Prosvjed protiv Beljaka u Samoboru
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Prosvjed protiv Beljaka u Samoboru
Željko Kekić Pauk bio je naročito oštar u svojem govoru: “Ja doista jesam bivši udbaš. Deset godina pratio sam ljude iz hrvatske Crkve, godinama kardinala Kuharića, Kustića… pratio sam i Majku Tereziju kad god bi dolazila u Zagreb. Udba je bila sotonska služba. Novac koji je potrošen na tajne službe najprljaviji je novac. Konačnu odluku o likvidacijama Hrvata donosili su ljudi u Beogradu. Ubijalo se ljude kojima se nije moglo suditi, naše emigrante. Nisu Udbina ubojstva stala s Jugoslavijom. Ja prepoznajem Udbin potpis metaka. Veličati danas Udbu je van pameti. Jedna od najvećih žrtava Udbe bio je i pokojni dugogodišnji predsjednik HSS-a Drago Stipac”, završio je svoj govor Pauk.abraham wrote:Veli saborski zastupnik da JNA nije dobro obavila posao 45-te. Razlika je??????? Razlika je u mozgu komentatora......
pošto kila mozga?Nema ga više ni za lijek.
vili40- Posts : 11073
2015-08-02
ne znam u čemu je problem, neki prosvjeduju protiv Bandića a neki protiv Beljaka ali iz nekog razloga samo vama znanog smiju prosvjedovati samo oni koje vi podržavate, ostalima to treba ustavom zabraniti.ebenica wrote:ma identično je to, beljak i bandić...twit i kaj ono? heheehhahahahihihihahaha(pederski smijeh) kila mozga.abraham wrote:Kako jue vama lako zivjeti. Prosvjed protiv Bandica, super, napredan, ekipa samo takova. Prosvjed protiv Beljaka sranje, nazadan, ekipa ne moze gore. Jednostavno do bola. Nasi i njihovi. Kila mozga.......
Da tajni policajac iz zemlje gdje se 2019-te objavljuje knjiga o drzavniku i revolucionaru Miki Spiljku??? Objavljuje je fakultetski profesor koji eto poducava mladez onako nepristrasno....... Osim toga ovaj je udbas rekao da se trebala provesti lustracija.... Da punk-eri koji ispaljuju cepove iz supka i koji su antisistemski nastrojeni, zive u drzavnim (poklonjenim) stanovima.... Sta rekao Tin Ujevic, koji ce mi kurac voda, ta nisam prljav. Ili??????Kila mozga je i dalje u padu (obozavam da vas nerviram) muhahahahahahahahahaha
2014-04-14
Nepristaranost kolega. Oni koji protestiraju protiv "njihovog" su dobri a ovi sta prosvjeduju protiv "naseg su olos. Iako su oba ispala iz istog sinjela, ista matrica samo sta je jedan obijac auta sta je u kriminalnoj ljestvici dno. Ok mozda oni sta otimaju djeci novce pred skolom su ispod...... Kila mozga....tre wrote:ne znam u čemu je problem, neki prosvjeduju protiv Bandića a neki protiv Beljaka ali iz nekog razloga samo vama znanog smiju prosvjedovati samo oni koje vi podržavate, ostalima to treba ustavom zabraniti.ebenica wrote:ma identično je to, beljak i bandić...twit i kaj ono? heheehhahahahihihihahaha(pederski smijeh) kila mozga.abraham wrote:Kako jue vama lako zivjeti. Prosvjed protiv Bandica, super, napredan, ekipa samo takova. Prosvjed protiv Beljaka sranje, nazadan, ekipa ne moze gore. Jednostavno do bola. Nasi i njihovi. Kila mozga.......
2014-04-14
Ma mala razlikica je u prosvjedu, ovi protiv bandića prosvjeduju jer je mile jedinica i sinonim za korupciju. Već je toliko radioaktivan od lopovluka da padaju oko njega kada mu se približe.
A beljak je šta ono, ukrao kazić 1985.
I rekao da šta ono, udbaši su trebali ubijati?!
