Kakve ispade nehrvatske samovolje mi još podnosimo u državi Hrvatskoj
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Kakve ispade nehrvatske samovolje mi još podnosimo u državi Hrvatskoj
https://narod.hr/hrvatska/pupovceva-supruga-opet-vrsi-pritisak-na-sud-kako-bi-se-zabranila-pjesma-cavoglave-evo-sto-je-odgovorio-thompson
Thompsonova ekipa odgovorila na ponovnu objavu Pupovčeve supruge
Objavio
sv
-
21. veljače 2020. u 06:16
Foto: fah, snimka zaslona Fotomontaža: narod.hr
Slavica Lukić, supruga Milorada Pupovca, predsjednika Samostalne srpske demokratske stranke (SDSS) objavila je u Jutarnjem listu članak o tome kako će u petak Odjel za javni red i mir Visokog prekršajnog suda donijeti konačnu odluku o eventualnoj dozvoli ili zabrani korištenja pozdrava ‘Za dom Spremni’ u pjesmi ‘Čavoglave’ Marka Perkovića Thompsona.
Tako navodi navodi da će se odluke morati držati i ostali suci iako to nije točno s obzirom na činjenicu da Hrvatska nema presedanski pravni sustav. I ranije su razni suci donosili razne odluke.
Ekipa Marka Perkovića Thompsona odgovorila je na to putem službene Facebook stranice.
Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:
“U vrijeme dok se još uvijek iz crne zemlje iskopavaju ostaci hrvatskih heroja i žrtava srpske agresije, mi svjedočimo medijskom pritisku uvijek istih, malih i nebitnih pojava uhljebljenih u neke medije, koje pojave sebe vide u puno većem svjetlu i veličini nego što u stvarnosti jesu, kako iznova pokušavaju utjecati na sud da kriminalizira isto ono što su oni koje još uvijek crna zemlja krije, ponosito nosili braneći zemlju i narod od istih onih kojima ovi što perfidno i podmuklo, pod krinkom brige za ćudoređe, nikad nisu zamjerili ni mržnju ni smrt koju su sijali protiv ovog naroda i ove zemlje.
[url=http://otkud pupov%C4%8Devoj supruzi povjerljive informacije o statusu presude thompsonu/?]>Otkud Pupovčevoj supruzi povjerljive informacije o statusu presude Thompsonu?[/url]
>Davorin Karačić: Zahvaljujem profesoru Ivi Josipoviću na peticama; naučio me kako obraniti pozdrav “Za dom spremni”
Mi se ne bojimo nikoga osim dragoga Boga ali se istodobno u čudu pitamo, je li uistinu moguće da SUD Republike Hrvatske može i pomisliti biti servis tih istih malih pojava kojima ne smeta samo naš izraz iz Domovinskog rata kojim smo branili život i Dom, nego im pod krinkom borbe protiv tzv. ustaškog pozdrava, kojega u svojoj mržnji ni ne vide u drugom svjetlu, smeta i država koju smo krvlju ostvarili”, poručio je Thompson.
Thompsonova ekipa odgovorila na ponovnu objavu Pupovčeve supruge
Objavio
sv
-
21. veljače 2020. u 06:16
Foto: fah, snimka zaslona Fotomontaža: narod.hr
Slavica Lukić, supruga Milorada Pupovca, predsjednika Samostalne srpske demokratske stranke (SDSS) objavila je u Jutarnjem listu članak o tome kako će u petak Odjel za javni red i mir Visokog prekršajnog suda donijeti konačnu odluku o eventualnoj dozvoli ili zabrani korištenja pozdrava ‘Za dom Spremni’ u pjesmi ‘Čavoglave’ Marka Perkovića Thompsona.
Tako navodi navodi da će se odluke morati držati i ostali suci iako to nije točno s obzirom na činjenicu da Hrvatska nema presedanski pravni sustav. I ranije su razni suci donosili razne odluke.
Ekipa Marka Perkovića Thompsona odgovorila je na to putem službene Facebook stranice.
Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:
“U vrijeme dok se još uvijek iz crne zemlje iskopavaju ostaci hrvatskih heroja i žrtava srpske agresije, mi svjedočimo medijskom pritisku uvijek istih, malih i nebitnih pojava uhljebljenih u neke medije, koje pojave sebe vide u puno većem svjetlu i veličini nego što u stvarnosti jesu, kako iznova pokušavaju utjecati na sud da kriminalizira isto ono što su oni koje još uvijek crna zemlja krije, ponosito nosili braneći zemlju i narod od istih onih kojima ovi što perfidno i podmuklo, pod krinkom brige za ćudoređe, nikad nisu zamjerili ni mržnju ni smrt koju su sijali protiv ovog naroda i ove zemlje.
