'Misao' Ostoje Rankovica:'Vojska po zakonu nema pravo cuvati granicu a nije ni potrebna'
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: 'Misao' Ostoje Rankovica:'Vojska po zakonu nema pravo cuvati granicu a nije ni potrebna'
Pa zagorci i jesu mahom takvi..gledam jucer onu 'veceru za 5' iz zagorja..mahom babe skoro tuzilr jednu drugu tracajuci i grintajuciAssadNaPodmornici wrote:ostoja je nesposobni uhljeb, znam iz splita priču o njemu, bolje da ne pričam.vuksadinare wrote:Mogao je...nego lik jos nije odgovorio kog su unajmili da nacrta svastiku na poljudu..a on bio od kljucnih igraca h organizaciji te diverzije...agenturi je mjesto u zatvoruAssadNaPodmornici wrote:pa lako se zakon može promijeniti, mogli su ga do sada 66 puta, HDZ je na vlasti zadnjih 4-5godina
međutim isti su takvi kotarac (baltazar fakultet) iz bosne u makarskoj, pa onaj vranješ(oženi mladu hdz zastupnicu čija je cijela familija uhljebi) isto tako sa 25godina direktor aluminija pa firma propala a on milijunaš a radnici hrvati iz bosne u njemačku a on na jadran, ili ona vlajina sa 25godina isto privatni fakultet , pa direktorica gradske firme, pa ona nosićka isto privatni fakultet, pa dobila državni stan baš kraj vase brkića koji je tio jebavati(i vjerojatno uspio u naumu).
svi su oni isti nesposobni lopovski kadar, a njihovi igrači i njihovi sendivčari(imaš ih pun forum) će te uvjeriti da su ostoja ranković, šegon, linić , jadronković, kotarac, vranješ, bandić, nosićka, jadronković, brži i sposobniji od ostalih hrvata, pogotovo od zagoraca koji su lijeni i puno piju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: 'Misao' Ostoje Rankovica:'Vojska po zakonu nema pravo cuvati granicu a nije ni potrebna'
najvažnija uloga vojske se stavlja pod pitanje
bože
Sve u cilju unistenja drzave, nacije i naroda. Ciji su to ciljevi vec je poznato.kic wrote:
najvažnija uloga vojske se stavlja pod pitanje
bože
omni-
2014-04-12
U vojski su svi desničari. Sva sreća da imaju i najnovije puške za ljevičare.
Uhljebski nesposobni parazit, šupak bio, šupak ostao.
Inače naša granica je polu šuplja, migranti navalili a policija više nije u stanju nadzirati sve, vojska je trebala biti na granici još jučer i to sam čuo od pandura ali ministar im zataškava stvarno stanje.
Inače naša granica je polu šuplja, migranti navalili a policija više nije u stanju nadzirati sve, vojska je trebala biti na granici još jučer i to sam čuo od pandura ali ministar im zataškava stvarno stanje.
Last edited by catabbath on 5/3/2020, 11:27; edited 1 time in total
kaya wrote:RayMabus wrote:A jebe mi se koga će stavit. Ionako će svi u Sloveniju.
oće qratz, slovenija poslala vojsku na granicu a uskoro će i bodljikavu žicu
ja jos ne kontam kako mogu ovog nesposobnog ostojku gurat i dalje..jebote covjek kojeg je kerum pobjedio...koji je umocen u aferu 'svastika' do grla..koji je uzgred nista manji cugos od seksa..ali nesposobniji..i na kraju lik..kojemu je svaka druga,treca rijec 'vidjet cemo'
2015-09-08
a što si očekivao od zagorca?Usput imaš lijepog vremena i mogao si cijeli članak pročitati sa razumijevanjem a malo se i zapitati što bi u ovom trenu radila vojska na granici?vuksadinare wrote:ja jos ne kontam kako mogu ovog nesposobnog ostojku gurat i dalje..jebote covjek kojeg je kerum pobjedio...koji je umocen u aferu 'svastika' do grla..koji je uzgred nista manji cugos od seksa..ali nesposobniji..i na kraju lik..kojemu je svaka druga,treca rijec 'vidjet cemo'
vili40-
2015-08-02
Kad uđu dužan si im dati azil. Vojska je tamo da ne uđu.vili40 wrote:a što si očekivao od zagorca?Usput imaš lijepog vremena i mogao si cijeli članak pročitati sa razumijevanjem a malo se i zapitati što bi u ovom trenu radila vojska na granici?vuksadinare wrote:ja jos ne kontam kako mogu ovog nesposobnog ostojku gurat i dalje..jebote covjek kojeg je kerum pobjedio...koji je umocen u aferu 'svastika' do grla..koji je uzgred nista manji cugos od seksa..ali nesposobniji..i na kraju lik..kojemu je svaka druga,treca rijec 'vidjet cemo'
