Islam - religija mira i u Mostaru
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Islam - religija mira i u Mostaru
E dosta da čitam tvoje tekstove o islamskom terorizmu .... Skoro da me. Raznese..
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
veber-
2014-12-30
Sora wrote:E dosta da čitam tvoje tekstove o islamskom terorizmu .... Skoro da me. Raznese..
pa piši ti o kršćanskom. Vidiš da svako malo negdje neki kršćanin uleti u kafić ili na stadion vičući "faljen isus i marija" i pobije par stotina ljudi iz kalaša, pa se onda raznese bombom.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Moj stav prema kršćanima dase lako dogovore i ustase s cetnicima ako im je interes . A o islamu lazu jedni i drugi prije svega Da je to neka krvoločna religija ... To je takva glupost da nemas kaj objašnjavatimarcellus wrote:Nego ateistica... daj nam obrazloži malo svoj stav o islamu i isilu, jer o kršćanstvu stav znamo....
ma islam je miroljubiva i suživotna religija.Sora wrote: . A o islamu lazu jedni i drugi prije svega Da je to neka krvoločna religija ... To je takva glupost da nemas kaj objašnjavati
vidjeli smo neki dan.
poludjeli budisti su vikali hare krišna, kabuuummmm.
2014-12-30
Vidim toliko kršćanskog milosrđa da zbilja idem sad u ludaru se odmoritimarcellus wrote:Sora wrote:E dosta da čitam tvoje tekstove o islamskom terorizmu .... Skoro da me. Raznese..
pa piši ti o kršćanskom. Vidiš da svako malo negdje neki kršćanin uleti u kafić ili na stadion vičući "faljen isus i marija" i pobije par stotina ljudi iz kalaša, pa se onda raznese bombom.
Da bude jasnije idem u posjet ...
veber-
2014-12-30
Sora wrote:Moj stav prema kršćanima dase lako dogovore i ustase s cetnicima ako im je interes . A o islamu lazu jedni i drugi prije svega Da je to neka krvoločna religija ... To je takva glupost da nemas kaj objašnjavatimarcellus wrote:Nego ateistica... daj nam obrazloži malo svoj stav o islamu i isilu, jer o kršćanstvu stav znamo....
Gle, mi i Srbi smo u BiH za tren u savezu....vaši islamisti po kotlinama..šta reć.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Zasto bi NETKO pametan okrivljavao cijeli religiju zato jer terorist uzvikne Alahu ekber ?veber wrote:ma islam je miroljubiva i suživotna religija.Sora wrote: . A o islamu lazu jedni i drugi prije svega Da je to neka krvoločna religija ... To je takva glupost da nemas kaj objašnjavati
vidjeli smo neki dan.
poludjeli budisti su vikali hare krišna, kabuuummmm.
Svi koji kažu Alahu ekber su teroristi ha ?
Mislim jest da su ovo kratke forme na forumu ali idioti su idioti.:fu:
Gle, vi imate povijesno pamćenje za kurac . Moral za manje od toga. Zato vas Srbi drže za jaja . I prav vam budiepikur37 wrote:Sora wrote:Moj stav prema kršćanima dase lako dogovore i ustase s cetnicima ako im je interes . A o islamu lazu jedni i drugi prije svega Da je to neka krvoločna religija ... To je takva glupost da nemas kaj objašnjavatimarcellus wrote:Nego ateistica... daj nam obrazloži malo svoj stav o islamu i isilu, jer o kršćanstvu stav znamo....
Gle, mi i Srbi smo u BiH za tren u savezu....vaši islamisti po kotlinama..šta reć.
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Idem sad u Jankomir . Marcelnko jesi ti blizu da znam ?
Nek se sada slozno ori allahu ekbar od Burgasa do Londona i od Madrida do Stockholma. Yuuupppiiiiii yyeeeeyyyyyyy
2014-04-14
zato jer su tako odgajani od malih nogu.Sora wrote:
Zasto bi NETKO pametan okrivljavao cijeli religiju zato jer terorist uzvikne Alahu ekber ?
Svi koji kažu Alahu ekber su teroristi ha ?
meni kada susjeda veli faljen isus, velim joj navek.
da mi veli alahu ekbar, vjerovatno bi potegnuo gun.
totalno su isključivi, opasni.
nisam čuo da budisti uletavaju s eksplozivom i kalašima po javnim priredbama.
i u indiji opet muje rade pizdarije protiv budista.
nasilni su po defaultu. i kao takve ih terminirat.
2014-12-30
neka te. samo nemoj puno pričat da te ne zadrže.Sora wrote:Idem sad u Jankomir .
2014-12-30
Slijedi trag krvi ili allahu ekber i dosao si na isto.
2014-04-14
Jel trebaš baciti petardu da bi bio terorist ? To je dosta ne
Sora wrote:Moj stav prema kršćanima dase lako dogovore i ustase s cetnicima ako im je interes . A o islamu lazu jedni i drugi prije svega Da je to neka krvoločna religija ... To je takva glupost da nemas kaj objašnjavatimarcellus wrote:Nego ateistica... daj nam obrazloži malo svoj stav o islamu i isilu, jer o kršćanstvu stav znamo....
ma nije. Samo kršćanstvo je krvoločna religija. Taj vaš islam, mislim od vas ateista titoista, to je religija mira, jelda talibanka?
2014-04-16
dobro vas je etna skužio, socijal-vehabije... deklarativno socijalisti i komunisti i multietniĆari, u duši islamisti i teroristi...
koji si kiki uopće i izlazila od tamo?Sora wrote:Idem sad u Jankomir
Guest- Guest
tre911 wrote:koji si kiki uopće i izlazila od tamo?Sora wrote:Idem sad u Jankomir
2014-04-16
Jebote malo je puste i ona odma pizdarije pravi i piše glupostimarcellus wrote:tre911 wrote:koji si kiki uopće i izlazila od tamo?Sora wrote:Idem sad u Jankomir
Guest- Guest
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Islam - religija mira
» Millenenialsi biciklirali preko isilovog područja da dokažu da je islam religija mira...
» Papa: Islam je religija mira, uzroci terorizma su kapitalizam i socijalna nepravda
» RELIGIJA MIRA
» Religija mira i u Indoneziji
» Millenenialsi biciklirali preko isilovog područja da dokažu da je islam religija mira...
» Papa: Islam je religija mira, uzroci terorizma su kapitalizam i socijalna nepravda
» RELIGIJA MIRA
» Religija mira i u Indoneziji
Page 5 of 6