Dečkima opet odbili udomiteljstvo nad djetetom
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Dečkima opet odbili udomiteljstvo nad djetetom
dobro i šta sada, ja trebam tražiti članke gdje su genetski roditelji gasili čikove po djeci, rođena majka ih utopila u moru ili štaprckov wrote:https://dailystormer.name/mexico-lesbian-mother-beats-7-year-old-son-to-death-for-refusing-to-dress-like-a-girl/
što si sad ti htio reći s ovom...da to je to pravilo ili
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
prckov wrote:iza toga je lazni liberalizammarcellus wrote:bijeli muškarci su zli ali samo ako su hetero. Ako su pederi onda su žrtve nepravednog društva a to znači da su dobri.
#liberallogic
a pravi marksizam29.01.2020
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
I amerike I francuskekaya wrote:pa s momkom ne razgovaram trenutno o tome nego s vamaprckov wrote:
nek ti ga stavi momak ako imas
clanak je star pa mozda je vec online
google is your friend
vi ste cijelu priču razvili o roditelju 1 i 2 a da ga jebeš nitko od vas ne može evo pola sata naći jedan obrazac državne uprave bilo koje zemlje gdje se umjesto imena oca i majke traže roditelj 1 i 2.
ti si stavio neki članak iz amerike gdje piše da će to biti u budućnosti ali još ne možemo vidjeti, tajna je za sada :)
pa o čemu vi to onda pričate uopće?!
jesi ti corava da stavim krupniji link
2014-04-19
da, samo nije mi poznato da je iko ikad dijete ubio zato sto nece bit zenskokaya wrote:dobro i šta sada, ja trebam tražiti članke gdje su genetski roditelji gasili čikove po djeci, rođena majka ih utopila u moru ili štaprckov wrote:https://dailystormer.name/mexico-lesbian-mother-beats-7-year-old-son-to-death-for-refusing-to-dress-like-a-girl/
što si sad ti htio reći s ovom...da to je to pravilo ili
bice da ipak nije sve u redu sa homicima
2014-04-19
kaya wrote:oni opet nisu majka i otac nego posvojiteljiNoor wrote:tako da budu dati na usvajanje zdravoj, podobnoj obitelji, gdje mama ima P, a tata K :)kaya wrote:a kako će ih dobiti ako su umrli ili poginuli?Noor wrote:nije sva siročad ostavljena u kanti, neka je iz raznih razloga na žalost tragično ostala bez oba roditelja i ono što im najviše od svega u životu treba i fali, su mama i tata, a ne dva pederakaya wrote:
pa ne mogu naravno, dijete ima mamu i tatu koji su ga ostavili u kanti.
ova dva mogu biti udomitelji ili usvojitelji
to mama i tata je napisano onako..
P i K ti nisu garancija za "zdravo", evo ovom malom mama i tata imaju P i K pa su ga ostavili u kanti..
točno, posvojitelji su, ali će dijete posvojiteljicu zvati MAMA, a posvojitelja TATA, kao i sva druga djeca na svijetu i neće se osjećati izdvojeno i posramljeno što doma ima 2 ped..., ovaj 2 tate, a mamu nema uopće
P i K nisu garancija za zdravo, ali su sigurno puno bolja podloga za razvoj zdravog
evo zatucani desnicari u italiji vratili nazive majka I otac na aplikacije
MILAN, Italy, August 14, 2018 (LifeSiteNews) – Italy’s Catholic Deputy Prime Minister has ordered that the words “parent 1” and “parent 2” be deleted from online government forms that parents are required to fill and be replaced with “mother” and “father.”
Matteo Salvini, Italy’s Catholic Deputy Prime Minister and Minister of the Interior, appears to be fighting to reestablish the prestige of the natural family while taking a swing at gender ideology.
MILAN, Italy, August 14, 2018 (LifeSiteNews) – Italy’s Catholic Deputy Prime Minister has ordered that the words “parent 1” and “parent 2” be deleted from online government forms that parents are required to fill and be replaced with “mother” and “father.”
Matteo Salvini, Italy’s Catholic Deputy Prime Minister and Minister of the Interior, appears to be fighting to reestablish the prestige of the natural family while taking a swing at gender ideology.
2014-04-19
kaya wrote:pa ovaj ima mamu sa sisama, ima i P... pa ga je ostavila , ima ju i dalje zato mu traže udomitelja a ne posvojiteljamarcellus wrote:
ne, nisu garancija, tome služe provjere.
ali su P i P praktički garancija da će dijete imat komplekse spram one djece koja imaju mamu, pravu ili zamjensku ali mamu ženskog spola. Ono sa sisama i svim što ide.
da ga vrate njoj? al ima problem, ona ga neće jbg...
ne njoj, ima obitelji koje se sastoje od žene i muškarca koje će ga rado uzet.
