Belgijski predsjednik nogometnog saveza porucio Davoru Sukeru da mu je vazniji novac nego zdravlje ljudi:'Nevjerojatno mi je da tako netko razmislja'
Page 1 of 1
Belgijski predsjednik nogometnog saveza porucio Davoru Sukeru da mu je vazniji novac nego zdravlje ljudi:'Nevjerojatno mi je da tako netko razmislja'
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2165342
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Belgijski predsjednik nogometnog saveza porucio Davoru Sukeru da mu je vazniji novac nego zdravlje ljudi:'Nevjerojatno mi je da tako netko razmislja'
Nas ne čudi, pa tom su kavu plaćali po gradu da ne potroši kunu..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
2015-09-08
Re: Belgijski predsjednik nogometnog saveza porucio Davoru Sukeru da mu je vazniji novac nego zdravlje ljudi:'Nevjerojatno mi je da tako netko razmislja'
Nek me netko podsjeti, kad to novac nije bio važniji od zdravlja ljudi.
Belgijski predsjednik nogometnog saveza upoznao klasicnu hrvatsku ojebinu....
To trebao bit naslov
To trebao bit naslov
Guest- Guest
Leteca Pegla wrote:Belgijski predsjednik nogometnog saveza upoznao klasicnu hrvatsku ojebinu....
To trebao bit naslov
Pitao bi toga belgijanca je li kad čuo za belgijskog kralja Leopolda. I šta je njemu bilo važnije.
Guest- Guest
cassanowa wrote:Pitao bi toga belgijanca je li kad čuo za belgijskog kralja Leopolda. I šta je njemu bilo važnije.
2015-09-08
Suker je govno.
Pančev je čovik.
Pančev je čovik.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» Osječke igrice unutar HNS-a(Hrvatskog nogometnog saveza)
» Poljska razmišlja o kupnji trgovina hranom, tako žele pomoći poljoprivrednicima
» Vule zabrinut za Sulju:'Ne znam sto ce ga prije izdati.Zdravlje ili netko iz Vlade koju ke stvorio'
» Predsjednik Vaterpolo Saveza Srbije rekao da mu je dosta Hrvatske
» Njemačka: "Sukobi unutar Saveza - to je upravo ono što ruski predsjednik želi"
» Poljska razmišlja o kupnji trgovina hranom, tako žele pomoći poljoprivrednicima
» Vule zabrinut za Sulju:'Ne znam sto ce ga prije izdati.Zdravlje ili netko iz Vlade koju ke stvorio'
» Predsjednik Vaterpolo Saveza Srbije rekao da mu je dosta Hrvatske
» Njemačka: "Sukobi unutar Saveza - to je upravo ono što ruski predsjednik želi"
Page 1 of 1