Do cega Putin dove sirotu rusiju za svoje vladavine
Page 7 of 11
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: Do cega Putin dove sirotu rusiju za svoje vladavine
nije kad odrasteškaya wrote:Aha, bratu bi maznula, to je bio njegov stripveber wrote:jesi li čitala alan ford?kaya wrote:Pradjed se sjeća francuske revolucije, nije tome tako davno bilo, jedino onaj momak robespierre nije imao stila..Leviathan2 wrote:da, imam 2 praunucadi i zivog pradjeda, prababa je umrla daaavnoi djed i baka su mi zivi al si sa djedom nisam blizak, nerviram ga jer sam neozbiljanveber wrote:u biti krivo sam napisao.
ti bi imao 86g ako uzmememo pretpostavljeno da imaš praunučad i žive pradjedove.
znaci
pradjed
djed
otac-pogino
ja,
sin
unuk
praunuk
prakticki da je otac ziv , bilo bi nas 8 generacija
mlađa si.
Ima ga i sad, al nije to to...
stripoteka?
veber- Posts : 53509
2014-12-30
veber-
2014-12-30
to ti je kurac na biciklu i to friziran... puno veču vjeru poklanjam agronomu atanaskoviću iz srbije koji je i provodio odnosno bio jedan od nositelja projekta u okolici astana... btw zar se ne čudiš sam sebi da si krenuo po wikipediji tražiti podatke... pa bar se tebi to ne bi trebalo tako omaknuti... ponavljam jebe mi se i za jabuke i za astan i rostovsku oblast... ovo tvoje glorificiranje rusije i ringovo pijedestaliranje ruskog društvenog okvira je bezvezarija na kub... u kurcu je cijeli svijet, a rusija otprilike na dnu te kace... nemaš pojma da u isto vrijeme dok su najveći izvoznik energenata također uvoze te iste energente u vrijednosti od milijardu dolara, u vrijeme dok su ponajveći izvoznik pšenice nedostaje im skoro sve ostalo što živa duša treba požvakati da bi živjela koliko toliko kvalitetno, ali paradoks je da upravo oni uvezu baš te jebene pšenice za 170 milijuna dolara... ma neda mi se, već samm iks puta rekao da su mi rusi ok ali mi je bzvz to nabrijavanje nečeg što nema smisla nabrijavati...Leviathan2 wrote:a miha, eo wiki i za tebe, iako se ne trudim bas koristit taj izvor podatakamichaellcmacha wrote:Za ne vjerovati ali tamo imaš takve sirotinje da se to ne mre usporediti ni sa ovim našim rimljanima iz capraških poljana.kaya wrote:I da ti odgovorim ujedno levi, ne bi išla, jel taj eldorado jabuka i zlatna dolina u rusiji je obična pripizdina i močvara kako vidim , prema tome malo si lagio :)
Ведущей технической культурой является подсолнечник. По сбору семян подсолнечника область занимает четвёртое место в стране (814 тысяч тонн в 2014 году). Крупные сборы в области сахарной свеклы — 490 тысяч тонн в 2014 году. Большие площади заняты под овощеводство. По сборам овощей область занимает пятое место в РФ. На промышленной основе создано садоводство и виноградарство. По сборам плодов и ягод область занимает шестое место в России.
