Milanović imenovao viceadmirala Hranja i donio naredbu o slanju HV-a u Afganistan
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Milanović imenovao viceadmirala Hranja i donio naredbu o slanju HV-a u Afganistan
Tuđman je tajnu odnio u grob.vuksadinare wrote:Biceadmiral hranj koji se ustrucavao ispaliti dvije rakete na agresorski brod kod dubrovnika dok je ovaj tukao po njemu...pa se povukao i docekao kraj rata u mirnoj luci..sacuvao rakete i zivote svojih bivsih kolega i drugova koji su pak nesmiljeno tukli po glavama zitelja dubrovackog primorja ne razmisljajuci da njima sacuvaju zivote...inace uredski zapovjednik..dosao iz jna..postavljen za zapovjednika ratnog broda 'sibenik' koji je bio zarobljen u sibenskom remotnom zavodu za ratne brodove...u 12 mjesecu 1991 dobio zadatak da udje u okrsaj sa neprijateljskim brodom u dubrovackom akvatoriju iz kojeg se pucalo na dubrovnik i okolicu no do okrsaja nije doslo iz nepoznatih razloga a po pricama svjedoka viceadmiral hranj tada zapovjednik ratnog broda 'sibenik' trebao je ispucati dvije protubrodske rakete tipa RBS koje su bile zapljenjene nakon oslobodjenja vojnog skladista zrnovnica kod splita u 9 mjesecu 1991..ali nije..nitko do danas ne zna razlog
Prvi put na čelo hrvatske vojske dolazi netko iz ratne mornarice i jedan od najškolovanijih visokih časnika. Robert Hranj je 58-ogodišnji Varaždinac podrijetlom iz okolice Bednje završio je u Splitu vojnu akademiju - smjer pomorstvo, ali i Mornaričku ratnu školu u SAD-u.
Ondje je 1994. bio i prvi naš vojni izaslanik.
2009. u Bruxsellesu je bio na dužnosti zamjenika vojnog predstavnika za NATO.
Tri godine poslije zapovijedao Hrvatskom ratnom mornaricom, a potom postao direktor Glavnog stožera.
Više je puta odlikovan. Uz sve poslove, u Povjerenstvu Vlade odlučuje o izboru borbenog aviona.
Prošao vatreno krštenje
Njegove će zapovijedi vojnici slušati iduće 4 godine. Sposobnost viceadmirala Roberta Hranja, nitko u Saboru nije doveo u pitanje.Mornar podrijetlom iz Zagorja preživio je vatreno krštenje i dao do znanja da s njim nema šale. Traži disciplinu od više od 15 tisuća vojnika i časnika te nastavlja započete projekte.
"Osim ljudi i opreme - uvježbavanje! Puno toga je dobro, puno toga osvježenje, ali ima i neželjenih događaja protiv kojih se mi apsolutno borimo", poručuje Hranj.
Na pitanje hoće li on to osobno protresti, Hranj kaže da to neće napraviti samo on.
"Ne samo ja! Moramo se svi razletiti u sustavu, ne smijemo dozvoliti da neke stvari prolaze", kaže.
vili40- Posts : 11073
2015-08-02
Re: Milanović imenovao viceadmirala Hranja i donio naredbu o slanju HV-a u Afganistan
IMOVINSKA KARTICA ROBERTA HRANJA
Što posjeduje prvi čovjek Oružanih snaga: Ima stan u centru Zagreba koji je očito podcijenio, a u Nerežišćima imovinu od koje boli glava
Viceadmiral Robert Hranj, dosadašnji direktor Glavnog stožera Oružanih snaga i nekadašnji zapovjednik Hrvatske ratne mornarice, postaje prvi čovjek Hrvatske vojske. Ovaj rođeni Zagorac, koji s morem nije imao veze dok s 15 godina nije odabrao životni poziv u mornarici, može se pohvaliti golemim posjedima na otoku Braču, a koje je naslijedila njegova supruga
Hranj je u imovinskoj kartici, koju je predao još kao direktor Glavnog stožera Oružanih snaga, naveo kako mu je mjesečna neto plaća 19.909 kuna. Ostalih prihoda nema, a supruga mu je nezaposlena.