a što će raditi da ne uđu,pucati?I zašto su tvoji slovenci na tri mjeseca promijenili zakon da bi vojska mogla na granicu?Eroo wrote:Kad uđu dužan si im dati azil. Vojska je tamo da ne uđu.vili40 wrote:a što si očekivao od zagorca?Usput imaš lijepog vremena i mogao si cijeli članak pročitati sa razumijevanjem a malo se i zapitati što bi u ovom trenu radila vojska na granici?vuksadinare wrote:ja jos ne kontam kako mogu ovog nesposobnog ostojku gurat i dalje..jebote covjek kojeg je kerum pobjedio...koji je umocen u aferu 'svastika' do grla..koji je uzgred nista manji cugos od seksa..ali nesposobniji..i na kraju lik..kojemu je svaka druga,treca rijec 'vidjet cemo'
vili40-
2015-08-02
sta bi radila?..sto radi madjarska vojska na granici?..ostojka se svojevremeno sumnjicilo da je umocen u sverc ljudi preko granice..mislim da je nacional nesto pisao o tome..pa lik je jedini uz one izgubljenike iz neoliberalnih i lijevih udruga koji drukaju za 'migrante'..cak je i zoka postao svjestan da ovako vise ne ide i da se mora ucvrstiti granica makar i sa vojskomvili40 wrote:a što si očekivao od zagorca?Usput imaš lijepog vremena i mogao si cijeli članak pročitati sa razumijevanjem a malo se i zapitati što bi u ovom trenu radila vojska na granici?vuksadinare wrote:ja jos ne kontam kako mogu ovog nesposobnog ostojku gurat i dalje..jebote covjek kojeg je kerum pobjedio...koji je umocen u aferu 'svastika' do grla..koji je uzgred nista manji cugos od seksa..ali nesposobniji..i na kraju lik..kojemu je svaka druga,treca rijec 'vidjet cemo'
2015-09-08
ma boli me ona stvar za ostojića,on je vaš problem jer na svakog s lijeva pucate dal ima razloga ili ne.Nego te pitam,što bi u ovom trenutku vojska radila na granici?vuksadinare wrote:sta bi radila?..sto radi madjarska vojska na granici?..ostojka se svojevremeno sumnjicilo da je umocen u sverc ljudi preko granice..mislim da je nacional nesto pisao o tome..pa lik je jedini uz one izgubljenike iz neoliberalnih i lijevih udruga koji drukaju za 'migrante'..cak je i zoka postao svjestan da ovako vise ne ide i da se mora ucvrstiti granica makar i sa vojskomvili40 wrote:a što si očekivao od zagorca?Usput imaš lijepog vremena i mogao si cijeli članak pročitati sa razumijevanjem a malo se i zapitati što bi u ovom trenu radila vojska na granici?vuksadinare wrote:ja jos ne kontam kako mogu ovog nesposobnog ostojku gurat i dalje..jebote covjek kojeg je kerum pobjedio...koji je umocen u aferu 'svastika' do grla..koji je uzgred nista manji cugos od seksa..ali nesposobniji..i na kraju lik..kojemu je svaka druga,treca rijec 'vidjet cemo'
vili40-
2015-08-02
general Miljavac je danas sve to potvrdio,gostovao je na četvrtom programu i rekao da vojska ima druge zadatke i da samo u kritičnim situacijama može pomoći mupu.Za sada nema ni pravnog okvira a vuče jebem mu mater,ti si izgleda pomiješao godine pa ne znaš da je HDZ na vlasti već 4.Pitao je i na koji bi način vojska lovila migrante,mrežicama za leptire jer zna samo pucati?
vili40-
2015-08-02
Ako je obstoj države ugrožen sve je moguće. Pad Europe(Gadafi) bez ispaljenog metka neće biti dozvoljen.vili40 wrote:a što će raditi da ne uđu,pucati?I zašto su tvoji slovenci na tri mjeseca promijenili zakon da bi vojska mogla na granicu?Eroo wrote:Kad uđu dužan si im dati azil. Vojska je tamo da ne uđu.vili40 wrote:a što si očekivao od zagorca?Usput imaš lijepog vremena i mogao si cijeli članak pročitati sa razumijevanjem a malo se i zapitati što bi u ovom trenu radila vojska na granici?vuksadinare wrote:ja jos ne kontam kako mogu ovog nesposobnog ostojku gurat i dalje..jebote covjek kojeg je kerum pobjedio...koji je umocen u aferu 'svastika' do grla..koji je uzgred nista manji cugos od seksa..ali nesposobniji..i na kraju lik..kojemu je svaka druga,treca rijec 'vidjet cemo'
pucati treba...svatko zna da je najbolje sprijeciti nego lijeciti..pucaj pa donesi zakon ako vec nisi donio i ponistio..vili40 wrote:general Miljavac je danas sve to potvrdio,gostovao je na četvrtom programu i rekao da vojska ima druge zadatke i da samo u kritičnim situacijama može pomoći mupu.Za sada nema ni pravnog okvira a vuče jebem mu mater,ti si izgleda pomiješao godine pa ne znaš da je HDZ na vlasti već 4.Pitao je i na koji bi način vojska lovila migrante,mrežicama za leptire jer zna samo pucati?
