Lezbijski Batman :D
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Lezbijski Batman :D
Kate Kane, armed with a passion for social justice and a flair for speaking her mind, soars onto the streets of Gotham as Batwoman, an out lesbian and highly trained street fighter primed to snuff out the failing city's criminal resurgence. But don't call her a hero yet. In a city desperate for a savior, Kate must overcome her own demons before embracing the call to be Gotham's symbol of hope.
catabbath-
2015-08-22
catabbath-
2015-08-22
Re: Lezbijski Batman :D
jastreb wrote:Pa sta? Zar i Batman i Robin nisu pederi?
U nečijoj prljavoj mašti možda :)
catabbath-
2015-08-22
jebote, startrek su usrali, sad i batmana
jos malo ce supermen jebat Luizu koja je u stvari bivsi kolega is srednje skole koji je promjenio spol :D
jos malo ce supermen jebat Luizu koja je u stvari bivsi kolega is srednje skole koji je promjenio spol :D
ja se prebacio na kineze i koreance, ima odlicnijeh serija, prakticki osim See nisam pogledao nista iz americke produkcije vec 2 godine, sve nekako bljakavokic wrote:
multikultiji nisu sposobni stvarati vlastita djela, pa rade mainstream fanfiction od sveg kultnog-
kako se ovo sve izlizalo odavno već da me nije ni briga.
evo ti dobra serija, imas je na jubitusa engleskim titlovima https://www.youtube.com/watch?v=XYypsQOhQXE&list=PLJ8tSVdIuzBYd9upk1BNlvZvsNHGFBy67
Ever Night
2016-11-08
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
nisam ali sam bio par puta izložen bojnim otrovima ali nemožeš locirat tko je pustio bojne otrove pa svi okrivljuju sve.
Guest- Guest
samo se pogledavaju i traže krivcaGnječ wrote:
nisam ali sam bio par puta izložen bojnim otrovima ali nemožeš locirat tko je pustio bojne otrove pa svi okrivljuju sve.
Noor wrote:samo se pogledavaju i traže krivcaGnječ wrote:Noor wrote:znači, provjerio si :)Gnječ wrote:Noor wrote:
ne takvu :)
ovo je odlična obrana za koronavirus. nitko ti se neće približit samo prdneš i u radijusu od 20 metara nema nikog živog.
da. ili se svi prave mutavi da ne bi ostali posumnjali ali uglavnom svi psuju i viču otvaraj vrata i prozore ako je otrov u bircu svi izađu na terasu osim onih koji su prehlađeni pa ne osjete. ponekad uspijem ulovit terorista po njuhu ako mi je blizu i nema baš puno ljudi u bircu.
Guest- Guest
Moglo je bit i gore...catabbath wrote:Ah da, gradonačelnik je Kineskinja a Afred je crnac
Gradonačelnik da se zove muhamed a crnac da se zove adolf...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Ma sve je to super dok americki junaci filma i stripa ne otkriju srpsko porijeklo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sta mislis ono Klark Kent da je u biti nekaki Krsto Kenjalo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Dve žene bičevane u Maleziji jer su "pokušale da imaju lezbijski seks": Primile su po šest udaraca, a nisu ni glasa pustile
» Februarka:'Kad ce se James Bond i Batman deklarirat kao gayevi'
» Curica s "Batman" znakom na licu stigla iz SAD-a u Rusiju na liječenje
» Februarka:'Kad ce se James Bond i Batman deklarirat kao gayevi'
» Curica s "Batman" znakom na licu stigla iz SAD-a u Rusiju na liječenje
Page 1 of 3