Korona virus: kineski crveni komunisticki zmaj nokautirao zapadnjacke kapitalisticke ojebine
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Korona virus: kineski crveni komunisticki zmaj nokautirao zapadnjacke kapitalisticke ojebine
nisi spomenuo niti jednu ojebinu nigdje niti si stavio graf s afinom funkcijom! Mozes i neki drugi tip funkcije isto, ima ih mnogo, nemoj se ogranicavat samo na afinu!To ispravi i onda ponovi post ajde, tek ces onda dobit lajk, i ne zaboravi bar jednu ojebinu, ovo je mrsavi pokusaj mozes daleko bolje i zabavnije!AssadNaPodmornici wrote:kineski bdp je preko 20 000 milijardi $.
ovdje su navodno prema ovome "magazin plus izvoru"(pazi ime portala), kinezi navodno kupili nazad 20milijardi $ dionica svojih firmi.
dakle 20 milijardi od 20 000
je 1/1000 = kineskog godišnjeg bdp-a
godina ima 365dana, dakle 365/1000 = 0.365 kineskog dana jednako tom iznosu dionica.
0.365 *24 = nešto manje od 9 sati
taj "mega poraz" koji su kinezi navodno "zadali zapadu" "kupnjom svojih dionica" , kako govori neki "magazin plus" --- kineska ekonomija proiizvede u manje od 9 sati :D :D :D
ostavite se ekonomije ljudi. tako i na onoj temi o kontroli cijena, i drugima. ako si dobar inžinjer građevine, ne znači da ćeš išta kužiti o ekonomiji, niti moraš.
ako si dobar zidar , ne znači da ćeš išta kužiti o monetarnoj ekonomiji niti moraš . niti ekonomist vama dolazi na gradilište i govori kako ćeš ziđati zid
Guest- Guest
Re: Korona virus: kineski crveni komunisticki zmaj nokautirao zapadnjacke kapitalisticke ojebine
Nije da mi se ikog napada, ali mi se sere od ovakvih upada onih koji postanu empatični tek kad im muka pokuca na vrata. Ili njihovom prvom susjedu. Nitko mu ne brani neka pomaže i žali koga hoće, ali neka ne dijeli moralne packe.jasambrend wrote:Ra wrote:Momak, oladi.Serbinho-3 wrote:Hiljade ljudi umire a neko prica o akcijama...
Ljudska glupost nema granica.
Tisuće ljudi su dnevno umirali od gladi i prije ovog virusa, a umirat će i poslije njega, ali nitko to nikad na ovom forumu nije spomenuo.
Sad kad smo i mi jedni od mogućih smrtnika naglo si postao empatičan i još dociraš drugima o čemu bi trebali pisati.
Da, ljudska glupost stvarno nema granica.
Nije da mi se nešto brani Serinja, ali na globalnom nivou je svatko od nas bespomoćni mali miš ili mrav, svejedno...sad tek kad su stvari doprle i do lokalnog nivoa, onda ako ne zbog sebe, a onda barem zbog onih koji nisu obdareni nekim imunitetom ili su stari, nije u redu shvaćati stvari kao da se nas sve skupa ne tiče... ne znam kako je to Serbinho mogao pomoći nekom Kinezu koji je umirao, ali svom susjedu Talijanu itekako može, ako se u svojim mogućnostima pridržava određenih pravila...jebat ga, ne možemo zbig nečijih strateških igara biti imuni na događanja u svojoj neposrednoj okolini jer tu i jedino možemo nešto napraviti... ili zasrati. Svatko po svojoj savjesti. A država neka brine o nesavjesnima, u redu je izraziti stav, ali i sankcionirati neodgovorno ponašanje ako ugrožava drugoga.
Svi se mi nosimo sa svojim strahovima kako znamo i umijemo, ali stalna kuknjava i pesimizam nas neće odvesti nikud. Dapače, samo potičemo strah, a on je nešto najgore što si sada smijemo dopustiti.
Divim se ljudima koji mogu zadržati hladnu glavu u ovakvim situacijama (u ovom slučaju Kinezima) i ne mislim da su zbog toga bezosjećajni. Najgore je prepustiti se sudbini i cviliti.