Supružnici Hranj nemaju nikakvih zaduženja ni potraživanja, no zato je situacija drugačija s nekretninama, uglavnom naslijeđenim.
Hranj je od primitaka od nesamostalnog rada priskrbio stan u centru Zagreba od 82 kvadrata te ga je procijenio na milijun kuna, očito znatno podcijenivši vrijednost ove nekretnine.
Naslijedio je kuću s okućnicom u Rinkovcu u Općini Bednja od 125 kvadrata, vrijednu, prema njegovim procjenama, 187 tisuća kuna. U svom rodnom mjestu ima i vinograd od 489 kvadrata, vrijedan deset tisuća kuna, njivu od 2295 kvadrata iste vrijednosti te šumu od 4298 kvadrata, vrijednu 20 tisuća kuna.
No sve je to sitnica u odnosu na ono što je naslijedila njegova supruga u Općini Nerežišća na otoku Braču, istoj onoj iz koje je bivši ministar Lovro Kuščević.
U imovinskoj kartici prijavljeno je deset parcela u Nerežišćima koje su klasificirane kao oranice, njive ili šume plus manji gospodarski objekt. U svim je tim nekretninama njegova supruga vlasnica trećine ili četvrtine. Ukupna površina svih parcela impozantnih je četiri milijuna i 844 tisuća metara kvadratnih, od kojih većina otpada na samo jednu parcelu od 4,7 milijuna kvadrata.
Vrijednost te parcele klasificirane kao oranica je 21 milijun kuna, a ukupna vrijednost sve imovine u Nerežišćima iznosi 22 milijuna kuna. Osim nekretnina, Hranj je prijavio da posjeduje automobil Suzuki SX vrijedan 45 tisuća kuna te štednju od 1838 eura.
Miro Novak
Ovaj tekst nema veze a mozgom. Čovjek je vrlo obrazovan i sposoban. Nikada nije bio ni blizu nekoj stranci. Iz Lore je odsetao pod nisanom snajpera i presao u hrvatsku vojsku. Nek taj novinarcic pogleda kakvo obrazovanje i karijeru ima iza sebe. Najlakše je samo pljuvati po ljudima. A usporedba s Kuscevicem ( jedan od komentara) je sramotna. Radi se o hrpi razbacanih parcela, na kojima udjele ima njegova žena i koje je naslijedila. Kakve to veze ima s njim?
Što posjeduje prvi čovjek Oružanih snaga: Ima stan u centru Zagreba koji je očito podcijenio, a u Nerežišćima imovinu od koje boli glava
Viceadmiral Robert Hranj, dosadašnji direktor Glavnog stožera Oružanih snaga i nekadašnji zapovjednik Hrvatske ratne mornarice, postaje prvi čovjek Hrvatske vojske. Ovaj rođeni Zagorac, koji s morem nije imao veze dok s 15 godina nije odabrao životni poziv u mornarici, može se pohvaliti golemim posjedima na otoku Braču, a koje je naslijedila njegova supruga
Hranj je u imovinskoj kartici, koju je predao još kao direktor Glavnog stožera Oružanih snaga, naveo kako mu je mjesečna neto plaća 19.909 kuna. Ostalih prihoda nema, a supruga mu je nezaposlena.
Supružnici Hranj nemaju nikakvih zaduženja ni potraživanja, no zato je situacija drugačija s nekretninama, uglavnom naslijeđenim.
Hranj je od primitaka od nesamostalnog rada priskrbio stan u centru Zagreba od 82 kvadrata te ga je procijenio na milijun kuna, očito znatno podcijenivši vrijednost ove nekretnine.
Naslijedio je kuću s okućnicom u Rinkovcu u Općini Bednja od 125 kvadrata, vrijednu, prema njegovim procjenama, 187 tisuća kuna. U svom rodnom mjestu ima i vinograd od 489 kvadrata, vrijedan deset tisuća kuna, njivu od 2295 kvadrata iste vrijednosti te šumu od 4298 kvadrata, vrijednu 20 tisuća kuna.
No sve je to sitnica u odnosu na ono što je naslijedila njegova supruga u Općini Nerežišća na otoku Braču, istoj onoj iz koje je bivši ministar Lovro Kuščević.
