80% javnih investicija je iz sredstava EU
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: 80% javnih investicija je iz sredstava EU
a na drugi pogljed?Eroo wrote:To tako na prvi pogled izgleda, ako pogledaš bilancu Njemčije i Vrancuske.aben wrote:ca vise uplotimo u proracun eu, vise cemo sredstava moci povuci!
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Na drugi je Njemčija u minusu ca 9 milardi, a Vrancuska cca 3.aben wrote:a na drugi pogljed?Eroo wrote:To tako na prvi pogled izgleda, ako pogledaš bilancu Njemčije i Vrancuske.aben wrote:ca vise uplotimo u proracun eu, vise cemo sredstava moci povuci!
Zato Njemčija ima naglasak na ekologiji u ovom mandatu. Nije teško razmeti zakaj.
imos li treti pogljed?Eroo wrote:Na drugi je Njemčija u minusu ca 9 milardi, a Vrancuska cca 3.aben wrote:a na drugi pogljed?Eroo wrote:To tako na prvi pogled izgleda, ako pogledaš bilancu Njemčije i Vrancuske.aben wrote:ca vise uplotimo u proracun eu, vise cemo sredstava moci povuci!
Zato Njemčija ima naglasak na ekologiji u ovom mandatu. Nije teško razmeti zakaj.
2014-04-16
Imom, ali ti ga netju retj.aben wrote:imos li treti pogljed?Eroo wrote:Na drugi je Njemčija u minusu ca 9 milardi, a Vrancuska cca 3.aben wrote:a na drugi pogljed?Eroo wrote:To tako na prvi pogled izgleda, ako pogledaš bilancu Njemčije i Vrancuske.aben wrote:ca vise uplotimo u proracun eu, vise cemo sredstava moci povuci!
Aha, imam savjet, zmisli si neki ekološki projekt i prijavi ga EU. Lova do krova...
bi li svomu unuku predlogo da organiziro svoj zivot tako da apliciro za pomoc na socijalnoj sluzbi?Eroo wrote:Imom, ali ti ga netju retj.aben wrote:imos li treti pogljed?Eroo wrote:Na drugi je Njemčija u minusu ca 9 milardi, a Vrancuska cca 3.aben wrote:a na drugi pogljed?Eroo wrote:
To tako na prvi pogled izgleda, ako pogledaš bilancu Njemčije i Vrancuske.
Aha, imam savjet, zmisli si neki ekološki projekt i prijavi ga EU. Lova do krova...
2014-04-16
Ne razmem?aben wrote:bi li svomu unuku predlogo da organiziro svoj zivot tako da apliciro za pomoc na socijalnoj sluzbi?Eroo wrote:Imom, ali ti ga netju retj.aben wrote:imos li treti pogljed?Eroo wrote:Na drugi je Njemčija u minusu ca 9 milardi, a Vrancuska cca 3.aben wrote:
a na drugi pogljed?
bi li nekomu koga drzis svojin predlozi da nojde nocin kako da izmoli ribe od nekoga?Eroo wrote:Ne razmem?aben wrote:bi li svomu unuku predlogo da organiziro svoj zivot tako da apliciro za pomoc na socijalnoj sluzbi?Eroo wrote:Imom, ali ti ga netju retj.aben wrote:imos li treti pogljed?Eroo wrote:
Na drugi je Njemčija u minusu ca 9 milardi, a Vrancuska cca 3.
2014-04-16
Isus je s nekoliko Riba nahranio masu.Bogu je sve moguće.aben wrote:bi li nekomu koga drzis svojin predlozi da nojde nocin kako da izmoli ribe od nekoga?Eroo wrote:Ne razmem?aben wrote:bi li svomu unuku predlogo da organiziro svoj zivot tako da apliciro za pomoc na socijalnoj sluzbi?Eroo wrote:Imom, ali ti ga netju retj.aben wrote:
imos li treti pogljed?
Komentar platne bilance i međunarodnih ulaganjavili40 wrote:bravo,a radi se o vrlo bitnoj stvari koju izgleda ne možete ili ne želite pročitati ili shvatiti.Izlaskom Britanaca iz EU neće biti više tolko novaca za sisojede poput nas a mahom nas je to držalo na površini,to i novac onih koji su zbrisali van radit(kome nije jasno mogu detaljno)drže BDP u sitnom plusu inače smo minus.Nije index kriv što su ništarije godinama upropaštavale državu na svoju korist.epikur37 wrote:jebalo mater koji su smrdljivi jazavci na imbexu
...zahvaljujući rastu neto izvoza usluga u turizmu
...kao posljedica povećanih isplata sredstava iz fondova EU-a krajnjim korisnicima
...takva su kretanja nadomještena rastom dobiti stranih poduzeća u vlasništvu rezidenata, smanjenjem kamatnih troškova na inozemni dug domaćih sektora te povećanjem prihoda od naknada privremeno zaposlenih osoba u inozemstvu.
https://www.hnb.hr/analize-i-publikacije/komentari-statistickih-objava/-/asset_publisher/imP6xYfNXUHD/content/komentar-platne-bilance-i-me-unarodnih-ulaganja-za-cetvrto-tromjesecje-2018-
https://www.hnb.hr/documents/20182/2842124/h-gi-2018.pdf
EU fondovi, niske kamate ECBa pa država radi uštede zadužujući se po 0% da bi otplatila prijašnji kredit po 7%, doznake radnika iz iznozemstva, i malo turizma jer uvoz strane robe pojede gotovo svu zaradu
Guest- Guest
to je to,a imamo uvoz jer ne proizvodimo,više nema ni bog zna tko.Ja sam samo komentirao da bez novaca iz EU više nećemo moći pokrenuti ni jednu veću investiciju,pa mi sam pelješki most ne bi izgradili u idućih dvjesto godina.I onda se stručnjak za avione ero diže na zadnje noge,prokleti index.Slobodan wrote:Komentar platne bilance i međunarodnih ulaganjavili40 wrote:bravo,a radi se o vrlo bitnoj stvari koju izgleda ne možete ili ne želite pročitati ili shvatiti.Izlaskom Britanaca iz EU neće biti više tolko novaca za sisojede poput nas a mahom nas je to držalo na površini,to i novac onih koji su zbrisali van radit(kome nije jasno mogu detaljno)drže BDP u sitnom plusu inače smo minus.Nije index kriv što su ništarije godinama upropaštavale državu na svoju korist.epikur37 wrote:jebalo mater koji su smrdljivi jazavci na imbexu
...zahvaljujući rastu neto izvoza usluga u turizmu
...kao posljedica povećanih isplata sredstava iz fondova EU-a krajnjim korisnicima
...takva su kretanja nadomještena rastom dobiti stranih poduzeća u vlasništvu rezidenata, smanjenjem kamatnih troškova na inozemni dug domaćih sektora te povećanjem prihoda od naknada privremeno zaposlenih osoba u inozemstvu.
https://www.hnb.hr/analize-i-publikacije/komentari-statistickih-objava/-/asset_publisher/imP6xYfNXUHD/content/komentar-platne-bilance-i-me-unarodnih-ulaganja-za-cetvrto-tromjesecje-2018-
https://www.hnb.hr/documents/20182/2842124/h-gi-2018.pdf
EU fondovi, niske kamate ECBa pa država radi uštede zadužujući se po 0% da bi otplatila prijašnji kredit po 7%, doznake radnika iz iznozemstva, i malo turizma jer uvoz strane robe pojede gotovo svu zaradu
vili40-
2015-08-02
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Iran treba dobiti od SAD-a 100 mild$ zapljenjenih sredstava
» BLOKIRANI U RALJAMA JAVNIH BILJEZNIKA
» "Srbija će moći da računa na najviše sredstava od EIB na Zapadnom Balkanu"
» Hrvatska prometna infrastruktura uz pomoć EU sredstava razvija se brže i jače
» Pelješki most ocijenjen pozitivno, može računati na 85 posto sredstava iz EU fondova
» BLOKIRANI U RALJAMA JAVNIH BILJEZNIKA
» "Srbija će moći da računa na najviše sredstava od EIB na Zapadnom Balkanu"
» Hrvatska prometna infrastruktura uz pomoć EU sredstava razvija se brže i jače
» Pelješki most ocijenjen pozitivno, može računati na 85 posto sredstava iz EU fondova
Page 2 of 2