Fabrika čokolade gasi deo proizvodnje i otpušta radnike
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Fabrika čokolade gasi deo proizvodnje i otpušta radnike
https://www.b92.net/biz/vesti/region.php?yyyy=2020&mm=03&dd=10&nav_id=1664878
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Fabrika čokolade gasi deo proizvodnje i otpušta radnike
Za vreme Juge bilo je 1300 zaposlenih.Proizvodili i prodavali.Od 1991 započeli da ih plačkaju njihovi domoljubi. Evo neće dočekati 100 godina od osnivanja.
(Dragoljub, 10. mart 2020 20:13)
# Link komentara
(Dragoljub, 10. mart 2020 20:13)
# Link komentara
2014-08-25
ako ste izvršili privatizaciju ili je u toku to je potpuno jasno
2014-04-16
Uniste, pa prodaju svojima za male pare...
2014-08-25
Kapitalist.banda koja vas huska na bratske narode.
Prodaju vam suplje price.
Odjebite to.
Prodaju vam suplje price.
Odjebite to.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne dajte Zvecevo!
omni-
2014-04-12
ne sjećam se kad sam kupio njihovu čokoladu... valjda zadnji put u jugi.
kraš još tu i tamo i kupim, uglavnom dorinu za kuhanje, dobra je i nije skupa, ili djeci neku, makar ima i boljih...
ali ne vidim čemu priče o kapitalizmu, privatiziciji, pički materinoj? Tko kupuje te čokolade? Nitko, jebote. I zašto bi ih trebao kupovati, nema razloga. Nisu nešto ionako. U čemu je onda problem?
kraš još tu i tamo i kupim, uglavnom dorinu za kuhanje, dobra je i nije skupa, ili djeci neku, makar ima i boljih...
ali ne vidim čemu priče o kapitalizmu, privatiziciji, pički materinoj? Tko kupuje te čokolade? Nitko, jebote. I zašto bi ih trebao kupovati, nema razloga. Nisu nešto ionako. U čemu je onda problem?
marcellus wrote:ne sjećam se kad sam kupio njihovu čokoladu... valjda zadnji put u jugi.
kvaran si.
Guest- Guest
mortal wrote:ako ste izvršili privatizaciju ili je u toku to je potpuno jasno
Zvečevo je u RH.
Guest- Guest
Jbga. Sad su dostupne puno bolje čokolade po istoj cijeni.
Nisu konkurentni.
Ne sječam se kad sam zadnji put kupio čokoladu domačeg proizvođača a tamanim slatko i više nego bih smio.
Nisu konkurentni.
Ne sječam se kad sam zadnji put kupio čokoladu domačeg proizvođača a tamanim slatko i više nego bih smio.
Eto.marcellus wrote:ne sjećam se kad sam kupio njihovu čokoladu... valjda zadnji put u jugi.
dobra je s rižom...Mikado
i Mond
i Mond
Last edited by Noor on 10/3/2020, 22:15; edited 1 time in total
A u Srbiji u Novom Sadu Srbi i Švicarci prave novu tvornicu čokolade!
http://rs.n1info.com/Biznis/a575098/Svajcarska-kompanija-pocela-u-Novom-Sadu-izgradnju-fabrike-cokolade.html
Srpski gadovi! Zašto ne pomognu jadnom Zvečevu?
Zar im nije žao?
Pa i oni su jeli nekad čokoladu iz Zvečeva!
Zar im ništa ne znači što smo tolike godine bili zajedno i dijelili dobro i zlo?
http://rs.n1info.com/Biznis/a575098/Svajcarska-kompanija-pocela-u-Novom-Sadu-izgradnju-fabrike-cokolade.html
Srpski gadovi! Zašto ne pomognu jadnom Zvečevu?
Zar im nije žao?
Pa i oni su jeli nekad čokoladu iz Zvečeva!
