Uzbuna najvišeg stupnja u Bruxellesu: "Izbjegavajte šoping centre, koncerte, javni prijevoz..."
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Uzbuna najvišeg stupnja u Bruxellesu: "Izbjegavajte šoping centre, koncerte, javni prijevoz..."
a jese sjećaš ono slučaja pedofilkog lanca Marc Dutrouxa u koji je na kraju bio uključn sam vrh Belgijemarcellus wrote:dzango wrote:Brisel - leglo svog zla.marcellus wrote:brisel glavni grad džihada
živjela mi žena tamo neko vrijeme, kaže u briselu sve sam crni arapin, nigdje bijelca
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Re: Uzbuna najvišeg stupnja u Bruxellesu: "Izbjegavajte šoping centre, koncerte, javni prijevoz..."
asilovski wrote:a jese sjećaš ono slučaja pedofilkog lanca Marc Dutrouxa u koji je na kraju bio uključn sam vrh Belgijemarcellus wrote:dzango wrote:Brisel - leglo svog zla.marcellus wrote:brisel glavni grad džihada
živjela mi žena tamo neko vrijeme, kaže u briselu sve sam crni arapin, nigdje bijelca
dobro, ok, nisu svi arapi, ima i pedofila
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
vili40 wrote:kako stvari idu,za jedno desetak godina stavljat će u izloge koze...dzango wrote:Ali tu kurave u izlozi sedu.jastreb wrote:A šta je Amsterdam bolji?
Još 1986. sam saznao da onde uopšte nema Holandezi.
Sve Arapi,crnci i Kinezi.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Dobro, nije sve naopako.marcellus wrote:dzango wrote:Ali tu kurave u izlozi sedu.jastreb wrote:A šta je Amsterdam bolji?
i u kafanu pušu marihuanu
2014-04-19
Kampanja sijanja straha se nastavlja. Hollywood stvarno nekad ide ispred vremena. Prvo prisluškivanja, pa otimanje ljudi diljem svijeta bez prava na odvjetnika i sudjenje, pa kontrola interneta, pa sad i potpuna blokada ako treba, pa zabrana nošenja oružja. Sve da se mladi Imperij koji je još u povojima što bolje razvije.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
OK ,izbjegavajte i život
stenjalica-
2015-10-18
dzango wrote:vili40 wrote:kako stvari idu,za jedno desetak godina stavljat će u izloge koze...dzango wrote:Ali tu kurave u izlozi sedu.jastreb wrote:A šta je Amsterdam bolji?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Pa u dinarskim krajevima običaj je kozu nategnuti a u unutrašnjosti kravu ili ofcu,,,,moju suseljanku je jebo magarac dok je joj muž bio na brodudzango wrote:vili40 wrote:kako stvari idu,za jedno desetak godina stavljat će u izloge koze...dzango wrote:Ali tu kurave u izlozi sedu.jastreb wrote:A šta je Amsterdam bolji?
stenjalica-
2015-10-18
A ko je jebo muža na brodu?stenjalica wrote:Pa u dinarskim krajevima običaj je kozu nategnuti a u unutrašnjosti kravu ili ofcu,,,,moju suseljanku je jebo magarac dok je joj muž bio na brodudzango wrote:vili40 wrote:kako stvari idu,za jedno desetak godina stavljat će u izloge koze...dzango wrote:Ali tu kurave u izlozi sedu.jastreb wrote:A šta je Amsterdam bolji?
2014-04-19
stenjalica wrote:Pa u dinarskim krajevima običaj je kozu nategnuti a u unutrašnjosti kravu ili ofcu,,,,moju suseljanku je jebo magarac dok je joj muž bio na brodudzango wrote:vili40 wrote:kako stvari idu,za jedno desetak godina stavljat će u izloge koze...dzango wrote:Ali tu kurave u izlozi sedu.jastreb wrote:A šta je Amsterdam bolji?