Pa su se branitelji pobunili a govor im drži udbaš koji prepoznaje potpis udbe al nije ubijao tita mu samo je s ray banicama pratio majku terezu.
A ovaj u kolicima što je bio dva mjeseca u ratu al najebo jer je glup se izveze samo na prosvjed ili?
Pa su se branitelji pobunili a govor im drži udbaš koji prepoznaje potpis udbe al nije ubijao tita mu samo je s ray banicama pratio majku terezu.
A ovaj u kolicima što je bio dva mjeseca u ratu al najebo jer je glup se izveze samo na prosvjed ili?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ma mala razlikica je u prosvjedu, ovi protiv bandića prosvjeduju jer je mile jedinica i sinonim za korupciju. Već je toliko radioaktivan od lopovluka da padaju oko njega kada mu se približe.
2015-08-15
Bar su si mogli naći nekog ratnika za kolovođu a ne ovu budalu, bio dva mjeseca u ratu i pogodili ga odmah.
I udbaša. Pa u kurac...
Onaj klem je bar frajer...
I udbaša. Pa u kurac...
Onaj klem je bar frajer...
2015-08-15
a da je rekao da su žene kurve i da trebaju biti samo u kužini, klati i jesti pse, rađati potomstvo i oduzeti im pravo glasa, a akl nešto sere zavući joj trisku a po potrebi i ubiti da se druge žene nauče pameti. Jel bi to bilo dovoljno da se prosvjeduje protiv kreše pajsera?kaya wrote:Ma mala razlikica je u prosvjedu, ovi protiv bandića prosvjeduju jer je mile jedinica i sinonim za korupciju. Već je toliko radioaktivan od lopovluka da padaju oko njega kada mu se približe.
a ono kao živimo u demokratskom društvu gdje svi imaju ista pravaabraham wrote:Nepristaranost kolega. Oni koji protestiraju protiv "njihovog" su dobri a ovi sta prosvjeduju protiv "naseg su olos. Iako su oba ispala iz istog sinjela, ista matrica samo sta je jedan obijac auta sta je u kriminalnoj ljestvici dno. Ok mozda oni sta otimaju djeci novce pred skolom su ispod...... Kila mozga....tre wrote:ne znam u čemu je problem, neki prosvjeduju protiv Bandića a neki protiv Beljaka ali iz nekog razloga samo vama znanog smiju prosvjedovati samo oni koje vi podržavate, ostalima to treba ustavom zabraniti.ebenica wrote:ma identično je to, beljak i bandić...twit i kaj ono? heheehhahahahihihihahaha(pederski smijeh) kila mozga.abraham wrote:Kako jue vama lako zivjeti. Prosvjed protiv Bandica, super, napredan, ekipa samo takova. Prosvjed protiv Beljaka sranje, nazadan, ekipa ne moze gore. Jednostavno do bola. Nasi i njihovi. Kila mozga.......
Bi normalno .tre wrote:a da je rekao da su žene kurve i da trebaju biti samo u kužini, klati i jesti pse, rađati potomstvo i oduzeti im pravo glasa, a akl nešto sere zavući joj trisku a po potrebi i ubiti da se druge žene nauče pameti. Jel bi to bilo dovoljno da se prosvjeduje protiv kreše pajsera?kaya wrote:Ma mala razlikica je u prosvjedu, ovi protiv bandića prosvjeduju jer je mile jedinica i sinonim za korupciju. Već je toliko radioaktivan od lopovluka da padaju oko njega kada mu se približe.
Nego stvarno što im je glavni ovaj koji ne zna ni ratovati?
2015-08-15
ma pusti to kayo, pajser je ljude izvrjeđao i treba prosvjedovati protiv njega. Političare i inače treba naučiti da uključe mozak prije nego stave jezik u pogon. Jedna ekipa nek radi s jedne strane, druga s druge, treća s treće ali je vrijeme da ih se nauči da moraju odgovarati za izgovorene tiječi :)kaya wrote:Bi normalno .tre wrote:a da je rekao da su žene kurve i da trebaju biti samo u kužini, klati i jesti pse, rađati potomstvo i oduzeti im pravo glasa, a akl nešto sere zavući joj trisku a po potrebi i ubiti da se druge žene nauče pameti. Jel bi to bilo dovoljno da se prosvjeduje protiv kreše pajsera?kaya wrote:Ma mala razlikica je u prosvjedu, ovi protiv bandića prosvjeduju jer je mile jedinica i sinonim za korupciju. Već je toliko radioaktivan od lopovluka da padaju oko njega kada mu se približe.
