Litije u Vukovaru
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Litije u Vukovaru
https://otvoreno.hr/vijesti/stotine-srba-na-vukovarskim-ulicama-zorica-greguric-nije-to-nikakav-vjerski-dogadaj-nego-izazivanje/264039
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Litije u Vukovaru
A jesu li proklinjali ove što su razorili taj križ i jebali im majku četničku?
S obzirom da je srpska populacija u Hrvatskoj uglavnom staračka,gdje korona uzima veći danak,Hrvatska kao odgovorna država koja se brine o manjinama,trebala bi ograničit takva okupljanja.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
nejasne su mi neke stvari
istovremeno se zaležu za Hr pravoslavnu crkvu a smeta kad se pripadnici te vjere okupljaju
što misle tko bi sačinjavao tu Hrvatsku pravoslavnu crkvu ??
Upravo ti koji se trenutno čine kao provokatori
i opet kažem imamo bitnijih problema
istovremeno se zaležu za Hr pravoslavnu crkvu a smeta kad se pripadnici te vjere okupljaju
što misle tko bi sačinjavao tu Hrvatsku pravoslavnu crkvu ??
Upravo ti koji se trenutno čine kao provokatori
i opet kažem imamo bitnijih problema
immortal-
2014-04-16
Pa nek litaju ako hoće.. šta to Hrvate kitomir zaboli
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
...pa naravno mogu i četovati...sto bi nas bolilo..ma pustimo im sve...Ringo10 wrote:Pa nek litaju ako hoće.. šta to Hrvate kitomir zaboli
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Milo u rebusu, kako u HR zaustaviti Litije...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ma hajde, šta ti smetaju neke crkvene procesijevuksadinare wrote:...pa naravno mogu i četovati...sto bi nas bolilo..ma pustimo im sve...Ringo10 wrote:Pa nek litaju ako hoće.. šta to Hrvate kitomir zaboli
Koji je vama kurac, bojite se gomile staraca koji hodaju okolo sa ikonama
Dosadni ste s tim više
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
vuksadinare wrote:...pa naravno mogu i četovati...sto bi nas bolilo..ma pustimo im sve...Ringo10 wrote:Pa nek litaju ako hoće.. šta to Hrvate kitomir zaboli
kakve veze imaju litije sa
bilo kakvim pustanjem bilo
cega. ti zastupas stav da srbi
u hrvatskoj ne smeju da imaju stav o bilo cemu.
Guest- Guest
cuj nista nije bezveze danas...međudrzavni problem između srbije i crne gore ne treba izvoziti u hrvatsku...i uvlaciti je u njihove razmiirice..jer ovo nije npr.ne znam kanada..vec sojetljivo podrucje gdje se sve manje vise koristi u svrhu politickih prepucavanja i na koncu to nikad dobro ne zavrsi...ne samo hrvatsku nego opcenito na ovom prostoru...i ogotovo na prostoru gdje ne tako davno su bili krvavi događaji...jedno je kad je kirvaj pa slavis nekog sveca zastitnika mjesta...a ovo je litija organizirana zbog događanja u crno gori i ima dobrim dijelom miris politikanstva a manje svjetovnogRingo10 wrote:Ma hajde, šta ti smetaju neke crkvene procesijevuksadinare wrote:...pa naravno mogu i četovati...sto bi nas bolilo..ma pustimo im sve...Ringo10 wrote:Pa nek litaju ako hoće.. šta to Hrvate kitomir zaboli
Koji je vama kurac, bojite se gomile staraca koji hodaju okolo sa ikonama
Dosadni ste s tim više
2015-09-08
http://www.kamenjar.com/fra-mario-knezovic-ako-srbi-brane-ovakvog-episkopa-onda-im-je-uzaludna-borba-za-ocuvanje-manastira/Serbinho-3 wrote:Branis Mila Vucino...
2015-09-08
Pusti ti te sta kazu i te linkove...klasicni spinovani izgovori...
Ne moze jedan Ateista bez jednog dana radnog staza da soli pamet.
Mozda za tvojim stolom moze sedeti, ali ne i za mojim.
Laka si meta za te Balkanske lozace, sto prave sranja po Balkanu, brzo grizes udicu...
Laka si meta za te Balkanske lozace, sto prave sranja po Balkanu, brzo grizes udicu...
2014-08-25
cuj...namjera ovih je sto su organizirali litiju u vukovaru bila da je se zabrani...ali nije zabranjena..a zasto im je bila ta namjera?...zato sto u tom slucaju odmah bi bilo pucano iz svih vucicevih medija da su ustase iz hrvatske podrzavaju milogorske ustase u otimanju imovine spc-a...i da hrvatska stoji iza mila...i zato ja to samo iz tog razloga ne bi zabranio...jer je ova litija u vukovaru kako sam rekao bila politicki motivirana i da s ehrvatska uvuce i bude optuzena u slucaju d aje zabranjena bila kao saveznik mila u otimacini imovine spc-aSerbinho-3 wrote:Pusti ti te sta kazu i te linkove...klasicni spinovani izgovori...
2015-09-08
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Vucino, ti kao Balkanski Spijun da si pametan, navuces HR dres, odes i ti na Litije, napises poruku i drzis u rukama,”Milo, ovo ti je za Dubrovnik”.
2014-08-25
Jebo litije i srbende no znakovito je da srbende u Vukovaru a koliko znam i nadaleko i naširoko nikada nisu imali ništa slično niti su ikada nešto slično konzumirali kao vjerski obred pa je jasno da suljo i spc poreko svojih majmuna opet zagađuje prostor susjednih zemalja, prije su izvozili mitinge istine a danas izvoze litije. I iza mitinga i iza litija stoje isti velikosrpski krugovi u kojima važnu ako ne i navažniju ulogu ima SPC.
Serbinho-3 wrote:Branis Mila Vucino...
on bi bio vece zlo od mila
samo da moze
Guest- Guest
vidiš kako se jastreb probudio.tre wrote:Jebo litije i srbende no znakovito je da srbende u Vukovaru a koliko znam i nadaleko i naširoko nikada nisu imali ništa slično niti su ikada nešto slično konzumirali kao vjerski obred pa je jasno da suljo i spc poreko svojih majmuna opet zagađuje prostor susjednih zemalja, prije su izvozili mitinge istine a danas izvoze litije. I iza mitinga i iza litija stoje isti velikosrpski krugovi u kojima važnu ako ne i navažniju ulogu ima SPC.
2014-12-30
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Premijer Bugarske obrusio se na litije u Crnoj Gori,potkacio i Rep.Srpsku
» Vučić sa Kolindom u Vukovaru
» Grobari bi mural u Vukovaru
» Divljanje BBB-a u Vukovaru-Napali Torcidu
» Književnik Nenad Janković u Vukovaru
» Vučić sa Kolindom u Vukovaru
» Grobari bi mural u Vukovaru
» Divljanje BBB-a u Vukovaru-Napali Torcidu
» Književnik Nenad Janković u Vukovaru