''Fejsom kruži nepoznati Oliverov intervju: "Hrvatsku je uništila grupa ljudi..."
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ''Fejsom kruži nepoznati Oliverov intervju: "Hrvatsku je uništila grupa ljudi..."
Jbga, tebe nisu te emocije napustile ni odlskom nadrugi kontinent.Ringo10 wrote:Ja mislim da takve gomile debila kao što su Hrvati nema u Galaksiji
Nakon 900 godina konačno izbore svoju državu i onda prvo sjebu što se god moglo sjebat i onda kukaju, kukaju, kukaju ... pesimizam, defetizam, beznađe ... negativna energija isijava na sve strane
Nevjerojatno
Pa nisu Hrvati ni prvi ni zadnji ni jedini narod kojem stvari ne idu uvijek kako bi htjeli.
Ali ovolika doza negativnih emocija je nevjerojatna
nema ni vama pomoči što se tog tiće. Ne možete pobječ od sebe. Kao Hrvati uvijk će te bit sjebani i nezadovoljni bilo da ste u Hrvatskoj ili bilo gdje drugdje u svijetu.
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
Re: ''Fejsom kruži nepoznati Oliverov intervju: "Hrvatsku je uništila grupa ljudi..."
Ringo10 wrote:Ja mislim da takve gomile debila kao što su Hrvati nema u Galaksiji
Nakon 900 godina konačno izbore svoju državu i onda prvo sjebu što se god moglo sjebat i onda kukaju, kukaju, kukaju ... pesimizam, defetizam, beznađe ... negativna energija isijava na sve strane
Nevjerojatno
Pa nisu Hrvati ni prvi ni zadnji ni jedini narod kojem stvari ne idu uvijek kako bi htjeli.
Recimo aj ne osjeti se toliko u Zagrebu i možda kojem mjestu gdje je turizam jak, ali pričao sam o Virovitici gdje vladaju Đakici... Doslovno što mi je friend pričao, mentalitet ljudi koji su ostali tamo (i IQ) pa skoro i standard je na razini Afrike ili u najboljem slučaju neke korumpirane L. Američke države. Ali letargija ljudi koji su ostali je isto nevjerojatna, svi će srati malo online a offline svi su se pomirili i mentalno izolirali.Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:nama je čak prosječni IQ pao, baš čitam neki info, da mi i bosna i venezuela i par država u svijetu spadamo u države sa najvećim odljevom mozgova.red wolf wrote:Ne potcjenjuj narod!...
dakle ono malo mozga što je ostalo u državi odlazi vanka, ostaju uglavnom ojebine, nema nam pomoći,
E pa to, idiotkracija. Sve manji IQ vodi u spiralu propasti. Pametni odlaze a glupi preuzimaju riječ.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Dalmatinska Zagora, Hercegovina, Slavonija, Lika, tu je Iq pao.. Imotski i danas kao regija ima među najviše visoko obrazovanih u RH, zna se isto da Hercegovci koliko god skloni korupciji su nad prosječno inteligentni ali sve se iselilo od tamo
danni1 wrote:Jbga, tebe nisu te emocije napustile ni odlskom nadrugi kontinent.Ringo10 wrote:Ja mislim da takve gomile debila kao što su Hrvati nema u Galaksiji
Nevjerojatno
nema ni vama pomoči što se tog tiće. Ne možete pobječ od sebe. Kao Hrvati uvijk će te bit sjebani i nezadovoljni bilo da ste u Hrvatskoj ili bilo gdje drugdje u svijetu.
A nema ti ni ovo puno veze. Sve ovo nije pravi pokazatelj stanja ni osjećaja.
Hrvatima je grintanje egzistencijalna poza. Uvijek nešto pizde, sve je u kurcu, ništa ne valja, netko drugi je kriv i sl. Ali ispod te poze svatko vodi normalan i u glavnom zadovoljan život.
To pizdenje je mentalitet formiran pod tuđinskom vlašću i stoljećima kmetstva. I ne treba g preozbiljno shvatati.
S tim se treba zahebavat :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» 'Performans' Sinise Labrovica.Grupa ljudi lizali istu zlicu
» ''Intervju – Božo Petrov: Velika koalicija bila bi dan žalosti za Hrvatsku''
» Prištinsko tužilaštvo: Atentat na Ivanovića izvršila grupa od pet ljudi koje su angažirale srbijanske tajne službe
» INTERVJU Kolinde Grabar-Kitarović otkriva što će učiniti nakon što osvoji drugi mandat, te naglašava zašto je Zoran Milanović opasnost za Hrvatsku
» Iz BiH najviše ljudi odselilo je u Hrvatsku (do 2017.-e 394,146)
» ''Intervju – Božo Petrov: Velika koalicija bila bi dan žalosti za Hrvatsku''
» Prištinsko tužilaštvo: Atentat na Ivanovića izvršila grupa od pet ljudi koje su angažirale srbijanske tajne službe
» INTERVJU Kolinde Grabar-Kitarović otkriva što će učiniti nakon što osvoji drugi mandat, te naglašava zašto je Zoran Milanović opasnost za Hrvatsku
» Iz BiH najviše ljudi odselilo je u Hrvatsku (do 2017.-e 394,146)
Page 2 of 2