Svima nam je slična situacija, samo neki ne drame i ponašaju se normalno, a nekima se svijet ruši.
Bez obzira što svakodnevno strepim jer mi sestra ima karcinom (nedavno operirana), da ne dođe u dodir s glupim virusom, ne znam bi li preživjela, što ne mogu k njoj jer sam možda i ja zaražena i moje dijete i njegovo dijete, meni se svijet ne ruši i nadam se najboljem....Jbg. Tako je kako je.
Je, imamo puno ljudi zaraženih, neki i umiru, ali svijet nije stao. Trebat će funkcionirati i živjeti i nakon ove epidemije.
Naravno, oni koji prežive :)
Guest- Guest
Ideš?AssadNaPodmornici wrote:kineski bdp je preko 20 000 milijardi $.
ovdje su navodno prema ovome "magazin plus izvoru"(pazi ime portala), kinezi navodno kupili nazad 20milijardi $ dionica svojih firmi.
godina ima 365dana, dakle 365/1000 = 0.365 kineskog dana jednako tom iznosu dionica.
taj "mega poraz" koji su kinezi navodno "zadali zapadu" "kupnjom svojih dionica" , kako govori neki "magazin plus" --- kineska ekonomija proiizvede u manje od 9 sati :D :D :D
ostavite se ekonomije ljudi. tako i na onoj temi o kontroli cijena, i drugima. ako si dobar inžinjer građevine, ne znači da ćeš išta kužiti o ekonomiji, niti moraš.
ako si dobar zidar , ne znači da ćeš išta kužiti o monetarnoj ekonomiji niti moraš . niti ekonomist vama dolazi na gradilište i govori kako ćeš ziđati zid
Pravimo ti uslugu. Tek uz nas ovako neznane ti možeš zablistati u punom sjaju.
Guest- Guest
Ra wrote:Ideš?AssadNaPodmornici wrote:kineski bdp je preko 20 000 milijardi $.
Pravimo ti uslugu. Tek uz nas ovako neznane ti možeš zablistati u punom sjaju.
upravo su jebeni šugavi smrdljivi ekonomisti ti koji u svaki posao zabadaju svoj šmrkavi nos a pojma o ničemu nemaju.
Guest- Guest
Ra wrote:Nije da mi se ikog napada, ali mi se sere od ovakvih upada onih koji postanu empatični tek kad im muka pokuca na vrata. Ili njihovom prvom susjedu. Nitko mu ne brani neka pomaže i žali koga hoće, ali neka ne dijeli moralne packe.jasambrend wrote:Ra wrote:Momak, oladi.Serbinho-3 wrote:Hiljade ljudi umire a neko prica o akcijama...
Ljudska glupost nema granica.
Tisuće ljudi su dnevno umirali od gladi i prije ovog virusa, a umirat će i poslije njega, ali nitko to nikad na ovom forumu nije spomenuo.
Sad kad smo i mi jedni od mogućih smrtnika naglo si postao empatičan i još dociraš drugima o čemu bi trebali pisati.
Da, ljudska glupost stvarno nema granica.
Nije da mi se nešto brani Serinja, ali na globalnom nivou je svatko od nas bespomoćni mali miš ili mrav, svejedno...sad tek kad su stvari doprle i do lokalnog nivoa, onda ako ne zbog sebe, a onda barem zbog onih koji nisu obdareni nekim imunitetom ili su stari, nije u redu shvaćati stvari kao da se nas sve skupa ne tiče... ne znam kako je to Serbinho mogao pomoći nekom Kinezu koji je umirao, ali svom susjedu Talijanu itekako može, ako se u svojim mogućnostima pridržava određenih pravila...jebat ga, ne možemo zbig nečijih strateških igara biti imuni na događanja u svojoj neposrednoj okolini jer tu i jedino možemo nešto napraviti... ili zasrati. Svatko po svojoj savjesti. A država neka brine o nesavjesnima, u redu je izraziti stav, ali i sankcionirati neodgovorno ponašanje ako ugrožava drugoga.
