Aki Rahimovski dobio kćer u 65 godini
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Aki Rahimovski dobio kćer u 65 godini
Sinko dragi dijete može napraviti svaka munjara. Ne treba vam ni spretnost ni pamet za napravit dijete i to je nešto čime se baš i nije zdravo hvalitiRayMabus wrote:Ljubomorne su na Fakija.
Mi smo takvi , možemo i u 65 napravit dite.
Opušteniji smo , normalniji , bolji.....
Dijete treba odgajati, a za to treba imati živce i vrijeme, koje njemu polako curi. Kad dijete bude u pubertetu on će imati 80 godina.
Zamisli kako će biti klinji kad pozove prijatelje i kaže, ovo je moja mama, a onaj starkelja što slini u kolicima je moj tata....
Svašta se događa i sad je tu gdje je, ali za sve postoji vrijeme, pa tako i za biti otac.
Guest- Guest
Pa kad neće nitko drugi da joj napravi. Vi bi da ona nema djecu samo zato jer vama ne paše šta je on papak od 65 godina.Ra wrote:Sinko dragi dijete može napraviti svaka munjara. Ne treba vam ni spretnost ni pamet za napravit dijete i to je nešto čime se baš i nije zdravo hvalitiRayMabus wrote:Ljubomorne su na Fakija.
Dijete treba odgajati, a za to treba imati živce i vrijeme, koje njemu polako curi. Kad dijete bude u pubertetu on će imati 80 godina.
Zamisli kako će biti klinji kad pozove prijatelje i kaže, ovo je moja mama, a onaj starkelja što slini u kolicima je moj tata....
Svašta se događa i sad je tu gdje je, ali za sve postoji vrijeme, pa tako i za biti otac.
Malo smo ljubomorni.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Upljuuuvaaa laptoop.Noor wrote:potomstvom se bavi i životinja, nebrojeno je životinjskih vrsta koje brinu o mladimaOh_Femder wrote:
To da se očevi posebno bave potomstvom postoji zadnjih 100 godina. Do tada je vrijedilo: - Ja sam se svog oca bojao kao crnog vraga pa će se tako i moja djeca bojati mene.aha, al nešto vam strategija majke prirode ipak želi reći, u protivnom ne biste u tim oronulim godinama po džepovima morali držati viagruOh_Femder wrote:
Ako se itko diže na stražnje nožice, onda to očito nisam ja jer nigdje, za razliku od tebe, ne govorim o odvratnosti, nastranosti i gadljivosti. Tebi je to tako jer te je evolucija (priroda/bog) isključila iz igre i ako se nekom muškarcu svidiš i nakon klimakterija, onda je uglavnom u pitanju patološka gerontofilija ;P Obrnuto je stvar reproduktivnih strategija majke prirode ;P
jer, deda...teško da ćeš u erektilnoj disfunkciji ikoga oploditi, moš se jedino upišat u gaće
Guest- Guest
A bit će da je to.RayMabus wrote:Pa kad neće nitko drugi da joj napravi. Vi bi da ona nema djecu samo zato jer vama ne paše šta je on papak od 65 godina.Ra wrote:Sinko dragi dijete može napraviti svaka munjara. Ne treba vam ni spretnost ni pamet za napravit dijete i to je nešto čime se baš i nije zdravo hvalitiRayMabus wrote:Ljubomorne su na Fakija.
Malo smo ljubomorni.
Nismo uspile rodit dicu na vrime pa smo sad ljubomorne na nju što je uvatila zadnji voz.
Guest- Guest
i aj ti malo sjaši s tema o obitelji, djeci, odgoju i tako to...RayMabus wrote:Mi konstruriamo svijet a ne vi.
Sebičnost je ok.
Tko ne voli sebe ne može.volit ni druge.
Ljubi druge kao samoga sebe.