Pa neka prosvjeduju, imaju pravo .tre wrote:ma pusti to kayo, pajser je ljude izvrjeđao i treba prosvjedovati protiv njega. Političare i inače treba naučiti da uključe mozak prije nego stave jezik u pogon. Jedna ekipa nek radi s jedne strane, druga s druge, treća s treće ali je vrijeme da ih se nauči da moraju odgovarati za izgovorene tiječi :)kaya wrote:Bi normalno .tre wrote:a da je rekao da su žene kurve i da trebaju biti samo u kužini, klati i jesti pse, rađati potomstvo i oduzeti im pravo glasa, a akl nešto sere zavući joj trisku a po potrebi i ubiti da se druge žene nauče pameti. Jel bi to bilo dovoljno da se prosvjeduje protiv kreše pajsera?kaya wrote:Ma mala razlikica je u prosvjedu, ovi protiv bandića prosvjeduju jer je mile jedinica i sinonim za korupciju. Već je toliko radioaktivan od lopovluka da padaju oko njega kada mu se približe.
Nego, opasno me muči ovaj u kolicima na svakom prosvjedu, kolovođa.
Pa kad ga vidiš misliš taj je prošao sve bitke, od neretve i sutjeske do bljeskaa ono kurac. Došo negdje gdje se puca i ubilo ga odmah. Sad je on sinonim za ratnika jer se vozi po prosvjedima!
2015-08-15
nitko im ne brani, sprdamo se...velika je razlika sprdat se i branit pravo na prosvjed. nek si puste i tajči na tim kazićima iebe mi se.tre wrote:ne znam u čemu je problem, neki prosvjeduju protiv Bandića a neki protiv Beljaka ali iz nekog razloga samo vama znanog smiju prosvjedovati samo oni koje vi podržavate, ostalima to treba ustavom zabraniti.ebenica wrote:ma identično je to, beljak i bandić...twit i kaj ono? heheehhahahahihihihahaha(pederski smijeh) kila mozga.abraham wrote:Kako jue vama lako zivjeti. Prosvjed protiv Bandica, super, napredan, ekipa samo takova. Prosvjed protiv Beljaka sranje, nazadan, ekipa ne moze gore. Jednostavno do bola. Nasi i njihovi. Kila mozga.......
Guest- Guest
ovi vaši koji prosvjeduju su sprdnja, čuj izjave pobijedili smo pobjednike 75 godina nakon kaj je neki rat završio...ili bivši udbaš govori kak prepoznaje metak udbe i kak je radio za udbu..kaj je to nego sprdnja? barem nađite neke ozbiljne da vas predstavljaju pa vas nitko neće sprdat.abraham wrote:Nepristaranost kolega. Oni koji protestiraju protiv "njihovog" su dobri a ovi sta prosvjeduju protiv "naseg su olos. Iako su oba ispala iz istog sinjela, ista matrica samo sta je jedan obijac auta sta je u kriminalnoj ljestvici dno. Ok mozda oni sta otimaju djeci novce pred skolom su ispod...... Kila mozga....tre wrote:ne znam u čemu je problem, neki prosvjeduju protiv Bandića a neki protiv Beljaka ali iz nekog razloga samo vama znanog smiju prosvjedovati samo oni koje vi podržavate, ostalima to treba ustavom zabraniti.ebenica wrote:ma identično je to, beljak i bandić...twit i kaj ono? heheehhahahahihihihahaha(pederski smijeh) kila mozga.abraham wrote:Kako jue vama lako zivjeti. Prosvjed protiv Bandica, super, napredan, ekipa samo takova. Prosvjed protiv Beljaka sranje, nazadan, ekipa ne moze gore. Jednostavno do bola. Nasi i njihovi. Kila mozga.......
