Sanader: Od kud mi lova? Samo od erotskih fotografija sam zaradio 600.000 eura! A predavao sam i vjeronauk'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Sanader: Od kud mi lova? Samo od erotskih fotografija sam zaradio 600.000 eura! A predavao sam i vjeronauk'
pretvorba i privatizacija, majke svih izdaja.
Guest- Guest
Re: Sanader: Od kud mi lova? Samo od erotskih fotografija sam zaradio 600.000 eura! A predavao sam i vjeronauk'
aben wrote:dugo sun vec na forumu,vuksadinare wrote:dajte politicarima placu 5,6 tisuca kuna pa da vidis kako bi se nasa olirtika rascistila brzinom svjetlosti od smutljivaca..kakav dorh,uskok..jednog zatvore evo ti tri nova smutljivca...ali da das kako rekoh placu 5,6 tisuca kuna...kakva bi to bila ucinkovitost u ciscenju mufljoza...nemaju financijsog interesa a odgovornost velika...radije bi se onda prijavili na burzu i cackali uha bez odgovornosti i udara javnosti
mislin da nika nis precito nisce gluplje
bogami ovo visoko kotira , sto je je
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
sirotinjo i bogu si teskaEvo, prilažem fotku koja potvrđuje vaše navode: u najboljem odjelu i finoj torbici vraćate se iz Vjesnika mercedesom kući, jer ste upravo dogovorili lukrativnu prodaju erotskih fotografija tvrtke Meyerpress.
Ili ipak priča ide da ste, šjor Ivo, mali pokisli jado koji se vraća iz Vjesnika tramvajem kući, a u zgužvanom torbanjku nosite erotske fotografije tvrtke Meyerpress.
Želim vam pravedno suđenje. Uvjeren sam da ste nevini.
Nadam se da će gospođa Kolinda Grabar Kitarović naći vremena, kojeg sada ipak ima malo više, te svratiti i do vas kada bude Milanu Bandiću, rezaču etiketa, nosila kolače.
Dario Juričan, gradonačelnik svemira".
Sanader se, unatoč tom “odličnom” biznisu, suvlasništvu u svije austrijske tvrtke - jednoj za uvoz i izvoz, a drugoj građevinskoj - početkom devedesetih ponovno vratio u Split. Praktički sa gaćama na štapu. Tako bar tvrde svjedoci. Sa suprugom Mirjanom doselio se u stan punca i punice, i tamo – jedna je od verzija koje su Splitom kružile u to doba - mjesecima spavao u dnevnom boravku.
Sanader danas tvrdi da je udjele u austrijskim tvrtkama prodao i time zaradio milijun eura.
Svjedok Uskoka Vladimir Glavica na prvom je suđenju za Fimi mediju ponudio nešto drukčije viđenje. Prema njemu, Sanader se u Hrvatsku vratio u jesen 1990. nakon poslovne propasti u Austriji. Bio je, uvjeravao je Glavica, lošeg imovinskog stanja.
Glavica je, naime, u to doba radio za građevinsku tvrtku KCBS iz Innsbrucka čiji je Sanader bio suvlasnik. Bio je šef gradilišta.
- Sanader je imao 30 posto udjela u tvrtki. Po 30 posto imali su i Konstruktor Maribor i austrijski poduzetnik Josef Baumann, a 10 posto Centrovod. Tvrtka je imala samo jedan projekt. Izgradnju stanova u Vorarlbergu. Predračunska vrijednost bila je sedam milijuna šilinga. Izgradilo se 10 stanova i mislim da ih je samo par prodano te da su drugi dani u najam. Taj projekt nije donio zaradu. Sanader je radio poslove vezane za financijske stvari i posredničke poslove. Posredovao je i oko nabave pločica pa su zbog toga bile skuplje – ispričao je Glavica.
2014-04-12
sjedi -1debotoijusto wrote:aben wrote:dugo sun vec na forumu,vuksadinare wrote:dajte politicarima placu 5,6 tisuca kuna pa da vidis kako bi se nasa olirtika rascistila brzinom svjetlosti od smutljivaca..kakav dorh,uskok..jednog zatvore evo ti tri nova smutljivca...ali da das kako rekoh placu 5,6 tisuca kuna...kakva bi to bila ucinkovitost u ciscenju mufljoza...nemaju financijsog interesa a odgovornost velika...radije bi se onda prijavili na burzu i cackali uha bez odgovornosti i udara javnosti
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:sjedi -1debotoijusto wrote:aben wrote:dugo sun vec na forumu,vuksadinare wrote:dajte politicarima placu 5,6 tisuca kuna pa da vidis kako bi se nasa olirtika rascistila brzinom svjetlosti od smutljivaca..kakav dorh,uskok..jednog zatvore evo ti tri nova smutljivca...ali da das kako rekoh placu 5,6 tisuca kuna...kakva bi to bila ucinkovitost u ciscenju mufljoza...nemaju financijsog interesa a odgovornost velika...radije bi se onda prijavili na burzu i cackali uha bez odgovornosti i udara javnosti
priznaj da nisi mislio i pola ti se prasta
2014-04-12
ideja je odlicna...bili ti bio premijer npr.za 5000 kuna i svalio si na glavu veliku odgovornost?debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:sjedi -1debotoijusto wrote:aben wrote:dugo sun vec na forumu,vuksadinare wrote:dajte politicarima placu 5,6 tisuca kuna pa da vidis kako bi se nasa olirtika rascistila brzinom svjetlosti od smutljivaca..kakav dorh,uskok..jednog zatvore evo ti tri nova smutljivca...ali da das kako rekoh placu 5,6 tisuca kuna...kakva bi to bila ucinkovitost u ciscenju mufljoza...nemaju financijsog interesa a odgovornost velika...radije bi se onda prijavili na burzu i cackali uha bez odgovornosti i udara javnosti
priznaj da nisi mislio i pola ti se prasta
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare
better
francuska sobraica sa dinare
better
francuska sobraica sa dinare
nemam sposobnosti ni volje za velikim radom pod povecalom javnosti
no za pricu recimo bio bi premijer - volonter u HR rutinski dok u zemljama EU na koje se volimo pozivati/obitavati/raditi ne
no za pricu recimo bio bi premijer - volonter u HR rutinski dok u zemljama EU na koje se volimo pozivati/obitavati/raditi ne
2014-04-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Da, zaradio sam 619 miliona eura
» samo u hrvatskoj, za uplatu od 10 eura dobijete 200 eura, još traje akcija...
» ''JEDNA FOTOGRAFIJA KOJA NAJBOLJE GOVORI O RASPOLOŽENJU U HDZ-u Pogledajte kako je Kolindin stožer izgledao samo par minuta nakon njezina govora ''
» Eva se požalila austrijskim medijima:'Živim samo od 845 eura mjesečno'
» DINAMO zamracio 11 milijuna Eura - od samo jednog transfera
» samo u hrvatskoj, za uplatu od 10 eura dobijete 200 eura, još traje akcija...
» ''JEDNA FOTOGRAFIJA KOJA NAJBOLJE GOVORI O RASPOLOŽENJU U HDZ-u Pogledajte kako je Kolindin stožer izgledao samo par minuta nakon njezina govora ''
» Eva se požalila austrijskim medijima:'Živim samo od 845 eura mjesečno'
» DINAMO zamracio 11 milijuna Eura - od samo jednog transfera
Page 2 of 2