MESIĆ TUŽIO HRVATSKU EUROPSKOM SUDU ZA LJUDSKA PRAVA – Zbog teksta M. Holjevca o njemu!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: MESIĆ TUŽIO HRVATSKU EUROPSKOM SUDU ZA LJUDSKA PRAVA – Zbog teksta M. Holjevca o njemu!
i komunjarske antihrvatske bahatostiLegendovich wrote:..cigan smrdljivi..jedno je kritika drzave i vlasti,a sasma drugo ljigava izdajnicka politika,apropo svoje materijalne koristi..
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
Re: MESIĆ TUŽIO HRVATSKU EUROPSKOM SUDU ZA LJUDSKA PRAVA – Zbog teksta M. Holjevca o njemu!
Jel bih ja mogao stavit ovdje neke spise iz mojih sudskih postupaka?
To su totalne idiotarije i sranja, ali imam na tone toga.
Možda netko voli?
Možda netko voli?
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Jel bih ja mogao stavit ovdje neke spise iz mojih sudskih postupaka?
Možda netko voli?
ovo je došlo do europskog suda za ljudska prava i uključuje bivšeg predsjednika države
a tvoji su postupci za krađu kokoši od susjeda vjerojatno zanimljivi, ali ne s političkog aspekta
usto ovo već odavno nije MOJ sudski postupak, nego tužba S. Mesića protiv Hrvatske. Ja osobno nisam stranka u postupku.
inače za kog ti navijaš, za Stipu ili za Hrvatsku?
inače za kog ti navijaš, za Stipu ili za Hrvatsku?
Similar topics
» Marcelus otvaraj sampanjac!Mesic izgubio tuzbu protiv Hrvatske na europskom sudu za ljudska prav.Tuzio drzavuzbog presude o teksti M.Holjevca o mitu za patriu.
» Turska oporba žalit će se i Europskom sudu za ljudska prava
» Mesic izgubio na sudu zbog cekova iz Australije
» UN dao pljusku Moskvi, umjesto Rusije izabrali Hrvatsku u Vijeće za ljudska prava
» Prava LGBT zajednica nisu ljudska prava, Afrika poručuje UN-u
» Turska oporba žalit će se i Europskom sudu za ljudska prava
» Mesic izgubio na sudu zbog cekova iz Australije
» UN dao pljusku Moskvi, umjesto Rusije izabrali Hrvatsku u Vijeće za ljudska prava
» Prava LGBT zajednica nisu ljudska prava, Afrika poručuje UN-u
Page 2 of 2