tolko o vocarstvu (садоводство)
a da , kirilicu razumijes ziher :D
2015-08-08
2014. podaci iz bratske srbije centar za voćarstvo. dipl.ing. agronomije atanasković...Leviathan2 wrote:u rusiji sam bio 5 puta do sad, 1 u cccp i 4 puta u rusijimichaellcmacha wrote:od žene stric je pokupio neku ragu upravo iz te ruske oblasti, dok je mečelj držao sisačku željezaru... čak ga je uspjela najebati da ide s njom k njenima pa je šovjek odljepio gore neg ja kad sam 1990 izašao u kosovskoj mitrovici na željezničkoj stanici... ta oblast je katastrofalno siromašna samo eto ljudi su se tamo naučili na tu razinu jada i bijede... općenito cijela je rusija u kurcu otprilike nekoliko puta većem nego zapadni svijet uključujući i kurac na biciklu od hrvatske pa čak i balkanskog tigra od hartije srbiju... ne mora se živjeti u rusiji 20 godina savim su dovoljni ukupni pokazatelji o kvaliteti života u rusiji koji su dostupni... projekcije izvan mozga i bez zrna razuma likova poput tebe su bespredmetne... ovo gore što je levi stavio je nula bodova što bez ikakvih problema pobije nekoliko stotina live kamera po ruskim gradovima koji u realnom vremenu prikazuju stvarno stanje po tim vukojebinamaRingo10 wrote:PA sirotinje svakako ima, ali meni je urnebesno to kako o toj Rusiji pričaju likovi koji nikad nisu ni primirisali u Rusiju i koji bukvalno nemaju pojma o bilo čemu kad je Rusija u pitanju.kaya wrote:Jes vidio kako me je prevario...mislio valjda daleko je pa niko ne zna :)michaellcmacha wrote:
Za ne vjerovati ali tamo imaš takve sirotinje da se to ne mre usporediti ni sa ovim našim rimljanima iz capraških poljana.
I to pričaju tako uvjereno kao da su najmanje dvadeset godina živjeli u raznim područjima i gradovima Rusije, a zapravo nisu je vidjeli ni na razglednici.
za vrijeme cccp sam bio u moskvi tomsku i omsku i bili su pristojno razvijeni gradovi u odnosu na zurich ili dusseldorf a o rimu da ne govorimo
90tih sam vido gore stanje nego u sisku ili karlovcu za vrijeme rata u hr, od totalnog beznadja i propadanja ljudi do otvorenog kriminala bez straha od kazne, doslovno na ulici te prebiju za par rublji i nikom nista
2004 se vec stanje pocelo mjenjat, 2009te sam zatekao daleko uredjenije stanje a 2018 sasvim drugu rusiju, ovaj zadnji put sam bio blizu ekatarinburga i njega necu brojat jer sam bio svega par dana i to u sposjeti kod buraza,
mali industrijski gradic, nekih 200 000 glava, uredjen ko apoteka, veli buraz da im je kriminal uglavnom sveden na svercanje travom,
istina jest da je jos uvijek dosta bijede, to ni rusi ne kriju, medjutim, kvaka je da se trude da izadju iz bijedem
sto se tice takozvanih zapadnijeh zemalja, mislis da je sve idealno? ja momentalno zivim u italiji i ako malo zadjes u vukojebine onda vidis da nije sve bas tako a narocito na jugu gdje jos ima sela bez jebene struje a o telefonu da ne pricamo
a dnRH, aah, isao sam prije par godina od siska prema dubici a o jos nekim djelovima slavonije da ne pricamo, i ne moras zivjeti u rusiji al dostupni podaci koje si iznio su zakurac, ne podlijezu realnosti, vjerojatno iz 90tih
sto se tice kosovske mitrovice 90tih, to nije nista u odnosu na prizren kad sam sisao s vlaka 71prve i dozivljaju razlike u odnosu na moje selo i taj nazovi grad
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Bijede....pa to otvoreno prikazuju na svojim TV programima.Leviathan2 wrote:
istina jest da je jos uvijek dosta bijede, to ni rusi ne kriju,
Oni moraju do 2030te znacajno popraviti standard ii drasticno reducirati stopu siromastva ili ce sve sto su pospostigli biti uzaludno.
Kako vidim svjesni su toga i to je sad glavna agenda.
