ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kad krkani glumataju progresivizam !!

Page 3 of 24 Previous  1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24  Next

Go down

Kad krkani glumataju progresivizam !! - Page 3 Empty Re: Kad krkani glumataju progresivizam !!

Post by Ringo10 Thu 6 Feb - 1:12

Sovak wrote:
ebenica wrote:hrvatska službeno nikad nije bila u ratu sa jugoslavijom.

Nije sluzbeno, ali nesluzbeno? 

Cija armija je rokala po tvojem Varazdinu?

Cija Armija je rokala po zapadnoj i istocnoj Slavoniji, po Dalmaciji?

Cija je to sluzbeno oruzana sila bila 1991.?
Srpska vojska. Ta Armija se svela i degenerirala na srpsku vojsku. Ili srpsko-crnogorsku.

Uzurpirana od srpsko-crnogorskih oficirskih kadrova, i zato se osipala jer je bilo jasno da ratuje iskljucivo za velikosrpske nacionalisticke interese.

Nije to bila Armija ni Hrvata, ni Slovenaca, ni Bosnjaka, ni Makedonaca, ni Albanaca, ni nacionalnih manjina ...Prema tome nazivati to Jugoslavenskom vojskom je kretenizam.

JNA je prestala imati bilo kakve veze sa juggoslavenstvom onog trena 1989te kad je Kadijevic pred Milosevicem postrojio bivsu Titovu gardu.

Mislim, pocelo je to i nesto ranije ali je tada bio definitivni kraj jer je postalo jasno da se KAdijevic i bratija opredijelili za Milosevicevu strategiju rusenja AVNOJskog federalizma. I ono sto je ratovalo za veliksrpske interese od 1990te pa na dalje bila je cisto srpska Armija. Bez obzira na zaostale simbole koji su vec tada bili ubrzano uklanjani. 

Kako ono rece Seselj 1991ve - moramo folirati tu bajku kako smo toboze za Jugoslaviju radi medjunarodne zajednice

Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Kad krkani glumataju progresivizam !! - Page 3 Empty Re: Kad krkani glumataju progresivizam !!

Post by debotoijusto Thu 6 Feb - 6:16

bas glupo ovo zastavljenje
trebao je prikaz luke i borne od stoljeca sedmog zatim krunidbe na vjekovnim bosanskim ognjistima skok na 20st i stvaranje suvremene i suverene nacionalne drzave 41 s vrhuncem veceri sator na korzu gdje bi se okupili mjesanci lokalnih naroda barbara i vojnih postrojbi sto prolazise vremenom a danas lizu oltare i odrzavaju nase na vlasti
to je mogao rezirat sedlar za honorar od 28m kun

retardirano tulavo
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by abraham Thu 6 Feb - 6:31

Cetvored ili General uzivo. Stotinu puta prezvakano sranje. Jebi ga , kada je Tom Gotovac setao gol po Zagrebu, je vec kasnio ohohoooo ali eto u socijalizmu je i to bilo dovoljno. Prije par godina neki mulac vadi kikija na Markovom Trgu i soc-krkanluk svrsava na kulturni avangardizam..... Bilo kako bilo, nikakova predstava u beznacajnom dogadjaju(globalno). Ukoliko nesto otvaraju Suica i Obersnel, znas da je neki lokalni dernek. Jako obojan politickim bojama. Kila mozga.....Primjera radi, Banksy je za par sekundi uradio veci medijski, kulturni i svakojaki sok, perfomace ili sto vec . Cijeli svijet je znao za to u roku odmah. Rijeka kulturna prijestolnica je od Ucke do Selca. Toliko.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 6 Feb - 6:38

abraham wrote:Cetvored ili General uzivo. Stotinu puta prezvakano sranje. Jebi ga , kada je Tom Gotovac setao gol po Zagrebu, je vec kasnio ohohoooo ali eto u socijalizmu je i to bilo dovoljno. Prije par godina neki mulac vadi kikija na Markovom Trgu i soc-krkanluk svrsava na kulturni avangardizam..... Bilo kako bilo, nikakova predstava u beznacajnom dogadjaju(globalno). Ukoliko nesto otvaraju Suica i Obersnel, znas da je neki lokalni dernek. Jako obojan politickim bojama. Kila mozga.....Primjera radi, Banksy je za par sekundi uradio veci medijski, kulturni i svakojaki sok, perfomace ili sto vec . Cijeli svijet je znao za to u roku odmah. Rijeka kulturna prijestolnica je od Ucke do Selca. Toliko.
...pa po otvaranju nisu mrdnuli dalje od rjecine :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by aben Thu 6 Feb - 6:39

je se otkrilo ki je banksy?

