Najveci biseri foruma
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Najveci biseri foruma
Roland Deschain wrote:Sjetio sam se Rajka kad je nekom napisao da dođe kod njega da će mu pokazati kako se puši kita. Jedan od jačih bisera. Onog lika ZG dosada sam zaboravio, taj ih je svaki dan sipao. A i ovaj Esteban nije daleko. Najava uzvratne utakmice Uniteda, a ovi već odigrali dvije.
čmarperu je to rekao: ,,pošalji tvoju gosparku da ju ja naučim kak' se kurac puši...''
Guest- Guest
Ocito je falio i topic uspomena, ilitiga ozivljavanja istih ;-^^
Amper ima gosparku?Brat Brale wrote:Roland Deschain wrote:Sjetio sam se Rajka kad je nekom napisao da dođe kod njega da će mu pokazati kako se puši kita. Jedan od jačih bisera. Onog lika ZG dosada sam zaboravio, taj ih je svaki dan sipao. A i ovaj Esteban nije daleko. Najava uzvratne utakmice Uniteda, a ovi već odigrali dvije.
čmarperu je to rekao: ,,pošalji tvoju gosparku da ju ja naučim kak' se kurac puši...''
:D
Guest- Guest
<3Maggie19 wrote:Ocito je falio i topic uspomena, ilitiga ozivljavanja istih ;-^^
Guest- Guest
casperu je mislim rekao
Bolja mi je uvik Gerda bila od Markefridrih_niche wrote:Marka si!
<3
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Najveci problem foruma
» održavanje foruma
» BRISANJE FORUMA
» Tihomir Orešković - najveći idiot ili najveći Hrvat
» Gasenje foruma
» održavanje foruma
» BRISANJE FORUMA
» Tihomir Orešković - najveći idiot ili najveći Hrvat