meanwhile in russia: Udomili psića pa ga ispekli i pojeli
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: meanwhile in russia: Udomili psića pa ga ispekli i pojeli
daj nemoj se šalitimarcellus wrote:T. wrote:Tko nije probao pečenog psa, trebao bi se suzdržati od komentara...
ako si kad naručio janjetinu negdje na staroj karlovačkoj ili prema rijeci, vjerojatno si ga probao.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:daj nemoj se šalitimarcellus wrote:T. wrote:Tko nije probao pečenog psa, trebao bi se suzdržati od komentara...
ako si kad naručio janjetinu negdje na staroj karlovačkoj ili prema rijeci, vjerojatno si ga probao.
ne zna kreten što je janjetina
njemu to sve isto
crvenkasti-
2014-04-17
Noor wrote:daj nemoj se šalitimarcellus wrote:T. wrote:Tko nije probao pečenog psa, trebao bi se suzdržati od komentara...
a to ne znaš? Tamo su često pekli pse, naročito u socijalizmu. Bilo je to i po novinama još onda, frka je izbila kad se otkrilo da peku pse u nekom bircu gdje su partijski buzdovani odlazili na janjetinu
marcellus wrote:
a to ne znaš? Tamo su često pekli pse, naročito u socijalizmu.
To su srbokomunisti i četnopartizani, oni su bili užasni. I djecu su jeli.
crvenkasti-
2014-04-17
nemam pojma o tome, užas :(marcellus wrote:Noor wrote:daj nemoj se šalitimarcellus wrote:T. wrote:Tko nije probao pečenog psa, trebao bi se suzdržati od komentara...
a to ne znaš? Tamo su često pekli pse, naročito u socijalizmu. Bilo je to i po novinama još onda, frka je izbila kad se otkrilo da peku pse u nekom bircu gdje su partijski buzdovani odlazili na janjetinu
da nije Zdihovo?
A moj did je na ruskom frontu u prvom sv. ratu vidio mačku kako od gladi jede luk ;Pjastreb wrote:Moj djed je 30 i neke na jugu Italije,kad je služio vojsku jeo pečenu mačku.T. wrote:Tko nije probao pečenog psa, trebao bi se suzdržati od komentara...
A moj se potukao s mačkom oko luka, na kraju su se dogovorili da će djed jesti bijeli a mačka crveni luk!Oh_Femder wrote:A moj did je na ruskom frontu u prvom sv. ratu vidio mačku kako od gladi jede luk ;Pjastreb wrote:Moj djed je 30 i neke na jugu Italije,kad je služio vojsku jeo pečenu mačku.T. wrote:Tko nije probao pečenog psa, trebao bi se suzdržati od komentara...
Pijani Rusi su elita za vas balkance..steta sto ne znas da se pod nazivom Rusi,nalazi hrpetina raznoraznih nacija,koje sa ponosom nose naziv Rusi..cak i muslimani,kinezi,mongolci,i miksovi medju njima.l.marcellus wrote:Serbinho-3 wrote:Hektorović wrote:Sahkalin, to je odmah pored Koreje
Korejci...to njima ko dobar dan.
prije pijani rusi
Guest- Guest
Legendovich wrote:Pijani Rusi su elita za vas balkance..steta sto ne znas da se pod nazivom Rusi,nalazi hrpetina raznoraznih nacija,koje sa ponosom nose naziv Rusi..cak i muslimani,kinezi,mongolci,i miksovi medju njima.l.marcellus wrote:Serbinho-3 wrote:Hektorović wrote:Sahkalin, to je odmah pored Koreje
Korejci...to njima ko dobar dan.
prije pijani rusi
Tre,neuk si pa ti preporucujem naukovanje..za razliku od Menea Rusa nisi niti vidio uzivo niti pricao sa njima,ali posto su pravoslavci,jasno je,odmah ih razapeti..cak i bivse sovjetske republike i narodi u njima se izjasnjavaju kao ,primjer Kazahstanski Rusi..a ti nadalje mudruj,i broji srpska krvna zrnca,iako su sa vasima tako izmjesana,da vas je nemoguce razlikovati po bilo cemu..