Ovisnosti o nafti se moraju potpuno otarasiti
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ti samo lupetas budalastinemichaellcmacha wrote:to ti je kurac na biciklu i to friziran... puno veču vjeru poklanjam agronomu atanaskoviću iz srbije koji je i provodio odnosno bio jedan od nositelja projekta u okolici astana... btw zar se ne čudiš sam sebi da si krenuo po wikipediji tražiti podatke... pa bar se tebi to ne bi trebalo tako omaknuti... ponavljam jebe mi se i za jabuke i za astan i rostovsku oblast... ovo tvoje glorificiranje rusije i ringovo pijedestaliranje ruskog društvenog okvira je bezvezarija na kub... u kurcu je cijeli svijet, a rusija otprilike na dnu te kace... nemaš pojma da u isto vrijeme dok su najveći izvoznik energenata također uvoze te iste energente u vrijednosti od milijardu dolara, u vrijeme dok su ponajveći izvoznik pšenice nedostaje im skoro sve ostalo što živa duša treba požvakati da bi živjela koliko toliko kvalitetno, ali paradoks je da upravo oni uvezu baš te jebene pšenice za 170 milijuna dolara... ma neda mi se, već samm iks puta rekao da su mi rusi ok ali mi je bzvz to nabrijavanje nečeg što nema smisla nabrijavati...Leviathan2 wrote:a miha, eo wiki i za tebe, iako se ne trudim bas koristit taj izvor podatakamichaellcmacha wrote:Za ne vjerovati ali tamo imaš takve sirotinje da se to ne mre usporediti ni sa ovim našim rimljanima iz capraških poljana.kaya wrote:I da ti odgovorim ujedno levi, ne bi išla, jel taj eldorado jabuka i zlatna dolina u rusiji je obična pripizdina i močvara kako vidim , prema tome malo si lagio :)
Ведущей технической культурой является подсолнечник. По сбору семян подсолнечника область занимает четвёртое место в стране (814 тысяч тонн в 2014 году). Крупные сборы в области сахарной свеклы — 490 тысяч тонн в 2014 году. Большие площади заняты под овощеводство. По сборам овощей область занимает пятое место в РФ. На промышленной основе создано садоводство и виноградарство. По сборам плодов и ягод область занимает шестое место в России.
Ovo je tema o Rusiji i posto nemas nista normalno da kazes osim da ponavljas engleske propagndne nebuloze onda je pozeljno da odjebes i pises na drugim temama.
Ima ih mnogo i ne znam koji ces kurac na ovoj temi
2015-09-24
"Prilikom boravka u Aksaju, uvideli smo da je njihov tehnološki proces na niskom nivou, pa nameravamo da im pomognemo i stručnim savetima - kaže dipl.ing Gerasim Atanasković, većnik zadužen za poljoprivredu."Ringo10 wrote:Ti samo lupetas budalastinemichaellcmacha wrote:to ti je kurac na biciklu i to friziran... puno veču vjeru poklanjam agronomu atanaskoviću iz srbije koji je i provodio odnosno bio jedan od nositelja projekta u okolici astana... btw zar se ne čudiš sam sebi da si krenuo po wikipediji tražiti podatke... pa bar se tebi to ne bi trebalo tako omaknuti... ponavljam jebe mi se i za jabuke i za astan i rostovsku oblast... ovo tvoje glorificiranje rusije i ringovo pijedestaliranje ruskog društvenog okvira je bezvezarija na kub... u kurcu je cijeli svijet, a rusija otprilike na dnu te kace... nemaš pojma da u isto vrijeme dok su najveći izvoznik energenata također uvoze te iste energente u vrijednosti od milijardu dolara, u vrijeme dok su ponajveći izvoznik pšenice nedostaje im skoro sve ostalo što živa duša treba požvakati da bi živjela koliko toliko kvalitetno, ali paradoks je da upravo oni uvezu baš te jebene pšenice za 170 milijuna dolara... ma neda mi se, već samm iks puta rekao da su mi rusi ok ali mi je bzvz to nabrijavanje nečeg što nema smisla nabrijavati...Leviathan2 wrote:a miha, eo wiki i za tebe, iako se ne trudim bas koristit taj izvor podatakamichaellcmacha wrote:Za ne vjerovati ali tamo imaš takve sirotinje da se to ne mre usporediti ni sa ovim našim rimljanima iz capraških poljana.kaya wrote:I da ti odgovorim ujedno levi, ne bi išla, jel taj eldorado jabuka i zlatna dolina u rusiji je obična pripizdina i močvara kako vidim , prema tome malo si lagio :)
Ovo je tema o Rusiji i posto nemas nista normalno da kazes osim da ponavljas engleske propagndne nebuloze onda je pozeljno da odjebes i pises na drugim temama.
