Mostar
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Mostar
epikur37 wrote:Sovak wrote:Jebote koji debil ... pa to je negledljivo i neslusljivo?
I to kakti ravnatelj bolnice?
Gdje je taj kupio sveucilisnu diplomu? U Laktasima majke ti Isusove?
Hektor, Epi i Ero ... neki info o ''sa zada'' liku.
Ja sam u Mostaru bio jendom prije rata...i jednom poslije rata....nije mi legao grad. Više mi paše Banja Luka i Valjevo.
:D
Ah, čudim se...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ne živim u Novom Maestu ali ti mogu reći da je ljepši i uređeniji od bilo kojeg u Njemačkoj.veber wrote:
efendija ero isto tako. živi u novom mestu
.
Spada u red "malenih mjesta srca moga".
Nego, žulja li te to da nemaš više hr putovnice koje si se odrekao?
Javi se Svetoju možda ti može sredit ruski. Čečenija bi ti kao lokacija bila ono baš potaman.
jasambrend wrote:epikur37 wrote:Sovak wrote:Jebote koji debil ... pa to je negledljivo i neslusljivo?
Ja sam u Mostaru bio jendom prije rata...i jednom poslije rata....nije mi legao grad. Više mi paše Banja Luka i Valjevo.
Ah, čudim se...
hehe, genetski kod sjeverne padine
Noor wrote:jasambrend wrote:epikur37 wrote:Sovak wrote:Jebote koji debil ... pa to je negledljivo i neslusljivo?
Ah, čudim se...
južna moli lijepo...šta se lijepite na bačenu koru od banane :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
sve je nama jasno, ne trudi seepikur37 wrote:Noor wrote:jasambrend wrote:epikur37 wrote:Sovak wrote:Jebote koji debil ... pa to je negledljivo i neslusljivo?
Ah, čudim se...
Noor wrote:sve je nama jasno, ne trudi seepikur37 wrote:Noor wrote:jasambrend wrote:epikur37 wrote:
Ah, čudim se...
onda dobro :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
HDZ BiH tko će ga postaviti nego oni što vladaju. Kažem kako god u Hrvatskoj loše bilo to pomnoži s nekoliko puta i dobiješ stanje kako u BiH tako i u Hercegovini. Sav kadar je na ovom nivou, nemaš normalna čovjeka na poziciji.Sovak wrote:epikur37 wrote:Ali lik je zmaj, vidim hercegovci popizdili :D
Pogledao sam njegovo obracanje javnosti.
Gle Epi, taj tip imenom i prezimenom Ante Kvesic ne da nema faks, nego je upitno da je zavrsio i srednju skolu.
Pa tip je 100 % jebena katastrofa!!
A ravnatelj sveucilisne bolnice!!
Pa tko ga tamo postavi?
https://storage.bljesak.info/image/335218/800x550/ante-kvesic-zubi-1.jpg
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Od ljudi proizlazi vlast tako da... Iako sjebano je sve nemaš nego jednu opciju koja radi kako želi i hoće a vidimo dokle je to dovelo. Jbt kad vidiš ovakve kadrove (a svi su takvi) što preostaje nego crveniti se.veber wrote:mostar je lijep grad. ljudi će ti pomoć bez zadrške.Sovak wrote:Jebote koji debil ... pa to je negledljivo i neslusljivo?
bio sam tamo u doba snijega.
svi su bili za pomoći.
ali političari su ti koji jebu mater puku.
išli smo na ćevape na istočnu stranu, čim čuju kajkanje odmah dobiješ dodatno mezu. ono purger, neš ti momenta.
isto je i na zapadnoj strani.
oni se sami ubijaju.
živio sam tamo 6mj pa nisam baš bio turist
2015-09-09
u stomaraka da pajdo ima zlatnu križinu oko vrata...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
http://mef.sum.ba/o-nama/uprava/
http://mef.sum.ba/team/prof-dr-sc-ante-kvesic/
Doveo ga Gojko Šušak i ‘jaše‘ već punih 27 godina: tko je ravnatelj mostarske bolnice koji je zgrozio javnost nakon prvih zaraženih u Hercegovini?
Tko je dr. Ante Kvesić, čovjek koji je svojim objašnjenjem 'umisto sprida, uša nam je sazad!' i čačkanjem zuba dok su novinari tražili objašnjenje slučaja prvozaraženog u Hercegovini danas zgrozio mnoge čak i van granica Bosne i Hercegovine?