[url=http://otkud pupov%C4%8Devoj supruzi povjerljive informacije o statusu presude thompsonu/?]>Otkud Pupovčevoj supruzi povjerljive informacije o statusu presude Thompsonu?[/url]
>Davorin Karačić: Zahvaljujem profesoru Ivi Josipoviću na peticama; naučio me kako obraniti pozdrav “Za dom spremni”
Mi se ne bojimo nikoga osim dragoga Boga ali se istodobno u čudu pitamo, je li uistinu moguće da SUD Republike Hrvatske može i pomisliti biti servis tih istih malih pojava kojima ne smeta samo naš izraz iz Domovinskog rata kojim smo branili život i Dom, nego im pod krinkom borbe protiv tzv. ustaškog pozdrava, kojega u svojoj mržnji ni ne vide u drugom svjetlu, smeta i država koju smo krvlju ostvarili”, poručio je Thompson.
immortal-
2014-04-16
Re: Kakve ispade nehrvatske samovolje mi još podnosimo u državi Hrvatskoj
bizarna stoka pokušava nadvladati Hrvate
immortal-
2014-04-16
bila
i opet ćemo šta god treba za pravu stvar
i opet ćemo šta god treba za pravu stvar
2014-04-16
Jebe mi se. Neka se ustaše nerviraju oko toga.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ne volim Tonsona, ali kad vidim tu cetnicku kurvestaru pustao bih joj 'Cavel v glavi' od jutra do sutra pred prozorom.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Jebe mi se. Neka se ustaše nerviraju oko toga.
Ne ide ta kurvetina na ustase, puca ona nesto vise.
Guest- Guest
Ne zamaram se.Sovak wrote:RayMabus wrote:Jebe mi se. Neka se ustaše nerviraju oko toga.
2014-04-11
MPT i bojna čavoglave su samo izgovor za te rovokopače protiv RH, daj im prst zagristi će rukuSovak wrote:RayMabus wrote:Jebe mi se. Neka se ustaše nerviraju oko toga.
Čudna pretpostavka i nemogućamortal wrote:bizarna stoka pokušava nadvladati Hrvate
Konacno.
Sto je s Hrvatima tj. Njih ima vise
Meni je ivijrk cudno kad se žalite na srbe da sad nesto diktiraju, imsju neka prava , o njihovim zrtvama primjetice Obitelji Zec se previse pise
Boze sacuvsj
Jeste vi kjudi malo živčani .
Imate PMS
PTSP
AJTE SE PRIMITE svojeg praga, svoje kulture, svoje UMJEtnosti itd
evo kad se naoravi nesto pametno na TV IZGUBLJENI. taj serijal , sve dođe kamo treba
Ostsvite msnjine na mjestu za msnjine
Dignite se i gradite svoj identitet
Koji ne gradite jer se svadite stslno
RayMabus wrote:Ne zamaram se.Sovak wrote:RayMabus wrote:Jebe mi se. Neka se ustaše nerviraju oko toga.
Nema zamaranja, samo pracenje.
Kurvetina to radi po naputku carsije.
Guest- Guest
Ili za okotre wrote:MPT i bojna čavoglave su samo izgovor za te rovokopače protiv RH, daj im prst zagristi će rukuSovak wrote:RayMabus wrote:Jebe mi se. Neka se ustaše nerviraju oko toga.
....znaju kad trebaju iz snajpera pucatitre wrote:MPT i bojna čavoglave su samo izgovor za te rovokopače protiv RH, daj im prst zagristi će rukuSovak wrote:RayMabus wrote:Jebe mi se. Neka se ustaše nerviraju oko toga.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sora wrote:Čudna pretpostavka i nemogućamortal wrote:bizarna stoka pokušava nadvladati Hrvate
Konacno.
Sto je s Hrvatima tj. Njih ima vise
Meni je ivijrk cudno kad se žalite na srbe da sad nesto diktiraju, imsju neka prava , o njihovim zrtvama primjetice Obitelji Zec se previse pise
Boze sacuvsj
Jeste vi kjudi malo živčani .
Imate PMS
PTSP
AJTE SE PRIMITE svojeg praga, svoje kulture, svoje UMJEtnosti itd
evo kad se naoravi nesto pametno na TV IZGUBLJENI. taj serijal , sve dođe kamo treba
Ostsvite msnjine na mjestu za msnjine
Dignite se i gradite svoj identitet
Koji ne gradite jer se svadite stslno
Koji kurac branis tu cetnicku kurvu?