Svi se mi nosimo sa svojim strahovima kako znamo i umijemo, ali stalna kuknjava i pesimizam nas neće odvesti nikud. Dapače, samo potičemo strah, a on je nešto najgore što si sada smijemo dopustiti.
Divim se ljudima koji mogu zadržati hladnu glavu u ovakvim situacijama (u ovom slučaju Kinezima) i ne mislim da su zbog toga bezosjećajni. Najgore je prepustiti se sudbini i cviliti.
Svima nam je slična situacija, samo neki ne drame i ponašaju se normalno, a nekima se svijet ruši.
Bez obzira što svakodnevno strepim jer mi sestra ima karcinom (nedavno operirana), da ne dođe u dodir s glupim virusom, ne znam bi li preživjela, što ne mogu k njoj jer sam možda i ja zaražena i moje dijete i njegovo dijete, meni se svijet ne ruši i nadam se najboljem....Jbg. Tako je kako je.
Je, imamo puno ljudi zaraženih, neki i umiru, ali svijet nije stao. Trebat će funkcionirati i živjeti i nakon ove epidemije.
Naravno, oni koji prežive :)
Pa strah me je možda više da nečime ne ugrozim nekog u blizini, opća panika je velik problem, slažem se... kod nas je ona još i potpirena poslovičnom nepovjerljivošću prema vlastima koja na žalost u našem slučaju itekako ima uporište u dosadašnjem tijeku povijesti ...i onda kad imaš situaciju kakva je sada, dobiješ paniku izazvanu općim nepovjerenjem, a još kad se vide vijesti i iz okolnih zemalja, shvaćaš da stvari uopće nisu toliko trivijalne kakvima su se prikazivale do sada... problem je što smo svi na neki način prespavali zadnja dva mjeseca pouzdajući se u raznorazne znanstvenike koji se ovih dana redom posipaju pepelom čim su stvari u blizini eskalirale. Puno toga tu smrdi i loše je odrađeno pa tim više i razumijem paničnu reakciju dijela građana jer nitko ne želi kad sve ovo vidi, dovesti se barem u stanje gladi ako ova psihoza potraje kojim slučajem potraje i opskrba bude otežana ili onemogućena. Vlastima čak ni ne spočitavam u ovom slučaju puno toga, ovo je situacija neizvjesnosti s puno nepoznanica u kojima je skoro cijeli svijet ispočetka ušao sa sintagmom "lako ćemo"... S jedne strane su prisiljeni suzbijati paniku, uvodeći postepene mjere opreza, a s druge sankcionirati potpuno ignoriranje situacije od pojedinih neodgovornih pojedinaca, koji misle da se mjere opreza i karantene smiju ignorirati. Nije katastrofa, srećom i nadam se da smo daleko od toga, ali majku mu, dva-tri tjedna izolacije i pokoje pranje ruku više, valjda to svaki debil može ispoštovati ako mu je tako naloženo od zdravstvenih i državnih vlasti...
darth_vader-
2014-04-17
brkas bdp i dobitakAssadNaPodmornici wrote:kineski bdp je preko 20 000 milijardi $.
I brka bruto i neto i taru ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
mislim,bolje da se drzi konobarenja, i kako je asad utekao na podmornici :)epikur37 wrote:Leviathan2 wrote:brkas bdp i dobitakAssadNaPodmornici wrote:kineski bdp je preko 20 000 milijardi $.
I brka bruto i neto i taru ;)
nije to afina. gauss više.Leteca Pegla wrote:nisi spomenuo niti jednu ojebinu nigdje niti si stavio graf s afinom funkcijom! Mozes i neki drugi tip funkcije isto, ima ih mnogo, nemoj se ogranicavat samo na afinu!To ispravi i onda ponovi post ajde, tek ces onda dobit lajk, i ne zaboravi bar jednu ojebinu, ovo je mrsavi pokusaj mozes daleko bolje i zabavnije!AssadNaPodmornici wrote:kineski bdp je preko 20 000 milijardi $.
ja ti nemam interneta pa čekam da se haso iz ljubljane oglasi.
otklon je prema desnom. tako da će u vršnom biti još mrtvih.
