Delegacija HNK Rijeka odala počast žrtvama Ovčare
Page 1 of 1
Delegacija HNK Rijeka odala počast žrtvama Ovčare
[size=50]Delegacija HNK Rijeka odala počast žrtvama Ovčare
[/size]
Delegacija Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka u subotu ujutro posjetila je Ovčaru i odala počast svim žrtvama Domovinskog rata koji su izgubili život u noći s 20. na 21. studeni 1991. godine.
Stručni stožer riječkog prvoligaša posjetio je mjesto tragičnog događaja, a vijenac je položio Vjeko Miletić, pomoćni trener HNK Rijeka i dragovoljac Domovinskog rata. Riječku delegaciju u Vukovaru ugostio je Ivan Lukić - Zolja, umirovljeni pukovnik HV-a i jedan od heroja obrane Vukovara.
Za HNK Rijeka posjet Vukovaru već je postala svojevrsna tradicija, riječka delegacija uoči gostovanja u Slavoniji obiđe mjesta stradanja i oda počast žrtvama Domovinskog rata.
[/size]
[/size]
21.11.2015.
[size]Delegacija Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka u subotu ujutro posjetila je Ovčaru i odala počast svim žrtvama Domovinskog rata koji su izgubili život u noći s 20. na 21. studeni 1991. godine.
Stručni stožer riječkog prvoligaša posjetio je mjesto tragičnog događaja, a vijenac je položio Vjeko Miletić, pomoćni trener HNK Rijeka i dragovoljac Domovinskog rata. Riječku delegaciju u Vukovaru ugostio je Ivan Lukić - Zolja, umirovljeni pukovnik HV-a i jedan od heroja obrane Vukovara.
Za HNK Rijeka posjet Vukovaru već je postala svojevrsna tradicija, riječka delegacija uoči gostovanja u Slavoniji obiđe mjesta stradanja i oda počast žrtvama Domovinskog rata.
[/size]
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Delegacija HNK Rijeka odala počast žrtvama Ovčare
Gdje su sad Zvone i Vujo sa Dinare?
2014-04-22
U Vukovaru 36% Srba u Rijeci 15%...zanimljivo?
stenjalica-
2015-10-18
Ja mislio ovi iz rijeckog kazalista po naslovu...mislim si nisu valjda usmrkali se
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mislim da je u Rijeci etničkih Srba puno više,ali da se deklariraju kao Hrvati.stenjalica wrote:U Vukovaru 36% Srba u Rijeci 15%...zanimljivo?
Dosta ti je u N.listu pogledat osmrtnice.
Javljamo tužnu vijest da nas je u toj i toj godini napustio naš dragi suprug,otac i djed i pradjed npr. Milisav Počuča.
Za njim tuguju supruga Soka,sin Zoran ,kćerka Mirjana, unuci i praunuci Marry,Noah, Ernesto, Raul,Ronaldo,Diego i Astrid.
2014-04-22
je je haha Frljo u čast žrtvama radi na predstavi kako su se samopogubili na Ovčari...vuksadinare wrote:Ja mislio ovi iz rijeckog kazalista po naslovu...mislim si nisu valjda usmrkali se
n_razbojnik-
2014-04-15
pa popisi su ionako lažni,recimo Srba u RH je bar 8% u Zadru 10% a po popisu 2.3%jastreb wrote:Mislim da je u Rijeci etničkih Srba puno više,ali da se deklariraju kao Hrvati.stenjalica wrote:U Vukovaru 36% Srba u Rijeci 15%...zanimljivo?
Dosta ti je u N.listu pogledat osmrtnice.
Javljamo tužnu vijest da nas je u toj i toj godini napustio naš dragi suprug,otac i djed i pradjed npr. Milisav Počuča.
Za njim tuguju supruga Soka,sin Zoran ,kćerka Mirjana, unuci i praunuci Marry,Noah, Ernesto, Raul,Ronaldo,Diego i Astrid.
tu si u pravu dovoljno je pogledati osmrtnice i prezimena
stenjalica-
2015-10-18
ovaj jedan vaš forumaš , mislim da je epikur, cvijeta na račun ovoga?stenjalica wrote:
pa popisi su ionako lažni,recimo Srba u RH je bar 8% u Zadru 10% a po popisu 2.3%
tu si u pravu dovoljno je pogledati osmrtnice i prezimena
Guest- Guest
Similar topics
» Pred kamerama i gledaocima muslimanka odala počast žrtvama u Briselu
» Kitarović odala poštu žrtvama Jasenovca
» SKANDAL! Zvezda Barse odala počast Aliji Izetbegoviću, a Srbe nazvala neprijateljima! (FOTO)
» ZLATKO HASANBEGOVIĆ 'Vrlo brzo idem u Jasenovac, odat ću počast žrtvama
» Počela komemorativna šetnja u Sarajevu, tisuće građana odaje počast žrtvama NDH, slogani o UZP i HDZ-u
» Kitarović odala poštu žrtvama Jasenovca
» SKANDAL! Zvezda Barse odala počast Aliji Izetbegoviću, a Srbe nazvala neprijateljima! (FOTO)
» ZLATKO HASANBEGOVIĆ 'Vrlo brzo idem u Jasenovac, odat ću počast žrtvama
» Počela komemorativna šetnja u Sarajevu, tisuće građana odaje počast žrtvama NDH, slogani o UZP i HDZ-u
Page 1 of 1