Neko opasno destabilizira kriminal u Komšićevom dunajluku
Page 1 of 1
Neko opasno destabilizira kriminal u Komšićevom dunajluku
SDA o aferi "Asim": Ovo je pokušaj destabilizacije, osuđujemo eventualne nezakonitosti
Iz Stranke demokratske akcije (SDA), povodom audiosnimka koji je objelodanio mnoge nečasne radnje visokih dužnosnika te stranke na čelu sa šefom kadrovske službe Asimom Sarajlićem, poručili su da snimak predstavlja pokušaj destabilizacije novoizabranog organa, ali i da osuđuju eventualne nezakonitosti i manipulacije.
Saopćenje SDA prenosimo u cijelosti:
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sda-o-aferi-asim-ovo-je-pokusaj-destabilizacije-osudjujemo-eventualne-nezakonitosti/200229063
Iz Stranke demokratske akcije (SDA), povodom audiosnimka koji je objelodanio mnoge nečasne radnje visokih dužnosnika te stranke na čelu sa šefom kadrovske službe Asimom Sarajlićem, poručili su da snimak predstavlja pokušaj destabilizacije novoizabranog organa, ali i da osuđuju eventualne nezakonitosti i manipulacije.
Saopćenje SDA prenosimo u cijelosti:
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sda-o-aferi-asim-ovo-je-pokusaj-destabilizacije-osudjujemo-eventualne-nezakonitosti/200229063
Re: Neko opasno destabilizira kriminal u Komšićevom dunajluku
Sve su ovo Komšićevi jaHrani, da ne kaže aHbabi.
Uključen je i šef tajnih službi "Osmica", kako kažu "drugi do Bakira" i Bakir.
Meni je posebno zanimljivo koja je tajna služba sve ovo snimila. Da pogađamo?
Uključen je i šef tajnih službi "Osmica", kako kažu "drugi do Bakira" i Bakir.
Meni je posebno zanimljivo koja je tajna služba sve ovo snimila. Da pogađamo?
Similar topics
» Vallah bir, svašta ima na dunajluku :)
» zagrebačka riva, iliti kako anemično đubre destrukcijom destabilizira zagreb
» Plenkovic sve nervozniji:'Tko ne glasa za IK taj je protiv mene i destabilizira HDZ'!Glavas Zekanovicu:'Ne radi spektakl''
» Neko krade meso
» POLITIKA & KRIMINAL
» zagrebačka riva, iliti kako anemično đubre destrukcijom destabilizira zagreb
» Plenkovic sve nervozniji:'Tko ne glasa za IK taj je protiv mene i destabilizira HDZ'!Glavas Zekanovicu:'Ne radi spektakl''
» Neko krade meso
» POLITIKA & KRIMINAL
Page 1 of 1