Elkanne Dovedi ga
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Elkanne Dovedi ga
Krece Elkann po njega.
Zna andrea da ga triba bit uvjerljiv nece slat ni paraticia ni nedveda
John Elkann rjesi sve
Zna andrea da ga triba bit uvjerljiv nece slat ni paraticia ni nedveda
John Elkann rjesi sve
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Napuši se kurca.
Umriiii gudinu smrdljivi.Roland Deschain wrote:Napuši se kurca.
Dovede li Elkann najveceg svih vrimena krece jos gora hegemonija najveceg svjetskog kluba fc Juventusa nad incestima iz milana.
Boze ima li kraja tvojoj milosti u obliku Agnellija i Elkanna
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Pa taj sotonski napad LM10 i CR7 si imao prilike već vidjeti u Realu, u 5 godina su 4 LP osvojili.PABLO ESCOBAR wrote:Hahaha krenilo kmecanje.End wrote:pa nek ode u city i skupa s guardiolom opet osvoji sve i sruši sve rekorde nogometa.
nemam ništa protiv dapače, bila bi to lijepa suradnja.
Jedva cekam vidit taj sotonski napad LM10 CR7 a na vratima Neuer
Zeko-
2015-08-26
Dođe li u juve imati ce priliku postati goat
Bilo bi to dvostruko zadovoljstvo da najbolji igrac ove generacije zaigra za najveci klub na svijetu, a onda bi niche iskocio iz kože
Bilo bi to dvostruko zadovoljstvo da najbolji igrac ove generacije zaigra za najveci klub na svijetu, a onda bi niche iskocio iz kože
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Neće Messi u Juve nikad otic...
;)
Da iskljucimo aparate odmah ?
Guest- Guest
Tako jeni niski cigan govorija za crv7 da necefridrih_niche wrote:Neće Messi u Juve nikad otic...
;)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
CRV je kompleksas...
On nakon torinskih lopova želi ic u PSG-a ili munchenskih lopova...
To ti sve govori kakav je karakter...
;)
On nakon torinskih lopova želi ic u PSG-a ili munchenskih lopova...
To ti sve govori kakav je karakter...
;)
Guest- Guest
Svakim danom se blizi prelazak malog stakora u juventus
U tom trenutku ce postati goat
Guest- Guest
Niche ce se objesiti kada stakorcina iz rosarija pridje u najveci klubDybala wrote:Svakim danom se blizi prelazak malog stakora u juventus
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Niche ce se objesiti kada stakorcina iz rosarija pridje u najveci klubDybala wrote:Svakim danom se blizi prelazak malog stakora u juventus
Ne znam cemu da se veselim vise ...komunjarinom suicidu ili dolasku malog stakora
Guest- Guest
Nadam se da ce ga dolazak stakorcine godinama davit jednako kao i nisko cigance dolazak crv7Dybala wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Niche ce se objesiti kada stakorcina iz rosarija pridje u najveci klubDybala wrote:Svakim danom se blizi prelazak malog stakora u juventus
Ne znam cemu da se veselim vise ...komunjarinom suicidu ili dolasku malog stakora
2015-09-13
Ponovno ce se poceti drogirati stara đunka
Povratak na pujanke je neizbjezan
Povratak na pujanke je neizbjezan
Guest- Guest
ahahahaha kako bi volio zbog tebe da ode u Juventus (jer u Real nema šanse)fridrih_niche wrote:Pa milijun puta san reka da ne navijan za Barcu nego za Messija...
Samo da ne ode u Real, Juve, Junajtid iki tako neko smeće od kluba i ja zadovoljan...
Ako će u City, to mi ne smeta...
Ma ne, izazov mu je u Barcelonifridrih_niche wrote:A šta će on u Juventusu?
To mu je ka neki ‘izazov’?
:^O
Neka ode bilo gdje, samo neka malo promjeni ligu, da ga vidimo. On je izvan Barcelone mala sisa.
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» 'Ljubav na foru...pardon selu'!Urlikala i nožem prijetila:"Dovedi mi te dvije glupače"
» Mokri snovi malog Slobe Dačića: Pobij, okupiraj, dovedi UN, čekaj 5 godina i eto nove, treće Jugoslavije
» Mokri snovi malog Slobe Dačića: Pobij, okupiraj, dovedi UN, čekaj 5 godina i eto nove, treće Jugoslavije
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3