Supruga Alojza Tomaševića
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Supruga Alojza Tomaševića
Točno.RayMabus wrote:A možeš je i prodat pa je 1/6 od 0 = 0Ra wrote:Ma svoje možeš ostaviti kome hoćeš, ali ono što ste zajedno stekli je i njeno i to može uvijek dobiti. :)RayMabus wrote:
Normalno da je u redu.
Fino direkt dici ostaviš a ženi ne daš ni kune.
Ali, ma kome da oporučno ostaviš svoju imovinu svi zakoniti nasljednici mogu "obarati" oporuku jer imaju pravo na nužni dio. Mislim da je to 1/6 dijela koji bi inače dobili, ali nisam sigurna.
Žena od koje si se rastavio nije zakonski nasljednik. Samo djeca.
Ako je već došlo do podjele zajedničke imovine. Ako nije, njen dio je uvijek njen. A tvoj dio se dijeli na djecu.
Guest- Guest
Nasilje u braku je prošlost a samim time i tradicionalni brak. Onaj tko misli da to nije povezano je naivni idealista ili ima ženu koja će trpit svašta. Neće danas nikoja trpit ne svašta nego ništa a tko izdrži 20 braka a da mu ne poleti ruka taj je supermen.
Taj koncept tradicionalnog braka je stvar prošlosti ili još uvijek onih koji su idealisti a u osnovi su kreteni.
Danas nitko nikog ne trpi i trpi će sve manje svak svakoga. I ovo se ne odnosi samo na žene koje su se emanicipirale nego i na muške u emanicipaciji.
Nasilje u braku je stvar prošlosti pajdo.
Taj koncept tradicionalnog braka je stvar prošlosti ili još uvijek onih koji su idealisti a u osnovi su kreteni.
Danas nitko nikog ne trpi i trpi će sve manje svak svakoga. I ovo se ne odnosi samo na žene koje su se emanicipirale nego i na muške u emanicipaciji.
Nasilje u braku je stvar prošlosti pajdo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ma ne treba nitko nikoga trpiti al niti pakostiti ovako. Ovo je bijedno...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
T. wrote:To je smatram pogrešno...kaya wrote:Pa 4 zida nisu van zakona pa je stoga državu "briga".
Ali ovdje se radi o jednom selji belji koji je sa županskim mjestom dobio i ljubavnicu.
Gospođi to nije bilo po volji, nezaposlena kuharica koja je postala županova žena je shvatila da se seljo beljo zaljubio i da bi mogla postati nezaposlena bivša žena i ova prijava je osveta u stvari.
Supružnici bi svoje nesuglasice, dok su u braku i žive skupa, trebali rješavati bez uplitanja države...
Uostalom, nitko nije preminuo od dvi-tri triske...
A nije ni svaka triska nezaslužena...
pa dobro, danas je pandan tome ona feministička "moje tijelo moja stvar", odnosno ono što je u mom tijelu mogu ubit... feminizam je samo ženska inačica mačizma koji kaže ja sam gospodar u svoja 4 zida...
Joj daj ti prestani markićka...i okreni se kada netko trubi u cityu drugi putmarcellus wrote:T. wrote:To je smatram pogrešno...kaya wrote:Pa 4 zida nisu van zakona pa je stoga državu "briga".
Ali ovdje se radi o jednom selji belji koji je sa županskim mjestom dobio i ljubavnicu.
Gospođi to nije bilo po volji, nezaposlena kuharica koja je postala županova žena je shvatila da se seljo beljo zaljubio i da bi mogla postati nezaposlena bivša žena i ova prijava je osveta u stvari.
Supružnici bi svoje nesuglasice, dok su u braku i žive skupa, trebali rješavati bez uplitanja države...
pa dobro, danas je pandan tome ona feministička "moje tijelo moja stvar", odnosno ono što je u mom tijelu mogu ubit... feminizam je samo ženska inačica mačizma koji kaže ja sam gospodar u svoja 4 zida...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa neće nitko nikog trpit i trpit će sve manje. O tome se i radi. Nema više nasilja u braku.kaya wrote:Ma ne treba nitko nikoga trpiti al niti pakostiti ovako. Ovo je bijedno...
Slom nataliteta i emanicipacije nije povezan s ovim fenomenom nego će krahirat natalitet a onda će se podignit porodiljne naknade al i dalje neće nitko nikoga trpit.
Tradicionalni brak je prošlo svršeno vrijeme.