Mi smo sebični.
dok nađeš ženu, napraviš dijete i počneš o njima brinuti kao svaki odgovoran muškarac - javi se
ako si stavi pelenu na vrijeme, sve će bit u reduRa wrote:Upljuuuvaaa laptoop.Noor wrote:potomstvom se bavi i životinja, nebrojeno je životinjskih vrsta koje brinu o mladimaOh_Femder wrote:
To da se očevi posebno bave potomstvom postoji zadnjih 100 godina. Do tada je vrijedilo: - Ja sam se svog oca bojao kao crnog vraga pa će se tako i moja djeca bojati mene.aha, al nešto vam strategija majke prirode ipak želi reći, u protivnom ne biste u tim oronulim godinama po džepovima morali držati viagruOh_Femder wrote:
Ako se itko diže na stražnje nožice, onda to očito nisam ja jer nigdje, za razliku od tebe, ne govorim o odvratnosti, nastranosti i gadljivosti. Tebi je to tako jer te je evolucija (priroda/bog) isključila iz igre i ako se nekom muškarcu svidiš i nakon klimakterija, onda je uglavnom u pitanju patološka gerontofilija ;P Obrnuto je stvar reproduktivnih strategija majke prirode ;P
jer, deda...teško da ćeš u erektilnoj disfunkciji ikoga oploditi, moš se jedino upišat u gaće
Bome si okrutna.Noor wrote:ako si stavi pelenu na vrijeme, sve će bit u reduRa wrote:Upljuuuvaaa laptoop.Noor wrote:
aha, al nešto vam strategija majke prirode ipak želi reći, u protivnom ne biste u tim oronulim godinama po džepovima morali držati viagru
Guest- Guest
Pa reka san ti kad će to bit : za deset godina kad buden ima pedeset a do tada drkica i podjebavat sistem koji se zove matrijahalna imperija di će žene uvodit svoja pravila.Noor wrote:i aj ti malo sjaši s tema o obitelji, djeci, odgoju i tako to...RayMabus wrote:Mi konstruriamo svijet a ne vi.
Sebičnost je ok.
Mi smo sebični.
dok nađeš ženu, napraviš dijete i počneš o njima brinuti kao svaki odgovoran muškarac - javi se
2014-04-11
ajde šta imaš čekat, prestar budeš...ditetu triba dat puno svoje energije :)RayMabus wrote:Pa reka san ti kad će to bit : za deset godina kad buden ima pedeset a do tada drkica i podjebavat sistem koji se zove matrijahalna imperija di će žene uvodit svoja pravila.Noor wrote:i aj ti malo sjaši s tema o obitelji, djeci, odgoju i tako to...RayMabus wrote:Mi konstruriamo svijet a ne vi.
Sebičnost je ok.
Mi smo sebični.
Ja sam sebično govno.RayMabus wrote:Pa reka san ti kad će to bit : za deset godina kad buden ima pedeset a do tada drkica i podjebavat sistem koji se zove matrijahalna imperija di će žene uvodit svoja pravila.Noor wrote:i aj ti malo sjaši s tema o obitelji, djeci, odgoju i tako to...RayMabus wrote:Mi konstruriamo svijet a ne vi.
Sebičnost je ok.
Mi smo sebični.
Više volim sebe nego ženu i djecu.
Ako mi žena ne odgovara nađem drugu.
A te priče o odgovornosti nabij si u pičku jer to vam je finta da bude po vašem : moraš biti odgovoran
Ne moran jja ništa.
2014-04-11
bit će da tebe ni jedna neće, pa tražiš razloge za opravdat se
prokužile te, hehe
prokužile te, hehe
Ne da mi se. Nisam spreman. Odlično mi je i ovako. Nisan glup da me neka maltretira u mojoj kući a može dok je matrijah na vlastiNoor wrote:ajde šta imaš čekat, prestar budeš...ditetu triba dat puno svoje energije :)RayMabus wrote:Pa reka san ti kad će to bit : za deset godina kad buden ima pedeset a do tada drkica i podjebavat sistem koji se zove matrijahalna imperija di će žene uvodit svoja pravila.Noor wrote:i aj ti malo sjaši s tema o obitelji, djeci, odgoju i tako to...RayMabus wrote:Mi konstruriamo svijet a ne vi.
Sebičnost je ok.
Mi smo sebični.
Kad Njemačka krene na Arape i padne multikulti i počme klanje onda san ja gazda.
2014-04-11
Imalo bi smisla odgovorit na ovo pitanje kad bi me one zanimale a ne zanimaju me.Noor wrote:bit će da tebe ni jedna neće, pa tražiš razloge za opravdat se
prokužile te, hehe
2014-04-11
Rey djeca se prave od 20te do 40te godine i tada je genetski potencijal najveći i tada su roditelji najproduktivniji i najsposobniji za izvući dijete na pravi put. Poslje toga se gubi u genetici, gubi se na živcima, gubi se na mobilnosti, na tvrdoći kod odgoja itd itd. Razmisli zašto baka i dida nikada ne opale djete po guzi, ne kažnjavaju ih, uvijek ih darivaju itd a otac ili majka opale trisku ili opale kaznu pa nek se dijete misli gdj je pogrešilo i oće li ponavljati iste greške.
To vrijedi za žene. Muški prave djecu. Oni mogu kad hoće.tre wrote:Rey djeca se prave od 20te do 40te godine i tada je genetski potencijal najveći i tada su roditelji najproduktivniji i najsposobniji za izvući dijete na pravi put. Poslje toga se gubi u genetici, gubi se na živcima, gubi se na mobilnosti, na tvrdoći kod odgoja itd itd. Razmisli zašto baka i dida nikada ne opale djete po guzi, ne kažnjavaju ih, uvijek ih darivaju itd a otac ili majka opale trisku ili opale kaznu pa nek se dijete misli gdj je pogrešilo i oće li ponavljati iste greške.
2014-04-11
a kad hoće, a ne mogu, uzmu malu plavu i zajebu strategiju majke prirode, kako kaže FemderićRayMabus wrote:To vrijedi za žene. Muški prave djecu. Oni mogu kad hoće.tre wrote:Rey djeca se prave od 20te do 40te godine i tada je genetski potencijal najveći i tada su roditelji najproduktivniji i najsposobniji za izvući dijete na pravi put. Poslje toga se gubi u genetici, gubi se na živcima, gubi se na mobilnosti, na tvrdoći kod odgoja itd itd. Razmisli zašto baka i dida nikada ne opale djete po guzi, ne kažnjavaju ih, uvijek ih darivaju itd a otac ili majka opale trisku ili opale kaznu pa nek se dijete misli gdj je pogrešilo i oće li ponavljati iste greške.
Nebitno. Bitno je da možemo a vi ne možete čekat toliko jer vam je rok do 45-te najviše.Noor wrote:a kad hoće, a ne mogu, uzmu malu plavu i zajebu strategiju majke prirode, kako kaže FemderićRayMabus wrote:To vrijedi za žene. Muški prave djecu. Oni mogu kad hoće.tre wrote:Rey djeca se prave od 20te do 40te godine i tada je genetski potencijal najveći i tada su roditelji najproduktivniji i najsposobniji za izvući dijete na pravi put. Poslje toga se gubi u genetici, gubi se na živcima, gubi se na mobilnosti, na tvrdoći kod odgoja itd itd. Razmisli zašto baka i dida nikada ne opale djete po guzi, ne kažnjavaju ih, uvijek ih darivaju itd a otac ili majka opale trisku ili opale kaznu pa nek se dijete misli gdj je pogrešilo i oće li ponavljati iste greške.
Ionako smo vam skršili natalitet. Pala nezaposlenost na 5% a sad idemo na povećanje porodiljnih naknada.
Nismo mi baš toliko glupi. Možemo odgodit sve na više od 30 godina i čekat povoljan trenutak.
2014-04-11
dok vi čekate, drugi rade :)RayMabus wrote:Nebitno. Bitno je da možemo a vi ne možete čekat toliko jer vam je rok do 45-te najviše.Noor wrote:a kad hoće, a ne mogu, uzmu malu plavu i zajebu strategiju majke prirode, kako kaže FemderićRayMabus wrote:To vrijedi za žene. Muški prave djecu. Oni mogu kad hoće.tre wrote:Rey djeca se prave od 20te do 40te godine i tada je genetski potencijal najveći i tada su roditelji najproduktivniji i najsposobniji za izvući dijete na pravi put. Poslje toga se gubi u genetici, gubi se na živcima, gubi se na mobilnosti, na tvrdoći kod odgoja itd itd. Razmisli zašto baka i dida nikada ne opale djete po guzi, ne kažnjavaju ih, uvijek ih darivaju itd a otac ili majka opale trisku ili opale kaznu pa nek se dijete misli gdj je pogrešilo i oće li ponavljati iste greške.
Ionako smo vam skršili natalitet. Pala nezaposlenost na 5% a sad idemo na povećanje porodiljnih naknada.
