Vlada Japana predlaže rad do 70. godine
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Vlada Japana predlaže rad do 70. godine
Moraju uvozit a nisu tome skloni
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/vlada-japana-predlaze-rad-do-70-godine
Tko jebe Japance kad ne znaju glasat za socijaliste.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Vlada Japana predlaže rad do 70. godine
Pa nisu oni komjunisti i lijevi lihberali kao vi..RayMabus wrote:Moraju uvozit a nisu tome skloni
japanci su disciplinirana i vrijedna nacija,koja svoj zivot posvecuje poslu i lojalni su firmama,koje opet brinu o radnicima,ali i njihovim obiteljima...firme nerijetko pomazu u skolovanju djece svojih radnika i omogucuju im odlicne benefite..
nisu japanci paraziti kao vi na balkanu..
Guest- Guest
Vrijedna i disciplirana nacija...dakle u prevodu debili.
2014-04-11
Pa jbg. japanac kad sa 70 ode u mirovinu, ima još 30-40 godina kvalitetnog života s dobrom mirovinom...
Hrvat sa 70 godina ima jos 3-4 godine sa crkavicom...
i bolje, zamisli još 30-40 godina mučit se s 2.500,00 kn..pa užasT. wrote:Pa jbg. japanac kad sa 70 ode u mirovinu, ima još 30-40 godina kvalitetnog života s dobrom mirovinom...
em si ništa ne možeš priuštiti, em si djeci na teret...
jebo takav život
Ja sam gđu. obveza da me zatuče čekićem u snu ako počmem zaboravljat, žugat i pišat u gaće...
Za sada je ok, nije primijetila...
Za sada je ok, nije primijetila...
zasto debili??Rad je osnova prezivljavanja,..ili parazitarenje ilopovluk,kao vi barabe na balkanu..biraj..po meni je prvo dostojanstvenije,a ovo drugo vise onako..osobina nizis oblika zivota..RayMabus wrote:Vrijedna i disciplirana nacija...dakle u prevodu debili.
Guest- Guest
Zato šta već desetljećima nismo gladni i sistem bi trebao da radi za ljude a ne obrnuto.Legendovich wrote:zasto debili??Rad je osnova prezivljavanja,..ili parazitarenje ilopovluk,kao vi barabe na balkanu..biraj..po meni je prvo dostojanstvenije,a ovo drugo vise onako..osobina nizis oblika zivota..RayMabus wrote:Vrijedna i disciplirana nacija...dakle u prevodu debili.
2014-04-11
Oni ionako nisu normalni.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
tocno...uvijek se nekako "snadjete2,sto u prijevodu znaci,nekog zajebete,zakinete,preotmete,prevarite i nadalje..RayMabus wrote:Zato šta već desetljećima nismo gladni i sistem bi trebao da radi za ljude a ne obrnuto.Legendovich wrote:zasto debili??Rad je osnova prezivljavanja,..ili parazitarenje ilopovluk,kao vi barabe na balkanu..biraj..po meni je prvo dostojanstvenije,a ovo drugo vise onako..osobina nizis oblika zivota..RayMabus wrote:Vrijedna i disciplirana nacija...dakle u prevodu debili.
svabi su nakon WW2 bilo doista na rubu gladi,a Kartofel se slavio kao Bozjamana..ako je dobro rodijo..
Tudej, u elitnim privatnim restoranima domace svapske kuhinje,tz.v. Vajngutima,dakle domaćim gospodarstvima,koja proizvode sve sto posluzuju,neces naci neke zvucne "specijalitete" cisto domaca svapska kuhinja..špacli,sa lećom i hrenovkama..ono sto vi u svojoj bahatosti,kazete,da time hranite pse..no svabi to cijene kao Boga samog..jer im je to u proslosti,iako jeftina i ne bas sofisticirana kujna,omogucilo da prezive..glocaju cvinjske potkoljenice,faširanjac im je iz Raja..
Svabi cijene svaki cent,kojeg zarade,a vidimo kako Balkanci u svojoj ljenivosti i bahatosti,koriste 5ojr novcanicu..brisu njome cipele...
E zato vam je kako vam je..ne cijeniti niti najmanje,necete nikad cijeniti niti veliko..
sistem ne mora raditi za vas,nego vam omoguciti da vi radite za sebe..usmjeravati vas i omoguciti zdrave uvjete za zivot i privrjedjivanje..no ovakvo kao jeste,nije vam niti zamjeriti,jerbo je i vlast u kurtzu potpunom..a ne tjesi cinjenica da VI upravo cinite tu vlast..
sirotinja i kmetje zajase mocne pozicije,i odma se baci na lopovluk...
Guest- Guest
ne..vi balkanci ste..epikur37 wrote:Oni ionako nisu normalni.
Guest- Guest
Legendovich wrote:ne..vi balkanci ste..epikur37 wrote:Oni ionako nisu normalni.
mi nismo normalni na neki drugi način...svatko ima svoj broj
2015-08-06
Ja imam 42 a s 45 sam već uplanirao semiretirement.
2015-08-06
pa da znas fakte,koji su ionako ociti,a to je da Japan uopce nema prirodnih resursa,manji je od bivse Juge,a u njemu zivi 135 000 000 dusa,i sve to treba uredno zivjeti,maloi bi se zamislio..epikur37 wrote:Legendovich wrote:ne..vi balkanci ste..epikur37 wrote:Oni ionako nisu normalni.
vas je ionako par miljuna,pa niste sposobni nahraniti sebe(kao "nacija")..da su japanci kao vi,necu se sad ponavljati,perjali bi u desecima miljuna vanka Japana..za divno cudo,organizacija disciplina i radisnost daju ploda svoga,pa tako oni i nadalje ipak zadovoljno i lijepo zive..Prodaju iskljucivo tehnoloski napredak i pamet..nesto na balkanu,tesko i pojmiljivo masama..