I kad vratio, što ti je rekao?
crvenkasti-
2014-04-17
nemam pojma ,dog ga joj mago stavio on se raskveljila i naišao svekar,,rastali se poslije,,bio jedan srbin koji je imao oko 1.60 cm i non.stop nosio tronožćić u štalu da bi mogao jebat kravu..ma ima toga po selima koljiko hoćeš a sada u gradovima žene jebu psi..takav je ljudski rod..IZOPAČENdzango wrote:A ko je jebo muža na brodu?stenjalica wrote:Pa u dinarskim krajevima običaj je kozu nategnuti a u unutrašnjosti kravu ili ofcu,,,,moju suseljanku je jebo magarac dok je joj muž bio na brodudzango wrote:vili40 wrote:kako stvari idu,za jedno desetak godina stavljat će u izloge koze...dzango wrote:Ali tu kurave u izlozi sedu.jastreb wrote:A šta je Amsterdam bolji?
stenjalica-
2015-10-18
Po gradovimamuškarci jebu jedan drugog. Ali to je valjda sad prihvatljivo i poželjno.stenjalica wrote:nemam pojma ,dog ga joj mago stavio on se raskveljila i naišao svekar,,rastali se poslije,,bio jedan srbin koji je imao oko 1.60 cm i non.stop nosio tronožćić u štalu da bi mogao jebat kravu..ma ima toga po selima koljiko hoćeš a sada u gradovima žene jebu psi..takav je ljudski rod..IZOPAČENdzango wrote:A ko je jebo muža na brodu?stenjalica wrote:Pa u dinarskim krajevima običaj je kozu nategnuti a u unutrašnjosti kravu ili ofcu,,,,moju suseljanku je jebo magarac dok je joj muž bio na brodudzango wrote:vili40 wrote:kako stvari idu,za jedno desetak godina stavljat će u izloge koze...dzango wrote:Ali tu kurave u izlozi sedu.jastreb wrote:A šta je Amsterdam bolji?
2014-04-19
To rade SDP-ovcidzango wrote:Po gradovimamuškarci jebu jedan drugog. Ali to je valjda sad prihvatljivo i poželjno.stenjalica wrote:nemam pojma ,dog ga joj mago stavio on se raskveljila i naišao svekar,,rastali se poslije,,bio jedan srbin koji je imao oko 1.60 cm i non.stop nosio tronožćić u štalu da bi mogao jebat kravu..ma ima toga po selima koljiko hoćeš a sada u gradovima žene jebu psi..takav je ljudski rod..IZOPAČENdzango wrote:A ko je jebo muža na brodu?stenjalica wrote:Pa u dinarskim krajevima običaj je kozu nategnuti a u unutrašnjosti kravu ili ofcu,,,,moju suseljanku je jebo magarac dok je joj muž bio na brodudzango wrote:vili40 wrote:kako stvari idu,za jedno desetak godina stavljat će u izloge koze...dzango wrote:Ali tu kurave u izlozi sedu.jastreb wrote:A šta je Amsterdam bolji?
stenjalica-
2015-10-18
stenjalica wrote:Pa u dinarskim krajevima običaj je kozu nategnuti a u unutrašnjosti kravu ili ofcu,,,,moju suseljanku je jebo magarac dok je joj muž bio na brodudzango wrote:vili40 wrote:kako stvari idu,za jedno desetak godina stavljat će u izloge koze...dzango wrote:Ali tu kurave u izlozi sedu.jastreb wrote:A šta je Amsterdam bolji?
ah, seksualne fantazije ovcojeba bezbradice... :ovca:
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Riječki javni prijevoz
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» Fetva: "Hrvatska omalovažava BiH, izbjegavajte njihove proizvode i odmarališta"
» 54.4 Celzijeva stupnja u Dolini smrti
» Smanjite grijanje za 2 stupnja, poručuje von der Leyen
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» Fetva: "Hrvatska omalovažava BiH, izbjegavajte njihove proizvode i odmarališta"
» 54.4 Celzijeva stupnja u Dolini smrti
» Smanjite grijanje za 2 stupnja, poručuje von der Leyen
Page 3 of 3