"Popusi mi kurac!"
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: "Popusi mi kurac!"
koji vokabular ...@gnjac ovo neki tvoj rod ?
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
debotoijusto wrote:koji vokabular ...@gnjac ovo neki tvoj rod ?
Izvješća s područja Vabriške župe bavi se nevjenčanim parom, psovanjem, čaranjem...
U izvještaju 1639. spominje se jedan par koji zajedno živi, ali nevjenčano. Godine 1645. župnik spominje kako postoje neki psovači, ali olakotna okolnost je što psuju samo kad su pijani.
Godine 1668. vabriški župnik spominje suprugu pok. Micule Marinija koja čaranjem liječi probleme sa želucem, čak se spominje da se ljudi redovito nakon «seansi» osjećaju bolje. No, žena je prestala čarati nakon što joj je to zabranjeno. Svojevrsna «zvijezda» izvještaja iz 1653. je Mattija Mušković, psovač koji nije prestao s psovanjem ni nakon niz opomena župnika. Već 1657. novi župnik spominje Muškovića, ali ne kao jedinog psovača. Izgleda da je ova godina bila posebno «plodna» za psovače. Navodi se da ih ima dosta i da redovito psuju.
Guest- Guest
kaya wrote:Fin čoek neki, Nivio jel...
Pitaj me za imovinsku karticu ... da ti recem.
Guest- Guest
Noor wrote:a jbt konja..
prošli tjedan sam imala sastanak s njim, tko bi reko da zna biti ovako fin
Pa sta's radila tamo silo necista?
Guest- Guest
Gnječ wrote:Eroo wrote:Nije moguće, ja sam iznenagjen...Gnječ wrote:Sovak wrote:Gnjec, je l' to tvoj jaran neki?
Načelnik Općine Tar Vabriga. u tom dijelu Istre žive potpuno mentalno sjebani ljudi. i ne nismo u dobrim odnosima imam vrlo loša iskustva s njima.
tražeći mene zbog nekog komentara koji im se nije svidio uletili su u hotel naoružani lovačkim puškama i probudili i izbacili skoro sve turiste iz hotela ali mene nisu uspjeli locirati. a tebe bi kad bi doznali da si hercegovac streljali na licu mjesta.
Aaahahaha .... pa u picku materinu Gnjeco upucali bi te k'o tetrijeba.
Guest- Guest
Gnječ wrote:Eroo wrote:Ja to i dalje tvrdim. Nezgodni su samo kad je to opravdano. Nisu te tek oni tako tražili s dvocjevkama...Gnječ wrote:Eroo wrote:Neka njih, živi i zdravi bili, eto ih ko pravi Hercegovci. Sad sam već manje zabrinut za vas...Gnječ wrote:
tražeći mene zbog nekog komentara koji im se nije svidio uletili su u hotel naoružani lovačkim puškama i probudili i izbacili skoro sve turiste iz hotela ali mene nisu uspjeli locirati. a tebe bi kad bi doznali da si hercegovac streljali na licu mjesta.
pa jesi neki dan tvrdio da su hercegovci fini, civilizirani, kulturni, ljubazni , pošteni, visokoobrazovani i sve tako to?
iskalili su svoj gnjev na recepcioneru zato jer je bosanac, hercegovac. razjebali su ga brutalno pretukli ga brutalno. neće njima bosanci i hercegovci radit po hotelima. milicije nigdje. pričamo o kraju 80-tih. znači još je sfrj.
samo ti misli da bi te oni primili objeručke. je, primili bi te objeručke i bacili u fojbu.
A nu ... reces trdi su Istrijani.
Guest- Guest
Brinem da nam more bude čisto :)Sovak wrote:Noor wrote:a jbt konja..
prošli tjedan sam imala sastanak s njim, tko bi reko da zna biti ovako fin
Pa sta's radila tamo silo necista?
Sve se okrenulo naopako...
Muški zatraži od ženske da mu popuši, neviđeni skandal, divljaštvo i napad na tjelesni integritet...
Muški popuši muškome, napredno i poželjno, još im daju nečije dijete da ga 'odgajaju'...
Muški zatraži od ženske da mu popuši, neviđeni skandal, divljaštvo i napad na tjelesni integritet...
Muški popuši muškome, napredno i poželjno, još im daju nečije dijete da ga 'odgajaju'...
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Eroo wrote:Ja to i dalje tvrdim. Nezgodni su samo kad je to opravdano. Nisu te tek oni tako tražili s dvocjevkama...Gnječ wrote:Eroo wrote:Neka njih, živi i zdravi bili, eto ih ko pravi Hercegovci. Sad sam već manje zabrinut za vas...Gnječ wrote:Eroo wrote:
Nije moguće, ja sam iznenagjen...
pa jesi neki dan tvrdio da su hercegovci fini, civilizirani, kulturni, ljubazni , pošteni, visokoobrazovani i sve tako to?
Degenerici i jedni i drugi očigledno...zatrt sjeme takvima jednom za svagda...
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Jedina šansa za Piranski zaliv je da Kolinda popuši Buzinu
» Koji kurac je ovo???
» Agrokor ide u kurac
» jel još kome ide na kurac
» glupa ko kurac
» Koji kurac je ovo???
» Agrokor ide u kurac
» jel još kome ide na kurac