2014-12-30
ma nije okacio krivulju za bolest nego neku pizdariju iz ekonomije. Ta je definitivno bila afina...veber wrote:
nije to afina. gauss više.
ja ti nemam interneta pa čekam da se haso iz ljubljane oglasi.
otklon je prema desnom. tako da će u vršnom biti još mrtvih.
Guest- Guest
dakle moja zbirka pjesama ce izaci uskoro. Imam nakladnika koji je to voljan objavit, i to jos pod pseudonimom! Dakle, reko mi jedan prijatelj da se mogu okusat i u pisanju romana, pa eto pokusavm tako prikupit par ideja i tako, ova cijela situacija dobra inspiracija, samo dodamo jos kao demone i svasta nesto u cuspajz i tako. Pa recimo mamo tu kao neku ojebinu, sad zamislite imate ono demonski knezovi se dogovaraju kako ce podijeliti svijet i to. I sad imate demonskog kneza koji moze prizivat tornada, imate demonskog kneza koji moze radit potrese, imate demonskog kneza koji moze izazivati uragane i tako svakakve nekakve moci, i onda imate ojebinu koja moze eventualno kod ljudi izazvati proljev i njime eventualno ubit babu od 90 godina koja je pacijent na onkologiji. I sad kako da ojebina dodje do vlasti, pa se pokusava prikazivati daleko mocnijim nego jest pa pravi tu kao neku iluziju i prica o puzecim apokalipsama i kao pobit ce 80 miljuna ljudi jer njegova moc su kao bolesti. A u biti moc potjece od zabranjene crne magije i upotrebe kukaca nistavila koji prebivaju u carstvu cara tame koji obitava u bezdanu. Recimo skakavci koji nose krune, jer su orudje cara tame i on ih je stvorio za specificnu funkciju. I sad ojebina nasla ulaz u bezdan, a on se nalazi tamo di je prva cakra planete tu recimo negdje u hrvatskoj. I kako je ojebina to zlorabila, car mraka je zatvorio vrata i ojebina vise ne moze doci do kukaca koji nose smrt i onda kao pokusava odrzati se na vlasti prodavajuci lovacke price o puzecim apokalipsama i ostalim pizdarijama.
I sad zasto bas tolika smrtnost u italiji? Pa, ojebina ima tamo jedan od glavnih ogranaka. Dakle smrt ne nosi virus koji izaziva proljev, nego ubija demon koji ima infiltrirane svoje ojebine u izvrsnoj vlasti i policiji tamo. Glava je zapravo ona sugava baba iz engleske i njezina nakazna i nastrana obitelj. Ako malo bolje upratimo, princeza beatrica, kcer od one jedne fukare od sina od babe koji je povezan sa pedofilom epstajnom, kilarijom, bidenom i tom ekipom, udaje za nekog plemica iz italije (neki edvard mapeli mozarella nesto tako). I eto oni rade sranja jer su sranje i radili su sranja zmaju od kine, i ne samo njemu. I tako imamo kao neki multi dimenzionalni sah, morat cu ubacit jos kao price tu nekakve, ali eto ekipa iskoristila budalin cirkus i kinezi profitirali, zaustavljen val migracije divljih hordi u njemacku, merkelica i ostala ekipa mogu pocet izbacivat koga hoce, branit okupljanja koja im smetaju i napucavat raznorazne ojebine povezane sa ojebinom i tako.
Eto tako par ideja za kao roman, moram jos to naravno nekako povezat u neku smislenu cijelinu, ovo samo onako par ideja i natuknica u 1:27 iza ponoci.
U karanteni sam, ne moram ici sutra na posao, radimo od doma. Nemam korona virus, ali sef reko da ostajemo radit od kuce i da se ne zajebavamo sa budalama...
eto, ko da prijedloge dobi pusu...