U imovinskoj kartici prijavljeno je deset parcela u Nerežišćima koje su klasificirane kao oranice, njive ili šume plus manji gospodarski objekt. U svim je tim nekretninama njegova supruga vlasnica trećine ili četvrtine. Ukupna površina svih parcela impozantnih je četiri milijuna i 844 tisuća metara kvadratnih, od kojih većina otpada na samo jednu parcelu od 4,7 milijuna kvadrata.
Vrijednost te parcele klasificirane kao oranica je 21 milijun kuna, a ukupna vrijednost sve imovine u Nerežišćima iznosi 22 milijuna kuna. Osim nekretnina, Hranj je prijavio da posjeduje automobil Suzuki SX vrijedan 45 tisuća kuna te štednju od 1838 eura.
Miro Novak
Ovaj tekst nema veze a mozgom. Čovjek je vrlo obrazovan i sposoban. Nikada nije bio ni blizu nekoj stranci. Iz Lore je odsetao pod nisanom snajpera i presao u hrvatsku vojsku. Nek taj novinarcic pogleda kakvo obrazovanje i karijeru ima iza sebe. Najlakše je samo pljuvati po ljudima. A usporedba s Kuscevicem ( jedan od komentara) je sramotna. Radi se o hrpi razbacanih parcela, na kojima udjele ima njegova žena i koje je naslijedila. Kakve to veze ima s njim?
vili40-
2015-08-02
ne kuzim ovo..'izasao pod kisom snajpera i odsetao u hv'..moj pok.frend bi rekao 'kaj je cekao fo tad'..dobro je hranju bilo...skoro dosao na gotovo..mirna luka..napredovanje...velim pravi uredski casnik...
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
pa to ti govorim,ne može biti dobar kad je zagorec i kad se nije probijao preko partije hdz-a.Takav ne može biti ni domoljub ni sposoban ni pametan.vuksadinare wrote:ne kuzim ovo..'izasao pod kisom snajpera i odsetao u hv'..moj pok.frend bi rekao 'kaj je cekao fo tad'..dobro je hranju bilo...skoro dosao na gotovo..mirna luka..napredovanje...velim pravi uredski casnik...
vili40-
2015-08-02
"DA, odmah. Prošlo je 16 godina i vidite da ni Amerikanci nisu načisto što da rade", odgovorio je novoizabrani predsjednik Zoran Milanović, u sučeljavanju s još uvijek aktualnom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović, na pitanje o povlačenju vojnika iz Afganistana.sitting_bull wrote:
normalni ljudi, što eroo nije, lijepo su iščitali da se radi o ranije preuzetim obvezama na koje predsjednik Milanović sada ne može utjecati.
Obećao je, šta sad palamudiš, šumski razbojniče?
udba efendija eroo, hvala što se trudiš osnažiti moje tvrdnje.Eroo wrote:"DA, odmah. Prošlo je 16 godina i vidite da ni Amerikanci nisu načisto što da rade", odgovorio je novoizabrani predsjednik Zoran Milanović, u sučeljavanju s još uvijek aktualnom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović, na pitanje o povlačenju vojnika iz Afganistana.sitting_bull wrote:
normalni ljudi, što eroo nije, lijepo su iščitali da se radi o ranije preuzetim obvezama na koje predsjednik Milanović sada ne može utjecati.
Obećao je, šta sad palamudiš, šumski razbojniče? :):
normalno je da se preuzete obveze poštuju, tako da sam potpis na ranije donesene odluke o slanju vojnika na 4 i 8 mjeseci nije izigravanje obećanog, nego privođenje procesa kraju.
ako predsjednik Milanović podupre sljedeću odluku o novom slanju vojnika u afganistan, onda će biti riječ o kršenju obećanja.
međutim, taj film nećeš gledati.
nisi ti baš bogznakako pametan, udba efendija eroo, ili te je vaso dobro dresirao.
sitting_bull-
2015-09-28
Komsomolac u punom sjaju.Sendvič je očigledno bio obilan.sitting_bull wrote:udba efendija eroo, hvala što se trudiš osnažiti moje tvrdnje.Eroo wrote:"DA, odmah. Prošlo je 16 godina i vidite da ni Amerikanci nisu načisto što da rade", odgovorio je novoizabrani predsjednik Zoran Milanović, u sučeljavanju s još uvijek aktualnom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović, na pitanje o povlačenju vojnika iz Afganistana.sitting_bull wrote:
normalno je da se preuzete obveze poštuju, tako da sam potpis na ranije donesene odluke o slanju vojnika na 4 i 8 mjeseci nije izigravanje obećanog, nego privođenje procesa kraju.
