Denkverbot
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Denkverbot
kako mislis, jos u sredini?Ra wrote:
Što ćeš ti na lijevoj strani? I još u sredini....
aben- Posts : 35492
2014-04-16
:)ebenica wrote:zato što su ljudi tako dresirani.Ra wrote:Zašto ljudi uopće rade za druge?
Zašto dozvoljavaš da budeš kurva? Možda nisi u stanju biti svodnik?
Nitko kurvu ne tjera biti kurvom. Stvar odabira, a ne dresure.
Guest- Guest
aben wrote:kako mislis, jos u sredini?Ra wrote:
Tražio si uljeza. Drugi u lijevom stupcu (sredina lijevog stupca).
Guest- Guest
ali, rekla si, jos u sredini- zoc ne u sredini?Ra wrote:aben wrote:kako mislis, jos u sredini?Ra wrote:
2014-04-16
Pozdrav Mate.mativka wrote:
Prije svega,
želim se ispričati tebi,
jer zbog mojih riječi,
drugi stvaraju raznorazne konstrukcije.
Ovo je virtuala, ne poznajemo se i konstrukcije, pretpostavke i slike stvaramo na osnovu napisanih riječi.
Prema tome očekuj takve stvari.
Da, bila je neugodna situacija, ali moram priznati da se dobro držao.
Guest- Guest
Pa ono središnjica ljevice.aben wrote:ali, rekla si, jos u sredini- zoc ne u sredini?Ra wrote:aben wrote:kako mislis, jos u sredini?Ra wrote:
Ma zezam te Abende.
Aj pričaj o knjigama odoh ja na politiku. :)
Guest- Guest
....što se mene tiče,
sva kultura odnosa
je pala u vodu.
bolje biti i sam
neg' .....
sva kultura odnosa
je pala u vodu.
bolje biti i sam
neg' .....
ne zoc da, nego zoc ne?Ra wrote:Pa ono središnjica ljevice.aben wrote:ali, rekla si, jos u sredini- zoc ne u sredini?Ra wrote:aben wrote:kako mislis, jos u sredini?Ra wrote:
Ma zezam te Abende.
2014-04-16
mativka wrote:....što se mene tiče,
sva kultura odnosa
je pala u vodu.
bolje biti i sam
neg' .....
uvik je bolje biti sun
2014-04-16
Meni je to zadovoljstvo,aben wrote:mativka wrote:....što se mene tiče,
sva kultura odnosa
je pala u vodu.
bolje biti i sam
neg' .....
uvik je bolje biti sun
...nego daj knjigu ...
A zoč ne da?aben wrote:ne zoc da, nego zoc ne?Ra wrote:Pa ono središnjica ljevice.aben wrote:ali, rekla si, jos u sredini- zoc ne u sredini?Ra wrote:aben wrote:
kako mislis, jos u sredini?
Ma zezam te Abende.
Ma nekako mi uljezi više pašu u središnjicu na desnoj strani.
Guest- Guest
...misliš, izmotavaoRa wrote:Pozdrav Mate.mativka wrote:
Prije svega,
želim se ispričati tebi,
jer zbog mojih riječi,
drugi stvaraju raznorazne konstrukcije.
Ovo je virtuala, ne poznajemo se i konstrukcije, pretpostavke i slike stvaramo na osnovu napisanih riječi.
Prema tome očekuj takve stvari.
Da, bila je neugodna situacija, ali moram priznati da se dobrodržao.
Mislim.Noor wrote:...misliš, izmotavaoRa wrote:
Hvala na ispravku krivog navoda halterlejdi.
Guest- Guest
Ra wrote:Mislim.Noor wrote:...misliš, izmotavaoRa wrote:
Hvala na ispravku krivog navoda halterlejdi.
Skidam mu kapu
neda mi se objašnjavat niti ulazit u širinu...kakve to veze ima sve s činjenicom da onaj koji radi od tuđeg rada parazitira na istome? poslodavac je parazit, to je kraj jer je činjenica, sve drugo su samo uljepšavanja i izmotavanja.Ra wrote:Tvoja je odluka ne biti bogat. Zašto je to tako je također tvoja stvar. Ne želiš rizik, a bez rizika nema dobitka.ebenica wrote:pa ja radim za sebe. ali ja radim sam od svog rada i nikad neću biti bogat jer od svog rada se ne možeš obogatiti, obogatiti se možeš samo od tuđeg rada, to je barem jasno.Ra wrote:Pa dobro, zašto ti ne otvoriš svoju firmu i ne živiš od tuđeg rada, kad je to tako jednostavno? Zašto ljudi uopće rade za druge?ebenica wrote:pa zato kaj živiš od tuđeg rada, osim ako nisi jedini zaposleni, to nisu zajednice, onaj koji je na vrhu živi od onoga koji je ispod njega.Ra wrote:U čemu je parazitski?
lijepo bi bilo da je drugačije i ljudi to vole zvati drugačije ali nije tako, nema tu podjele..i svodnik stalno razmišlja o poslu i dobiti al ga to ne čini humanitarcem nego onim što je, parazit. ako je madam, ponekad legne ali većinom ne, većinom je i madam parazit.
Koristim tvoju terminologiju, da ne bude zabune. :)
Taj posao koji rade zaposleni se vjerojatno sam od sebe stvorio. Palo je s neba gazdi, a on samo kupi pare što mu drugi zarade. :D
Nisam bila jedini zaposleni. Imala sam 20-tak ljudi. Nemaš pojma kakav je pritisak kad trebaš isplatiti ljudima plaće, a nisi uspio naplatiti neki odrađeni posao. Daleko je to od parazitskog odnosa, vjeruj mi.