Zar im ništa ne znači što smo tolike godine bili zajedno i dijelili dobro i zlo?
crvenkasti-
2014-04-17
srbi su zlobni i sve ostalo. vama je cilj pogledati čim se nešto negativno dogodi u RH, i onda se naslađivati u komentarima, i vi po forumu. i tako 90% vaše populacije, dok kod nas imaš možda 10% bolesnika. evo da i sada otvorim najveće vaše medije, sigurno bi na vašim naslovnicama sigurno ima spominjanje RH ( u negativnom kontekstu naravno)
u RH medijima nema o srbiji ništa. nas boli kurac za vas. tu i tamo vuk vas uprati, ali on je tih par %.
vi ste bolestan narod, i još bolesniji su oni hrvati koji zagovaraju neku ekumenu i zajedništvo. sve bi to bilo "Ok", ali vi nas mrzite i u tom zajedništvu pokušavate nas zlostavljati, mi malo trpimo i onda vas potaracamo na stotine tisuća.
na ovom forumu 30% forumaša srbi.
i tako po drugim našim forumima.
čak i fejsbook grupama.
zanimljivo u vašim forumima i fejsbook grupama, hrvata nema ništa.
zašto ste opsjednuti sa nama i iskompleksirani.. najgore od svega i mi smo jadni i čemerni, a vi još jadniji i čemerniji kada patite za nama.
u RH medijima nema o srbiji ništa. nas boli kurac za vas. tu i tamo vuk vas uprati, ali on je tih par %.
vi ste bolestan narod, i još bolesniji su oni hrvati koji zagovaraju neku ekumenu i zajedništvo. sve bi to bilo "Ok", ali vi nas mrzite i u tom zajedništvu pokušavate nas zlostavljati, mi malo trpimo i onda vas potaracamo na stotine tisuća.
čak i fejsbook grupama.
zašto ste opsjednuti sa nama i iskompleksirani.. najgore od svega i mi smo jadni i čemerni, a vi još jadniji i čemerniji kada patite za nama.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:srbi su zlobni i sve ostalo. vama je cilj pogledati čim se nešto negativno dogodi u RH, i onda se naslađivati u komentarima, i vi po forumu. i tako 90% vaše populacije, dok kod nas imaš možda 10% bolesnika. evo da i sada otvorim najveće vaše medije, sigurno bi na vašim naslovnicama sigurno ima spominjanje RH ( u negativnom kontekstu naravno)
čak i fejsbook grupama.
I jadne Šiptare zajebavaju i mrze.
I Crnogorce. Vidi ovo:
Komšije u dugovima - za struju 118 miliona evra
Podgorica -- Ukupna dugovanja građana Crne Gore za struju, uključujući i dug Podgoričana za komunalne usluge, iznose blizu 125 miliona evra, prenosi Bankar.me.
https://www.b92.net/biz/vesti/region.php?yyyy=2020&mm=03&dd=09&nav_id=1664326
crvenkasti-
2014-04-17
a sta tebe, vaško crvena, boli dupe za druge drzave, brini o svojoj preko drine
Noor wrote:a sta tebe, vaško crvena, boli dupe za druge drzave, brini o svojoj preko drine
Da! Gadovi četnički!
Umjesto da, kao najveći i najjači, pomognu mladim demokracijama i novim državama da stanu noge i počnu živjeti samostalno, oni ih zajebavaju i rugaju im se!
A bili smo nekad svi zajedno, jedan tim, jedna država. Zar im nije žao?
crvenkasti-
2014-04-17
Najbitnije mi je da ih ja kao porezni obveznik ne moram spašavati a odakle je neka čokolada bmk.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Najbitnije mi je da ih ja kao porezni obveznik ne moram spašavati a odakle je neka čokolada bmk.
a koji porez ti plaćaš bogati?
Guest- Guest
Trenutno porez na stanove , PDV i mnoge poreze kroz namete.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Najbitnije mi je da ih ja kao porezni obveznik ne moram spašavati a odakle je neka čokolada bmk.
a koji porez ti plaćaš bogati?
Imaš PDV od 25% , otimaju ti iz usta , oni jedu čokolade a ja jedem govna.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» najveća i najlepsa fabrika čokolade u ji eu
» Najveća i najlepša fabrika čokolade u Jugoistočnoj Evropi"
» tko kaže da ne postoje krovovi od čokolade
» VolksWagen otpušta 30.000 radnika
» HNB otpušta
» Najveća i najlepša fabrika čokolade u Jugoistočnoj Evropi"
» tko kaže da ne postoje krovovi od čokolade
» VolksWagen otpušta 30.000 radnika