''Vatikan naredio zatvaranje crkava u Rimu, New York proglasio izvanredno stanje''
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
''Vatikan naredio zatvaranje crkava u Rimu, New York proglasio izvanredno stanje''
Vatikan naredio zatvaranje crkava u Rimu, New York proglasio izvanredno stanje
red wolf-
2016-02-10
Re: ''Vatikan naredio zatvaranje crkava u Rimu, New York proglasio izvanredno stanje''
prvi put u 2000 god. Koroni je uspjelo ono što čak rigidnom boljševizmu nebi pošlo za rukom.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: ''Vatikan naredio zatvaranje crkava u Rimu, New York proglasio izvanredno stanje''
Ne mogu razumjeti kako ti ovo može biti smiješno?...
red wolf-
2016-02-10
A ja ne mogu razumjet,kako se ti čudiš što je upravo meni ovo smješno.red wolf wrote:Ne mogu razumjeti kako ti ovo može biti smiješno?...
2015-07-23
Zar je mržnja unutar tebe tolika, da si potisnuo svu ljudskost u sebi?
red wolf-
2016-02-10
Pa vjerovao ti ili ne mržnje uopće nema.Mržnja je tek obično stanje uma koje je obična refleksija emotivnih pobuda a kod mene to nije slučaj.red wolf wrote:Zar je mržnja unutar tebe tolika, da si potisnuo svu ljudskost u sebi?
2015-07-23
Iza ovog je nešto puno više što nije usko vezano uz samo bolest,krizu,a uopće nema veze s materijalnim stvarima.
2015-07-23
Znao sam da će uskoro doć vrijeme kad ću onom Ashtarovom glasnogovorniku natrljat nos i reć,,šta sam ti rekao'' samo nisam pretpostavljao kako bi to moglo bit puno prije od mojih ,,najoptimističnijih'' predviđanja.
2015-07-23
Ali, tvoje razočarenje na kraju svega će biti epskih razmjera...סמאל wrote:Znao sam da će uskoro doć vrijeme kad ću onom Ashtarovom glasnogovorniku natrljat nos i reć,,šta sam ti rekao'' samo nisam pretpostavljao kako bi to moglo bit puno prije od mojih ,,najoptimističnijih'' predviđanja.
red wolf-
2016-02-10
Neće.Jer ovo je tek probni balon.Nešto kao pokazna vježba.Za koju godinu bit će nešto mnogo,,veće''red wolf wrote:Ali, tvoje razočarenje na kraju svega će biti epskih razmjera...סמאל wrote:Znao sam da će uskoro doć vrijeme kad ću onom Ashtarovom glasnogovorniku natrljat nos i reć,,šta sam ti rekao'' samo nisam pretpostavljao kako bi to moglo bit puno prije od mojih ,,najoptimističnijih'' predviđanja.
2015-07-23
A joj...Vrijeme je isteklo...Sad će kao na traci...סמאל wrote:Neće.Jer ovo je tek probni balon.Nešto kao pokazna vježba.Za koju godinu bit će nešto mnogo,,veće''red wolf wrote:Ali, tvoje razočarenje na kraju svega će biti epskih razmjera...סמאל wrote:Znao sam da će uskoro doć vrijeme kad ću onom Ashtarovom glasnogovorniku natrljat nos i reć,,šta sam ti rekao'' samo nisam pretpostavljao kako bi to moglo bit puno prije od mojih ,,najoptimističnijih'' predviđanja.
red wolf-
2016-02-10
PANIČNA RASPRODAJA GLOBALNI BURZOVNI KRAH: 'OVO NIJE VIĐENO OD CRNOG PONEDJELJKA 1987. GODINE' Koronavirus i Trumpova zabrana putovanja iz Europe za SAD izazvali slom
red wolf-
2016-02-10
tzv.vjernici cu najveći paničari i licemjeri...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Kad ih hrane strahom od malih nogu...Bog će ti ovo i ono...Gorjet ćeš...Kupat ćeš se u ognju vječnom...Bla bla bla bla...Straše ih svojim Demijurgom kojem se klanjaju...max123 wrote:tzv.vjernici cu najveći paničari i licemjeri...
red wolf-
2016-02-10
Vjernici su i najveći potencijalni prenositelji virusa.Prvo,svi umaču prste u onu kužnu vodicu,onda sama pričest gdje svećenik gura prste svima u usta,te rukovanje,,mir s tobom''max123 wrote:tzv.vjernici cu najveći paničari i licemjeri...
2015-07-23
Ne usmrđuje čovjeka ono što stavlja u sebe, već ono što izlazi iz njega...To je tvoj problem...סמאל wrote:Vjernici su i najveći potencijalni prenositelji virusa.Prvo,svi umaču prste u onu kužnu vodicu,onda sama pričest gdje svećenik gura prste svima u usta,te rukovanje,,mir s tobom''max123 wrote:tzv.vjernici cu najveći paničari i licemjeri...
red wolf-
2016-02-10
A šta ako u sebe staviš češnjak.red wolf wrote:Ne usmrđuje čovjeka ono što stavlja u sebe, već ono što izlazi iz njega...To je tvoj problem...סמאל wrote:Vjernici su i najveći potencijalni prenositelji virusa.Prvo,svi umaču prste u onu kužnu vodicu,onda sama pričest gdje svećenik gura prste svima u usta,te rukovanje,,mir s tobom''max123 wrote:tzv.vjernici cu najveći paničari i licemjeri...
2015-07-23
Češnjak čisti i dezinficira.סמאל wrote:A šta ako u sebe staviš češnjak.red wolf wrote:Ne usmrđuje čovjeka ono što stavlja u sebe, već ono što izlazi iz njega...To je tvoj problem...סמאל wrote:Vjernici su i najveći potencijalni prenositelji virusa.Prvo,svi umaču prste u onu kužnu vodicu,onda sama pričest gdje svećenik gura prste svima u usta,te rukovanje,,mir s tobom''max123 wrote:tzv.vjernici cu najveći paničari i licemjeri...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Da,ali i usmrđuje,tak da ezekova tvrdnja ne stoji.jastreb wrote:Češnjak čisti i dezinficira.סמאל wrote:A šta ako u sebe staviš češnjak.red wolf wrote:Ne usmrđuje čovjeka ono što stavlja u sebe, već ono što izlazi iz njega...To je tvoj problem...סמאל wrote:Vjernici su i najveći potencijalni prenositelji virusa.Prvo,svi umaču prste u onu kužnu vodicu,onda sama pričest gdje svećenik gura prste svima u usta,te rukovanje,,mir s tobom''max123 wrote:tzv.vjernici cu najveći paničari i licemjeri...
2015-07-23
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ''Trump proglasio izvanredno stanje u SAD-u zbog koronavirusa''
» EU proglašava izvanredno stanje
» U Osijeku izvanredno stanje!!!
» Ne treba nam izvanredno stanje
» Madjarska uvodi izvanredno stanje
» EU proglašava izvanredno stanje
» U Osijeku izvanredno stanje!!!
» Ne treba nam izvanredno stanje