ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

''Fejsom kruži nepoznati Oliverov intervju: "Hrvatsku je uništila grupa ljudi..."

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

''Fejsom kruži nepoznati Oliverov intervju: "Hrvatsku je uništila grupa ljudi..." - Page 2 Empty Re: ''Fejsom kruži nepoznati Oliverov intervju: "Hrvatsku je uništila grupa ljudi..."

Post by danni1 3/2/2020, 07:05

Ringo10 wrote:Ja mislim da takve gomile debila kao što su Hrvati nema u Galaksiji

Nakon 900 godina konačno izbore svoju državu i onda prvo sjebu što se god moglo sjebat i onda kukaju, kukaju, kukaju ... pesimizam, defetizam, beznađe ... negativna energija isijava na sve strane

Nevjerojatno

Pa nisu Hrvati ni prvi ni zadnji ni jedini narod kojem stvari ne idu uvijek kako bi htjeli.

Ali ovolika doza negativnih emocija je nevjerojatna
Jbga, tebe nisu te emocije napustile ni odlskom nadrugi kontinent.

nema ni vama pomoči što se tog tiće. Ne možete pobječ od sebe. Kao Hrvati uvijk će te bit sjebani i nezadovoljni bilo da ste u Hrvatskoj ili bilo gdje drugdje u svijetu.

danni1

2014-04-16

Back to top Go down

''Fejsom kruži nepoznati Oliverov intervju: "Hrvatsku je uništila grupa ljudi..." - Page 2 Empty Re: ''Fejsom kruži nepoznati Oliverov intervju: "Hrvatsku je uništila grupa ljudi..."

Post by Šandor Winnetou 3/2/2020, 07:12

Ringo10 wrote:Ja mislim da takve gomile debila kao što su Hrvati nema u Galaksiji

Nakon 900 godina konačno izbore svoju državu i onda prvo sjebu što se god moglo sjebat i onda kukaju, kukaju, kukaju ... pesimizam, defetizam, beznađe ... negativna energija isijava na sve strane

Nevjerojatno

Pa nisu Hrvati ni prvi ni zadnji ni jedini narod kojem stvari ne idu uvijek kako bi htjeli.

:tu

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 3/2/2020, 08:19

Hektorović wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
red wolf wrote:Ne potcjenjuj narod!...
nama je čak prosječni IQ pao, baš čitam neki info, da mi i bosna i venezuela i par država u svijetu spadamo u države sa najvećim odljevom mozgova.

dakle ono malo mozga što je ostalo u državi odlazi vanka, ostaju uglavnom ojebine, nema nam pomoći,

E pa to, idiotkracija. Sve manji IQ vodi u spiralu propasti. Pametni odlaze a glupi preuzimaju riječ.
Recimo aj ne osjeti se toliko u Zagrebu i možda kojem mjestu gdje je turizam jak, ali pričao sam o Virovitici gdje vladaju Đakici... Doslovno što mi je friend pričao, mentalitet ljudi koji su ostali tamo (i IQ) pa skoro i standard je na razini Afrike ili u najboljem slučaju neke korumpirane L. Američke države. Ali letargija ljudi koji su ostali je isto nevjerojatna, svi će srati malo online a offline svi su se pomirili i mentalno izolirali.
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 3/2/2020, 08:22

Dalmatinska Zagora, Hercegovina, Slavonija, Lika, tu je Iq pao.. Imotski i danas kao regija ima među najviše visoko obrazovanih u RH, zna se isto da Hercegovci koliko god skloni korupciji su nad prosječno inteligentni ali sve se iselilo od tamo

2018-06-14

Back to top Go down

Post by epikur37 3/2/2020, 08:29

danni1 wrote:

Nevjerojatno

Jbga, tebe nisu te emocije napustile ni odlskom nadrugi kontinent.

nema ni vama pomoči što se tog tiće. Ne možete pobječ od sebe. Kao Hrvati uvijk će te bit sjebani i nezadovoljni bilo da ste u Hrvatskoj ili bilo gdje drugdje u svijetu.

A nema ti ni ovo puno veze. Sve ovo nije pravi pokazatelj stanja ni osjećaja.

Hrvatima je grintanje egzistencijalna poza. Uvijek nešto pizde, sve je u kurcu, ništa ne valja, netko drugi je kriv i sl. Ali ispod te poze svatko vodi normalan i u glavnom zadovoljan život.

To pizdenje je mentalitet formiran pod tuđinskom vlašću i stoljećima kmetstva. I ne treba g preozbiljno shvatati.

S tim se treba zahebavat :)

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics