan, ili ciničan...Nisam baš siguran...hehehehehehehehehehehehe
red wolf-
2016-02-10
Ma da, idemo se praviti malo ludi, nisi govorio da majka zemlja to ne može podnjeti, da ćete nas reducirati i slične pizdarije?red wolf wrote:Gdje sam ja to zazivao redukciju stanovništva na 500 milijuna ili milijardu?tre wrote:Ne radi se o tome nego o tvom pristupu po kojem treba reducirati broj stanovnika na 500 milijuna do milijarde i to uz očekivani dolazak Isusa Krista koji bi valjda po tvome najnovijem prekobacivanju trebao prihvatiti budizam (kina) jer je to budućnost NWO koji pak pokušava izmiksati sve religije svijeta pa što kome paše nek zahvati.red wolf wrote:Ne...Orwelovski gledano...Taj sustav je doveden do savršenstva...tre wrote:Tebe opet prekobacilo a?red wolf wrote:Kineski sustav je budućnost...To je novi svjetski poredak koji će biti uspostavljen...
Budućnost je novi svjetski poredak i da to će biti kineski model...No, pritom sam sarkastičan, ili ciničan...Nisam baš siguran...hehehehehehehehehehehehe
Ono što je epi dobro primjetio da je ovima koji su najviše zazivali požar želja ispunjena i to na njihovoj koži.
Ne...Izvoli...Citiraj...Rado ću ti objasniti...tre wrote:Ma da, idemo se praviti malo ludi, nisi govorio da majka zemlja to ne može podnjeti, da ćete nas reducirati i slične pizdarije?red wolf wrote:Gdje sam ja to zazivao redukciju stanovništva na 500 milijuna ili milijardu?tre wrote:Ne radi se o tome nego o tvom pristupu po kojem treba reducirati broj stanovnika na 500 milijuna do milijarde i to uz očekivani dolazak Isusa Krista koji bi valjda po tvome najnovijem prekobacivanju trebao prihvatiti budizam (kina) jer je to budućnost NWO koji pak pokušava izmiksati sve religije svijeta pa što kome paše nek zahvati.red wolf wrote:Ne...Orwelovski gledano...Taj sustav je doveden do savršenstva...tre wrote:
Tebe opet prekobacilo a?
Ono što je epi dobro primjetio da je ovima koji su najviše zazivali požar želja ispunjena i to na njihovoj koži.
red wolf-
2016-02-10
Ne pada mi na pamet, toliko puta si uhvaćen u raskoraku i svaki put okreneš ploču pa jednostavno nema smisla s tobom o tome raspravljati.red wolf wrote:Ne...Izvoli...Citiraj...Rado ću ti objasniti...tre wrote:Ma da, idemo se praviti malo ludi, nisi govorio da majka zemlja to ne može podnjeti, da ćete nas reducirati i slične pizdarije?red wolf wrote:Gdje sam ja to zazivao redukciju stanovništva na 500 milijuna ili milijardu?tre wrote:Ne radi se o tome nego o tvom pristupu po kojem treba reducirati broj stanovnika na 500 milijuna do milijarde i to uz očekivani dolazak Isusa Krista koji bi valjda po tvome najnovijem prekobacivanju trebao prihvatiti budizam (kina) jer je to budućnost NWO koji pak pokušava izmiksati sve religije svijeta pa što kome paše nek zahvati.red wolf wrote:
Ne...Orwelovski gledano...Taj sustav je doveden do savršenstva...
Ponovit ću ti ---> citiraj i vrlo rado ću ti objasniti.tre wrote:Ne pada mi na pamet, toliko puta si uhvaćen u raskoraku i svaki put okreneš ploču pa jednostavno nema smisla s tobom o tome raspravljati.red wolf wrote:Ne...Izvoli...Citiraj...Rado ću ti objasniti...tre wrote:Ma da, idemo se praviti malo ludi, nisi govorio da majka zemlja to ne može podnjeti, da ćete nas reducirati i slične pizdarije?red wolf wrote:Gdje sam ja to zazivao redukciju stanovništva na 500 milijuna ili milijardu?tre wrote:
Ne radi se o tome nego o tvom pristupu po kojem treba reducirati broj stanovnika na 500 milijuna do milijarde i to uz očekivani dolazak Isusa Krista koji bi valjda po tvome najnovijem prekobacivanju trebao prihvatiti budizam (kina) jer je to budućnost NWO koji pak pokušava izmiksati sve religije svijeta pa što kome paše nek zahvati.
red wolf-
2016-02-10
Kineski "sustav" je sovjetski tip komunizma a Corona je njihov Černobil.red wolf wrote:Ne...Orwelovski gledano...Taj sustav je doveden do savršenstva...tre wrote:Tebe opet prekobacilo a?red wolf wrote:Kineski sustav je budućnost...To je novi svjetski poredak koji će biti uspostavljen...
Kinu treba zgaziti ekonomski povlačenjem proizvodnje, osobito visoke tehnologije, nisko-tehnološke stvari neka si zadrže dok ne zakuhaju i svrgnu zločinački komunistički sustav zauvijek.
Kada sagledaš posljedice bilo bi manje štete da ih je Donny "izgljivario" za novu godinu, ovako tko zna što će nam još napraviti...
Brain32-
2014-04-15
Bit ćeš ti dobar komunistički apartčik uskoro...heheheheheheheheheheheheBrain32 wrote:Kineski "sustav" je sovjetski tip komunizma a Corona je njihov Černobil.red wolf wrote:Ne...Orwelovski gledano...Taj sustav je doveden do savršenstva...tre wrote:Tebe opet prekobacilo a?red wolf wrote:Kineski sustav je budućnost...To je novi svjetski poredak koji će biti uspostavljen...
Kinu treba zgaziti ekonomski povlačenjem proizvodnje, osobito visoke tehnologije, nisko-tehnološke stvari neka si zadrže dok ne zakuhaju i svrgnu zločinački komunistički sustav zauvijek.
Kada sagledaš posljedice bilo bi manje štete da ih je Donny "izgljivario" za novu godinu, ovako tko zna što će nam još napraviti...
red wolf-
2016-02-10
mene više muči, da li zvat belu ili ne.
multikulti
preko puta mi se pederi skupljaju. ok to je njihova kuća.
kako se peder kuhaš?
multikulti
kako se peder kuhaš?
2014-12-30
veber wrote:mene više muči, da li zvat belu ili ne.
multikulti
kako se peder kuhaš?
Kokoš ima dva lica. To treba imati na umu.
Lokomotiva ide, ću, ću, ću. A pisak joj je jako glasan.
Čuje se kako kiša rominja po staklu.
Neću reći ništa više.
crvenkasti-
2014-04-17
Čak je i drugi svjetski rat i domovinski prestao.AssadNaPodmornici wrote:nema više Grete po medijima, nema više Are You Syrious, Katoličke misije za otvorene granice, Papa Sranjo se više ne javlja, pederske udruge nestali,
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A e..i .ustaše i partizani u karanteni.kaya wrote:Čak je i drugi svjetski rat i domovinski prestao.AssadNaPodmornici wrote:nema više Grete po medijima, nema više Are You Syrious, Katoličke misije za otvorene granice, Papa Sranjo se više ne javlja, pederske udruge nestali,
Trinity-
2014-04-17
triny bjezi dok mozes..bjeziTriny wrote:A e..i .ustaše i partizani u karanteni.kaya wrote:Čak je i drugi svjetski rat i domovinski prestao.AssadNaPodmornici wrote:nema više Grete po medijima, nema više Are You Syrious, Katoličke misije za otvorene granice, Papa Sranjo se više ne javlja, pederske udruge nestali,
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Od čega i kuda?vuksadinare wrote:triny bjezi dok mozes..bjeziTriny wrote:A e..i .ustaše i partizani u karanteni.kaya wrote:Čak je i drugi svjetski rat i domovinski prestao.AssadNaPodmornici wrote:nema više Grete po medijima, nema više Are You Syrious, Katoličke misije za otvorene granice, Papa Sranjo se više ne javlja, pederske udruge nestali,
Trinity-
2014-04-17
od vuka i dinare.Triny wrote:Od čega i kuda?vuksadinare wrote:triny bjezi dok mozes..bjeziTriny wrote:A e..i .ustaše i partizani u karanteni.kaya wrote:Čak je i drugi svjetski rat i domovinski prestao.AssadNaPodmornici wrote:nema više Grete po medijima, nema više Are You Syrious, Katoličke misije za otvorene granice, Papa Sranjo se više ne javlja, pederske udruge nestali,
janjetina u zagrebu ti je bolja.
2014-12-30
A kakvi su vukovi?veber wrote:od vuka i dinare.Triny wrote:Od čega i kuda?vuksadinare wrote:triny bjezi dok mozes..bjeziTriny wrote:A e..i .ustaše i partizani u karanteni.kaya wrote:
Čak je i drugi svjetski rat i domovinski prestao.
janjetina u zagrebu ti je bolja.
Brain32 wrote:Kineski "sustav" je sovjetski tip komunizma a Corona je njihov Černobil.red wolf wrote:Ne...Orwelovski gledano...Taj sustav je doveden do savršenstva...tre wrote:Tebe opet prekobacilo a?red wolf wrote:Kineski sustav je budućnost...To je novi svjetski poredak koji će biti uspostavljen...
ljudi ne vide da su oni izvor zla i da su im metode represivne..
nego ih jos hvale lol
Američki stručni medij 2015. g. pisao o novom ubojitom virusu domaće proizvodnjeLeviathan2 wrote:al ima snimak onog americkog kongresmena koji govori da su u americi umirali ljudi od korone jos prosle godineLegendovich wrote:moguce..bilo bi previse jezovito da je reala..AssadNaPodmornici wrote:to ti je fake , netko ti je lažirao tu knjigu i fotošopirao . malo proguglaj.Legendovich wrote:sreco govorimo o 50 godina unatrag..ako je netko planirao sa ovakvom preciznoscu,tome treba dici spomenik..ipak previse stvari uticu na dogadjaje u samo godinu dana..mortal wrote:
uvijek se znalo što će se dešavati unaprijed
Eno naoblajavaju ti neki likovi i pljuju po Medjugorju,odi im tamo i daj sibom po guzama..
Ugledni i najstariji američki znanstveni časopis „Nature“ (u kojemu ne može pisati nitko tko nema autoritet vrhunskog i svojim radovima dokazanog znanstvenog stručnjaka) u svom broju od 12. studenog 2015. godine, u članku pod naslovom „Engineered bat virus stirs debate over risky research“, navodi kako su američki znanstvenici uspjeli na bazi koronovirusa iz kineskih šišmiša (SHC014-CoV) napraviti svojevrsni neuhvatljivi virus, sposoban zaraziti ljude. Virus-mutant, nastao u američkim laboratorijima, ima visok stupanj zaraznosti i veliku sposobnost širenja, pričemu su američki stručnjaci upozoravali na teške posljedice zaraze takvim virusom. Službeni razlog stvaranja „American Chimere“ bio je izučavanje mogućnosti pojave novih virusa i opis razine njihove zaraznosti. Tehnički je to stvaranje izgledalo ovako: uzimali su virus SHC014-CoV iz pluća kineskih šišmiša i spajali ga s čovječjim virusom SARS što je rezultiralo da je ovaj prvi polučio svojstva drugoga i da može prodirati u organizam čovjeka i zaraziti ga. Već te iste 2015.g. niz uglednih virologa kritizirao je ovaj rad svojih američkih kolega, upozoravajući na njihovu neodgovornost jer svijet stavljaju pod ugrozu globalne epidemije umjetno stvorenog virusa. Jedno od najsimptomatičnijih upozorenja bilo je ono o pojavi snažne pneumonije (upale pluća).
Danas je jedna od glavnih teorija oko pojave aktualnog Covid-19 virusa upravo ona da je potekao od šišmiša u Wuhanu (ima i onih koji tvrde da je virus „pobjegao“ iz tamošnjeg kineskog biološkog instituta), koji je onda zarazio hranu na tamošnjim otvorenim tržnicama i nakon toga prešao na čovjeka. Ali Covid-19 ponaša se u ljudskim plućima gotovo identično spomenutom SHC014-CoV. I to je čitava priča: američki znanstvenici su željeli istražiti je li moguć prijelaz životinjskog virusa na čovjwka i dokazali kako je to moguće. Ali dalje od toga mi više ništa ne znamo. Je li tu bio i kraj istraživanja i jesu li proizvedeni opasni virusi-mutanti uništeni nitko ne zna niti će, vjerojatno, ikada i saznati.
Link
Trebalo bi otvoriti jednu temu teorije urote
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Poljaci dominiraju....
» Afganistanci naguzili malog Šveđanina
» Muse ponovno naguzili Švabe: većina mrtvih u Istanbulu Njemci
» Bakir Izetbegović: Hrvati su ti koji dominiraju i majoriziraju u BiH
» Putnici odlučili ko su najbolji domaćini: Srba nema na listi, ali Hrvati dominiraju
» Afganistanci naguzili malog Šveđanina
» Muse ponovno naguzili Švabe: većina mrtvih u Istanbulu Njemci
» Bakir Izetbegović: Hrvati su ti koji dominiraju i majoriziraju u BiH
» Putnici odlučili ko su najbolji domaćini: Srba nema na listi, ali Hrvati dominiraju
Page 2 of 4