''Tko je mladi gej demokrat koji je iznenadio Ameriku? Uspoređuju ga s Obamom''
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: ''Tko je mladi gej demokrat koji je iznenadio Ameriku? Uspoređuju ga s Obamom''
nediraj mi marsLeteca Pegla wrote:A sto si zapeo bas za ovaj kamencic toliko? Pa ima ovakvih pokaznih koliko hoces, malo malo pa neki slican napravi pokazni prelet...Unimatrix_Zero wrote:
ma koja prpa,ja prizeljkujem da zvekne,ali ako ne zvekne trebace 13 godina da se vrne opet na istu putanju
Tako da nece ovi veliki grunut u zemlju, armagedon je samo ciscenje kukolja, ne unistavanje svega zivog. Ako sta bude od toga, biti ce ovi manji za ciscenje lokaliziranog kukolja, nesto kao americke vojne baze i dvorci od ove engleske babe i slicnog okota i tako jos neke demonske pripizdine itd.
Ali ako bas toliko zelis vidjet kako kilometarka udara u neneki planet, pa ima i drugih kandidata osim zemlje. Evo nemam nist nacelno protiv da neka takva lupi u mars, jupiterove mjesece i tako nesto. To bi mozda moglo bit i zabavno i pokazno, evo ako imas kakav prijedlog za kilometarku a da nije zemlja, pretvorit cu se u oko...
Prije nego postane predsjednik SAD-a neka nauči što je priroda namjenila analnom otvoru.red wolf wrote:Tko je mladi gej demokrat koji je iznenadio Ameriku? Uspoređuju ga s Obamom''Gradonačelnik, časnik, veteran Afganistana, diplomant s Harvarda, gej i kršćanin''
Gospodo, budući predsjednik SAD-a...
Guest- Guest
Re: ''Tko je mladi gej demokrat koji je iznenadio Ameriku? Uspoređuju ga s Obamom''
cuj tko je
pa.. woke virtue signaling left retard
eto
pa.. woke virtue signaling left retard
eto
2014-04-19
nema na cemu
2014-04-19
Zar nisi reko da prizeljkujes da zvekne?Unimatrix_Zero wrote:nediraj mi marsLeteca Pegla wrote:A sto si zapeo bas za ovaj kamencic toliko? Pa ima ovakvih pokaznih koliko hoces, malo malo pa neki slican napravi pokazni prelet...Unimatrix_Zero wrote:
ma koja prpa,ja prizeljkujem da zvekne,ali ako ne zvekne trebace 13 godina da se vrne opet na istu putanju
Tako da nece ovi veliki grunut u zemlju, armagedon je samo ciscenje kukolja, ne unistavanje svega zivog. Ako sta bude od toga, biti ce ovi manji za ciscenje lokaliziranog kukolja, nesto kao americke vojne baze i dvorci od ove engleske babe i slicnog okota i tako jos neke demonske pripizdine itd.
Ali ako bas toliko zelis vidjet kako kilometarka udara u neneki planet, pa ima i drugih kandidata osim zemlje. Evo nemam nist nacelno protiv da neka takva lupi u mars, jupiterove mjesece i tako nesto. To bi mozda moglo bit i zabavno i pokazno, evo ako imas kakav prijedlog za kilometarku a da nije zemlja, pretvorit cu se u oko...
Ili to samo prizeljkujes iz nekog razloga za zemlju, a ne za mars?
Kako rekoh, nista nacelno protiv kilometarke u mars. Tamo nema ljudi, a ako ima cega drugog, ne sjecam se da je neko odo tih trazio dopustenje za biti tamo. A da je i trazio nebi ga dobio, zato ga i nije trazio, el tako nekako...
Al dobro, mi smo razumni ako nas se lijepo zamoli i pita. Pa ok, Cvijetic mi nece za sada dirat mars, al Pegla mi moze. Pa eto, Pegli ionako treba prakse, znas kakva su djecica kad vide da tatek nesto radi onda bi i oni.
Pa onda eto ekipa nema dopustenje bit gore, al bu Pegla peglala sa vatrometom ne Cvjetic, pa je vjerojatnost da strefi vise omanja nego oveca...
Inace i saturn ima nekakve vece mjesece isto. Tako da mozda prvo pocmemo s vatrometeom tamo, pa onda predjemo na jupiter i mjesece, pa tek onda na mars. Pa eto ekipa sa marsa ima jos nesto vremena da mi postane simpa, ocice sirom otvorene i gledaju!
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» '' Butković: 'Orešković nas nije iznenadio. To su iracionalni ljudi koji su zalutali u politiku' ''
» KUNE SE U MIR, NE PREZA OD RATA Ko je mladi saudijski princ koji HAPSI PRINČEVE I MILIJARDERE na putu do prestola
» Željko Gglasnović: Trump je svježi vjetar, predstavlja one koji su krvlju gradili Ameriku
» Istraživanje: Mladi koji slušaju narodnjake su većinom vjernici i homofobi
» Mladi odlaze iz Hrvatske zbog teških roditelja koji im zagorčavaju život
» KUNE SE U MIR, NE PREZA OD RATA Ko je mladi saudijski princ koji HAPSI PRINČEVE I MILIJARDERE na putu do prestola
» Željko Gglasnović: Trump je svježi vjetar, predstavlja one koji su krvlju gradili Ameriku
» Istraživanje: Mladi koji slušaju narodnjake su većinom vjernici i homofobi
» Mladi odlaze iz Hrvatske zbog teških roditelja koji im zagorčavaju život
Page 3 of 3