šta se pederi guraju gdje im nije mjesto, danas se svako gura gdje mu nije mjesto.
jebate ko da se ja sad kandidiram za misicu. Ili tražim poso ko balerina.
ono, diskriminacija je ak me odbiju jer nisam žensko, kaj njih boli kurac kak se ja osjećam, baš sam si nešto nježan zadnjih dana.
Noor wrote:kaya wrote:oni opet nisu majka i otac nego posvojiteljiNoor wrote:tako da budu dati na usvajanje zdravoj, podobnoj obitelji, gdje mama ima P, a tata K :)kaya wrote:a kako će ih dobiti ako su umrli ili poginuli?Noor wrote:
nije sva siročad ostavljena u kanti, neka je iz raznih razloga na žalost tragično ostala bez oba roditelja i ono što im najviše od svega u životu treba i fali, su mama i tata, a ne dva pedera
P i K ti nisu garancija za "zdravo", evo ovom malom mama i tata imaju P i K pa su ga ostavili u kanti..
točno, posvojitelji su, ali će dijete posvojiteljicu zvati MAMA, a posvojitelja TATA, kao i sva druga djeca na svijetu i neće se osjećati izdvojeno i posramljeno što doma ima 2 ped..., ovaj 2 tate, a mamu nema uopće
P i K nisu garancija za zdravo, ali su sigurno puno bolja podloga za razvoj zdravog
jasno.
dijete će se jednostavno osjećat uskraćeno ako nema mamu, kako rekoh pravu ili zamjensku svejedno. Ili tatu. Pa svi smo mi rasli s djecom rastavljenih roditelja pa znamo koja je već i to trauma za djecu i da su ti klinci uvijek problematičniji. A kamoli ovo.
kaya wrote:Da,da, ok...novi obrazac nije još dostupan za javnost ali biti će skoro, samo što nije.prckov wrote:The State Department said the new passport applications, not yet available to the public, will be available online soon.kaya wrote:prckov wrote:niste vi jos tolko napredni ko ovi
https://www.newsweek.com/mother-and-father-replaced-parent-1-and-parent-2-french-schools-under-same-1332748
https://www.outsidethebeltway.com/mother-and-father-replaced-by-parent-1-and-parent-2/
slabo radite na jednakosti
niste jednakiThe words "mother" and "father" will be removed from
KOliko ja znam ovo je buduće vrijeme pa čak i u Americi. U tom tonu bilo tko može napisati - ubuduće će na aplikaciji za pasoš pisati kreten 1 i kreten 2 umjesto oca i majke
a mrsko mi je odgonetat sta si ti ovo povezala sa svojim mozgom
Javi nam kad bude pa ga stavi tu.
možda neće biti, ali se to u svakom slučaju vrlo ozbiljno razmatra, evo... francuski parlament je taj amandman već i usvojio, a Kanada i SAD su otišle i puno dalje u provođenju te psihopatološke ideje
Kanada je odlučila termine "otac" i "majka" zamijeniti s "roditelji" u službenim formularima, a ima namjeru i izbaciti iz službene korespondencije upotrebu termina "gospodin" ili "gospođa", osim ako to osoba sama ne zatraži. "Kanadska vlada je odlučila staviti neutralan rod u sve svoje obrasce", rekao je Mathieru Filion, glasnogovornik ministarstva obitelji. Ta je odluka donesena jer dosadašnji formulari "nisu prilagođeni današnjim prilikama", objasnio je Filion.
Čitav slučaj počeo je u siječnju kada je homoseksualni par u Novoj Škotskoj htio izvaditi iskaznicu socijalnog osiguranja za njihovo dijete za koju su trebali odrediti tko je otac, a tko majka, rekao je glasnogovornik.
Odsad će se samo tražiti imena roditelja.
Kada se radi o pisanoj korespondenciji, kanadska vlada neće više počinjati dopise s "Gospodine" ili "Gospođo".
"Više nema roda, pisma se jednostavno šalju na ime osobe", rekao je Filion.
U telefonskim razgovorima, djelatnici državnih institucija morat će početi razgovor pitanjem kako osoba želi da joj se obraća, objasnio je glasnogovornik ministarstva.
Te mjere dio su politike liberalne vlade premijera Justina Trudeau kojoj je jedan od prioriteta borba za jednakost spolova na državnoj i na međunarodnoj razini.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/kanada-ukinula-termine-otac-i-majka-u-sluzbenim-formularima-odsad-ce-traziti-samo-imena-roditelja-zbog-specificnih-zbunjujucih-situacija/7156419/
Mi koji imamo malu djecu smo morali procitati kurikulum Zdravstvenog odgoja, prisustvovati roditeljskim sastancima, etc.
Osobno, nisam protiv usvajanja djece od strane istospolnih partnera, ali bih za pocetak poradila na poboljsanju ucinkovitosto usvajanja djece opcenito.
I heterosexuslni parovi imaju velike probleme s tim, ali tek se sad medijski snaznije te poteskoce i promoviraju.
Osobno, nisam protiv usvajanja djece od strane istospolnih partnera, ali bih za pocetak poradila na poboljsanju ucinkovitosto usvajanja djece opcenito.