Guest- Guest
ja neuk a ti pišeš da su kinezi rusiLegendovich wrote:Tre,neuk si pa ti preporucujem naukovanje..za razliku od Menea Rusa nisi niti vidio uzivo niti pricao sa njima,ali posto su pravoslavci,jasno je,odmah ih razapeti..cak i bivse sovjetske republike i narodi u njima se izjasnjavaju kao ,primjer Kazahstanski Rusi..a ti nadalje mudruj,i broji srpska krvna zrnca,iako su sa vasima tako izmjesana,da vas je nemoguce razlikovati po bilo cemu..
ne kuzis ti...Izjasnjavaju se RUSIMA,jer zive u RUSIJI..kujis??Kao sto si i ti nekad bio Jugosloven i imao takvu putovnicu..tre wrote:ja neuk a ti pišeš da su kinezi rusiLegendovich wrote:Tre,neuk si pa ti preporucujem naukovanje..za razliku od Menea Rusa nisi niti vidio uzivo niti pricao sa njima,ali posto su pravoslavci,jasno je,odmah ih razapeti..cak i bivse sovjetske republike i narodi u njima se izjasnjavaju kao ,primjer Kazahstanski Rusi..a ti nadalje mudruj,i broji srpska krvna zrnca,iako su sa vasima tako izmjesana,da vas je nemoguce razlikovati po bilo cemu..
Guest- Guest
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Rusija je prosarana nacijama i njihovim mejusobnim potomcima..
Guest- Guest
Uostalom Rusi su velika nacija i ponosna,a imaju i biti u stvari zasto..jedno ih je komjunizam unazatio potpuno..mno koga ne bi??
Guest- Guest
koji loš pokušaj vađenja iz septičke u koju si upaoLegendovich wrote:ne kuzis ti...Izjasnjavaju se RUSIMA,jer zive u RUSIJI..kujis??Kao sto si i ti nekad bio Jugosloven i imao takvu putovnicu..tre wrote:ja neuk a ti pišeš da su kinezi rusiLegendovich wrote:Tre,neuk si pa ti preporucujem naukovanje..za razliku od Menea Rusa nisi niti vidio uzivo niti pricao sa njima,ali posto su pravoslavci,jasno je,odmah ih razapeti..cak i bivse sovjetske republike i narodi u njima se izjasnjavaju kao ,primjer Kazahstanski Rusi..a ti nadalje mudruj,i broji srpska krvna zrnca,iako su sa vasima tako izmjesana,da vas je nemoguce razlikovati po bilo cemu..
si vidio silne pameti našeg svetoja, da ga nema trebalo bi ga izmislitiT. wrote: ...
koje septicke...problem jest sto tebi treba ko djetetu crtati i objasnjavati..mosh ti vikati da si Hrvat..postovana mama i baka ipak znaju najbolje sto si..a to ce sa njima otici u grob(nadam se sto kasnije)..tre wrote:koji loš pokušaj vađenja iz septičke u koju si upaoLegendovich wrote:ne kuzis ti...Izjasnjavaju se RUSIMA,jer zive u RUSIJI..kujis??Kao sto si i ti nekad bio Jugosloven i imao takvu putovnicu..tre wrote:ja neuk a ti pišeš da su kinezi rusiLegendovich wrote:Tre,neuk si pa ti preporucujem naukovanje..za razliku od Menea Rusa nisi niti vidio uzivo niti pricao sa njima,ali posto su pravoslavci,jasno je,odmah ih razapeti..cak i bivse sovjetske republike i narodi u njima se izjasnjavaju kao ,primjer Kazahstanski Rusi..a ti nadalje mudruj,i broji srpska krvna zrnca,iako su sa vasima tako izmjesana,da vas je nemoguce razlikovati po bilo cemu..
Guest- Guest
Pa ne znam baš...tre wrote:si vidio silne pameti našeg svetoja, da ga nema trebalo bi ga izmislitiT. wrote: ...
Ako mi imamo kineza ustašu, možda i rusi imaju kineza rusa...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Etooo,napokon iz guzice u glavu..ipak je Tej umniji..malo..T. wrote:Pa ne znam baš...tre wrote:si vidio silne pameti našeg svetoja, da ga nema trebalo bi ga izmislitiT. wrote: ...
Guest- Guest
mi imamo jednog a rusi milijune kineza rusa ili rusa kineza ili kako bi to već moglo bitiT. wrote:Pa ne znam baš...tre wrote:si vidio silne pameti našeg svetoja, da ga nema trebalo bi ga izmislitiT. wrote: ...
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Russia Welcomes Afrikaners: 15000 Boers Plan To Move To Russia From South Africa
» Srpski sotonisti iskasapili psića
» Uhljebi pojeli lovu
» Plenki ponizio Djakica kao psica!Bus ti meni vjeran i HDZ-u inace...
» ameri i turci pojeli govno
» Srpski sotonisti iskasapili psića
» Uhljebi pojeli lovu
» Plenki ponizio Djakica kao psica!Bus ti meni vjeran i HDZ-u inace...
» ameri i turci pojeli govno
Page 2 of 4