Juričan pokrenuo agresivnu političku demontažu Bernardića
Page 1 of 1
Juričan pokrenuo agresivnu političku demontažu Bernardića
http://www.nacional.hr/ekskluzivno-jurican-pokrenuo-agresivnu-politicku-demontazu-bernardica/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Juričan pokrenuo agresivnu političku demontažu Bernardića
Juričan je trol, ali ne baš klase Mila Yiannopoulosa
malo mi je iritantan
Beru nisu mogli demontirat kad je SDP bio na dnu dna, pa sigurno neće ni sad kad je na vrhu
malo mi je iritantan
Beru nisu mogli demontirat kad je SDP bio na dnu dna, pa sigurno neće ni sad kad je na vrhu
pa sto mu bero onda ne kontrira ili ga ne tuzi ako ovaj ga javno optuzuje da pogoduje korupciji i da je bandicev covjek...škoro je bas ozda izgubio drugi krug sto na onom suceljavanju nije odgovarao na optuzbe one iz radnicke fronte...ovako dosta ljudi moze lijepo reci jurican ga tesko optuzuje ovaj suti ocito onda bero nesto mulja...nemojmo podcjenjivati juricana...stekao je on određen ugled...za sve sto radi...bero ne kontrira mu i ne izjasni se da ovaj lze kontra njega i krivo ga optuzuje moze s edoista poceti ozbiljno sumnjati da nije čistmarcellus wrote:Juričan je trol, ali ne baš klase Mila Yiannopoulosa
malo mi je iritantan
2015-09-08
Re: Juričan pokrenuo agresivnu političku demontažu Bernardića
nekako imam osjecaj d ajurican ima jace argumente od bere i zato ovaj ckomi
2015-09-08
Similar topics
» Juričan žestoko napao Bernardića:"Jazavče"
» Juričan:'S filmom o Bandiću se ne žurim.Želim u njega staviti i Bernardića,on je politička štetočina,zagrebački štakor'
» DANIEL RAFAELIĆ 'Budite sigurni: neću dopustiti demontažu hrvatske kinematografije'
» Europska komisija je započela demontažu,hoće li HDZ i MOST optužiti SDP za teško ratno profiterstvo?
» Jurican izgubio zivce
» Juričan:'S filmom o Bandiću se ne žurim.Želim u njega staviti i Bernardića,on je politička štetočina,zagrebački štakor'
» DANIEL RAFAELIĆ 'Budite sigurni: neću dopustiti demontažu hrvatske kinematografije'
» Europska komisija je započela demontažu,hoće li HDZ i MOST optužiti SDP za teško ratno profiterstvo?
» Jurican izgubio zivce
Page 1 of 1