Ima ih mnogo i ne znam koji ces kurac na ovoj temi
"Milorad Pantić, jedan od najvećih proizvođača voćnih sadnica u Srbiji i zadužen za ovu isporuku, kaže da ne postoji ništa sa ovog podneblja što već nisu poslali u Rusiju. Jer, tamošnja Rostovska oblast nema razvijenu poljoprivredu, pa se Trsteničani nadaju dobrom plasmanu plodova sa oranica."
aj jedi govna majmune nepodojeni.... ja ne lupetam gluposti ko ti i još tu neki nego kad nešto i napišem iza toga stoje određene činjenice...
2015-08-08
Kontingent od 9.000 sadnica voća i loznih kalemova krenuo je ove sedmice put ruskog grada Aksaja, gde će biti posađene na oglednom dobru.
Rusi su, inače, zainteresovani za šljive, jabuke, jagode, paradajz, krastavac i drugo voće i povrće. Aksaj ima više od 100.000 stanovnika, a čitava Rostovska oblast više od pet miliona.
Rusi su, inače, zainteresovani za šljive, jabuke, jagode, paradajz, krastavac i drugo voće i povrće. Aksaj ima više od 100.000 stanovnika, a čitava Rostovska oblast više od pet miliona.
2015-08-08
Odjebi sa ove teme imbecilcino i neuspjeli abortusu
2015-09-24
aj se sad debilčino histerična pokrij blatobranima i muči... besmisleno je da opetovano dokazuješ da si mutav, odavno si nas u to uvjerio... nedvojbeno...
2015-08-08
jel tebe baš ni malo ne boli to tvoje ludiloRingo10 wrote:Odjebi sa ove teme imbecilcino i neuspjeli abortusu
2015-08-08
Rusija kako rekoh treba da se otarasi ovisnosti o nafti i gasu potpuno
Njihov non-oil deficit je 2014 bio čak 13%
2017 je bio 7.9%
2019 je bio 5.5%
A to je još premnogo. Treba biti najviše 0.5%
Njihov non-oil deficit je 2014 bio čak 13%
2017 je bio 7.9%
2019 je bio 5.5%
A to je još premnogo. Treba biti najviše 0.5%
2015-09-24
kurđun ti je čukundjed od tvog pradjeda...a surukdol kurđunov prapradjedLeviathan2 wrote:sto je kurdjun? :DNoor wrote:nema protiv corone cjepiva, još uvijek neLeviathan2 wrote:jesil se cjepila aNoor wrote:kad vam corona razvali ono pleme metuzalema ko beba zvečku, nemoj cvilitiLeviathan2 wrote:
kakvoj delikatnoj situaciji, jbte
pa srbi vam nisu mogli nista a sad ko fol frka oko neceg toliko sitnog da ga i ne vidis
ajd vucino ne budi baba i ne panicari :)
jesi, sta panicaris
eo moj pradeda nije i nece,
a ti aj na cjepljenje jos jednom za svaki slucaj :D
jbte, smijem se kladit da ce te moj pradeda nadzivit jos narocito sad kad je morao ostavit kavu a zbog nje i duvan :)
a kurđun ti se još vere po stablima i skače s lijanama preko dunava, dok ti surukdol hoda po žici na dvaest metara visine i u rukama drži po 200 kg cementa, a?
ma da, i mislila sam si tak
kako nema cjepiva protiv korone, tctc
pa cjepila si se protiv nekog virusa, valjda
virus je virus, nema straha jebate,
a na kraju svi cemo mi umrijet neki prije a mi poslije
aj ne panicari, znas li sto je rasol, ako znas onda dva deci svaki dan,(prebogat vitaminima, aminokiselinama i mineralima za jacanje imuniteta) ladnog i ne trebas se bojat ni susjeda a kamoli corone
ah da, mos i bar pol cesnjaka luka, poslije njega uzmes neki bombon da se mos ljubit
nikad cuo izraze, a cuo sam svasta,bas kad budem isao u selo budem pogledao u biblioteci u rjecniku starinskih izrazaNoor wrote:kurđun ti je čukundjed od tvog pradjeda...a surukdol kurđunov prapradjedLeviathan2 wrote:sto je kurdjun? :DNoor wrote:nema protiv corone cjepiva, još uvijek neLeviathan2 wrote:jesil se cjepila aNoor wrote:
kad vam corona razvali ono pleme metuzalema ko beba zvečku, nemoj cviliti
jesi, sta panicaris
jbte, smijem se kladit da ce te moj pradeda nadzivit jos narocito sad kad je morao ostavit kavu a zbog nje i duvan :)
a kurđun ti se još vere po stablima i skače s lijanama preko dunava, dok ti surukdol hoda po žici na dvaest metara visine i u rukama drži po 200 kg cementa, a?