I sad zasto bas tolika smrtnost u italiji? Pa, ojebina ima tamo jedan od glavnih ogranaka. Dakle smrt ne nosi virus koji izaziva proljev, nego ubija demon koji ima infiltrirane svoje ojebine u izvrsnoj vlasti i policiji tamo. Glava je zapravo ona sugava baba iz engleske i njezina nakazna i nastrana obitelj. Ako malo bolje upratimo, princeza beatrica, kcer od one jedne fukare od sina od babe koji je povezan sa pedofilom epstajnom, kilarijom, bidenom i tom ekipom, udaje za nekog plemica iz italije (neki edvard mapeli mozarella nesto tako). I eto oni rade sranja jer su sranje i radili su sranja zmaju od kine, i ne samo njemu. I tako imamo kao neki multi dimenzionalni sah, morat cu ubacit jos kao price tu nekakve, ali eto ekipa iskoristila budalin cirkus i kinezi profitirali, zaustavljen val migracije divljih hordi u njemacku, merkelica i ostala ekipa mogu pocet izbacivat koga hoce, branit okupljanja koja im smetaju i napucavat raznorazne ojebine povezane sa ojebinom i tako.
Eto tako par ideja za kao roman, moram jos to naravno nekako povezat u neku smislenu cijelinu, ovo samo onako par ideja i natuknica u 1:27 iza ponoci.
U karanteni sam, ne moram ici sutra na posao, radimo od doma. Nemam korona virus, ali sef reko da ostajemo radit od kuce i da se ne zajebavamo sa budalama...
eto, ko da prijedloge dobi pusu...
Guest- Guest
ovdje ekipa vjerojatno misli da se ja salim sa ovim mozzarelom-mortadelom, ali pazite sad, mozzarelina obitelj je aristokracija is lombardije, kuca im se nalazi u bergamu. Eto zasto toliko mrtvih tamo. Rekoh ja vama da je ovo povezano sa nakazama iz britanije, povezanima sa epstajnom, kilarijom i bidenom....
Guest- Guest
ma pogledajte samo tu mortadelinu facu. Pa koja je to nakaza, vidi mu se po faci da nije bas svoj. Zamisli da ovo sretnes u mraku, odma dobis korona virus, soj mozzarela. Dakle eto, sad jasno i zasto ovaj odjednom skocio iz pastete i tako odjednom vjencanja sve nekakva. Sklapaju nakaze savez, a svadbeni dar kod tih nakaza je tudja krv. Eto to te nakaze, dobro nisu ovo glavne, ali kuzite kako to ide...
Guest- Guest
ohoho i te kako dolazi i svoju nosinu gura gdje joj nije mjesto, sere o praćenju financijskog plana, lošim realizacijama i još mnogo čemu...sve dok mu se ne kaže, ajte vi gospodine fino natrag u mišju rupetinu iz koje ste izgmizali, a struku pustite da radi svoj posao.AssadNaPodmornici wrote:kineski bdp je preko 20 000 milijardi $.
treba malo detaljnije pogledati kako je u kini nastupio i postupao represivni aparat, po dostupnim videosnimkama nisu se libili ni korištenja vatrenog oružja a kazne za nepoštivanje obvezujućih uputa su sezale krajnje i do smrtne kazne. ovo niti u slučaju kine a niti u slučaju ostatka svijeta nije "krizna situacija" ovo je bilo i nadalje je, pitanje "biti ili ne biti"...Ra wrote:Pa je. Svaka im čast. I za taj potez i za onako učinkovitu kontrolu nad epidemijom corone. Ne gube živce u kriznim situacijama poput nas zapadnjaka.danni1 wrote:
Mudro odigrano u svakom slučaju.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Korona Virus u Izraelu -policijski sat plus većina populacije već cijepljenja vs Hercegovina - virus ne postoji
» Biden zabranjuje termin "kineski virus" jer je rasisticki
» korona virus smrtnosniji 20 puta od gripe
» Stručnjaci u nevjerici: Korona virus skroz očistio zrak u Kini
» sumnje i tvrdnje da 5G mreža izaziva simptome nazvane korona virus
» Biden zabranjuje termin "kineski virus" jer je rasisticki
» korona virus smrtnosniji 20 puta od gripe
» Stručnjaci u nevjerici: Korona virus skroz očistio zrak u Kini
» sumnje i tvrdnje da 5G mreža izaziva simptome nazvane korona virus
Page 2 of 2