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 6 Feb - 6:44

uglavnom otvaranje je bilo po sistemu 'operacija uspjela pacijent mrtav lova kod obija' Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by debotoijusto Thu 6 Feb - 6:52

Kad krkani glumataju progresivizam !! - Page 3 EPxHTsSXsAAF4xT

ne vidim problem
recimo ja bi dodao 1990 - na danasnju zastavu i to bi bila provokacija performans angazirana
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by kaya Thu 6 Feb - 7:03

aben wrote:je se otkrilo ki je banksy?
😀 Ne.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by marcellus Thu 6 Feb - 7:14

ebenica wrote:
Sovak wrote:

pa tuđmanova valjda, bobetkova i ne znam čija. pa nisam ja nikad bio dio te armije niti netko moj koliko mi je poznato, osim ročnih vojnika kaj se moralo.
jugo zastava se mrzila jednako u srbiji k'o i u rh i dan danas je tak, krivit tu zastavu za nekaj? smiješno jebote kad svi znamo da veze s tim nema.

neslužbeno, JNA je pobila 15.000 ljudi u Hrvatskoj, a službeno je JNA bila vojska Jugoslavije.

Ne znam baš da su mrzili jugu u Srbiji, znam da su mahali sa zastavama kad su tenkovi JNA iz Beograda krenuli na Vukovar.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kaya Thu 6 Feb - 7:29

marcellus wrote:
ebenica wrote:
Sovak wrote:

pa tuđmanova valjda, bobetkova i ne znam čija. pa nisam ja nikad bio dio te armije niti netko moj koliko mi je poznato, osim ročnih vojnika kaj se moralo.
jugo zastava se mrzila jednako u srbiji k'o i u rh i dan danas je tak, krivit tu zastavu za nekaj? smiješno jebote kad svi znamo da veze s tim nema.

neslužbeno, JNA je pobila 15.000 ljudi u Hrvatskoj, a službeno je JNA bila vojska Jugoslavije.

Ne znam baš da su mrzili jugu u Srbiji, znam da su mahali sa zastavama kad su tenkovi JNA iz Beograda krenuli na Vukovar.
I službeno franjo je bio general u jna ili bobetko i svi su odradili vojni rok u jna.
Tako to biva kada preskočiš 45 godina i zaključiš samo ovo što si ti.
U tom kontekstu ova zastava je zaista okupatorska al problem je što to nije točno jer si preskočio 45 godina.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya Thu 6 Feb - 7:31

Ili jednostavnije hajde nam reci kako nam je predsjednik završio kao general okupatorske vojske?
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya Thu 6 Feb - 7:41

Kada preskočiš pola stoljeća ne možeš pisati o povijesti jer ju iskrivljavaš, sad jel slučajno ili namjerno, ovo drugo ipak.
Jna je bila zajednička vojska do 91, tada su hrvati izašli iz nje i nije bila više zajednička a nastavila se tako zvati.
Onda padneš s kruške i zaključiš napala nas jna, sklonite zastavu sfrj.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by marcellus Thu 6 Feb - 7:42

kaya wrote:
marcellus wrote:
ebenica wrote:
Sovak wrote:

I službeno franjo je bio general u jna ili bobetko i svi su odradili vojni rok u jna.
Tako to biva kada preskočiš 45 godina i zaključiš samo ovo što si ti.
U tom kontekstu ova zastava je zaista okupatorska al problem je što to nije točno jer si preskočio 45 godina.

službeno sam i ja bio u JNA 82.

znaš, u 45 godina se dosta toga promijenilo.

Tak da ono službeno je to bila vojska države koja se zvala Jugoslavija. A prije toga se zvala SFRJ, FNRJ i lako već. A Hrvatsku je napala neslužbeno. Službeno su "razdvajali zaraćene strane", antifašiste četnike s jedne strane i klerofašiste ZDS Hrvate s druge.

