YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: YouTube
dax wrote:
stupio sam u kontakt sa gitaristom Samy Duetom.
na instagramu ima meet and greet pa sam to iskoristio
trenutno je u svom bendu Goatwhore, ali uvijek ima vremena pričati o Acid Bathu i njihovoj nesretnoj priči
Da se prisjetimo prvo
Bend je osnovan 1991 kao Golgotha i tada su izdali svoj prvi demo album Wet Dreams Of The Insane na kojem je bilo par pjesama koje su kasnije stavljene na njihov prvi album . Promijenili su ime u Acid Bath (1994) When The Kite String Pops - čisti sirovi sludge metal album iz močvara Lousiane sa animalistickim screamovima i legendarnim rifovima
1996 su izdali svoj 2 album na kojem se vidi veci utjecaja Dax-a, pjesme imaju vise clean vokala i melodije, i mix su psihodelije, gothic hardcora, black metala.
taman kada su krenuli pisati treci album dogodila se nesreca u kojoj je poginuo basist i srce benda Audie Pitre.
posto im je tematika cesto bila smrt odlucili su da se vise nikada nece okupiti kao bend zbog postovanja prema svom prijatelju. Mogli su biti jedni od najvecih, a na kraju su zavrsili u tmini i zaboravljeni
Sammy Duet sa nostalgijom se prisjeca tih ljepih vremena i rekao je kako su oni bili stavljeni na krivo mjesto i u krivo vrijeme. Bili su ispred svog vremena i neshvaceni...a napravili su 2 najbolja metal albuma ikada
Rekao mi je da je clan church of the satan i da je deklarirani sotonist vec 23 godine..
2013 su se ipak pokusali okupiti za jedan koncert ali dax je odbio reunion jer je izjavio da vise ne moze pjevati na taj nacin i da zeli zaboraviti vrijeme dok je bio na heroinu. Nije htio to ponovno proziviti...
Preumoran sam.... Nastavak sutra
Guest- Guest
wow, ovo je bilo kao da gledam dokumentarac o tom bendu
ma sta dokumentarac, film, nesto ko tribute ! :D
ma sta dokumentarac, film, nesto ko tribute ! :D
betty.boop-
2015-01-23
Its work in progress beti :p
uvijek se u krivo vrijeme uhvatim toga...
Ali drago mi je sto ti se svida :D
uvijek se u krivo vrijeme uhvatim toga...
Ali drago mi je sto ti se svida :D
Guest- Guest
To mi je i cilj
Upoznati ljude sa undergroundom
ima jos mali milijun slicnih bendova koji nisu dobili svojih 5 minuta slave
Upoznati ljude sa undergroundom
ima jos mali milijun slicnih bendova koji nisu dobili svojih 5 minuta slave
Guest- Guest
pa super sto se usudis, fora je to s instagramom ... dobro pises, pa si uspio zadrzat moju paznju dovoljno da nastavim citat o glazbi koju inace uopce ne slusam
betty.boop-
2015-01-23
cilj mi je pozitivni feedback na kvalitetnu underground glazbu
mainstream u zadnjih 30 godina je vecinom genericno govno i kada vidim sta danas predstavljaju kao glazbene uzore dode mi da se ispovracam
Pravda ce jednog dana biti zadovoljena i ja cu se potruditi da bude tako :D
Lakz noć!
mainstream u zadnjih 30 godina je vecinom genericno govno i kada vidim sta danas predstavljaju kao glazbene uzore dode mi da se ispovracam
Pravda ce jednog dana biti zadovoljena i ja cu se potruditi da bude tako :D
Lakz noć!
Guest- Guest
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 43 of 50