''Prijavio kaptolskog moćnika za pokušaj silovanja, a policija ga nije ni ispitala''
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
''Prijavio kaptolskog moćnika za pokušaj silovanja, a policija ga nije ni ispitala''
Prijavio kaptolskog moćnika za pokušaj silovanja, a policija ga nije ni ispitala
kamo ide ovo društvo?...Imate li srama?
red wolf-
2016-02-10
Re: ''Prijavio kaptolskog moćnika za pokušaj silovanja, a policija ga nije ni ispitala''
irud te jebo kakva je ovo pickica...pop ga umalo silovao..ili laze ili je doslovno pickica..ja da sam drot bi mu cvrgu stisnuo a ne popa priveo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: ''Prijavio kaptolskog moćnika za pokušaj silovanja, a policija ga nije ni ispitala''
muskarac u haljini nekaznjeno jebe vasu djecu dok ga branite
moja omiljena tema
moja omiljena tema
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
pope sve ti je oprosteno ali molim te ikaraj i siluj debu...izmoli deset ocenasa i oslobodjen si grijehadebotoijusto wrote:muskarac u haljini nekaznjeno jebe vasu djecu dok ga branite
moja omiljena tema
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Podsjetimo, Sovar je prije 15 godina želio postati svećenik te se 2005. htio i zarediti, što ga je dovelo u bliži kontakt s crkvenim strukturama u Varaždinu i Zagrebu. Tako je upoznao i bitno starijeg Kurečića koji ga je, prema njegovim riječima, jedne večeri počeo seksualno napastovati.
Malo "smrdi" kako se odrastao muškarac nije u stanju obraniti od pederskog napada. Prije bi rekao da je našla krpa zakrpu ali se nešto nisu uspili dogovoriti...
pa dizajnervuksadinare wrote:irud te jebo kakva je ovo pickica...pop ga umalo silovao..ili laze ili je doslovno pickica..ja da sam drot bi mu cvrgu stisnuo a ne popa priveo
nego kaj...catabbath wrote:Podsjetimo, Sovar je prije 15 godina želio postati svećenik te se 2005. htio i zarediti, što ga je dovelo u bliži kontakt s crkvenim strukturama u Varaždinu i Zagrebu. Tako je upoznao i bitno starijeg Kurečića koji ga je, prema njegovim riječima, jedne večeri počeo seksualno napastovati.
Malo "smrdi" kako se odrastao muškarac nije u stanju obraniti od pederskog napada. Prije bi rekao da je našla krpa zakrpu ali se nešto nisu uspili dogovoriti...
“Odveo me u jednu spavaonicu."
Silovanje malo morgen.
Pop derpe upucavao se omladincu pederu.
Ovom se nije dalo i pop pedercina odustao.
Pop derpe upucavao se omladincu pederu.
Ovom se nije dalo i pop pedercina odustao.
Guest- Guest
red wolf wrote:Prijavio kaptolskog moćnika za pokušaj silovanja, a policija ga nije ni ispitala
Istina.
Pederluk i tranvestitija.
Eto na otvorenju EPK Rijeka neki transgender bio.
Sodoma i Gomora.
Guest- Guest
E ali taj je njihov pa je to onda u redu.Sovak wrote:red wolf wrote:Prijavio kaptolskog moćnika za pokušaj silovanja, a policija ga nije ni ispitala
Istina.
Sodoma i Gomora.
Noor wrote:nego kaj...catabbath wrote:Podsjetimo, Sovar je prije 15 godina želio postati svećenik te se 2005. htio i zarediti, što ga je dovelo u bliži kontakt s crkvenim strukturama u Varaždinu i Zagrebu. Tako je upoznao i bitno starijeg Kurečića koji ga je, prema njegovim riječima, jedne večeri počeo seksualno napastovati.
Malo "smrdi" kako se odrastao muškarac nije u stanju obraniti od pederskog napada. Prije bi rekao da je našla krpa zakrpu ali se nešto nisu uspili dogovoriti...“Odveo me u jednu spavaonicu."
Cuj Noor, kaj bi si ti pomislila kad bih te npr. ja pozval u neku 'spavaonicu'?
Da idemo igrati biljar? Cistiti zelenu salatu ... ili bazul??
Kak da ne!!
Znal je mladi derpe kaj hoce stari derpe u mantiji.
Guest- Guest
tre wrote:E ali taj je njihov pa je to onda u redu.Sovak wrote:red wolf wrote:Prijavio kaptolskog moćnika za pokušaj silovanja, a policija ga nije ni ispitala
Istina.
Sodoma i Gomora.
Ma odvratno.
Guest- Guest
debotoijusto wrote:muskarac u haljini nekaznjeno jebe vasu djecu dok ga branite
moja omiljena tema
Koje dijete? I tko brani pedera popa?
Tip je imao 30 godina kad mu je pop derpe htio baciti licko rukovanje.
Ne seri.
Guest- Guest
nisam odred za čudoređe, al šta ove intelektualke žele ovim prizorom reći? ispričati priču o paktu žena ratnika u doba peloponeskih ratova?Sovak wrote:red wolf wrote:Prijavio kaptolskog moćnika za pokušaj silovanja, a policija ga nije ni ispitala
Istina.
Sodoma i Gomora.
jedino što su rekle je da im fali K
a i ne vidim vezu Rijeke ni s Atenom, ni sa Spartom
pa jasno, ko ide s popima ili bilo kojim drudim muškima po spavaonicama?Sovak wrote:Noor wrote:nego kaj...catabbath wrote:Podsjetimo, Sovar je prije 15 godina želio postati svećenik te se 2005. htio i zarediti, što ga je dovelo u bliži kontakt s crkvenim strukturama u Varaždinu i Zagrebu. Tako je upoznao i bitno starijeg Kurečića koji ga je, prema njegovim riječima, jedne večeri počeo seksualno napastovati.
Malo "smrdi" kako se odrastao muškarac nije u stanju obraniti od pederskog napada. Prije bi rekao da je našla krpa zakrpu ali se nešto nisu uspili dogovoriti...“Odveo me u jednu spavaonicu."
Cuj Noor, kaj bi si ti pomislila kad bih te npr. ja pozval u neku 'spavaonicu'?
Da idemo igrati biljar? Cistiti zelenu salatu ... ili bazul??
Kak da ne!!
Znal je mladi derpe kaj hoce stari derpe u mantiji.
dizajneri
nasli ste opravdanje ?
nega, bravo vi
nega, bravo vi
2014-04-12
Evo još jedan tolerantni koji privaća različitosti...debotoijusto wrote:muskarac u haljini nekaznjeno jebe vasu djecu dok ga branite
moja omiljena tema
Guest- Guest
A vjerovati ćemo na riječ tebi i onom pederu koji se sjetio poslje dvadeset godina da ga je neki svećenik pipo dok je bio u nezrelim tridesetim godinama i nije znao što se to događa. Sad kad je utvrdio gradivo sa drugim pederima sad je siguran da je ono bilo snapastovanje.debotoijusto wrote:nasli ste opravdanje ?
nega, bravo vi
muskarac u haljini je nas civik , rvat
kuscevic je nas covik , rvat
sanader je nas covik , rvat
bandic je nas covik , rvat dakuce
kilo mozga ?
kilo mozga ?
2014-04-12
I ova 'žrtva' je isto naš čouk, rvat...debotoijusto wrote:muskarac u haljini je nas civik , rvat
kilo mozga ?
Mi tu ne dijelimo ljude na hrvate i ostale...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pred crkvu u splitskoj Sirobuji stigla je i policija koja čeka kraj mise kako bi ispitala što se dogodilo
» Pokušaj pljačke banke u Mostaru. Ovaj put nije bio KFOR...
» Nezgodno za Vučića i Srbiju:'Ovo je prvi pokušaj razbijanja mita da Srbija nije sudjelovala u ratovima i zločinima'!U Beogradu pokrenuta inicijativa koju je podržala i Njemačka!
» Banjalučka policija nije dozvolila migrantima da izađu iz voza
» Policija nije upotrijebila suzavac kako bi smirila migrante
» Pokušaj pljačke banke u Mostaru. Ovaj put nije bio KFOR...
» Nezgodno za Vučića i Srbiju:'Ovo je prvi pokušaj razbijanja mita da Srbija nije sudjelovala u ratovima i zločinima'!U Beogradu pokrenuta inicijativa koju je podržala i Njemačka!
» Banjalučka policija nije dozvolila migrantima da izađu iz voza
» Policija nije upotrijebila suzavac kako bi smirila migrante
Page 1 of 2