Opet velikosrbovanje kod Miomira Marica!Hrvati nastali od Srba katolika
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Opet velikosrbovanje kod Miomira Marica!Hrvati nastali od Srba katolika
https://www.srbijadanas.com/vesti/info/poznati-istoricar-kod-marica-izazvao-buru-u-regionu-ovo-je-istina-evo-kako-su-nastali-hrvati-video-2020-03-11
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Opet velikosrbovanje kod Miomira Marica!Hrvati nastali od Srba katolika
Pa sad moramo razumjeti epija,ringa i jos nekih toliku sklonost srpstvu...overeno im je da jesu hrvati na papiru korienski srbi
2015-09-08
vuksadinare wrote:Hrvati nastali od Srba
Općepoznata stvar. I to od glupih Srba kojima su se drugi Srbi rugali i zajebavali ih.
Zati ih toliko i mrzimo.
crvenkasti-
2014-04-17
nije bilo tesko pogodit tko ce se prvi javit na temu kad je u pitanju velikosrbovanje..abolirani minobacaclijacrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:Hrvati nastali od Srba
Općepoznata stvar. I to od glupih Srba kojima su se drugi Srbi rugali i zajebavali ih.
Zati ih toliko i mrzimo.
2015-09-08
2015-09-08
vuksadinare wrote:nije bilo tesko pogodit tko ce se prvi javit na temu kad je u pitanju velikosrbovanje..abolirani minobacaclijacrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:Hrvati nastali od Srba
Zati ih toliko i mrzimo.
Nije teško ni pogoditi tko stavlja teme o velikosrbovanju. Hrvat koji još uvijek nije načisto što je, Hrvat ili Srbin.
crvenkasti-
2014-04-17
a ti se prvi upecas...glupi srbo iz hrvatske..najgluplji srbi medju srbimacrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:nije bilo tesko pogodit tko ce se prvi javit na temu kad je u pitanju velikosrbovanje..abolirani minobacaclijacrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:Hrvati nastali od Srba
Zati ih toliko i mrzimo.
Nije teško ni pogoditi tko stavlja teme o velikosrbovanju. Hrvat koji još uvijek nije načisto što je, Hrvat ili Srbin.
2015-09-08
Njihovo negiranje hrvatske nacije nije ništa novo u velikosrpskoj politici. Malo ih povijest demantira al to za velikosrpsku ideologiju nije nikakav problem. Nemam ništa pametno za reči.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
vuksadinare wrote:a ti se prvi upecas...glupi srbo iz hrvatske..najgluplji srbi medju srbimacrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:nije bilo tesko pogodit tko ce se prvi javit na temu kad je u pitanju velikosrbovanje..abolirani minobacaclijacrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:Hrvati nastali od Srba
Zati ih toliko i mrzimo.
Toćno. Od nas su nastali Hrvati.
crvenkasti-
2014-04-17
Priča im ima samo jednu veliku rupu: Srbin ne može biti katolik. Ako je katolik, onda nije Srbin. Pema tome, to je oksimiron i nonsens
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:Priča im ima samo jednu veliku rupu: Srbin ne može biti katolik. Ako je katolik, onda nije Srbin. Pema tome, to je oksimiron i nonsens
Točno. Bio je i Hrvat i prije nego je postao Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Priča im ima puno veću manu a zove se povijesne činjenice.melkior wrote:Priča im ima samo jednu veliku rupu: Srbin ne može biti katolik. Ako je katolik, onda nije Srbin. Pema tome, to je oksimiron i nonsens
2014-04-11
RayMabus wrote:Priča im ima puno veću manu a zove se povijesne činjenice.melkior wrote:Priča im ima samo jednu veliku rupu: Srbin ne može biti katolik. Ako je katolik, onda nije Srbin. Pema tome, to je oksimiron i nonsens
Dobro, evo, ja sam Hrvat nastao od Srbina. I tko će budalu poput mene zapisat u povijest?
Tako smo svi nastali, u ovoj, prošloj ili pretprošloj generaciji.