I heterosexuslni parovi imaju velike probleme s tim, ali tek se sad medijski snaznije te poteskoce i promoviraju.
Ima namjeru, više neće, ubuduće će, vidjeti ćete ali ne možete još...uglavnom nemate ni jedan dokument gdje se traži roditelj 1 i 2. A cijelu teoriju ste razvili o tome. U ništa...
2015-08-15
pa daj mi objasni kako pederi mogu biti roditelji?...jer znas sto znaci rijec roditelj?...kaya wrote:Ima namjeru, više neće, ubuduće će, vidjeti ćete ali ne možete još...uglavnom nemate ni jedan dokument gdje se traži roditelj 1 i 2. A cijelu teoriju ste razvili o tome. U ništa...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...irud ti jebo...nekidan idem pišat u wc u pothodnik na glavnom..a neki tip svako malo pogled prema mom kurcu koji piša..pa jebem ti mater da nisam morao zurit po mlu u vrtic slozio bi ga ili patosirao kako srbi kazu...i sad daj takvima djecu...
2015-09-08
dakle roditelj je onaj koji je zaceo dijete i onaj koji rodi to dijete...i amen..ad acta..ende...niti roditelj niti homići 'mama' i 'tata'...mogu biti...onaj koji im daje to pravo metak u vuglu...
2015-09-08
Vuce, morali bismo malo smanjit.
Da parafraziramo buduceg predsjednika, 'to su trendovi...'.
:-)
kod mene je nepromjenjen trend...ko mi gleda guzicu i kurac i upucava se a da nije suprotnog spola-patosiranje.....i drugo...kad mi netko spomene homice da su roditelji kanta govana na glavu...i to je trendiranje od meneMaggie19 wrote:Vuce, morali bismo malo smanjit.
2015-09-08
kaya wrote:Ima namjeru, više neće, ubuduće će, vidjeti ćete ali ne možete još...uglavnom nemate ni jedan dokument gdje se traži roditelj 1 i 2. A cijelu teoriju ste razvili o tome. U ništa...
nemoj reć' :)
Procitaj kurikulum Zdravstvenog odgoja..;-)
A mogu ali ti ne znaš što znači pa bacam bisere pred...jelvuksadinare wrote:pa daj mi objasni kako pederi mogu biti roditelji?...jer znas sto znaci rijec roditelj?...kaya wrote:Ima namjeru, više neće, ubuduće će, vidjeti ćete ali ne možete još...uglavnom nemate ni jedan dokument gdje se traži roditelj 1 i 2. A cijelu teoriju ste razvili o tome. U ništa...
Prvo majčinstvo i očinstvo , da je tako prosto kao pasulj kako ti misliš ne bi postojale tužbe za utvrđivanje, presumpcije očinstva, kod majke je jednostavnije- ona koja je rodila mada ne mora biti biološka majka.
E kada to dvoje savladaš onda možemo dalje o roditeljima. U praksi je moguće da to bude žena koja je rodila a nije genetska majka i njezin suprug koji uopće nije otac.
Tako da..šta da ja s vama pričam
2015-08-15
vuksadinare wrote:pa daj mi objasni kako pederi mogu biti roditelji?...jer znas sto znaci rijec roditelj?...kaya wrote:Ima namjeru, više neće, ubuduće će, vidjeti ćete ali ne možete još...uglavnom nemate ni jedan dokument gdje se traži roditelj 1 i 2. A cijelu teoriju ste razvili o tome. U ništa...
pederi su statistički neusporedivo promiskuitetniji, skloniji porocima tipa droge, "brakovi" im traju jako kratko i ima jako puno obiteljskog nasilja. Dakle, ono, već u startu ne izgleda predobro. Mislim, ne vidim da nekog velikog smisla ionako ima bračna vjernost kod pedera, i lezbijki, ono nikom se neće zalomit dijete sa strane.
Noor wrote:kaya wrote:Ima namjeru, više neće, ubuduće će, vidjeti ćete ali ne možete još...uglavnom nemate ni jedan dokument gdje se traži roditelj 1 i 2. A cijelu teoriju ste razvili o tome. U ništa...
nemoj reć' :)
Hoce nju to onako ... kognitivno propadanje uzrokovano slusanjem Fahrete Jahic Zivojinovic.
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» EURPSKI SUD KAZE:SEX SA DJETETOM JE SVETI...??
» krenuo afroamerikanac s djetetom u šoping droge...
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Kapetan Dragan opet prorokuje Hrvatima ovaj put iz zatvora:'Ustaše opet će te nam jednom sve platiti'
» EURPSKI SUD KAZE:SEX SA DJETETOM JE SVETI...??
» krenuo afroamerikanac s djetetom u šoping droge...
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Kapetan Dragan opet prorokuje Hrvatima ovaj put iz zatvora:'Ustaše opet će te nam jednom sve platiti'
Page 4 of 5