Guest- Guest
je, zato vecina mladih zivi u kutijama od 2 m2 i za to placa 600 $ mjesecnoLegendovich wrote:pa da znas fakte,koji su ionako ociti,a to je da Japan uopce nema prirodnih resursa,manji je od bivse Juge,a u njemu zivi 135 000 000 dusa,i sve to treba uredno zivjeti,maloi bi se zamislio..epikur37 wrote:Legendovich wrote:ne..vi balkanci ste..epikur37 wrote:Oni ionako nisu normalni.
vas je ionako par miljuna,pa niste sposobni nahraniti sebe(kao "nacija")..da su japanci kao vi,necu se sad ponavljati,perjali bi u desecima miljuna vanka Japana..za divno cudo,organizacija disciplina i radisnost daju ploda svoga,pa tako oni i nadalje ipak zadovoljno i lijepo zive..Prodaju iskljucivo tehnoloski napredak i pamet..nesto na balkanu,tesko i pojmiljivo masama..
phhhh...sto se tice stambenih uvjeta..dobro sad,2 kvadrata,malo overkilano,ali istina..maksimalno iskoristavaju prostor..hajmo reci ovako..neke godine sam stavi sve cijene u Japanu po pitanju stanova..uglavnom,minijaturni 1sobni stan je oko 1000 dolari..potpuno golo i neopremljeno..jedino svaki stan po difoltu ima klima uredjaj..sve ostalo sam nabavljas..Noor wrote:je, zato vecina mladih zivi u kutijama od 2 m2 i za to placa 600 $ mjesecnoLegendovich wrote:pa da znas fakte,koji su ionako ociti,a to je da Japan uopce nema prirodnih resursa,manji je od bivse Juge,a u njemu zivi 135 000 000 dusa,i sve to treba uredno zivjeti,maloi bi se zamislio..epikur37 wrote:Legendovich wrote:ne..vi balkanci ste..epikur37 wrote:Oni ionako nisu normalni.
Guest- Guest
Nije manji od bivše Jugoslavije
2014-04-11
dobr..oduplo veci..i sto sad..135 miljuna je 135 miljuna..na otoku..vas da je toliko.pola svijeta bi bilo u propasti..RayMabus wrote:Nije manji od bivše Jugoslavije
Guest- Guest
dobro, 3 m2Legendovich wrote:phhhh...sto se tice stambenih uvjeta..dobro sad,2 kvadrata,malo overkilano,ali istina..maksimalno iskoristavaju prostor..hajmo reci ovako..neke godine sam stavi sve cijene u Japanu po pitanju stanova..uglavnom,minijaturni 1sobni stan je oko 1000 dolari..potpuno golo i neopremljeno..jedino svaki stan po difoltu ima klima uredjaj..sve ostalo sam nabavljas..Noor wrote:je, zato vecina mladih zivi u kutijama od 2 m2 i za to placa 600 $ mjesecnoLegendovich wrote:pa da znas fakte,koji su ionako ociti,a to je da Japan uopce nema prirodnih resursa,manji je od bivse Juge,a u njemu zivi 135 000 000 dusa,i sve to treba uredno zivjeti,maloi bi se zamislio..epikur37 wrote:Legendovich wrote:
ne..vi balkanci ste..
https://www.google.com/amp/s/www.jutarnji.hr/viral/bizarre/foto-zivot-u-kutijama-mladi-u-tokiju-zive-u-stanovima-od-samo-3-m2.-to-placaju-cak-3500-kuna-mjesecno/1198856/amp
Vlada diže porez na potrošnju s 8 na 10% jer imaju puno penzionera pa su velika socijalna davanja
https://hrportfolio.hr/vijesti/ekonomija/japansko-gospodarstvo-izbjeglo-recesiju-analiticari-oprezni-55303
Porez na potrošnju je PDV
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_tax_rates
U nas je 25% a u njizi 10%
https://hrportfolio.hr/vijesti/ekonomija/japansko-gospodarstvo-izbjeglo-recesiju-analiticari-oprezni-55303
Porez na potrošnju je PDV
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_tax_rates
U nas je 25% a u njizi 10%
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Vlada Japana zabrinuta zbog Pokemona
» Mađarska vlada traži tri godine zatvora za ilegalni prelazak granice
» Vlada odlučila: Radikalno povećavamo iznos za Hrvate u BiH, od sljedeće godine davat ćemo im duplo
» ''INDEX OTKRIVA Vlada laže, Crkva je u tri godine dobila milijardu kuna više nego što su rekli''
» Vlada svake godine dijeli milijune kuna za razvoj lokalnih zajednica. Na natječaju uvijek pobijedi Crkva
» Mađarska vlada traži tri godine zatvora za ilegalni prelazak granice
» Vlada odlučila: Radikalno povećavamo iznos za Hrvate u BiH, od sljedeće godine davat ćemo im duplo
» ''INDEX OTKRIVA Vlada laže, Crkva je u tri godine dobila milijardu kuna više nego što su rekli''
» Vlada svake godine dijeli milijune kuna za razvoj lokalnih zajednica. Na natječaju uvijek pobijedi Crkva
Page 1 of 2