Denkverbot
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Denkverbot
Dobro, priznajem da postoji jedan mali postotak atipičnih muškaraca. Izuzeci koji potvrđuju pravilokic wrote:
haha :D not true!
Guest- Guest
je je, nekad se treba napiti
inače ne znaš jesi li talentiran za alkoholiziranje ili ne-
Treba treba.kic wrote:
je je, nekad se treba napiti
inače ne znaš jesi li talentiran za alkoholiziranje ili ne-
Samo pazi da si tad u pravom društvu, jer je to bitna stavka. :D
Ja sam provjerila. Jesam B-)
Guest- Guest
Hahaha. Pogodio si. Volim gin tonic. Cijeli tonik i mali gin. To se može piti cijelu večer kad si vani.kic wrote:
gin-tonic tip pretpostavljam?^^
Ili bijelog vina (samo suho, nikako slatko) uz ručak.
I tu završava moje zanimanje za promile.
Ne volim pivo. Napijem se od jedne čaše.
Guest- Guest
uvijek se sjetim Dylan Morana i njegovih opservacija o alkoholu:
The most dangerous drink is gin. You have to be really, really careful with that. And you also have to be 45, female and sitting on the stairs. Because gin isn't really a drink, it's more a mascara thinner. "Nobody likes my shoes!" "I made... I made fifty... fucking vol-au-vents, and not one of you... not one of you... said 'Thank you.'" And my favourite: "Everybody, shut up. Shut up! This song is all about me."
On the effects of gin.
kic wrote:
uvijek se sjetim Dylan Morana i njegovih opservacija o alkoholu:
The most dangerous drink is gin. You have to be really, really careful with that. And you also have to be 45, female and sitting on the stairs. Because gin isn't really a drink, it's more a mascara thinner. "Nobody likes my shoes!" "I made... I made fifty... fucking vol-au-vents, and not one of you... not one of you... said 'Thank you.'" And my favourite: "Everybody, shut up. Shut up! This song is all about me."
On the effects of gin.
Uh gadan je ako se popije više od jednog. Glava je ko balon. Čisti otrov.
Guest- Guest
nisam pio.. nekako šetam oko tog alkohola, nekad naletim samo..
inace Black Books je sjajna serija od Morana, dobri crni britanski humor
I dalje šetaj. I čim manje nalijeći. ;)kic wrote:
nisam pio.. nekako šetam oko tog alkohola, nekad naletim samo..
inace Black Books je sjajna serija od Morana, dobri crni britanski humor
Jako malo ljudi zna konzumirati alkohol samo povremeno i u bezopasnim količinama. Ali kod nas je to i stvar kulture i folkolora.
Guest- Guest
nema veze, samo nemoj takva doci na forumRa wrote:Hahaha. Pogodio si. Volim gin tonic. Cijeli tonik i mali gin. To se može piti cijelu večer kad si vani.kic wrote:
gin-tonic tip pretpostavljam?^^
Ili bijelog vina (samo suho, nikako slatko) uz ručak.
I tu završava moje zanimanje za promile.
Ne volim pivo. Napijem se od jedne čaše.
latinsko - bizantska (grčka) netrpeljivost je zaista duboka hm...
i dan danas, i dugo će još dominirati političkim realmom
kic wrote:
latinsko - bizantska (grčka) netrpeljivost je zaista duboka hm...
i dan danas, i dugo će još dominirati političkim realmom
naravski da mrzimo bizant, i da bizant mrzi nos, neki dun si prečito članak o mržnji u kin stoji rečenica:
So what makes an outgroup? Proximity plus small differences.
četnik lipo i tečno govori, šteta ča se ne upušćo u spekulacije, jer su mu tote ispri nosa, na izvolte. jedno pitanje se okrzlo o ono ča jo mislin, istočni norodi nisu prošli povijesnu individualizaciju. ne zun kako bi tote uguro grčku, koja je po ton pitanju više zapadna, al aj. zapadno rimsko carstvo je bilo toliko napredno da se na vrime raspalo, a istočni norodi jos dun danas nisu na razini zapadnog srednjovjekovlja. srbi, rusi i ostali bizantinci još uvika imaju osnovnu mjernu jedinicu povijesti norod i to ih drži u gnjali sva ova stoljeća. zanimljivo je ča se u zapadnin udžbenicima pod uzrok slabijeg razvitka tolije i njemačke vidi u razjedinjenosti i rascjepkanosti, a to je ustvari nojveća zapadna snoga.
ne zun izdokle mu bizantska glazba, though.
2014-04-16
zapela mi je ta rečenicu u umu i razmišljao sam o njoj, čak sam podijelio taj članak na par mjesta, ali bez puno feedbacka..
male razlike i blizina (zovimo to dovoljnom blizinom za mogući interference?)-
ja sam si to ovako objasnio: čovjek ne dopušta mogućnost postojanja svog duplikata-klona, ali istovremeno ne dopušta da netko tko radi što i on radi, da to radi na svoj način..
u smislu, ja kosim travu, i moj susjed uzeo kosit travu: i njegov način košnje ne valja pa da si Bog! ako radi drugačije od mog..
i sad ne znam kako to metastazira u neku veliku netrpeljivost, ali valjda vidim tu neku klicu-sjeme početka razdora i ponora, pravoslaci imaju svoj obred npr a katolici svoj, i jedni i drugi valjda mogu potvrditi ispravnost svog načina samo napadom na način onog drugog?
ima li ovo išta smisla ne znam..
Bizant, drugi put o njima možda..
kic wrote:
zapela mi je ta rečenicu u umu i razmišljao sam o njoj, čak sam podijelio taj članak na par mjesta, ali bez puno feedbacka..
male razlike i blizina (zovimo to dovoljnom blizinom za mogući interference?)-
ja sam si to ovako objasnio: čovjek ne dopušta mogućnost postojanja svog duplikata-klona, ali istovremeno ne dopušta da netko tko radi što i on radi, da to radi na svoj način..
u smislu, ja kosim travu, i moj susjed uzeo kosit travu: i njegov način košnje ne valja pa da si Bog! ako radi drugačije od mog..
i sad ne znam kako to metastazira u neku veliku netrpeljivost, ali valjda vidim tu neku klicu-sjeme početka razdora i ponora, pravoslaci imaju svoj obred npr a katolici svoj, i jedni i drugi valjda mogu potvrditi ispravnost svog načina samo napadom na način onog drugog?
ima li ovo išta smisla ne znam..
Bizant, drugi put o njima možda..
upravo tako.
joko je puno razlogov za mržnju, ova definicija za outgroup je samo jedna od njih pa je teško tvrditi sa sigurnošću da će nešto metastazirati upravo zbog toga ča je neko sličan i bliski.
rozličit i blizak mi se čini jednoko uvjerljiv, a ostale kombinacije s sličan ili rozličit a dalek, ipak ne.
definitivno, ljudi ne volu da in se prispitivaju užance, a prvi ki će ti to učiniti (preispitivati) je un ki imo isti cilj, ali drukčiji put. fora je ča će to učiniti i bez da išta učini, jer se ne moreš nepreispitivati sa ka znoš da neko gre drugin puten- i ča ti još ostaje nego ga napasti:)
2014-04-16
Nočin života karakterističan za ljude nekoga kraja, ono ča su preci užali činiti, pa to sa činu i potomci, ča je, ne spi ti se? ili čuvoš nrko skladišće?kic wrote:
užance?
2014-04-16
čuvam neko skladišće
znaš da imam istrzan mozak i misli
zvučalo je kao neka hrana, ajmo na užance
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Page 25 of 50