ako predsjednik Milanović podupre sljedeću odluku o novom slanju vojnika u afganistan, onda će biti riječ o kršenju obećanja.
nisi ti baš bogznakako pametan, udba efendija eroo, ili te je vaso dobro dresirao.
još ti se priviđaju sendviči s lososom, udba efendija?Eroo wrote:Komsomolac u punom sjaju.Sendvič je očigledno bio obilan. :joker:sitting_bull wrote:udba efendija eroo, hvala što se trudiš osnažiti moje tvrdnje.Eroo wrote:"DA, odmah. Prošlo je 16 godina i vidite da ni Amerikanci nisu načisto što da rade", odgovorio je novoizabrani predsjednik Zoran Milanović, u sučeljavanju s još uvijek aktualnom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović, na pitanje o povlačenju vojnika iz Afganistana.sitting_bull wrote:
nema više, što si jamio, jamio si.
sitting_bull-
2015-09-28
Što ste jamili danas vraćate, komsomolac. No, dobro, glasovire ste skurili za grijanje, to nećete morati vratiti.sitting_bull wrote:još ti se priviđaju sendviči s lososom, udba efendija?Eroo wrote:Komsomolac u punom sjaju.Sendvič je očigledno bio obilan.sitting_bull wrote:udba efendija eroo, hvala što se trudiš osnažiti moje tvrdnje.Eroo wrote:"DA, odmah. Prošlo je 16 godina i vidite da ni Amerikanci nisu načisto što da rade", odgovorio je novoizabrani predsjednik Zoran Milanović, u sučeljavanju s još uvijek aktualnom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović, na pitanje o povlačenju vojnika iz Afganistana.sitting_bull wrote:
udbaška budala eroo prepričava što mu je svojta radila kad se vlakom bez voznog reda iz kamenjara i ognjišta preselila u folksdojčerske kuće u slavoniji, a još je i nesretan jer mu gazda janez nije dozvolio isto ponašanje kad je pobjegao u sloveniju..Eroo wrote:Što ste jamili danas vraćate, komsomolac. No, dobro, glasovire ste skurili za grijanje, to nećete morati vratiti. :]:sitting_bull wrote:još ti se priviđaju sendviči s lososom, udba efendija?Eroo wrote:Komsomolac u punom sjaju.Sendvič je očigledno bio obilan. :joker:sitting_bull wrote:udba efendija eroo, hvala što se trudiš osnažiti moje tvrdnje.Eroo wrote:
"DA, odmah. Prošlo je 16 godina i vidite da ni Amerikanci nisu načisto što da rade", odgovorio je novoizabrani predsjednik Zoran Milanović, u sučeljavanju s još uvijek aktualnom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović, na pitanje o povlačenju vojnika iz Afganistana.
sitting_bull-
2015-09-28
I u Mariboru ih je bilo fanj. Mislim tih folksdojčera.sitting_bull wrote:
udbaška budala eroo prepričava što mu je svojta radila kad se vlakom bez voznog reda iz kamenjara i ognjišta preselila u folksdojčerske kuće u slavoniji, a još je i nesretan jer mu gazda janez nije dozvolio isto ponašanje kad je pobjegao u sloveniju..
I oni su odselili kad im je prošo zeman.
Samo mi nije jasno koga su useljavali u njihove kuće.
Srbe nisu 100% ,one dolje iz kamenjara. Možda slovenske pogorelce,ili one Slovence što su ostali pod Italijom.