Guest- Guest
najveći je problem kaj takvi prosvjedi nikog ne zanimaju, zato i nema nikog normalnog, al to smo valjda ja kaya i vili krivi, hahahahahihihihehehe kila mozga.
Guest- Guest
Pa ajd reci, ovaj koji se vozi po prosvjedima sa šalom na šahovnicu predstavlja tobož ratnike. Reko dobar dan i dobio metak. Još je vjerojatno problem napravio drugima jer su ga morali spašavati...ebenica wrote:najveći je problem kaj takvi prosvjedi nikog ne zanimaju, zato i nema nikog normalnog, al to smo valjda ja kaya i vili krivi, hahahahahihihihehehe kila mozga.
2015-08-15
pa sve je stvar marketinga, pogotovo u današnje doba, cijela ta desna strana priče je poremećena sa svojim predstavnici od 90-tih do danas, ne možeš izgledat k'o paraga a zastupat superiornost nad drugim narodima ili nacijama, ne možeš izgledat k'o markićka i govorit o braku, parodija je da likovi koji bi pali na osnovnim motoričkim vježbama kolut naprijed-kolut nazad zastupaju neku pravu priču i superiornost..ista stvar je i vani, trump =napravimo ameriku ponovo velikom, ne možeš imat riječi johna wayna a izgledat k'o kišna glista, to su parodije bokte...čak su i ludi partizani to kužili pa su odabrali nekoga tko je poginuo ili nekoga tko izgleda na neki kurac pa veličali tu osobu da ima nekog smisla...jebote onaj debil culej priča o hrvatstvu ili onaj debeli špek sa još debljim sinom đakić, ustaške tetovaže i nadmoć hrvata...pa jebem vam mater kaj nemate špigl doma? daj me molim te nemoj takav zastupat, utopi se u masu i šuti, budi broj jebote a ne guranje u prve redove.kaya wrote:Pa ajd reci, ovaj koji se vozi po prosvjedima sa šalom na šahovnicu predstavlja tobož ratnike. Reko dobar dan i dobio metak. Još je vjerojatno problem napravio drugima jer su ga morali spašavati...ebenica wrote:najveći je problem kaj takvi prosvjedi nikog ne zanimaju, zato i nema nikog normalnog, al to smo valjda ja kaya i vili krivi, hahahahahihihihehehe kila mozga.
i onda se još odaberu najgluplje stvari za prosvjed, hrvatska je puna stvari koje bi ljudi popušili za prosvjed al ne ti odabereš jebeni twit...hahahahahhihihhi kila jebenog mozga.
Guest- Guest
A ti bi vođu prosvjeda prašio pa ti je bitno kako izgleda?ebenica wrote:pa sve je stvar marketinga, pogotovo u današnje doba, cijela ta desna strana priče je poremećena sa svojim predstavnici od 90-tih do danas, ne možeš izgledat k'o paraga a zastupat superiornost nad drugim narodima ili nacijama, ne možeš izgledat k'o markićka i govorit o braku, parodija je da likovi koji bi pali na osnovnim motoričkim vježbama kolut naprijed-kolut nazad zastupaju neku pravu priču i superiornost..ista stvar je i vani, trump =napravimo ameriku ponovo velikom, ne možeš imat riječi johna wayna a izgledat k'o kišna glista, to su parodije bokte...čak su i ludi partizani to kužili pa su odabrali nekoga tko je poginuo ili nekoga tko izgleda na neki kurac pa veličali tu osobu da ima nekog smisla...jebote onaj debil culej priča o hrvatstvu ili onaj debeli špek sa još debljim sinom đakić, ustaške tetovaže i nadmoć hrvata...pa jebem vam mater kaj nemate špigl doma? daj me molim te nemoj takav zastupat, utopi se u masu i šuti, budi broj jebote a ne guranje u prve redove.kaya wrote:Pa ajd reci, ovaj koji se vozi po prosvjedima sa šalom na šahovnicu predstavlja tobož ratnike. Reko dobar dan i dobio metak. Još je vjerojatno problem napravio drugima jer su ga morali spašavati...ebenica wrote:najveći je problem kaj takvi prosvjedi nikog ne zanimaju, zato i nema nikog normalnog, al to smo valjda ja kaya i vili krivi, hahahahahihihihehehe kila mozga.
