Čović: Herceg Bosna je nestala kako bi Hrvatska danas bila u ovim povijesnim granicama
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Čović: Herceg Bosna je nestala kako bi Hrvatska danas bila u ovim povijesnim granicama
Da vaskrsne ujedinjena Herceg Srpska i Kninska Krajina
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Re: Čović: Herceg Bosna je nestala kako bi Hrvatska danas bila u ovim povijesnim granicama
Nece ona je izdata od strane ratnog zlocinca iz 1945 i partizanskog generala franje tudjmana.epikur37 wrote:
No, igra nije gotova...HB će vaskrsnuti.
1994 u DC je ugasena i prepustena od strane Hdza muslimanima.
Zato sada picketine iz hb jezik za xube i slusajte sta vam gazda bakir baredjuje.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Hertzegovina i razvijenija i izgradjenija nego RH..ma odakle li samo novac dođe..??
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Čović: Herceg-Bosna je bila veliki projekt
» Epi:'Herceg-Bosna priznaje Palestinu u granicama iz 1967'
» Karamatic tvrdi da su sve drugi hrvatski politicari kao Milanovic Herceg-Bosna bi bila u EU i NATO-u
» SVEĆENICI USTAŠE / Ovim je ljudima zajednička bila zločinačka ideologija, ali današnja Hrvatska im je odala priznanje. Smeta li to Plenkoviću?
» Dodik: Države Republika Srpska, Herceg-Bosna i Bosna bi bile uspješnije
» Epi:'Herceg-Bosna priznaje Palestinu u granicama iz 1967'
» Karamatic tvrdi da su sve drugi hrvatski politicari kao Milanovic Herceg-Bosna bi bila u EU i NATO-u
» SVEĆENICI USTAŠE / Ovim je ljudima zajednička bila zločinačka ideologija, ali današnja Hrvatska im je odala priznanje. Smeta li to Plenkoviću?
» Dodik: Države Republika Srpska, Herceg-Bosna i Bosna bi bile uspješnije
Page 2 of 2