Uostalom, neka svatko proba zaposliti samo sebe (ne mora imati zaposlene radnike) i pobrinuti se o svom dohotku, porezima, prirezima, mirovinskom, zdravstvenom, knjigovođi, raznim članarinama kojekakvim besmislenim zbornicama itd. itd.... i tako iz mjeseca u mjesec.
Lako je postati gazda. Za d.o.o. trebaš privremeno 20.000 kn, za obrt ni to.
svaki svodnik ima obaveza to ga ne čini manjim parazitom. fora je kako ljudi sebe vole cijenit i svoje obaveze samo zaboravljaju kako su obaveze svačije, i od poslodavca i od radnika a profit je samo od poslodavca...ako nema podjele (u stvari ima ali samo one negativne) onda je onaj koji živi od tuđeg rada parazit.
Ako biznis propadne (bez obzira tko je kriv za to, radnici, gazda ili nesretne okolnosti), radnici odu na burzu rada, a gazdi ostanu dugovi iz kojih se kasnije neki čupaju cijeli život.
Upravo zbog mogućnosti takvog ishoda većina se boji preuzeti odgovornost i ostaju samo nečiji radnici ili sitni poduzetnici (samozaposlenici).
Svatko bira ono za što je sposoban... ili misli da je sposoban. :)
Guest- Guest
stvar je dresure.Ra wrote::)ebenica wrote:zato što su ljudi tako dresirani.Ra wrote:Zašto ljudi uopće rade za druge?
Nitko kurvu ne tjera biti kurvom. Stvar odabira, a ne dresure.
Guest- Guest
Napokon, dobra slika
2014-04-16
E, e do ti se, nika van se ne do kad shit hits the fan:)ebenica wrote:neda mi se objašnjavat niti ulazit u širinu...kakve to veze ima sve s činjenicom da onaj koji radi od tuđeg rada parazitira na istome? poslodavac je parazit, to je kraj jer je činjenica, sve drugo su samo uljepšavanja i izmotavanja.Ra wrote:Tvoja je odluka ne biti bogat. Zašto je to tako je također tvoja stvar. Ne želiš rizik, a bez rizika nema dobitka.ebenica wrote:pa ja radim za sebe. ali ja radim sam od svog rada i nikad neću biti bogat jer od svog rada se ne možeš obogatiti, obogatiti se možeš samo od tuđeg rada, to je barem jasno.Ra wrote:Pa dobro, zašto ti ne otvoriš svoju firmu i ne živiš od tuđeg rada, kad je to tako jednostavno? Zašto ljudi uopće rade za druge?ebenica wrote:
pa zato kaj živiš od tuđeg rada, osim ako nisi jedini zaposleni, to nisu zajednice, onaj koji je na vrhu živi od onoga koji je ispod njega.
lijepo bi bilo da je drugačije i ljudi to vole zvati drugačije ali nije tako, nema tu podjele..i svodnik stalno razmišlja o poslu i dobiti al ga to ne čini humanitarcem nego onim što je, parazit. ako je madam, ponekad legne ali većinom ne, većinom je i madam parazit.
Koristim tvoju terminologiju, da ne bude zabune. :)
Taj posao koji rade zaposleni se vjerojatno sam od sebe stvorio. Palo je s neba gazdi, a on samo kupi pare što mu drugi zarade. :D
Nisam bila jedini zaposleni. Imala sam 20-tak ljudi. Nemaš pojma kakav je pritisak kad trebaš isplatiti ljudima plaće, a nisi uspio naplatiti neki odrađeni posao. Daleko je to od parazitskog odnosa, vjeruj mi.
Uostalom, neka svatko proba zaposliti samo sebe (ne mora imati zaposlene radnike) i pobrinuti se o svom dohotku, porezima, prirezima, mirovinskom, zdravstvenom, knjigovođi, raznim članarinama kojekakvim besmislenim zbornicama itd. itd.... i tako iz mjeseca u mjesec.
Lako je postati gazda. Za d.o.o. trebaš privremeno 20.000 kn, za obrt ni to.
svaki svodnik ima obaveza to ga ne čini manjim parazitom. fora je kako ljudi sebe vole cijenit i svoje obaveze samo zaboravljaju kako su obaveze svačije, i od poslodavca i od radnika a profit je samo od poslodavca...ako nema podjele (u stvari ima ali samo one negativne) onda je onaj koji živi od tuđeg rada parazit.
Ako biznis propadne (bez obzira tko je kriv za to, radnici, gazda ili nesretne okolnosti), radnici odu na burzu rada, a gazdi ostanu dugovi iz kojih se kasnije neki čupaju cijeli život.
Upravo zbog mogućnosti takvog ishoda većina se boji preuzeti odgovornost i ostaju samo nečiji radnici ili sitni poduzetnici (samozaposlenici).
Svatko bira ono za što je sposoban... ili misli da je sposoban. :)
Poslodavac je nesumnjivo parazit na posloprimcu. Ono ča je kapitalistička čarolija jest da je i posloprimac parazit na poslodavcu.
2014-04-16
i to je kraj. ovo ostalo sranje nečem ni komentirat.aben wrote:
Poslodavac je nesumnjivo parazit na posloprimcu.
Guest- Guest
Vako dica rezonirajuebenica wrote:i to je kraj. ovo ostalo sranje nečem ni komentirat.aben wrote:
Poslodavac je nesumnjivo parazit na posloprimcu.
2014-04-16
ja ne radim u prosvjeti da bih s tobom morao biti strpljiv, niti imam živaca za tvoja sranja, nazovi to kako god hoćeš.
Guest- Guest
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Page 35 of 50