Nismo mi baš toliko glupi. Možemo odgodit sve na više od 30 godina i čekat povoljan trenutak.
tre wrote:Rey djeca se prave od 20te do 40te godine i tada je genetski potencijal najveći i tada su roditelji najproduktivniji i najsposobniji za izvući dijete na pravi put. Poslje toga se gubi u genetici, gubi se na živcima, gubi se na mobilnosti, na tvrdoći kod odgoja itd itd. Razmisli zašto baka i dida nikada ne opale djete po guzi, ne kažnjavaju ih, uvijek ih darivaju itd a otac ili majka opale trisku ili opale kaznu pa nek se dijete misli gdj je pogrešilo i oće li ponavljati iste greške.
hahah...u kojem stoljeću ti živiš bogati? današnja djeca znaju svoja prava ajd nek majka ili otac udari svoje dijete pa da vidiš derneka. dijete zna sve brojeve telefona gdje prijaviti obiteljsko nasilje i nasilje prema djeci pa kad ti pozvone na vrata...
haha...prisjest će ti šamar.
Svako fizičko kažnjavanje djeteta, bez obzira misli li počinitelj da je to u odgojne svrhe, kažnjivo je.
Prema našem Kaznenom zakonu (KZ) i jedna pljuska djetetu povreda je djetetovih prava, a za to je kazneno djelo propisana kazna od šest mjeseci do pet godina zatvora.
No, u sudskoj praksi se roditeljima, ako je riječ o jednokratnom nasilju prema djetetu, ekscesu u ponašanju, najčešće izriču uvjetne osude. Ni naš zakon o osnovnom, ni o srednjem školstvu, ni KZ ne dopuštaju tjelesno kažnjavanje djece – kaže sutkinja za mladež zagrebačkog Županijskog suda Lana Petö Kujundžić. Ističe da kod ljudi još treba osvješćivati da je zabranjeno ošamariti ili udarati dijete po guzi.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/u-hrvatskoj-zbog-pljuske-djetetu-u-zatvor-do-5-godina-994712 - www.vecernji.hr
Guest- Guest
A čuj mora netko.Noor wrote:dok vi čekate, drugi rade :)RayMabus wrote:Nebitno. Bitno je da možemo a vi ne možete čekat toliko jer vam je rok do 45-te najviše.Noor wrote:a kad hoće, a ne mogu, uzmu malu plavu i zajebu strategiju majke prirode, kako kaže FemderićRayMabus wrote:To vrijedi za žene. Muški prave djecu. Oni mogu kad hoće.tre wrote:Rey djeca se prave od 20te do 40te godine i tada je genetski potencijal najveći i tada su roditelji najproduktivniji i najsposobniji za izvući dijete na pravi put. Poslje toga se gubi u genetici, gubi se na živcima, gubi se na mobilnosti, na tvrdoći kod odgoja itd itd. Razmisli zašto baka i dida nikada ne opale djete po guzi, ne kažnjavaju ih, uvijek ih darivaju itd a otac ili majka opale trisku ili opale kaznu pa nek se dijete misli gdj je pogrešilo i oće li ponavljati iste greške.
2014-04-11
Ne ide to tako rey, teško ti je to razumjeti jer nemaš djece. Ne kažem da je ovo moje nešto čega se treba držati ko pijan plota no za djecu je najbolje kada su ih roditelji stvorili u tom vremenu.RayMabus wrote:To vrijedi za žene. Muški prave djecu. Oni mogu kad hoće.tre wrote:Rey djeca se prave od 20te do 40te godine i tada je genetski potencijal najveći i tada su roditelji najproduktivniji i najsposobniji za izvući dijete na pravi put. Poslje toga se gubi u genetici, gubi se na živcima, gubi se na mobilnosti, na tvrdoći kod odgoja itd itd. Razmisli zašto baka i dida nikada ne opale djete po guzi, ne kažnjavaju ih, uvijek ih darivaju itd a otac ili majka opale trisku ili opale kaznu pa nek se dijete misli gdj je pogrešilo i oće li ponavljati iste greške.
Last edited by tre on 16/2/2020, 23:11; edited 1 time in total
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Bernie Ecclestone u 89 godini dobio sina sa 45 godina mlađom suprugom
» Frano Lasić u 66. godini dobio sina sa 31. godina mlađom Beograđankom Milenom
» Glumac Alec Baldvin u 62 godini dobio svoje peto dijete sa 26 godina mlađom trebom
» Posljednji pozdrav Aki Rahimovski ...
» Hase on the road again : Najviše glasova je dobio dobio Hasanbegović (1227)
» Frano Lasić u 66. godini dobio sina sa 31. godina mlađom Beograđankom Milenom
» Glumac Alec Baldvin u 62 godini dobio svoje peto dijete sa 26 godina mlađom trebom
» Posljednji pozdrav Aki Rahimovski ...
» Hase on the road again : Najviše glasova je dobio dobio Hasanbegović (1227)
Page 6 of 8