Zato i vučemo iz naraštaja u naraštaj osjećaj bijede, neispunjenosti i potenciranog pomanjkanja osjećanja pripadanja bilo čemu.
crvenkasti-
2014-04-17
Puca mi k šta si ti. Kakvi Srbi na području npr Banja Luke prije 17 stoljeća ?crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Priča im ima puno veću manu a zove se povijesne činjenice.melkior wrote:Priča im ima samo jednu veliku rupu: Srbin ne može biti katolik. Ako je katolik, onda nije Srbin. Pema tome, to je oksimiron i nonsens
Dobro, evo, ja sam Hrvat nastao od Srbina. I tko će budalu poput mene zapisat u povijest?
Zato i vučemo iz naraštaja u naraštaj osjećaj bijede, neispunjenosti i potenciranog pomanjkanja osjećanja pripadanja bilo čemu.
Ajd prošetaj jer ćeš na traktoru pravac majčica Srbija pa ćeš biti svi Srbi u jednoj državi.
2014-04-11
RayMabus wrote:Puca mi k šta si ti. Kakvi Srbi na području npr Banja Luke prije 17 stoljeća ?crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Priča im ima puno veću manu a zove se povijesne činjenice.melkior wrote:Priča im ima samo jednu veliku rupu: Srbin ne može biti katolik. Ako je katolik, onda nije Srbin. Pema tome, to je oksimiron i nonsens
Ajd prošetaj jer ćeš na traktoru pravac majčica Srbija pa ćeš biti svi Srbi u jednoj državi.
Baš si glup. Sad i vrapci znaju da smo se zajebali što smo ih otjerali.
Vidiš da smo sve sjebali i otišli skroz u kurac otkad njih nema da vladaju s nama.
crvenkasti-
2014-04-17
sad jos i ovaj virus,ode turisticka sezona
Unimatrix_Zero wrote:sad jos i ovaj virus,ode turisticka sezona
Hrvatska će biti u gubicima jer nam veliki dio prihoda dolazi od turizma.
Tješi me samo to što će i Srbija zaraditi manje od svog turizma.
Čim na to pomislim, malo mi je laše.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Unimatrix_Zero wrote:sad jos i ovaj virus,ode turisticka sezona
Hrvatska će biti u gubicima jer nam veliki dio prihoda dolazi od turizma.
Tješi me samo to što će i Srbija zaraditi manje od svog turizma.
Čim na to pomislim, malo mi je laše.
na nas nece ni virusi,mi tamanimo viruse,pravimo salatu od nji'
U Loznici previ slučaj coronavirusa...haha...jebat će si mater. srblji nikad da nauče.
zds
zds
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pa kaže..
evo, oni stvarno ne mogu bez hrvata
pa kad mi imamo takvih emisija u kojima su tema srbi i postanak srba?
da istoričar
Bavio sam se nastankom hrvatske nacije i
evo, oni stvarno ne mogu bez hrvata
pa kad mi imamo takvih emisija u kojima su tema srbi i postanak srba?
da istoričar
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Germani nastali od Srba, Hitler: Was, rauss!
» Zar je i to opet moguce?!Srpski propagandisti opet tvrde da su Hrvati sami sebe granatirali tj.Dubrovnik
» Hrvati „Velebitom“ protiv naoružanih Srba?!
» Dok je Bernardica,HDZ i Plenki mogu mirno spavat.Berni se opet osramotio pred kamerama krivo zbrojio koliko zastupnika ima za rusenje Marica
» Umjesto Srba Hrvati pale svoju obalu!!!
» Zar je i to opet moguce?!Srpski propagandisti opet tvrde da su Hrvati sami sebe granatirali tj.Dubrovnik
» Hrvati „Velebitom“ protiv naoružanih Srba?!
» Dok je Bernardica,HDZ i Plenki mogu mirno spavat.Berni se opet osramotio pred kamerama krivo zbrojio koliko zastupnika ima za rusenje Marica
» Umjesto Srba Hrvati pale svoju obalu!!!
Page 1 of 8