A mi danas u Rijeci slavimo antifašizam s nemanjom i petokrakom

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus Thu 6 Feb - 7:44

kaya wrote:Ili jednostavnije hajde nam reci kako nam je predsjednik završio kao general okupatorske vojske?

ma ne to je zapravo bila naša vojska, JNA, samo nam se činilo da pucaju po nama.

usput Franjo je bio vrhovni zapovjednih HV, a to nije bila okupatorska vojska.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kaya Thu 6 Feb - 7:48

Ili ti možda želiš reći da smo mi bili okupirani 45 godina?! 😀
Nismo, jedino to neki još uvijek nisu shvatili ili lažiraju.
Bušić jadnik nije, on je stavljao neku bombicu i najebao da nas " oslobodi". A nama u stvari bilo dobro. Bolje da je plesao u klubu 54.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya Thu 6 Feb - 7:51

marcellus wrote:
kaya wrote:Ili jednostavnije hajde nam reci kako nam je predsjednik završio kao general okupatorske vojske?

ma ne to je zapravo bila naša vojska, JNA, samo nam se činilo da pucaju po nama.

Ne, nije nam se ništa činilo , fali ti samo 45 -91, jedno pedestak godinica, prava sitnica
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by marcellus Thu 6 Feb - 7:54

aben wrote:je se otkrilo ki je banksy?

Sad i Rijeka ima svog Banksyja

Kad krkani glumataju progresivizam !! - Page 3 83877246_2576372009280252_172694716507226112_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_ohc=AYCKN4tJcl0AX_NrFlj&_nc_ht=scontent.fzag4-1

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus Thu 6 Feb - 7:56

kaya wrote:
marcellus wrote:

Ne, nije nam se ništa činilo , fali ti samo 45 -91, jedno pedestak godinica, prava sitnica

Ne fali meni baš ništa. 

Nego neki u Rijeci još uvijek žive u 45-91

to je prošlo i to više ne postoji 

isto ko što je prošlo ono 41-45 pa zato više niko ne vješa svastike i U po gradu (bar ne službeno)

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus Thu 6 Feb - 7:58

kaya wrote:Ili ti možda želiš reći da smo mi bili okupirani 45 godina?!  😀
Nismo, jedino to neki još uvijek nisu shvatili ili lažiraju.

Jesmo, naravno.

Juga nikad nije bila legitimna država, jer Sabor kao najviše zakonodavno tijelo nikad nije odobrio ulazak u Jugoslaviju

Austro ugarska je recimo bila legitimna jer je sabor prenio krunu svetog stjepana na habsburge

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sora Thu 6 Feb - 7:59

Marcelko je jugosupak 
Koji skuplja bodove na lazi i falsifikatima 

Temeljem toga da ako napise 100 laz , mnogi ce povjerovati 

Jugosksvija nije bila okupatorska , nju su zeljeli Hrvati kao zastitu od drugih sila 
JUGOSKAVIJA nije bila diktatorska , nastojala je razvijati svoju demokraciju kroz samouoravljanje 
JUGOSLSVIJA nije bila komunistička nego socijslisticka 
Jigoslsvija nije bila totalitarna jer je imala sustav organa uprave od centralnih do republičkih 
S jugosksvijom se nije ratovalo nikada
 , jadno da se niti ovaj zafnji rat ne zna tko je s kim ratovao 
Niti  za sto 

MARCELKO JE GOVNO DESNIČARSKO 
Dakle glupo 
ali toliko neuvjerljiv da ne kuzim te bedake koji ga uopce pogkedaji

2014-04-29

Back to top Go down

Post by catabbath Thu 6 Feb - 8:01

kaya wrote:Tako to biva kada preskočiš 45 godina i zaključiš samo ovo što si ti.

Tipičan živtopis HDZ kod "domoljuba", završio školu - veeeelikaaa ruppaaaaaaa - učlanio se u HDZu. Malo je nezgodno npr. da su rvacki domoljubi pisali molbe za posao na čirilici.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 24 Previous  1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24  Next

Back to top

- Similar topics