2015-09-08
Na koji način bi ti lovio 100,000 nasilnika? Nema više šetanja, a posebno kad su namjerno usmjereni u EU, zaboravi.vili40 wrote:Pitao je i na koji bi način vojska lovila migrante,mrežicama za leptire jer zna samo pucati?
jel?Pa onda se obrati plenkiju i njegovima ne ostojiću za kog me još jednom boli ona stvar i koji u biti ne odlučuje ni o čemu.vuksadinare wrote:pucati treba...svatko zna da je najbolje sprijeciti nego lijeciti..pucaj pa donesi zakon ako vec nisi donio i ponistio..vili40 wrote:general Miljavac je danas sve to potvrdio,gostovao je na četvrtom programu i rekao da vojska ima druge zadatke i da samo u kritičnim situacijama može pomoći mupu.Za sada nema ni pravnog okvira a vuče jebem mu mater,ti si izgleda pomiješao godine pa ne znaš da je HDZ na vlasti već 4.Pitao je i na koji bi način vojska lovila migrante,mrežicama za leptire jer zna samo pucati?
I što bi bilo onda da ubiju nekolicinu,jel si možeš to predočiti?
vili40-
2015-08-02
Upravo se dešava na gr-tr granici. Ovo se ne smije propustiti bez obzira na cijenu sredstva.vili40 wrote:jel?Pa onda se obrati plenkiju i njegovima ne ostojiću za kog me još jednom boli ona stvar i koji u biti ne odlučuje ni o čemu.vuksadinare wrote:pucati treba...svatko zna da je najbolje sprijeciti nego lijeciti..pucaj pa donesi zakon ako vec nisi donio i ponistio..vili40 wrote:general Miljavac je danas sve to potvrdio,gostovao je na četvrtom programu i rekao da vojska ima druge zadatke i da samo u kritičnim situacijama može pomoći mupu.Za sada nema ni pravnog okvira a vuče jebem mu mater,ti si izgleda pomiješao godine pa ne znaš da je HDZ na vlasti već 4.Pitao je i na koji bi način vojska lovila migrante,mrežicama za leptire jer zna samo pucati?
https://www.blic.rs/vesti/svet/migranti-seku-zicu-vojska-baca-suzavac-i-puca-gumenim-mecima-blic-na-grcko-turskoj/jbzclpq
Pa kad upucaš jednog, onda već drugog i treće ide lakše. Bitno je probiti led, ostalo je samo statistikavili40 wrote:jel?Pa onda se obrati plenkiju i njegovima ne ostojiću za kog me još jednom boli ona stvar i koji u biti ne odlučuje ni o čemu.vuksadinare wrote:pucati treba...svatko zna da je najbolje sprijeciti nego lijeciti..pucaj pa donesi zakon ako vec nisi donio i ponistio..vili40 wrote:general Miljavac je danas sve to potvrdio,gostovao je na četvrtom programu i rekao da vojska ima druge zadatke i da samo u kritičnim situacijama može pomoći mupu.Za sada nema ni pravnog okvira a vuče jebem mu mater,ti si izgleda pomiješao godine pa ne znaš da je HDZ na vlasti već 4.Pitao je i na koji bi način vojska lovila migrante,mrežicama za leptire jer zna samo pucati?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
https://twitter.com/igorrybcenkov31/status/1233346731074555909
ili ovo
https://twitter.com/republika1992/status/1235131074356838400
https://twitter.com/republika1992/status/1235131074356838400
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Zoki izravno u glavu:'Cim da cuvamo granicu?Lepezama.Ako ne smijemo cuvati svoju granicu sto radimo uopce u EU'
» Putinova grmljavina:'Ustase odmah predajte Srbiji granicu Virovitica-Karlovac-Karlobag nije vam ovo '91 nema cile mile'
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» Nije po zakonu!?Ma,boli me k...c!
» Granicu HR - BiH treba na vrijeme neprodušno zatvoriti. Vojska se podrazumijeva.
» Putinova grmljavina:'Ustase odmah predajte Srbiji granicu Virovitica-Karlovac-Karlobag nije vam ovo '91 nema cile mile'
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» Nije po zakonu!?Ma,boli me k...c!
» Granicu HR - BiH treba na vrijeme neprodušno zatvoriti. Vojska se podrazumijeva.
Page 2 of 3