i onda se još odaberu najgluplje stvari za prosvjed, hrvatska je puna stvari koje bi ljudi popušili za prosvjed al ne ti odabereš jebeni twit...hahahahahhihihhi kila jebenog mozga.
I određivao bi za što se smije a za što ne smije prosvjedovati?
a na kojem si ti spomeniku ikada iz povijesti vidio nekoga da izgleda kao culej? ili đakić? ili markićka? pa nije to slučajno...ako zastupaš superiornost onda tak jebeno i izgledaj, ne možeš izgleda k'o hijena a govorit i ponašat se kao lav...tre wrote:A ti bi vođu prosvjeda prašio pa ti je bitno kako izgleda?
pa ponovo: tko im brani jebote? ja se sprdam s takvim likovima i njihovom pričom. sprdnja nije zabrana daj si utuvi to u tu ludu komunističku glavu.
Guest- Guest
Pa da, treba omalovažiti sve one koji mi se ne sviđaju jer sam ja meritum svega, od izgleda do toga za što se smije prosvjedovati i onda joŠ optužiti druge da imaju komunističku glavu. Smješno.ebenica wrote:a na kojem si ti spomeniku ikada iz povijesti vidio nekoga da izgleda kao culej? ili đakić? ili markićka? pa nije to slučajno...ako zastupaš superiornost onda tak jebeno i izgledaj, ne možeš izgleda k'o hijena a govorit i ponašat se kao lav...tre wrote:A ti bi vođu prosvjeda prašio pa ti je bitno kako izgleda?
pa ponovo: tko im brani jebote? ja se sprdam s takvim likovima i njihovom pričom. sprdnja nije zabrana daj si utuvi to u tu ludu komunističku glavu.
filmovi clinta eastwooda imaju nekog smisla zato kaj je on pojava i riječi koje izgovara u tim filmovima imaju smisla baš zato što je on pojava, da je umjesto njega culej i da izgovara: go ahead, make my day, ne bi imalo nikakvog smisla, bila bi sprdnja, to je jednostavno tak, ako sadržaj ne odgovara paketu to je sprdnja i smiješno, to je jednostavno tak.tre wrote:Pa da, treba omalovažiti sve one koji mi se ne sviđaju jer sam ja meritum svega, od izgleda do toga za što se smije prosvjedovati i onda joŠ optužiti druge da imaju komunističku glavu. Smješno.ebenica wrote:a na kojem si ti spomeniku ikada iz povijesti vidio nekoga da izgleda kao culej? ili đakić? ili markićka? pa nije to slučajno...ako zastupaš superiornost onda tak jebeno i izgledaj, ne možeš izgleda k'o hijena a govorit i ponašat se kao lav...tre wrote:A ti bi vođu prosvjeda prašio pa ti je bitno kako izgleda?
pa očito imaš komunističku glavu ako ti se treba crtat da sprdnja nije zabrana. po deseti put.
Guest- Guest
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Prosvjed protiv IK okrenuo se u prosvjed protiv Plenkovića
» Prosvjed kao za prava zena a u prvi plan izbio prosvjed protiv ZDS,nacije,drzave,ginekologa,privatnih poduzetnika..
» prosvjed protiv katotalibana
» Prosvjed protiv mirovinske reforme
» Prosvjed protiv fašizma 1.2.2016
» Prosvjed kao za prava zena a u prvi plan izbio prosvjed protiv ZDS,nacije,drzave,ginekologa,privatnih poduzetnika..
» prosvjed protiv katotalibana
» Prosvjed protiv mirovinske reforme
» Prosvjed protiv fašizma 1.2.2016
Page 3 of 6