Na čelu mostarske bolnice već je dobrih 27 godina i kadar je svih garnitura što su se izmjenjivale na vrhu uvijek vladajućeg HDZ-a BiH. Tamo ga je doveo, kažu upućeni, najmoćniji Hercegovac u doba vladavine dr. Franje Tuđmana, Gojko Šušak.
Vezala ih je širokobriješka linija, jer je Kvesić rođen u Gornjim Mamićima, a 'Goja' je uvijek najviše volio svoje. Presudile nisu, također nam kažu, doktorove stručne reference, jer je u to doba još uvijek bio malo poznati pedijatar. Tek kasnije će doći kirurška praksa, titule, mjesto na sveučilištu, knjige...
- Da nisam lud, Sveučilišna klinička bolnica Mostar teško bi mogla funkcionirati - rekao je jednom prilikom prije pet godina gostujući u programu lokalnog Radija dobre vibracije.
Spremao se na još jedan četverogodišnji mandat. Glatko je prošao, isto kao i lani kada je bio jedini kandidat. Ispalo je da se njemu baš i ne da, ali kao da to traže neki viši interesi. Nacionalni, poslovni..., tko će ga znati.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/regija/doveo-ga-gojko-susak-i-jasi-vec-punih-27-godina-tko-je-ravnatelj-mostarske-bolnice-koji-je-zgrozio-javnost-nakon-prvih-zarazenih-u-hercegovini-1010038
odi znaš kamo.jasambrend wrote:Uša im je u dupe, Kic presretan...
moram stavit smajli
2014-12-30
nema vridnijih i poštenijih ljudi od nas ercegovaca.ali,samo dok hans upravlja.čim hans pusti uzde, vraćamo se na domaće(turske)običaje(nerad i zajeb).i tako vazda bilo...
2015-10-28
samo za rad i politika do razine mjesne zajednice ništa više. Iako bih ovo bez imalo grižnje savjesti primjenio na sva balkanska plemena.max123 wrote:nema vridnijih i poštenijih ljudi od nas ercegovaca.ali,samo dok hans upravlja.čim hans pusti uzde, vraćamo se na domaće(turske)običaje(nerad i zajeb).i tako vazda bilo...
2015-09-09
ja operem suđe bez da me netko natjeramax123 wrote:nema vridnijih i poštenijih ljudi od nas ercegovaca.ali,samo dok hans upravlja.čim hans pusti uzde, vraćamo se na domaće(turske)običaje(nerad i zajeb).i tako vazda bilo...
2014-12-30
jebiga,ti moraš,kad si se rišija ženetine.;)ti si švabo,moj veberu.tebi je to u genima,iako si se rodia na našim pripizdinama.geni su čudo,i čine minimum 70% ponašanja,ostatak je socijalizacija podneblja...veber wrote:ja operem suđe bez da me netko natjeramax123 wrote:nema vridnijih i poštenijih ljudi od nas ercegovaca.ali,samo dok hans upravlja.čim hans pusti uzde, vraćamo se na domaće(turske)običaje(nerad i zajeb).i tako vazda bilo...
2015-10-28
bilo bi dobro da je tako.ali nažalost nije.vidi mostar,pa cilu ercegovinu ili rvacku.sve isti kurac i po istom šablonu.manje više,nianse su u pitanju...newuser wrote:samo za rad i politika do razine mjesne zajednice ništa više. Iako bih ovo bez imalo grižnje savjesti primjenio na sva balkanska plemena.max123 wrote:nema vridnijih i poštenijih ljudi od nas ercegovaca.ali,samo dok hans upravlja.čim hans pusti uzde, vraćamo se na domaće(turske)običaje(nerad i zajeb).i tako vazda bilo...
2015-10-28
ja sam se priviknul. nemaš straha.max123 wrote:jebiga,ti moraš,kad si se rišija ženetine.;)ti si švabo,moj veberu.tebi je to u genima,iako si se rodia na našim pripizdinama.geni su čudo,i čine minimum 70% ponašanja,ostatak je socijalizacija podneblja...veber wrote:ja operem suđe bez da me netko natjeramax123 wrote:nema vridnijih i poštenijih ljudi od nas ercegovaca.ali,samo dok hans upravlja.čim hans pusti uzde, vraćamo se na domaće(turske)običaje(nerad i zajeb).i tako vazda bilo...
dođem kod ex i ona mi doručak radi.
nema panike, asimilirao sam se.
2014-12-30
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Mostar nije pao
» MOSTAR -12.04.2016
» mostar stolni grad
» Mostar - centar regije
» Mostar, 39 putnika za 3 meseca
» MOSTAR -12.04.2016
» mostar stolni grad