Zna li tko?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Opet izmišljaš, šumski razbojniče. U Sloveniju sam odselio samo zbog togasitting_bull wrote:udbaška budala eroo prepričava što mu je svojta radila kad se vlakom bez voznog reda iz kamenjara i ognjišta preselila u folksdojčerske kuće u slavoniji, a još je i nesretan jer mu gazda janez nije dozvolio isto ponašanje kad je pobjegao u sloveniju..Eroo wrote:Što ste jamili danas vraćate, komsomolac. No, dobro, glasovire ste skurili za grijanje, to nećete morati vratiti.sitting_bull wrote:još ti se priviđaju sendviči s lososom, udba efendija?Eroo wrote:Komsomolac u punom sjaju.Sendvič je očigledno bio obilan.sitting_bull wrote:
udba efendija eroo, hvala što se trudiš osnažiti moje tvrdnje.
jer mi je odavde bilo bliže ići po kavu, banane, čokoladu, prašak za pranje, majice,kaubojke, šuškavce itd...
Ja opet mislim da je tvoj odlazak u Sloveniju bio obavještajne naravi.Eroo wrote:
Opet izmišljaš, šumski razbojniče. U Sloveniju sam odselio samo zbog toga
jer mi je odavde bilo bliže ići po kavu, banane, čokoladu, prašak za pranje, majice,kaubojke, šuškavce itd...
Poznato je da je Trst bio jak obavještajni centar za djelovanje protiv FNRJ,odnosno SFRJ.
U Trstu si mogao lako nadgledati sumnjivce i mutikaše koje su rovarile protiv našeg samoupravnog sistema.
2014-04-22
ja držim da svi serete kvake kad prišivate gospon Eri udbaštvo i da nemate baš osobiti dar prepoznavati ljude i njihov karakter. Gsn Ero je ovdje na forumu stavio svoje projekte na kojima je radio i na svojoj muci stekao međunarodnu reputaciju što nema nitko ovdje na forumu ni blizu a to nebu išlo sa udbaškom stokom u paketu, to bi bio jednostavno paradoksjastreb wrote:Ja opet mislim da je tvoj odlazak u Sloveniju bio obavještajne naravi.Eroo wrote:
Poznato je da je Trst bio jak obavještajni centar za djelovanje protiv FNRJ,odnosno SFRJ.
U Trstu si mogao lako nadgledati sumnjivce i mutikaše koje su rovarile protiv našeg samoupravnog sistema.
Ma,Ero zna kad sam ja ozbiljan,a kad se zajebajem.tre wrote:ja držim da svi serete kvake kad prišivate gospon Eri udbaštvo i da nemate baš osobiti dar prepoznavati ljude i njihov karakter. Gsn Ero je ovdje na forumu stavio svoje projekte na kojima je radio i na svojoj muci stekao međunarodnu reputaciju što nema nitko ovdje na forumu ni blizu a to nebu išlo sa udbaškom stokom u paketu, to bi bio jednostavno paradoksjastreb wrote:Ja opet mislim da je tvoj odlazak u Sloveniju bio obavještajne naravi.Eroo wrote:
I on će ti sam reći kako gleda na ovaj moj "dopis".
2014-04-22
jogurte si zaboravio.Eroo wrote:Opet izmišljaš, šumski razbojniče. U Sloveniju sam odselio samo zbog togasitting_bull wrote:udbaška budala eroo prepričava što mu je svojta radila kad se vlakom bez voznog reda iz kamenjara i ognjišta preselila u folksdojčerske kuće u slavoniji, a još je i nesretan jer mu gazda janez nije dozvolio isto ponašanje kad je pobjegao u sloveniju..Eroo wrote:Što ste jamili danas vraćate, komsomolac. No, dobro, glasovire ste skurili za grijanje, to nećete morati vratiti. :]:sitting_bull wrote:još ti se priviđaju sendviči s lososom, udba efendija?Eroo wrote:
Komsomolac u punom sjaju.Sendvič je očigledno bio obilan. :joker:
jer mi je odavde bilo bliže ići po kavu, banane, čokoladu, prašak za pranje, majice,kaubojke, šuškavce itd... :joker:
sitting_bull-
2015-09-28
I jogurte.Voćne.sitting_bull wrote:jogurte si zaboravio.Eroo wrote:Opet izmišljaš, šumski razbojniče. U Sloveniju sam odselio samo zbog togasitting_bull wrote:udbaška budala eroo prepričava što mu je svojta radila kad se vlakom bez voznog reda iz kamenjara i ognjišta preselila u folksdojčerske kuće u slavoniji, a još je i nesretan jer mu gazda janez nije dozvolio isto ponašanje kad je pobjegao u sloveniju..Eroo wrote:Što ste jamili danas vraćate, komsomolac. No, dobro, glasovire ste skurili za grijanje, to nećete morati vratiti.sitting_bull wrote:
još ti se priviđaju sendviči s lososom, udba efendija?
