Pilot prinudno sletio u Branimirovu
Page 1 of 1
Pilot prinudno sletio u Branimirovu
Autom 'pokosio' cijelu stanicu, a snimka je zaista stravična
U noći s nedjelje na ponedjeljak vozač je u Branimirovoj ulici izgubio kontorlu nad automobilom te se zabio u tramvajsku stanicu od koje nije ostalo ništa, a sad se pojavila i snimka stravične nesreće...
Društvenim se mrežama proširila snimka stravične prometne nesreće u kojoj je potpuno uništena tramvajska stanica u Branimirovoj ulici, nedaleko od Glavnog kolodvora, ali i automobil kojim je vozač doslovno 'pokosio' stanicu. Srećom, u tom trenutku na stanici nitko nije čekao tramvaj.
- Kada sam išao na posao, imao sam što i vidjeti. Stakla je bilo posvuda po cesti, kao i željeznih dijelova. Policija je bila na mjestu nesreće, a cesta blokirana - ispričao nam je čitatelj koji je svjedočio nesreći oko 05:00 sati, a kako je sve to izgledalo pogledajte na zaista šokantnoj snimci s nadzorne kamere:https://www.24sata.hr/news/autom-pokosio-cijelu-stanicu-a-snimka-je-zaista-stravicna-678161
U noći s nedjelje na ponedjeljak vozač je u Branimirovoj ulici izgubio kontorlu nad automobilom te se zabio u tramvajsku stanicu od koje nije ostalo ništa, a sad se pojavila i snimka stravične nesreće...
Društvenim se mrežama proširila snimka stravične prometne nesreće u kojoj je potpuno uništena tramvajska stanica u Branimirovoj ulici, nedaleko od Glavnog kolodvora, ali i automobil kojim je vozač doslovno 'pokosio' stanicu. Srećom, u tom trenutku na stanici nitko nije čekao tramvaj.
- Kada sam išao na posao, imao sam što i vidjeti. Stakla je bilo posvuda po cesti, kao i željeznih dijelova. Policija je bila na mjestu nesreće, a cesta blokirana - ispričao nam je čitatelj koji je svjedočio nesreći oko 05:00 sati, a kako je sve to izgledalo pogledajte na zaista šokantnoj snimci s nadzorne kamere:https://www.24sata.hr/news/autom-pokosio-cijelu-stanicu-a-snimka-je-zaista-stravicna-678161
vili40-
2015-08-02
Re: Pilot prinudno sletio u Branimirovu
Strava. Katastrofa. Da je bilo ljudi na stranici bilo bi mrtvih i teško ranjenih. Strašno.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
jesi pogledao snimku?RayMabus wrote:Strava. Katastrofa. Da je bilo ljudi na stranici bilo bi mrtvih i teško ranjenih. Strašno.
vili40-
2015-08-02
Evo sad sam. Ma ono je katastrofa. Triba mu dat pet godina zatvora.vili40 wrote:jesi pogledao snimku?RayMabus wrote:Strava. Katastrofa. Da je bilo ljudi na stranici bilo bi mrtvih i teško ranjenih. Strašno.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
tko zna cim se ovaj idiot upucao
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
prica se od kad je zoki postao predsjednik da mnogo vise i kvalitetnije 'robe' cirkulira hrvatskom...edi rama cargo....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Similar topics
» Srbin obuzdao agresivnog putnika, avion prinudno sleteo
» Grom u F-18, pilot ne zna sta ga snaslo
» Orao je sletio
» Su-57 sletio u Tursku
» Poljska Srušio se Mig 29, pilot preživio
» Grom u F-18, pilot ne zna sta ga snaslo
» Orao je sletio
» Su-57 sletio u Tursku
» Poljska Srušio se Mig 29, pilot preživio