Francuski intelektualac masovnu imigraciju nazvao invazijom, stoga je osuđen na zatvorsku kaznu...
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Francuski intelektualac masovnu imigraciju nazvao invazijom, stoga je osuđen na zatvorsku kaznu...
ma vec sada je bukvalno, s 5g ce bit fulT. wrote:to dolazi s 5g mrežom i bukvalno...Leviathan2 wrote:ahahaha, jbte
jos malo pas i doma morat pazit sto govoris,
i mobiteli i televizori i kompjuteri imaju ushi ;)
Re: Francuski intelektualac masovnu imigraciju nazvao invazijom, stoga je osuđen na zatvorsku kaznu...
Leviathan2 wrote:ahahaha, jbte
jbg kad sam ja bio mali gledo sam televizor
danas televizor gleda mene
dobarmarcellus wrote:Leviathan2 wrote:ahahaha, jbte
jbg kad sam ja bio mali gledo sam televizor
danas televizor gleda mene
i istinito
» Rusko ministarstvo financija za korisnike virtualnih valuta traži zatvorsku kaznu
» Rasistički par dobio zatvorsku kaznu zbog prijetnji crncima, uplakani slušali presudu
» Nazvao policajce drugovima i zaradio kaznu
» Hrvat godinu dana seksualno zlostavljao kolegicu u Njemačkoj. Osuđen na uvjetnu kaznu
» Rusko ministarstvo financija za korisnike virtualnih valuta traži zatvorsku kaznu
» Rasistički par dobio zatvorsku kaznu zbog prijetnji crncima, uplakani slušali presudu
» Nazvao policajce drugovima i zaradio kaznu
» Hrvat godinu dana seksualno zlostavljao kolegicu u Njemačkoj. Osuđen na uvjetnu kaznu
Page 2 of 2