Hvala, šumski razbojniče.
..i poštene traperice, nemoj to zaboravitiEroo wrote:Opet izmišljaš, šumski razbojniče. U Sloveniju sam odselio samo zbog togasitting_bull wrote:udbaška budala eroo prepričava što mu je svojta radila kad se vlakom bez voznog reda iz kamenjara i ognjišta preselila u folksdojčerske kuće u slavoniji, a još je i nesretan jer mu gazda janez nije dozvolio isto ponašanje kad je pobjegao u sloveniju..Eroo wrote:Što ste jamili danas vraćate, komsomolac. No, dobro, glasovire ste skurili za grijanje, to nećete morati vratiti.sitting_bull wrote:još ti se priviđaju sendviči s lososom, udba efendija?Eroo wrote:
Komsomolac u punom sjaju.Sendvič je očigledno bio obilan.
da mi je samo znati zbog kojih se Sitting gurao po Ponte Rossu
Ili kad ih je prije granice oblačio jedne na druge.Noor wrote:..i poštene traperice, nemoj to zaboravitiEroo wrote:Opet izmišljaš, šumski razbojniče. U Sloveniju sam odselio samo zbog togasitting_bull wrote:udbaška budala eroo prepričava što mu je svojta radila kad se vlakom bez voznog reda iz kamenjara i ognjišta preselila u folksdojčerske kuće u slavoniji, a još je i nesretan jer mu gazda janez nije dozvolio isto ponašanje kad je pobjegao u sloveniju..Eroo wrote:Što ste jamili danas vraćate, komsomolac. No, dobro, glasovire ste skurili za grijanje, to nećete morati vratiti.sitting_bull wrote:
još ti se priviđaju sendviči s lososom, udba efendija?
A onda su takva vremena bila, ljudi su u inozemstvu nevjerojatnom lakoćom dobijali po desetak kila a bome su te kile još lakše skidali kad pređu granicu. Ajd danas ti nađi tako čudotvoran lijek za dobijanje i skidanje kila kao što je postojao u jugi!!! Nema trika pa da na trepavicama hodašEroo wrote:Ili kad ih je prije granice oblačio jedne na druge.Noor wrote:..i poštene traperice, nemoj to zaboravitiEroo wrote:Opet izmišljaš, šumski razbojniče. U Sloveniju sam odselio samo zbog togasitting_bull wrote:udbaška budala eroo prepričava što mu je svojta radila kad se vlakom bez voznog reda iz kamenjara i ognjišta preselila u folksdojčerske kuće u slavoniji, a još je i nesretan jer mu gazda janez nije dozvolio isto ponašanje kad je pobjegao u sloveniju..Eroo wrote:
Što ste jamili danas vraćate, komsomolac. No, dobro, glasovire ste skurili za grijanje, to nećete morati vratiti.
Pogrešno. Treba poslat 10 000 vojnika u Afganistan i jedno 30000 na rusku granicu.
Demokracija nema cijenu a borba za demokraciju i zapadnu uljudbu je sveta dužnost svakog Hrvata. Nastavljamo gdje smo stali kod Staljingrada.
Demokracija nema cijenu a borba za demokraciju i zapadnu uljudbu je sveta dužnost svakog Hrvata. Nastavljamo gdje smo stali kod Staljingrada.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Milanović: Ključno je pitanje tko je mandatar? Tko je donio potpise i za koga?
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
» Plenki ispunjava naredbu Trumpa:'Više love za vojsku'
» Tužilaštvo BiH donijelo naredbu o provođenju istrage protiv Dragana Mektića
» Orban: EU je blizu razgovora o slanju trupa u Ukrajinu
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
» Plenki ispunjava naredbu Trumpa:'Više love za vojsku'
» Tužilaštvo BiH donijelo naredbu o provođenju istrage protiv Dragana Mektića
» Orban: EU je blizu razgovora o slanju trupa u Ukrajinu
Page 2 of 3