Ta bi tebi prva zavrnula vratom.
Kao sto i jesu ... je l'?
Guest- Guest
Pa nek radi. Ne zamaran se. Ova zabrana samo može još više uspizditi ustaše pa eto kokice.Sovak wrote:RayMabus wrote:Ne zamaram se.Sovak wrote:RayMabus wrote:Jebe mi se. Neka se ustaše nerviraju oko toga.
2014-04-11
kad će prestat više ova sranja da se hrvatska brani u nekoj pjesmi nekog čobana? jesi ti pavlovljev pas?mortal wrote:bizarna stoka pokušava nadvladati Hrvate
evo ti riječi stjepana radića:
Vladati znači učiniti da narod nigdje i nikada ne bude gladan, da narod bude zadovoljan. Vladati znači, dakle, u prvom redu čuvati narod od bijede. (…) Svaki naš čovjek treba da znade da nama sloboda ne smije biti samo gospodska parada nego da nam ona upravo nameće veliku odgovornost i veliko brigu, najprije i najviše za narodnu prehranu. Kad je do sada u tom bilo zlo, rekli smo: „Kriv je Madžar, krive su centrale, kriv je sistem ove Monarhije. Sada ćemo, visoki državni sabore, za svaku oskudicu biti krivi mi sami. Suverenost ne znači samo slobodu nego i ogromnu odgovornost."
prestani bit pas da ti sline cure na zvono, okreni se oko sebe i brani ljude među kojima živiš a ne riječi neke smrdljive pjesme jebale te i ustani bane i čavoglave da te jebale.
Last edited by ebenica on 21/2/2020, 15:31; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ne branim kurvu ni etničke msnjine
Zalažem se za hrvatsko identitet
On mora biti prožet pozitivnim vrijednostima a ne nekom mrznjom
E
Treba boti pozitivan
A za zavrtanje vrata , to nek se ne sali nitko
Ima mene ...
E
Treba boti pozitivan
Ima mene ...
RayMabus wrote:Pa nek radi. Ne zamaran se. Ova zabrana samo može još više uspizditi ustaše pa eto kokice.Sovak wrote:RayMabus wrote:Ne zamaram se.Sovak wrote:RayMabus wrote:Jebe mi se. Neka se ustaše nerviraju oko toga.
Skejo i Tonson su tu samo povodi.
Nego ... si mislim ... mogao bi mimohod OSRH za 25-u godisnjicu Oluje.
Zoka voli vojne mimohode.
Guest- Guest
Tako je ebenica
RADIC
Veliki Hrvat
U odnosu ove koji su Sjebsli rh , ogroman Hrvat
RADIC
Veliki Hrvat
U odnosu ove koji su Sjebsli rh , ogroman Hrvat
Sora wrote:Ne branim kurvu ni etničke msnjine
E
Treba boti pozitivan
Ima mene ...
Nek' si ti priznala da je ta smradusa cetnicka kuraba.
Ostalo cemo lako.
Guest- Guest
Vidi , jedini pravi geostrateg ovdje sam ja. Ako zabrane taj pozdrav ja ne gubim ništa a dobijam desnicu dda se ukinu zastupnici nacionalnih manjinaSovak wrote:RayMabus wrote:Pa nek radi. Ne zamaran se. Ova zabrana samo može još više uspizditi ustaše pa eto kokice.Sovak wrote:RayMabus wrote:Ne zamaram se.Sovak wrote:
Skejo i Tonson su tu samo povodi.
Nego ... si mislim ... mogao bi mimohod OSRH za 25-u godisnjicu Oluje.
Zoka voli vojne mimohode.
https://vijesti.hrt.hr/442140/kanacki-hrvatska-ima-8-zastupnika-nacionalnih-manjina-koliko-sve-drzave-eu-a-zajedno
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kongres odobrio prodaju aviona Hrvatskoj, ali ne onakvih kakve smo izabrali?
» Kakve ovo signale šalje Srbija u svijet?
» Kakve žene vole i obožavaju muškarci?
» Kakve budaletine..i ovo je 'medij'
» Hrvatska, onakva kakve jest,
» Kakve ovo signale šalje Srbija u svijet?
» Kakve žene vole i obožavaju muškarci?
» Kakve budaletine..i ovo je 'medij'
» Hrvatska, onakva kakve jest,
Page 1 of 3