2014-04-11
kaya wrote:Joj daj ti prestani markićka...i okreni se kada netko trubi u cityu drugi putmarcellus wrote:T. wrote:To je smatram pogrešno...kaya wrote:Pa 4 zida nisu van zakona pa je stoga državu "briga".
svodi se na isti kurac... današnji feminizam i mačizam. "girl power", jebate... "gle me kak sam jaki"
Nisan. Prikrižija san ja taj koncept tradicionalnog braka prije 12 godina. Zato od tada ne jeben ništa.kaya wrote:Dobro, nemoj biti žalostan zbog toga.
U braku je dvoje ljudi. Emanicipacija nema samo tendenciju da se odvoji ( emanicipira ) nego i da nameće svoje u vezi.
Eto ti rastava il još jednostavnije nema ni ženidbe da se ne mučimo il još jednostavnije najbolje ništa pa san najmiriniji a ti gledaj u tridesetoj kome ćeš se uvalit jer tradicionalni brak odgovara više ženi s djetetom nego muškome.
2014-04-11
Tko teži braku kad cura ostane trudna ?RayMabus wrote:Nisan. Prikrižija san ja taj koncept tradicionalnog braka prije 12 godina. Zato od tada ne jeben ništa.kaya wrote:Dobro, nemoj biti žalostan zbog toga.
U braku je dvoje ljudi. Emanicipacija nema samo tendenciju da se odvoji ( emanicipira ) nego i da nameće svoje u vezi.
Eto ti rastava il još jednostavnije nema ni ženidbe da se ne mučimo il još jednostavnije najbolje ništa pa san najmiriniji a ti gledaj u tridesetoj kome ćeš se uvalit jer tradicionalni brak odgovara više ženi s djetetom nego muškome.
Njega dovuču u lancima prid oltar i prisile ga da to ženi.
Ideja emanicipacije nije rastava kao šta ni ideja nasilja u braku nije rastava nego da ga stavi pod kontrolu a i da ona vlada u braku.
Kako da nećeš. Ajmo rastava i vrati se doma pa soli pamet nekom drugom a već si izjebana , u godinam i s dicom kao teret pa filozofiraj kome god oćeš kako ćeš ti vladat muškima.
2014-04-11
Jer da je osnovna ideja žena koje prijavljuju nasilje u braku rastava a onda bi se rastavile i gotovo.RayMabus wrote:Tko teži braku kad cura ostane trudna ?RayMabus wrote:Nisan. Prikrižija san ja taj koncept tradicionalnog braka prije 12 godina. Zato od tada ne jeben ništa.kaya wrote:Dobro, nemoj biti žalostan zbog toga.
Njega dovuču u lancima prid oltar i prisile ga da to ženi.
Ideja emanicipacije nije rastava kao šta ni ideja nasilja u braku nije rastava nego da ga stavi pod kontrolu a i da ona vlada u braku.
Kako da nećeš. Ajmo rastava i vrati se doma pa soli pamet nekom drugom a već si izjebana , u godinam i s dicom kao teret pa filozofiraj kome god oćeš kako ćeš ti vladat muškima.
Plan je nešto drugo.
Sad san ja taj koji će ti dat rastavu.
Nestani da te više ne vidin. Eto ti sad sloboda i nema više nasilja u braku jer neće biti braka.
2014-04-11
Zamisli da ja tebe prijavim za nasilje u braku. Fino ti zovem policiju jer si me gađala pijatom. Dobiješ prijavu i ti nakon toga moraš odat po jajima s menom tu u istoj kući.
Znači želiš vladat
Kako da nećeš. Ajmo kupi se ća.
Znači želiš vladat
Kako da nećeš. Ajmo kupi se ća.
2014-04-11
Matrijaharna imperija
Nije po tvome pa ćeš radit svađu dok ne eskalira ča ćeš zvat policiju da ga ona stisne pa će on odat po jajima posli i tebe slušat.
Ajd ti fino kući.
Nije po tvome pa ćeš radit svađu dok ne eskalira ča ćeš zvat policiju da ga ona stisne pa će on odat po jajima posli i tebe slušat.
Ajd ti fino kući.
2014-04-11
35% brakova je rastava
http://hr.n1info.com/Lifestyle/a318521/Podaci-o-brakovima-u-Hrvatskoj.html
To se tako rješava. Nema tradicionalnog braka više. Neće trpit nitko nikoga i sve manje će itko ikoga trpit. Ne triba ti razlog za rastavu tako da ovo nasilje u obitelji je pokušaj žena da policija preplaši tog muškog a da ona onda posli vlada. Da je njoj samo do rastave rastavila bi se ona ovako i bez toga.
