borit će se protiv "terora nacionalnih manjina"
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: borit će se protiv "terora nacionalnih manjina"
Pogleda sad na internetu. Udruga dobrovoljaca i branitelja iz Kaštela. Znam neke iz viđenja.jastreb wrote:Neka udruga iz Kastela koja je neki dan dala podrsku pravasimin u Gospichu.RayMabus wrote:A šta je to ?jastreb wrote:Mabus jesi li pripadnik Stine pradidove?
To su branitelji.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
jel znaš koji je stvarni čin koji u aktivnoj službi možeš zaslužot?jastreb wrote:Neka udruga iz Kastela koja je neki dan dala podrsku pravasimin u Gospichu.RayMabus wrote:A šta je to ?jastreb wrote:Mabus jesi li pripadnik Stine pradidove?
tvoje sudjelovanje u pobuni se zna.
2014-12-30
pokraj ovolike ugroze Hrvata smatram poremećajem svaki pokušaj da se pravoslavce službeno proglašava Hrvatima točnije pripadnicima Hrvatskog narodaT. wrote:Nebitno kako su se izjašnjavali...mortal wrote:kad smo kod tih pitanja ja bi prvo provjerila kako su se izjašnjavali za vrijeme JugoslavijeT. wrote:Kod nas se npr. pravoslavne hrvate smatra srpskom nacionalnom manjinom iako 99% njih nikad nije vidjelo srbiju, niti imaju tamo imovinu, rodbinu i sl., što je glupost par exelans...
kao Hrvati pravoslavne vjeroispovijesti ili kao Srbi
oko tih pitanja sam se kosila i na fejsu s mnogim pripadnicima desne opcije
takvih ima oko mene .. za vrijeme Juge svi su bili srbi ili Jugoslaveni, ali danas su svi Hrvvati
da se što okrene brzo bi se prebacili
oko takvih ne treba gubiti vrijeme ni pridavvati značaj
imamo mnoge bitnije probleme
Ako se ja izjasnim marsovcem, jesam li marsovac?Ili samo poremećen?
immortal-
2014-04-16
znači sve ih proglasit neprijateljima.mortal wrote:pokraj ovolike ugroze Hrvata smatram poremećajem svaki pokušaj da se pravoslavce službeno proglašava Hrvatima točnije pripadnicima Hrvatskog narodaT. wrote:Nebitno kako su se izjašnjavali...mortal wrote:kad smo kod tih pitanja ja bi prvo provjerila kako su se izjašnjavali za vrijeme JugoslavijeT. wrote:Kod nas se npr. pravoslavne hrvate smatra srpskom nacionalnom manjinom iako 99% njih nikad nije vidjelo srbiju, niti imaju tamo imovinu, rodbinu i sl., što je glupost par exelans...
takvih ima oko mene .. za vrijeme Juge svi su bili srbi ili Jugoslaveni, ali danas su svi Hrvvati
sa ekipom iz lgbt bi mogli sve to povezat.
jesi li našla novi posao ili da čekamo tvoj plač?
2014-12-30
ja mislila da se ti dobro isplakao uz adagio Hausera koji si maloprije prilipija na Vip Jukeboxveber wrote:znači sve ih proglasit neprijateljima.mortal wrote:pokraj ovolike ugroze Hrvata smatram poremećajem svaki pokušaj da se pravoslavce službeno proglašava Hrvatima točnije pripadnicima Hrvatskog narodaT. wrote:Nebitno kako su se izjašnjavali...mortal wrote:kad smo kod tih pitanja ja bi prvo provjerila kako su se izjašnjavali za vrijeme JugoslavijeT. wrote:Kod nas se npr. pravoslavne hrvate smatra srpskom nacionalnom manjinom iako 99% njih nikad nije vidjelo srbiju, niti imaju tamo imovinu, rodbinu i sl., što je glupost par exelans...
sa ekipom iz lgbt bi mogli sve to povezat.
jesi li našla novi posao ili da čekamo tvoj plač?
ja radim
još se nisam prisvukla
immortal-
2014-04-16
ja ne radim.
ne da mi se.
kao i većina ne kužiš albioni koji je adagio.
ne da mi se.
kao i većina ne kužiš albioni koji je adagio.
2014-12-30
..znaci pakiras sedebotoijusto wrote:ovi izazivaju susramlje i dodatne autobusne linije za civilizaciju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
je li debo..ne spominjes buseve jer se ne rjesavaju slucajevi silovanja i ratnog zlocina ali slucaj krnje se rjesava u roku 48 sati...samo svoju guzicu gledas to ti je .onda u tom slucaju zbogom vam i idite sa milim bogom ili djavlom
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Mađarski šef diplomacije : Ukrajina neće u NATO jer ne poštuje prava nacionalnih manjina
» Marčelo:Bi li se itko bunio da umjesto nezaposlenih branitelja prednost pri izboru za ravnatelja imaju pripadnici nacionalnih i seksualnih manjina
» Suljo:'I grobovi nasi,borit ce se protiv ustasa.'
» Britanski i američki dobrovoljci : Borit ćemo se protiv Turaka
» Slovački premijer: Multikulturalnost je fikcija, borit ćemo se protiv imigracije iz muslimanskih zemalja
» Marčelo:Bi li se itko bunio da umjesto nezaposlenih branitelja prednost pri izboru za ravnatelja imaju pripadnici nacionalnih i seksualnih manjina
» Suljo:'I grobovi nasi,borit ce se protiv ustasa.'
» Britanski i američki dobrovoljci : Borit ćemo se protiv Turaka
» Slovački premijer: Multikulturalnost je fikcija, borit ćemo se protiv imigracije iz muslimanskih zemalja
Page 2 of 2