Euparlamentarci socijalisti i zeleni napali Hrvatsku jer ne želi biti 'HOT SPOT' Eu-a
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Euparlamentarci socijalisti i zeleni napali Hrvatsku jer ne želi biti 'HOT SPOT' Eu-a
Ja sam kifle uvijek volio.Noor wrote:ti si kiflarRingo10 wrote:Pa Kiflari se non stop kurce kako su u NATO i EU.
E pa sad nek prihvate da budu migrantski raj.
Nema tu ovo hocu ovo necu. Kurcis se kako si dio slavne Zapadne uljudbe... e pa onda podijeli sa tom uljudbom blagodati multikulturalizma
kad smo pristupali zapadnoj uljudbi, o migrantima nije bilo ni slova
jednako kao nas, ta politika nije usrecila ni jedan eu narod zato nemojte se zgrazati kad se pojavi neki novi Hitler
Bio prije rata jedan Siptar u mom naselju, ma kifle su mu bile ko Bog. Mogo sam zivit od njegovih kifli.
Nije bilo ni slova o migrantima
Eeee Noorka, pa necemo tako. Potpisao si da budes pripadnik slavne ULJUDBE i da ces sa uljudbom da dijelis i dobro i zlo.
Zato se podrzumijeva da udomis sirote crnce, Arape, Pakistance i ostale
Hoces lovu iz fondova ULJUDBE a neces migrante ... e nece to moci tako
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: Euparlamentarci socijalisti i zeleni napali Hrvatsku jer ne želi biti 'HOT SPOT' Eu-a
to stalno slušamo,pa kokolinda o jogurtima i željeznoj zavjesi,a premijer mamlaz briselska pudlica blebeće i hvali se da zaboli glava.Dok se oni kurče korist nikakva,slovenci,mađari i austrijanci se ogradili,nemaju budaletine na vlasti bez stava i mozga.A tako je i na drugim stvarima,budala uvijek nagrabusi.Ringo10 wrote:Pa Kiflari se non stop kurce kako su u NATO i EU.
E pa sad nek prihvate da budu migrantski raj.
Nema tu ovo hocu ovo necu. Kurcis se kako si dio slavne Zapadne uljudbe... e pa onda podijeli sa tom uljudbom blagodati multikulturalizma
vili40-
2015-08-02
ocito grcka odlucila da ne zeli vise glumit hot spot..pa kocka pala na hrvatsku...posto slovenija i mađarska imaju ogradu....nasi sad upali u zeravicu i ne zele to biti...inace odvec nam nesklona ljevica i liberali u eu vidi u tome priliku da operzu ruke od igranja sa migrantima i da nam utrpaju migrante i glume policajce i 'humanitarce'...da im je stalo do 'migranata' kod njih vec bi oni nasli nacin da ih bezbolno dopreme..bice tu velikih pizdarija...ali ovo je sansa kod nas nikad veca da suverenisticka opcija ojaca...jer nam ovi idioti ljevi i liberali idu na ruku bar sto se tice vec otvorenih planova i prijetnji koje vise ni ne skrivaju...a zapravo u konacnici rade ucju uslugu liberalima i ljevici ovdje...ali njih ionako boli kita za kvaziljevicare i liberale u hrvatskoj..na koncu mi smo im svi isti...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jedva čekam da navali pola miljona kozojeba na BiH i Hrvatsku.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» EU upozorava Hrvatsku: hitno gradite sabirne centre za prihvat emigranata, pa Vi ste prihvatili biti hot spot!!!
» Grabar-Kitarović: Hrvatska nikada neće biti 'hot-spot' za bilo kakve migrante
» Kenwood Kenon konačno skupio muda i odgovorio u europskom parlamentu:Zaboravite.Hrvatska neće biti nikakav privremeni 'hot spot'
» Objavili spot 'Srpstvo je vaskrslo' pa u dobrom duhu kraja osamdesetih i pocetka devedesetih vrijedjali Hrvatsku jer nece dozvoliti da se izvjese srpske zastave
» Dačić: Možda bismo i mi mogli tužiti BiH i Hrvatsku jer su nas napali 1914.
» Grabar-Kitarović: Hrvatska nikada neće biti 'hot-spot' za bilo kakve migrante
» Kenwood Kenon konačno skupio muda i odgovorio u europskom parlamentu:Zaboravite.Hrvatska neće biti nikakav privremeni 'hot spot'
» Objavili spot 'Srpstvo je vaskrslo' pa u dobrom duhu kraja osamdesetih i pocetka devedesetih vrijedjali Hrvatsku jer nece dozvoliti da se izvjese srpske zastave
» Dačić: Možda bismo i mi mogli tužiti BiH i Hrvatsku jer su nas napali 1914.
Page 3 of 3