~Moje želje~
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: ~Moje želje~
Super su pigmentirane...bolje od Mua,carice,essence...pogotovo s bazom...;)
Guest- Guest
modra-
2014-04-17
Ja imam već kopiju 2 i jako mi smeta shimmer...ubuduće uzimam samo mat sjenila...
Guest- Guest
zbog suznih očiju?
ja od nedavno poludjeh za šimerastim sjenilima, nešto mi se baš ona nose.. a do nedavno favorizirala mat.. eh
svejedno, ove tvoje su mi isto pre, i mislim da ću i njih malo kasnije moraš skupit sve!
i nisu ni skupe uopće, još ako su tako dobre.. kad si rekla da je bolje da dam malo više, ja mislila barem 100 kuna da su
ja od nedavno poludjeh za šimerastim sjenilima, nešto mi se baš ona nose.. a do nedavno favorizirala mat.. eh
svejedno, ove tvoje su mi isto pre, i mislim da ću i njih malo kasnije moraš skupit sve!
i nisu ni skupe uopće, još ako su tako dobre.. kad si rekla da je bolje da dam malo više, ja mislila barem 100 kuna da su
stvarno su sve savršene!
teško se odlučit.. osim onih u boji, jelte :o)
mislila sam ovu, al desna strana bi bila (većinom) neiskorištena.... ili ne bi čak... jbg!
zagi, dat ćeš mi 400 kuna
opet sam obavila narudžbu,jer nisam mogla odoljet paleti romantic smoked + još nekoliko stvarčica uzela... uslikat ću u utorak
opet sam obavila narudžbu,jer nisam mogla odoljet paleti romantic smoked + još nekoliko stvarčica uzela... uslikat ću u utorak
vidjet ću kad stignu, imam u planu još dva poklona frendicama, možda jednu od tih paleta odvojim za jednu od njih, stvarno sam pretjerala sad.... čisto sumnjam da ću se moć odreć, al tko zna
samo ne smijem prčkat po njima, a kako ću znat ako ne probam.. mhm
samo ne smijem prčkat po njima, a kako ću znat ako ne probam.. mhm
Želim jednoj osobi meni vrlo dragoj mojem srcu da uspije u svim zeljama. Zelim da uziva usvom zivotu da bude sretna vise nego ikada. Zelim da uspije i da dobije sve sto je ikada zeljela. Jer je zasluzila vise od ikoga i dao bi sve sto imam samo da joj se to ostvari.
Shed tears of lonesome despair in the form of rain
I've devoted my life to rid you of your pain
Mister_D-
2014-05-17
http://www.pinkpanda.hr/proizvod/uma-cosmetics-ruz-be-pink
rasprodan
modra-
2014-04-17
Da mi ljudi počnu odgovarat na mailove na primjer. Sad mi mentor ne odgovara.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
phreaky-
2014-04-19
http://2.bp.blogspot.com/-5dN4gbbL59U/UsdMZmSWPKI/AAAAAAAAAP8/0COq4SiNthw/s1600/donut2.jpg
želim
a može to na moju kosu koja nije preduga baš?
želim
a može to na moju kosu koja nije preduga baš?
To moje frendice rade s čarapama.
Ne znam na koju foru, ali, da... čarape.
Ne znam na koju foru, ali, da... čarape.
da, da, čarape.. probala ja s čarapom sinoć :D a ono.. moram pričvrstit još sa špangicama jer mi je kosa raznih dužina
al nije komplicirano, pogotovo s dugom kosom..
i zgodno bi ispalo da sam se više trudila i stavljala špange, onako malo razbarušeno, što i volim!
zagi, duga, a?? a uzet ću pa makar nek stoji kad mi naraste
ima manjih tih spužvi?
al nije komplicirano, pogotovo s dugom kosom..
i zgodno bi ispalo da sam se više trudila i stavljala špange, onako malo razbarušeno, što i volim!
zagi, duga, a?? a uzet ću pa makar nek stoji kad mi naraste
ima manjih tih spužvi?
