EU zatvara sve granice na 30 dana
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: EU zatvara sve granice na 30 dana
Ne bi to bila ni demokratska država,budući mi Hrvati ne želim biti u istoj tvorevini sa Crnogorcima, Bošnjacima koji se ne deklariraju kao Hrvati,ili barem ne priznaju hrvatsko porijeklo, sa Turcima, Jevrejima,a nakmoli sa Srbima,ili Sirijcima.red wolf wrote:A ne, nema toga u svjetskoj državi.jastreb wrote:Onda bi ta tvoja država mogla biti samo islamski kalifat,budući da islamisti ne priznaju nacionalne države,ili možda nekakvo komunističko carstvo po kojemu države moraju odumrijeti.red wolf wrote:Tad ne bi bilo više nacionalnih država...jastreb wrote:Svjetsku državu???red wolf wrote:Da sad imamo svjetsku državu, ovo ništa se ne bi dogodilo, ili barem u ovim razmjerima.
Baš si pametan,opet bi sa Srbima,Makedoncima ili Bošnjacima.
Osim toga i naš Ustav zabranjuje udruživanje u asocijacije sa dotičnim tvorevinama.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne bi o tome ni razmišljao...Izliječen bi bio od toga...I bit ćeš...Uskoro...jastreb wrote:Ne bi to bila ni demokratska država,budući mi Hrvati ne želim biti u istoj tvorevini sa Crnogorcima, Bošnjacima koji se ne deklariraju kao Hrvati,ili barem ne priznaju hrvatsko porijeklo, sa Turcima, Jevrejima,a nakmoli sa Srbima,ili Sirijcima.red wolf wrote:A ne, nema toga u svjetskoj državi.jastreb wrote:Onda bi ta tvoja država mogla biti samo islamski kalifat,budući da islamisti ne priznaju nacionalne države,ili možda nekakvo komunističko carstvo po kojemu države moraju odumrijeti.red wolf wrote:Tad ne bi bilo više nacionalnih država...jastreb wrote:
Svjetsku državu???
Osim toga i naš Ustav zabranjuje udruživanje u asocijacije sa dotičnim tvorevinama.
red wolf-
2016-02-10
Oho,sad i i ti počeo zastupat isto što i ja,nadolazeći novi svjetski poredak.red wolf wrote:A ne, nema toga u svjetskoj državi.jastreb wrote:Onda bi ta tvoja država mogla biti samo islamski kalifat,budući da islamisti ne priznaju nacionalne države,ili možda nekakvo komunističko carstvo po kojemu države moraju odumrijeti.red wolf wrote:Tad ne bi bilo više nacionalnih država...jastreb wrote:Svjetsku državu???red wolf wrote:Da sad imamo svjetsku državu, ovo ništa se ne bi dogodilo, ili barem u ovim razmjerima.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Tvoj će biti kratkotrajan...Do dolaska Krista...סמאל wrote:Oho,sad i i ti počeo zastupat isto što i ja,nadolazeći novi svjetski poredak.red wolf wrote:A ne, nema toga u svjetskoj državi.jastreb wrote:Onda bi ta tvoja država mogla biti samo islamski kalifat,budući da islamisti ne priznaju nacionalne države,ili možda nekakvo komunističko carstvo po kojemu države moraju odumrijeti.red wolf wrote:Tad ne bi bilo više nacionalnih država...jastreb wrote:
Svjetsku državu???
red wolf-
2016-02-10
Neka samo dođe,imamo dovoljno drveta i čavli,mada bi ovaj put mogao završit na giljotini,tak da budući kršćani,biti će giljotinaši,jer će umjesto malenih križića oko vrata,nositi malene giljotinice.red wolf wrote:Tvoj će biti kratkotrajan...Do dolaska Krista...סמאל wrote:Oho,sad i i ti počeo zastupat isto što i ja,nadolazeći novi svjetski poredak.red wolf wrote:A ne, nema toga u svjetskoj državi.jastreb wrote:Onda bi ta tvoja država mogla biti samo islamski kalifat,budući da islamisti ne priznaju nacionalne države,ili možda nekakvo komunističko carstvo po kojemu države moraju odumrijeti.red wolf wrote:
Tad ne bi bilo više nacionalnih država...
2015-07-23
Radit će vam MOŽDA giljotina neko vrijeme smradu, a onda ćeš vidjeti Krista, gamadi jedna...סמאל wrote:Neka samo dođe,imamo dovoljno drveta i čavli,mada bi ovaj put mogao završit na giljotini,tak da budući kršćani,biti će giljotinaši,jer će umjesto malenih križića oko vrata,nositi malene giljotinice.red wolf wrote:Tvoj će biti kratkotrajan...Do dolaska Krista...סמאל wrote:Oho,sad i i ti počeo zastupat isto što i ja,nadolazeći novi svjetski poredak.red wolf wrote:A ne, nema toga u svjetskoj državi.jastreb wrote:
Onda bi ta tvoja država mogla biti samo islamski kalifat,budući da islamisti ne priznaju nacionalne države,ili možda nekakvo komunističko carstvo po kojemu države moraju odumrijeti.
red wolf-
2016-02-10
Naravno da ću ga vidjet,ali kad ga budu vodili na giljotinu,pa nek onda onako bezglav opet uskrsne.red wolf wrote:Radit će vam MOŽDA giljotina neko vrijeme smradu, a onda ćeš vidjeti Krista, gamadi jedna...סמאל wrote:Neka samo dođe,imamo dovoljno drveta i čavli,mada bi ovaj put mogao završit na giljotini,tak da budući kršćani,biti će giljotinaši,jer će umjesto malenih križića oko vrata,nositi malene giljotinice.red wolf wrote:Tvoj će biti kratkotrajan...Do dolaska Krista...סמאל wrote:Oho,sad i i ti počeo zastupat isto što i ja,nadolazeći novi svjetski poredak.red wolf wrote:
A ne, nema toga u svjetskoj državi.
2015-07-23
Niste ga vidjeli ni kada ste Vašeg pribili na križ...On Vam se i tada smijao pritom...סמאל wrote:Naravno da ću ga vidjet,ali kad ga budu vodili na giljotinu,pa nek onda onako bezglav opet uskrsne.red wolf wrote:Radit će vam MOŽDA giljotina neko vrijeme smradu, a onda ćeš vidjeti Krista, gamadi jedna...סמאל wrote:Neka samo dođe,imamo dovoljno drveta i čavli,mada bi ovaj put mogao završit na giljotini,tak da budući kršćani,biti će giljotinaši,jer će umjesto malenih križića oko vrata,nositi malene giljotinice.red wolf wrote:Tvoj će biti kratkotrajan...Do dolaska Krista...סמאל wrote:
Oho,sad i i ti počeo zastupat isto što i ja,nadolazeći novi svjetski poredak.
red wolf-
2016-02-10
Lako ćemo mi za tog vašeg Krista,više me brine potencijalni ajmo reć,,građanski rat'' na našoj strani nakon poraza Krista.red wolf wrote:Niste ga vidjeli ni kada ste Vašeg pribili na križ...On Vam se i tada smijao pritom...סמאל wrote:Naravno da ću ga vidjet,ali kad ga budu vodili na giljotinu,pa nek onda onako bezglav opet uskrsne.red wolf wrote:Radit će vam MOŽDA giljotina neko vrijeme smradu, a onda ćeš vidjeti Krista, gamadi jedna...סמאל wrote:Neka samo dođe,imamo dovoljno drveta i čavli,mada bi ovaj put mogao završit na giljotini,tak da budući kršćani,biti će giljotinaši,jer će umjesto malenih križića oko vrata,nositi malene giljotinice.red wolf wrote:
Tvoj će biti kratkotrajan...Do dolaska Krista...