Ono ne diže mi se kurac više s tobom , nema seksa , ajde ća.
Ukinit taj tradicionalni brak i sjebat matrijaharnu imperiju.
http://hr.n1info.com/Lifestyle/a318521/Podaci-o-brakovima-u-Hrvatskoj.html
To se tako rješava. Nema tradicionalnog braka više. Neće trpit nitko nikoga i sve manje će itko ikoga trpit. Ne triba ti razlog za rastavu tako da ovo nasilje u obitelji je pokušaj žena da policija preplaši tog muškog a da ona onda posli vlada. Da je njoj samo do rastave rastavila bi se ona ovako i bez toga.
Ono ne diže mi se kurac više s tobom , nema seksa , ajde ća.
Ukinit taj tradicionalni brak i sjebat matrijaharnu imperiju.
2014-04-11
Imaš dvoje ljudi. Jedan je narkoman a drugi nije. Netko treći izvadi drogu i stavi je na stol. Oće li narkoman il ovaj koji nije povući crtu ?
Tako vam je i s drugom dinamikom.
Žene su te kojima je primarno kreiranje obitelji i ne mogu one nikakvim feminizmom , emanicipacijom , matrijarhatom , prijetnjama , ucjenama il bilo čime silit muške na nešto šta neće.
A neće i to se najbolje vidi po krahu nataliteta a nakon toga i takvog društvenog poretka.
Ono šta muškima odgovara će proći a ono šta ne neće.
Tako stvari stoje.
Tako vam je i s drugom dinamikom.
Žene su te kojima je primarno kreiranje obitelji i ne mogu one nikakvim feminizmom , emanicipacijom , matrijarhatom , prijetnjama , ucjenama il bilo čime silit muške na nešto šta neće.
A neće i to se najbolje vidi po krahu nataliteta a nakon toga i takvog društvenog poretka.
Ono šta muškima odgovara će proći a ono šta ne neće.
Tako stvari stoje.
2014-04-11
pih, koga zanimaju tudji ljubavni problemi
koji ste vi perverznjaci :D
koji ste vi perverznjaci :D
Zanima me učinak emanicipacije na rastave pa kad se dođe do zaključka da je dvoje u braku i da sad muški mogu lakše otkazat taj ugovor onda je matrijarhat ispušio.
Matrijahart je inače emanicipacija al s djecom.
2014-04-11
Čim ti se nešto ne sviđa odma rastava. Nemaš šta raspravljat. Lakše je plaćat alimentaciju nego njih trpit u kući 24 sata dnevno ostatak života.
Neće nitko nikoga trpit i trpit će ih sve manje.
Emanicipacija ima dva kraja.
Neće nitko nikoga trpit i trpit će ih sve manje.
Emanicipacija ima dva kraja.
2014-04-11
Otiđi doli u arapske zemlje pa pogledaj šta se dešava kad žena u braku oponira muškome.
Odma joj glavu kida.
Neće bit nasilja u braku al će biti rastava i kraha nataliteta pa onda vi mozgajte kako spojit nespojivo : ženu koja pati da ima love jer oko nje netko ima pa mora i ona a ne da njena djeca budu niža klasa pa će se popet mužu na vrh glave , visok natalktet , tradicionalni brak , rastave itd
Nikako pajdo
Ajmo krah nataliteta.
Ne triba vas tuč , samo rastava i dovedi drugu.
Odma joj glavu kida.
Neće bit nasilja u braku al će biti rastava i kraha nataliteta pa onda vi mozgajte kako spojit nespojivo : ženu koja pati da ima love jer oko nje netko ima pa mora i ona a ne da njena djeca budu niža klasa pa će se popet mužu na vrh glave , visok natalktet , tradicionalni brak , rastave itd
Nikako pajdo
Ajmo krah nataliteta.
Ne triba vas tuč , samo rastava i dovedi drugu.
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Bem ti Tomaševića
» Stavite Tomaševića na "popis zločestih"
» Nakon Tomasevica i SDP napao Anku Mrak Taritas
» Najnovija anketa: Škoro vodi sa 81,3% protiv Tomaševića 18.7%
» Otac Tomislava Tomasevica podrzao Domovinski pokret
» Stavite Tomaševića na "popis zločestih"
» Nakon Tomasevica i SDP napao Anku Mrak Taritas
» Najnovija anketa: Škoro vodi sa 81,3% protiv Tomaševića 18.7%