Gotovo polovicu žrtava silovanja u Italiji silovali su imigranti
Page 1 of 1
Gotovo polovicu žrtava silovanja u Italiji silovali su imigranti
Trpaj još
https://tribun.hr/gotovo-polovicu-zrtava-silovanja-u-italiji-silovali-su-imigranti/
https://tribun.hr/gotovo-polovicu-zrtava-silovanja-u-italiji-silovali-su-imigranti/
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Gotovo polovicu žrtava silovanja u Italiji silovali su imigranti
Italija je gotova
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Murder_of_Desir%C3%A9e_Mariottini
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Murder_of_Desir%C3%A9e_Mariottini
2014-04-11
a jedno sto posto silovatelja su također imigranti.. jel
42%
A od ukpnih kriminalnih radnji čak trećina pada na imigrante a čine tek 8% stanovništva.
Sad čitam natalitet u padu još više u 2019 , imali manjak od 212 tisuća rođenih dok se stanovništvo smanjilo tek za 40 tisuća dakle uselili 170 tisuća svega i svačega ove godine.
Ta Italija to je u kurcu sve.
A od ukpnih kriminalnih radnji čak trećina pada na imigrante a čine tek 8% stanovništva.
Sad čitam natalitet u padu još više u 2019 , imali manjak od 212 tisuća rođenih dok se stanovništvo smanjilo tek za 40 tisuća dakle uselili 170 tisuća svega i svačega ove godine.
Ta Italija to je u kurcu sve.
2014-04-11
PA dobro, moraju se jadni napaćeni migranti malo rasteretit...
A kuš bolje nego ga uvalit Talijanki
Gledam seriju o padu Konstantinopolja i kako su se Talijanski plaćenici iz Genove vođeni likom po imenu Giovanni Gustiniani Longo borili poput tigrova protiv nadmoćne osmanlijske vojske.
AKo je ono onako bilo a svakako jeste, ti momci njih oko 2000 su pravili pakao Turcima pod vodjstvom Mehmed II Fatiha.
FAtih ga čak pokušao i podmiti a ovaj odbio.
Ti strašni ratnici koji su krvavo branili kršćansku Europu se danas u grobovima okreću na ovo što rade njihovi potomci.
JA mislim da ih je vratit u život da bi danas pobili svu ovu takozvanu europsku izdajničku političku elitu.
Ovo je sramota do čega su ovi gadovi doveli kršćansku Europu za koju su život davale generacije najboljih ratnika.
A kuš bolje nego ga uvalit Talijanki
Gledam seriju o padu Konstantinopolja i kako su se Talijanski plaćenici iz Genove vođeni likom po imenu Giovanni Gustiniani Longo borili poput tigrova protiv nadmoćne osmanlijske vojske.
AKo je ono onako bilo a svakako jeste, ti momci njih oko 2000 su pravili pakao Turcima pod vodjstvom Mehmed II Fatiha.
FAtih ga čak pokušao i podmiti a ovaj odbio.
Ti strašni ratnici koji su krvavo branili kršćansku Europu se danas u grobovima okreću na ovo što rade njihovi potomci.
JA mislim da ih je vratit u život da bi danas pobili svu ovu takozvanu europsku izdajničku političku elitu.
Ovo je sramota do čega su ovi gadovi doveli kršćansku Europu za koju su život davale generacije najboljih ratnika.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pa zato in triba zatvorit granicu prema Njemačkoj pa nek oni i dalje glasaju za ljevicu i trpačinu pa će sve kod njih ostat.
2014-04-11
a ti hrvat dinaroid uporan spasit europu? ako ju nemreš spasit onda nek propadne u najgorim mukama samo da bi ti ispao u pravu, jel to?RayMabus wrote:Pa zato in triba zatvorit granicu prema Njemačkoj pa nek oni i dalje glasaju za ljevicu i trpačinu pa će sve kod njih ostat.
proputuj malo europom, europa je odavno svakakva, prvi puta kad sam bio u negleskoj negdje 1998 šlagirao sam se kad sam skužio koliko pakija, sikha, arapa i crnaca ima u njihovoj panduriji, došlo mi je da ih oslobodim onak bijeloeuropski...prvi puta kad sam bio u njemačkoj rekoh sebi di su ti nijemci, svega jebote, došlo mi je da ih oslobodim...evo prošle godine kad sam bio u plzenu ono kineza i žutih k'o dreka, rekoh jebemu mater česi evo ja ću vam pomoć pa kakav je ovo europa. dođem u italiju ono crnaca ima, bio sam posramljen i začuđen koji je ovo kurac? a vrancuskoj neću ni pričat...
i dođem u hrvatsku i ljudi pričaju da brane europu od najezede tamnih, crnih, arapa, muslimana, vraga boga, kršćansko predziđe europe ...hrvatska je europi k'o loše obrisan šupak pa se stvrdnulo i sad visi na dlačici. 15 stoljeće ljudi koji nisu prdnuli iz svog sela.
Guest- Guest
Ja san tri godine živija u Italiji. Čak san čuva malog crnca jer rodica uzlea na čuvanje pa bi ga meni uvalila. Mora mu minjat pelenu par puta.
Ne brini se znan ja sve o tome samo šta su oni malo pritirali jer imaju visoku nezaposlenost mladih a trpaju se pa in plaće ne rastu. Njima triba jedan Salvini pet , deset godina koliko triba da kaže stop i da nezaposlenost padne na 5% najviše.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/caritas-u-italiji-vise-od-pet-miliona-siromasnih
Ne brini se znan ja sve o tome samo šta su oni malo pritirali jer imaju visoku nezaposlenost mladih a trpaju se pa in plaće ne rastu. Njima triba jedan Salvini pet , deset godina koliko triba da kaže stop i da nezaposlenost padne na 5% najviše.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/caritas-u-italiji-vise-od-pet-miliona-siromasnih
2014-04-11
Similar topics
» Imigranti silovali Šveđanke na antirasističkom festivalu
» Dan zrtava nacizma i staljinizma se u hrvatskpj zove Dan zrtava jugoslavenskog komunizma
» Trump prijeti tvrtkama koje bi selile proizvodnju: S tim je gotovo, gotovo!
» Tbilisi, Gruzija - Nije gotovo dok sve nije gotovo.
» Silovali smo
» Dan zrtava nacizma i staljinizma se u hrvatskpj zove Dan zrtava jugoslavenskog komunizma
» Trump prijeti tvrtkama koje bi selile proizvodnju: S tim je gotovo, gotovo!
» Tbilisi, Gruzija - Nije gotovo dok sve nije gotovo.
» Silovali smo
Page 1 of 1