Govorio sam onom nerazumnom Astharu šta će se dogodit,a on samo drvi o Nostradamusu.Ako ne ova,onda bi sljedeća epidemija mogla svest populaciju na razumnu brojku,pa se onda vi opet meni smijite oko,,humane depopulacije'' o kojoj već godinam govorim.
2015-07-23
Taj tvoj je već ovdje i nakon njega će doći Krist...סמאל wrote:Lako ćemo mi za tog vašeg Krista,više me brine potencijalni ajmo reć,,građanski rat'' na našoj strani nakon poraza Krista.red wolf wrote:Niste ga vidjeli ni kada ste Vašeg pribili na križ...On Vam se i tada smijao pritom...סמאל wrote:Naravno da ću ga vidjet,ali kad ga budu vodili na giljotinu,pa nek onda onako bezglav opet uskrsne.red wolf wrote:Radit će vam MOŽDA giljotina neko vrijeme smradu, a onda ćeš vidjeti Krista, gamadi jedna...סמאל wrote:
Neka samo dođe,imamo dovoljno drveta i čavli,mada bi ovaj put mogao završit na giljotini,tak da budući kršćani,biti će giljotinaši,jer će umjesto malenih križića oko vrata,nositi malene giljotinice.
Govorio sam onom nerazumnom Astharu šta će se dogodit,a on samo drvi o Nostradamusu.Ako ne ova,onda bi sljedeća epidemija mogla svest populaciju na razumnu brojku,pa se onda vi opet meni smijite oko,,humane depopulacije'' o kojoj već godinam govorim.
red wolf-
2016-02-10
Ne,ne,znam ja na kog misliš,ni taj još nije stigao,misim,jesu njegovi prethodnici(barem neki) a tog tvog kad dođe nabijamo na ražanj.red wolf wrote:Taj tvoj je već ovdje i nakon njega će doći Krist...סמאל wrote:Lako ćemo mi za tog vašeg Krista,više me brine potencijalni ajmo reć,,građanski rat'' na našoj strani nakon poraza Krista.red wolf wrote:Niste ga vidjeli ni kada ste Vašeg pribili na križ...On Vam se i tada smijao pritom...סמאל wrote:Naravno da ću ga vidjet,ali kad ga budu vodili na giljotinu,pa nek onda onako bezglav opet uskrsne.red wolf wrote:
Radit će vam MOŽDA giljotina neko vrijeme smradu, a onda ćeš vidjeti Krista, gamadi jedna...
2015-07-23
Tvoj je došao...Igra svoju rolu...I to je to...סמאל wrote:Ne,ne,znam ja na kog misliš,ni taj još nije stigao,misim,jesu njegovi prethodnici(barem neki) a tog tvog kad dođe nabijamo na ražanj.red wolf wrote:Taj tvoj je već ovdje i nakon njega će doći Krist...סמאל wrote:Lako ćemo mi za tog vašeg Krista,više me brine potencijalni ajmo reć,,građanski rat'' na našoj strani nakon poraza Krista.red wolf wrote:Niste ga vidjeli ni kada ste Vašeg pribili na križ...On Vam se i tada smijao pritom...סמאל wrote:
Naravno da ću ga vidjet,ali kad ga budu vodili na giljotinu,pa nek onda onako bezglav opet uskrsne.
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Austrija zatvara granice!?!
» Njemačka zatvara granice
» Njemačka zatvara granice zbog koronavirusa
» Propade industrija školjaka u Škotskoj : Francuska od nedjelje zatvara granice , mogu proći samo državljani EU
» Dva ili tri dana do zatvaranja slovenske i austrijske granice
» Njemačka zatvara granice
» Njemačka zatvara granice zbog koronavirusa
» Propade industrija školjaka u Škotskoj : Francuska od nedjelje zatvara granice , mogu proći samo državljani EU
» Dva ili tri dana do zatvaranja slovenske i austrijske granice
Page 2 of 2