želim neko štene...
koje je u kući dok je malo, a kasnije u dvorištu..
majka mi je čak dopustila, rekla je da ju je briga, al ona to malo i zbog unučića :D njemu bi to bilo šuper
al me strah bolesti, izdataka za veterinara... ne znam... brige su to
imam psa, al jadan više ništ ne vidi, star je, a svakako bi trebalo uzet psa nakon njega bar..
labradori su meni najljepši...
bigl je presladak isto dok je beba, aajme!
one kreštalice ne volim, preživahne su menščini..
ši cu, ili kak već.. pa maltezer.. šta ja znam, nije mi to to..
kojeg psa da uzmem? hhahahaha
koje je u kući dok je malo, a kasnije u dvorištu..
majka mi je čak dopustila, rekla je da ju je briga, al ona to malo i zbog unučića :D njemu bi to bilo šuper
al me strah bolesti, izdataka za veterinara... ne znam... brige su to
imam psa, al jadan više ništ ne vidi, star je, a svakako bi trebalo uzet psa nakon njega bar..
labradori su meni najljepši...
bigl je presladak isto dok je beba, aajme!
one kreštalice ne volim, preživahne su menščini..
ši cu, ili kak već.. pa maltezer.. šta ja znam, nije mi to to..
kojeg psa da uzmem? hhahahaha
njihove plave oči me plaše, smeđe su mi bliskije..
al su i meni stvarno lijepi! nestvarno lijepi! razmišljala sam o njima baš intenzivno jedno vrijeme, ali ali ali
da, da, bolek, kako si zapamtila :o) ništa ne vidi, slabo čuje, često u ranicama od tuče s drugim psima.. ok, još može preskakat ograde, đubrence :D
nemam pojma koja vrsta.. mješanac neki.. bijeli je, ni velik ni malen, žilav, sa par svijetlosmeđih mrlja, i najljepšim okicama koje sam vidjela.. samo što su sad jadne bolesne pa su promijenile boju
stvarno su nas osvojili i on i njegova seka jedne zimske snježne noći kad su krenuli za mnom i mamom s centra pa sve do naše kuće.. i eto.. nje se riješili, on je tu negdje 14. ili 15. godinu
karakterom je isto divan, nekako miran, pametan.. a opet nije neki debelguz :D kad treba za akciju je
jako dobrodušan :D
labrador mi najviše na njega sliči.. takva lijepa draga faca, tamne oke..
i nekako mi se ta pasmina najbliža nama čini... i fino bi mu bilo,imamo veliko dvorište...
samo bi mu se morala sagradit veća kućica, neki boks, nešto pravo..
bla bla bla :D
al su i meni stvarno lijepi! nestvarno lijepi! razmišljala sam o njima baš intenzivno jedno vrijeme, ali ali ali
da, da, bolek, kako si zapamtila :o) ništa ne vidi, slabo čuje, često u ranicama od tuče s drugim psima.. ok, još može preskakat ograde, đubrence :D
nemam pojma koja vrsta.. mješanac neki.. bijeli je, ni velik ni malen, žilav, sa par svijetlosmeđih mrlja, i najljepšim okicama koje sam vidjela.. samo što su sad jadne bolesne pa su promijenile boju
stvarno su nas osvojili i on i njegova seka jedne zimske snježne noći kad su krenuli za mnom i mamom s centra pa sve do naše kuće.. i eto.. nje se riješili, on je tu negdje 14. ili 15. godinu
karakterom je isto divan, nekako miran, pametan.. a opet nije neki debelguz :D kad treba za akciju je
jako dobrodušan :D
labrador mi najviše na njega sliči.. takva lijepa draga faca, tamne oke..
i nekako mi se ta pasmina najbliža nama čini... i fino bi mu bilo,imamo veliko dvorište...
samo bi mu se morala sagradit veća kućica, neki boks, nešto pravo..
bla bla bla :D
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Žene u matrijahartu ; Što je moje , to je samo moje.
» Moje krpice
» Umro Josip Bukal,legenda Želje
» Navijač Želje popio batine u Splitu
» Plenkovi'ć o "velikoj koaliciji": U HDZ-u sve pršti od želje za koalicijom s SDP-om
» Moje krpice
» Umro Josip Bukal,legenda Želje
» Navijač Želje popio batine u Splitu
» Plenkovi'ć o "velikoj koaliciji": U HDZ-u sve pršti od želje za koalicijom s SDP-om
Page 2 of 10