aj ne panicari, znas li sto je rasol, ako znas onda dva deci svaki dan,(prebogat vitaminima, aminokiselinama i mineralima za jacanje imuniteta) ladnog i ne trebas se bojat ni susjeda a kamoli corone
ah da, mos i bar pol cesnjaka luka, poslije njega uzmes neki bombon da se mos ljubit
sad si me navukla, ne znam samo od kud si ti to spuknula :D
AfD
veber-
2014-12-30
nemam cukundeda ni biblioteku, selo ima biblioteku, a moj pradeda i nije najstariji, ima ih jos 6 starijihveber wrote:uz čukunđeda ima i biblioteku.
Kojesta..kao da se raspravlja o fukojebinama u Jusi..ne racuna se prosjek zbrajajuci te vrijednosti..osim u urbanim sredinama i industrijski i poljoprivredno jako razvijenim zonama,85% Jamerike je zesca fukojebina,gdje ljudi prezivljavaju na granici opstojnosti,pomazuci se lovom i za to podrucje tipicnim prirodnim resursima..
Guest- Guest
što će reći da imaš 25?Leviathan2 wrote:nemam cukundeda ni biblioteku, selo ima biblioteku, a moj pradeda i nije najstariji, ima ih jos 6 starijihveber wrote:uz čukunđeda ima i biblioteku.
raspon generacija je oko 15 godina kod cigana, ali u algoritmu odbiješ najmlađe dijete od najstarijeg člana obitelji.
znači sereš.
2014-12-30
WTI na 22.63 dolara po barelu
Ode ovo u pizdu materinu
Ode ovo u pizdu materinu
2015-09-24
mom parđupanu ispričo sestrin kurajber..štaš, učeni ljudiLeviathan2 wrote:nikad cuo izraze, a cuo sam svasta,bas kad budem isao u selo budem pogledao u biblioteci u rjecniku starinskih izrazaNoor wrote:kurđun ti je čukundjed od tvog pradjeda...a surukdol kurđunov prapradjedLeviathan2 wrote:sto je kurdjun? :DNoor wrote:nema protiv corone cjepiva, još uvijek neLeviathan2 wrote:
jesil se cjepila a
jesi, sta panicaris
sad si me navukla, ne znam samo od kud si ti to spuknula :D
e e e e e...molim te daj mu složi algoritamveber wrote:što će reći da imaš 25?Leviathan2 wrote:nemam cukundeda ni biblioteku, selo ima biblioteku, a moj pradeda i nije najstariji, ima ih jos 6 starijihveber wrote:uz čukunđeda ima i biblioteku.
raspon generacija je oko 15 godina kod cigana, ali u algoritmu odbiješ najmlađe dijete od najstarijeg člana obitelji.
znači sereš.
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Katreen Hardt (51) otkrila zbog čega nikada ne bi spavala s muškarcem svoje dobi
» Putin: Ko napadne Srbiju, napao je Rusiju!
» SAD se ipak neće ljutiti ako belgijska pička od premijera pošalje svoje F-16 u Ukrajinu za napad na Rusiju
» Putin rasprodaje svoje zlatne rezerve
» Putin najavio dolazak Kolinde Grabar-Kitarović u Rusiju
» Putin: Ko napadne Srbiju, napao je Rusiju!
» SAD se ipak neće ljutiti ako belgijska pička od premijera pošalje svoje F-16 u Ukrajinu za napad na Rusiju
» Putin rasprodaje svoje zlatne rezerve
» Putin najavio dolazak Kolinde Grabar-Kitarović u Rusiju
Page 7 of 11