Neda Ukraden 'suza mi iz oka kanula' vuciceva sendvicarka
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Neda Ukraden 'suza mi iz oka kanula' vuciceva sendvicarka
Nesumnjam da je znas. Znali su je i frajeri u onom maglovitom svitanju na obroncina manjace i oko mekonjic gradaepikur37 wrote:LUCIANO MOGGI wrote:Epikure koliko puta posjecujes rodbinu na kablaru i ovcaru.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:skoro je pjevao u vojvodini iruda ti jebem glupog zlonamjernogepikur37 wrote:
Pa u srbiji pjeva tko hoće....ne znam jesu li oni ikome zabranili koncert. tereza, prljavci...mogao bi i škora
u stavri škoro bi i trebao otići u vojvodinu da nije pička
pa šta mu nisu zabranili!?!
Barem ono sto smo pystili da se vrati
sa ovčara i kablara pesma stara.....
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
I onda se cetnikusa cudi sto je njezini Imocani mrze.Sovak wrote:LUCIANO MOGGI wrote:Ta kucka se okotila u mome dragom gradu mome Imotskome.Sovak wrote:epikur37 wrote:Sad kad ju je vucina razotkrio njena karijera3 je gotova.
Ma nije ... ima vas podosta kojima srceko zatitra na njezine taktove.
Nakon Kadijevica nepostoji za nas prave Hrvatske imocane veca sramota od te cetnicke kucke
Znam to ja ...
Nikad mi kravo nismo bili tvoji niti si ti bila nasa.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Sramota za te klapenakaza wrote:Ustaše
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
kad skuze onda obicno bude kasno..interesantno kako neda kad je ovdje prica pricice u stilu 'ma nacionalizam fuj' ..onda postane clan stranke seseljovog politickog sina i segrta..ma ljudi davno ja tvrdim kad ovakvi tipa neda,brena ovdje poberu novce i vrate se u srbiju u sebi misle 'he,he ovih kroasana i oni svasta mogu popit sto im prodamo nikad nauciti'Noor wrote:a šta se pravite grbavi..pristupom u neku stranku se izražava politički stav i svjetonazor
i pametnom dosta!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Najveci ponos su Suvar i Josip Antolovic Hrvat.LUCIANO MOGGI wrote:Ta kucka se okotila u mome dragom gradu mome Imotskome.Sovak wrote:epikur37 wrote:Sad kad ju je vucina razotkrio njena karijera3 je gotova.
Nakon Kadijevica nepostoji za nas prave Hrvatske imocane veca sramota od te cetnicke kucke
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Najveci ponos su Ivan Matkovic Ico i Dinko SakicLUCIANO MOGGI wrote:Ta kucka se okotila u mome dragom gradu mome Imotskome.Sovak wrote:epikur37 wrote:Sad kad ju je vucina razotkrio njena karijera3 je gotova.
2015-09-13
vuksadinare wrote:daj budite hrvati jednom u tri picke materine i cjenite svoje a ne da vam je ono drugo bolje makar nije
Ti glasuj za Koklindu, kradeze i sličnu četničku gamad... to je baš taj nivo...Mamić, Neda Ukraden, Adem Vuchiqi... sve frendovi...
darth_vader-
2014-04-17
Učlanjenjem u SNS se ne izražava politički stav jer oni i nemaju nikakav politički stav jer i nisu prava stranka. To je interesno udruženje spodoba koje bi da se okoriste o vlast i nemaju nikakav politički stav. To je više kompanija nego politička partija. Kompanija gmazova.Noor wrote:a šta se pravite grbavi..pristupom u neku stranku se izražava politički stav i svjetonazor
i pametnom dosta!
ja ne glasam..osim za predsjednika i lokalnojasambrend wrote:vuksadinare wrote:daj budite hrvati jednom u tri picke materine i cjenite svoje a ne da vam je ono drugo bolje makar nije
Ti glasuj za Koklindu, kradeze i sličnu četničku gamad... to je baš taj nivo...Mamić, Neda Ukraden, Adem Vuchiqi... sve frendovi...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dzango wrote:Učlanjenjem u SNS se ne izražava politički stav jer oni i nemaju nikakav politički stav jer i nisu prava stranka. To je interesno udruženje spodoba koje bi da se okoriste o vlast i nemaju nikakav politički stav. To je više kompanija nego politička partija. Kompanija gmazova.Noor wrote:a šta se pravite grbavi..pristupom u neku stranku se izražava politički stav i svjetonazor
i pametnom dosta!
Dakle srpski kradeze... sve jasno.
darth_vader-
2014-04-17
ma još gore ondadzango wrote:Učlanjenjem u SNS se ne izražava politički stav jer oni i nemaju nikakav politički stav jer i nisu prava stranka. To je interesno udruženje spodoba koje bi da se okoriste o vlast i nemaju nikakav politički stav. To je više kompanija nego politička partija. Kompanija gmazova.Noor wrote:a šta se pravite grbavi..pristupom u neku stranku se izražava politički stav i svjetonazor
i pametnom dosta!
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Neda Ukraden : Raspast će se 60% brakova , mnogi imaju ljubavnice
» Preminula Neda Arnerić
» Gdje će suza neg na oko...
» Milanović neda mjesto premijera ....i u pravu je
» HND neda Glas Jugoslavena samo tako
» Preminula Neda Arnerić
» Gdje će suza neg na oko...
» Milanović neda mjesto premijera ....i u pravu je
» HND neda Glas Jugoslavena samo tako