Slovenija rehabilitirala domobrane
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Slovenija rehabilitirala domobrane
Ha ha ha
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/odluka-koja-je-sokirala-javnost-u-susjednoj-drzavi-slovenija-je-ponosna-na-antifasizam-ali-je-ipak-ponistila-presudu-protiv-svog-kvislinga/9920797/
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/odluka-koja-je-sokirala-javnost-u-susjednoj-drzavi-slovenija-je-ponosna-na-antifasizam-ali-je-ipak-ponistila-presudu-protiv-svog-kvislinga/9920797/
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Slovenija rehabilitirala domobrane
Srbi su rehabilitirali Čiča Dražu,Slovenci svog četana Rupnika,a šta mi čekamo???
Pop Momčilo također mora biti rehabilitiran,barem onako usmeno,budući da nije ni dospio pred sud.
Pop Momčilo također mora biti rehabilitiran,barem onako usmeno,budući da nije ni dospio pred sud.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ovo je slovenski Ante Pavelić.jastreb wrote:Srbi su rehabilitirali Čiča Dražu,Slovenci svog četana Rupnika,a šta mi čekamo???
2014-04-11
Ma ovo je slovenski suncokret za kojeg je teško naći sličan primjer.RayMabus wrote:Ovo je slovenski Ante Pavelić.jastreb wrote:Srbi su rehabilitirali Čiča Dražu,Slovenci svog četana Rupnika,a šta mi čekamo???
Najprije je bio zagriženi austrofil,pa veliki Srbin,pa talijanaš. Vjerujem da su mu kojim slučajem Crveni dali priliku ,da bi postao junak socijalističkog rada.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Etoc..Janezi se uvrijedili na odluku EK,pa pokazali svoje pravo lice..balkansko..nisu vise Germani...
Guest- Guest
Vid kolki kukuruz u mom selu.
2014-04-11
Raste protu antifašističko raspoloženje i u Rijeci
https://net.hr/danas/hrvatska/nova-sramota-u-sredistu-rijeke-crvenom-bojom-premazao-zastava-jedne-od-bivsih-drzava-u-kojima-je-grad-bio-objasnio-i-zasto-je-to-ucinio/
https://net.hr/danas/hrvatska/nova-sramota-u-sredistu-rijeke-crvenom-bojom-premazao-zastava-jedne-od-bivsih-drzava-u-kojima-je-grad-bio-objasnio-i-zasto-je-to-ucinio/
2014-04-11
Performer u Rijeci izrazio neslaganje s očiglednom komercijalizacijom šunda...bolji efekt bi bio da se umjetnički izrazio fekalijama jer bi time uspio doprijeti do ciljane publike kojoj je takav izričaj poprilično blizak...
darth_vader-
2014-04-17
Riječani se previše furaju na antifašizam iz Slovenije koji je sad potopljen poništavanjem presude za Rupnika.
Uglavnom za Sloveniju Rupnik nije suradnik fašista i nacista.
To ti je nešto ko da mi Antu Pavelića oslobodimo presude za suradnju s nacistima i fašistima.
Vjetar piri fašizam se širi.
To ti je nešto ko da mi Antu Pavelića oslobodimo presude za suradnju s nacistima i fašistima.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ha ha ha
nismo daleko od cilja
immortal-
2014-04-16
razum se širiRayMabus wrote:Riječani se previše furaju na antifašizam iz Slovenije koji je sad potopljen poništavanjem presude za Rupnika.
immortal-
2014-04-16
Puška puca a top riče...mortal wrote:RayMabus wrote:Ha ha ha
nismo daleko od cilja
T.- Posts : 17552
2014-04-14
T. wrote:Puška puca a top riče...mortal wrote:RayMabus wrote:Ha ha ha
nismo daleko od cilja
vraćamo se ........če ( ču češ će ćemo ćete će)
immortal-
2014-04-16
sve slovenski ustasofili majku im(ringo)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
svi ste tita zaboravili majku vam ustasofilsku
2015-09-08
Tito rode dje ti pamet bila da odje dodje
2015-09-08
Sto mene spominjes. Sta imam ja sa Slovencima i njihovim sudskim odlukama.vuksadinare wrote:sve slovenski ustasofili majku im(ringo)
Jebe mi se sto su Slovenci rehabilitirali ovoga tipa. Rehabilirajte i vi Pavelica, Luburica i slicne ....
Nek i Nijemci rehabilitiraju Hitlera ... koga boli kurac
Ali nemate vi muda ko Slovenci
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Gdje se to ti vracas, i odakle?mortal wrote:
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
znas ono kad Švarceneger kaze.. IL BI BEEEEK..!!!Ringo10 wrote:Gdje se to ti vracas, i odakle?mortal wrote:
Morty misli da ce se Usrase ozivjeti i vratiti.,.No tad slijedi Blajburg 2.0...
Guest- Guest
...pa ti si legenda...ti uvijek picis kak smo mi najgori a kod nas tito nikad zivlji okolis hrvatske rehabilitira cetnike,belogardejce,baliste i slicne..ali jbg nema gore stvari kad svog hoces napravit gorim od goregRingo10 wrote:Sto mene spominjes. Sta imam ja sa Slovencima i njihovim sudskim odlukama.vuksadinare wrote:sve slovenski ustasofili majku im(ringo)
Jebe mi se sto su Slovenci rehabilitirali ovoga tipa. Rehabilirajte i vi Pavelica, Luburica i slicne ....
Nek i Nijemci rehabilitiraju Hitlera ... koga boli kurac
Ali nemate vi muda ko Slovenci
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Jugoslavija sudski rehabilitirala ubojice i teroriste, članove Crne ruke
» U partizane su mahom odlazili iz gradova a u ustaše,domobrane,četnike,belogardejce,baliste ljudi sa sela
» Slovenija podigla minimalac
» Slovenija pobijedila Bjelorusiju
» Slovenija kupuje 15 Suhkoja
» U partizane su mahom odlazili iz gradova a u ustaše,domobrane,četnike,belogardejce,baliste ljudi sa sela
» Slovenija podigla minimalac
» Slovenija pobijedila Bjelorusiju
» Slovenija kupuje 15 Suhkoja
Page 1 of 2