ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gotovo polovicu žrtava silovanja u Italiji silovali su imigranti

Go down

Gotovo polovicu žrtava silovanja u Italiji silovali su imigranti Empty Gotovo polovicu žrtava silovanja u Italiji silovali su imigranti

Post by RayMabus 11/2/2020, 16:33

Trpaj još

https://tribun.hr/gotovo-polovicu-zrtava-silovanja-u-italiji-silovali-su-imigranti/
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Gotovo polovicu žrtava silovanja u Italiji silovali su imigranti Empty Re: Gotovo polovicu žrtava silovanja u Italiji silovali su imigranti

Post by RayMabus 11/2/2020, 16:44

Italija je gotova

Gotovo polovicu žrtava silovanja u Italiji silovali su imigranti Desir%C3%A9e-Mariottini-arresto-nig-sen

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Murder_of_Desir%C3%A9e_Mariottini
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Gotovo polovicu žrtava silovanja u Italiji silovali su imigranti Empty Re: Gotovo polovicu žrtava silovanja u Italiji silovali su imigranti

Post by marcellus 11/2/2020, 17:40

a jedno sto posto silovatelja su također imigranti.. jel

2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/2/2020, 17:58

42% 

A od ukpnih kriminalnih radnji čak trećina pada na imigrante a čine tek 8% stanovništva.

Sad čitam natalitet u padu još više u 2019 , imali manjak od 212 tisuća rođenih dok se stanovništvo smanjilo tek za 40 tisuća dakle uselili 170 tisuća svega i svačega ove godine.

Ta Italija to je u kurcu sve.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 11/2/2020, 18:18

PA dobro, moraju se jadni napaćeni migranti malo rasteretit...

A kuš bolje nego ga uvalit Talijanki 

Gledam seriju o padu Konstantinopolja i kako su se Talijanski plaćenici iz Genove vođeni likom po imenu Giovanni Gustiniani Longo borili poput tigrova protiv nadmoćne osmanlijske vojske.

AKo je ono onako bilo a svakako jeste, ti momci njih oko 2000 su pravili pakao Turcima pod vodjstvom Mehmed II Fatiha.

FAtih ga čak pokušao i podmiti a ovaj odbio.

Ti strašni ratnici koji su krvavo branili kršćansku Europu se danas u grobovima okreću na ovo što rade njihovi potomci.

JA mislim da ih je vratit u život da bi danas pobili svu ovu takozvanu europsku izdajničku političku elitu. 
Ovo je sramota do čega su ovi gadovi doveli kršćansku Europu za koju su život davale generacije najboljih ratnika.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/2/2020, 19:59

Pa zato in triba zatvorit granicu prema Njemačkoj pa nek oni i dalje glasaju za ljevicu i trpačinu pa će sve kod njih ostat.

Gotovo polovicu žrtava silovanja u Italiji silovali su imigranti 1525088903968.jpg-clandestini__i_dati_farlocchi_del_viminale___calano_gli_sbarchi___ma_dimenticano_di_dire_che___
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 11/2/2020, 20:26

RayMabus wrote:Pa zato in triba zatvorit granicu prema Njemačkoj pa nek oni i dalje glasaju za ljevicu i trpačinu pa će sve kod njih ostat.

a ti hrvat dinaroid uporan spasit europu? :D  ako ju nemreš spasit onda nek propadne u najgorim mukama samo da bi ti ispao u pravu, jel to?
proputuj malo europom, europa je odavno svakakva, prvi puta kad sam bio u negleskoj negdje 1998 šlagirao sam se kad sam skužio koliko pakija, sikha, arapa i crnaca ima u njihovoj panduriji, došlo mi je da ih oslobodim onak bijeloeuropski...prvi puta kad sam bio u njemačkoj rekoh sebi di su ti nijemci, svega jebote, došlo mi je da ih oslobodim...evo prošle godine kad sam bio u plzenu ono kineza i žutih k'o dreka, rekoh jebemu mater česi evo ja ću vam pomoć pa kakav je ovo europa. dođem u italiju ono crnaca ima, bio sam posramljen i začuđen koji je ovo kurac? a vrancuskoj neću ni pričat...
i dođem u hrvatsku i ljudi pričaju da brane europu od najezede tamnih, crnih, arapa, muslimana, vraga boga, kršćansko predziđe europe :D :D...hrvatska je europi k'o loše obrisan šupak pa se stvrdnulo i sad visi na dlačici. 15 stoljeće ljudi koji nisu prdnuli iz svog sela.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/2/2020, 20:33

Ja san tri godine živija u Italiji. Čak san čuva malog crnca jer rodica uzlea na čuvanje pa bi ga meni uvalila. Mora mu minjat pelenu par puta.

Ne brini se znan ja sve o tome samo šta su oni malo pritirali jer imaju visoku nezaposlenost mladih a trpaju se pa in plaće ne rastu. Njima triba jedan Salvini pet , deset godina koliko triba da kaže stop i da nezaposlenost padne na 5% najviše.

http://balkans.aljazeera.net/vijesti/caritas-u-italiji-vise-od-pet-miliona-siromasnih
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics