Bje'ž te ljudi...Vlatka se vrača u Hrvatsku ali u politiku
Page 1 of 1
Bje'ž te ljudi...Vlatka se vrača u Hrvatsku ali u politiku
http://www.24sata.hr/show/godinama-su-me-zlostavljali-a-kada-se-vratim-idem-u-politiku-672675
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Bje'ž te ljudi...Vlatka se vrača u Hrvatsku ali u politiku
bogami i ja bi volio da sam bio 'zlostavljan' kao ti...lovom,nakitom,prosetavanjem po špicama..
2015-09-08
..pala prodaja kobasica u kanadi..pa bi sad tu u politiku...dosta nam je beljaka i slicnih sad i ti..aj ne vracaj se pobogu
2015-09-08
ocemo vlatku
2014-04-19
catabbath-
2015-08-22
Tema za Marcovu kolunnu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
koji to?Ja sam shvatila da moj talent i marljivost u Hrvatskoj malo znače i upravo to je bio glavni razlog mog odlaska.
Oh, nouuu...
nisu je vise tajkuni i mafijasi pripustali sebi na kitu i novcanik...pa je shvatila da mora nesto u zivotu i raditi..a posto joj se u hrvatskoj ne da delat u konzumu otisla u kanadu price prodavat ali kanadjanima ocito nije prodala..pa bi sad nazad ali u politiku nekom ispod stola cunu navlacit kad vec radeljak je ne zeli ponovo pripustit sebiNoor wrote:koji to?Ja sam shvatila da moj talent i marljivost u Hrvatskoj malo znače i upravo to je bio glavni razlog mog odlaska.
2015-09-08
Noor wrote:koji to?Ja sam shvatila da moj talent i marljivost u Hrvatskoj malo znače i upravo to je bio glavni razlog mog odlaska.
Sirenje lafeta.
Guest- Guest
zašto se onda vraća.. želi osjetiti svoju bezvrjednost u HrvatskojNoor wrote:Ja sam shvatila da moj talent i marljivost u Hrvatskoj malo znače i upravo to je bio glavni razlog mog odlaska.
immortal-
2014-04-16
dooobar,Morty..mortal wrote:zašto se onda vraća.. želi osjetiti svoju bezvrjednost u HrvatskojNoor wrote:Ja sam shvatila da moj talent i marljivost u Hrvatskoj malo znače i upravo to je bio glavni razlog mog odlaska.
Guest- Guest
jeeeeeeLegendovich wrote:dooobar,Morty..mortal wrote:zašto se onda vraća.. želi osjetiti svoju bezvrjednost u HrvatskojNoor wrote:Ja sam shvatila da moj talent i marljivost u Hrvatskoj malo znače i upravo to je bio glavni razlog mog odlaska.
immortal-
2014-04-16
A sto kazes na Pokosicu,onoj kojoj u petak treba metak..ta bi malo zasjela na vlast..mortal wrote:jeeeeeeLegendovich wrote:dooobar,Morty..mortal wrote:zašto se onda vraća.. želi osjetiti svoju bezvrjednost u HrvatskojNoor wrote:Ja sam shvatila da moj talent i marljivost u Hrvatskoj malo znače i upravo to je bio glavni razlog mog odlaska.
Guest- Guest
dolaskom Milanovića na vlast osjetili se pozvaniLegendovich wrote:A sto kazes na Pokosicu,onoj kojoj u petak treba metak..ta bi malo zasjela na vlast..mortal wrote:jeeeeeeLegendovich wrote:dooobar,Morty..mortal wrote:zašto se onda vraća.. želi osjetiti svoju bezvrjednost u HrvatskojNoor wrote:
šta misliš šta bi se sve događalo kad bi sdp dobio parlamentarne
immortal-
2014-04-16
Čuj Morty,nakon skoro 30 godina,sad zamisli period 1970tih,kad su svi pricali o dAVNOM ratu 1941-5..cinilo se kao stvarno davna proslost..i istina ,30 godina jest puno,i nitko na vlasti do danas,nije ucinio nesto dobro za gradjane.da zive dostojno i cestito,a drzava na svakog gleda jednako,imao novac ili ne..kujiš??mortal wrote:dolaskom Milanovića na vlast osjetili se pozvaniLegendovich wrote:A sto kazes na Pokosicu,onoj kojoj u petak treba metak..ta bi malo zasjela na vlast..mortal wrote:jeeeeeeLegendovich wrote:dooobar,Morty..mortal wrote:
zašto se onda vraća.. želi osjetiti svoju bezvrjednost u Hrvatskoj
svi su politicari ghovna,koja god strana bila..iako je samo jedna u biti,i to teska komunjarska..tu su najveci HDZ i sDP,komunjare..
Guest- Guest
to se pokušava objasniti svim glasačima ove zemljeLegendovich wrote:Čuj Morty,nakon skoro 30 godina,sad zamisli period 1970tih,kad su svi pricali o dAVNOM ratu 1941-5..cinilo se kao stvarno davna proslost..i istina ,30 godina jest puno,i nitko na vlasti do danas,nije ucinio nesto dobro za gradjane.da zive dostojno i cestito,a drzava na svakog gleda jednako,imao novac ili ne..kujiš??mortal wrote:dolaskom Milanovića na vlast osjetili se pozvaniLegendovich wrote:A sto kazes na Pokosicu,onoj kojoj u petak treba metak..ta bi malo zasjela na vlast..mortal wrote:jeeeeeeLegendovich wrote:
dooobar,Morty..
svi su politicari ghovna,koja god strana bila..iako je samo jedna u biti,i to teska komunjarska..tu su najveci HDZ i sDP,komunjare..
trebala nam je lustracija svih političara, svih koji su bilo što otuđili od ljudi i vlasništvva države Hrvatske
immortal-
2014-04-16
Similar topics
» Bje'ž te ljudi Vlatka se vraća u Hrvatsku!Bit će još glasnija
» Vlatka se vratila u Hrvatsku..
» Paraga se vraća u politiku!
» Plenki napusta hrvatsku politiku?
» Vlatka se vratila u Hrvatsku..
» Plenki napusta hrvatsku politiku?