Der Untergang in Agram
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Der Untergang in Agram
Iskreno ja samo čekam izvanredne vijesti jedno subotnje poslijepodne...tik-tak, tik-takAssadNaPodmornici wrote:jedno ozbiljno pitanje.. jel postoji šansa da bandić utekne kao mamić i kutle preko granice?
Brain32- Posts : 1394
2014-04-15
Tko god da dođe pada nakon prvog mandata, Bandić je gradio kulu od karata, kada se pokaže pravo stanje bit će "veselo"...kic wrote:
super sto ce otic, ali sta ce doc..
Brain32-
2014-04-15
Odlaze pomalo. Najprije Mamić,pa sad i Mile. No gro ih je otišlo odavno:Šušak,Glavaš,Merčep,Pašalić,Sopta Baja Mali Knindža,Beljo, Kutle...Eroo wrote:Ne pitaj. Netko s leptir mašnom, žgoljav i kratkih nogu. Sve sam ja to već vidio...kic wrote:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Eroo wrote:Ne pitaj. Netko s leptir mašnom, žgoljav i kratkih nogu. Sve sam ja to već vidio...kic wrote:
Pa makni ogledala iz kuće.
G2xE- Posts : 91
2020-01-03
Brain32 wrote:Tko god da dođe pada nakon prvog mandata, Bandić je gradio kulu od karata, kada se pokaže pravo stanje bit će "veselo"...kic wrote:
Problem je što bi se moralo početi od nule
Gradske službe i holding su pretrpani Bandićevim klijentalističkim kadroviranjem... bez velikih rezova trebat će desetljeća da se to pročisti, ako ikada.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
izašlao onaj članak na indexu, najviše prezimena zaposlenih za grad Zagreb i Holding iz Hercegovine :D daleko najviše. pa onda iz dalmacije(vlaške pogotovo).. pa tek onda Purgeri i ostatak RHHektorović wrote:Brain32 wrote:Tko god da dođe pada nakon prvog mandata, Bandić je gradio kulu od karata, kada se pokaže pravo stanje bit će "veselo"...kic wrote:
Problem je što bi se moralo početi od nule
Gradske službe i holding su pretrpani Bandićevim klijentalističkim kadroviranjem... bez velikih rezova trebat će desetljeća da se to pročisti, ako ikada.
mislim iskreno ne-mislim da su išta Hercegovci iša manje "ne-sposobniji" od ostalih... nego je to takav "uhljeb" mentalitet, a svatko trpa svoje.. Bandić je natrpa svoje..
da još nešto kažem od ZGu. Grad Zagreb kao drugi najcentraliziraniji glavni grad EU( Zagreb i okolica -"metropolitan area") imaju oko 1,5milijuna stanovnika, a cijela RH manje od 4milijuna.. gotovo sve državne institucije u ZGu, svi centri državni firmi itd(a najveće firme u RH su državne itd), uglavnom Zagreb je drugi najcentraliziraniji grad u Europi(prvi je grčka Atena koja ima sa okolicom oko 4milijuna stanovnika a Grčka 10), zanimljivo dvi ekonomski najgore države imaju dva najcentraliziranija grada
poanta je da Zagreb živi na račun cijele RH, i Bandić je sa lovom koju je imao na raspolaganju i koju je izbio iz ruku cijele RH - mogao izgraditi Novu Poganu Vlaku - bazu na mjesecu ----- ne živim u ZGu.. ali koliko sam skužio ZG ništa od njega nije dobio.. par javnih WCova i preplaćenih fontani(i tu je maznuo pare). a sve što je uradio sa tom lovom, uglavnom je trpao svoje ljude na državne jasle i razjebao institucije grada Zga, a grad ZG brutalno odlično živi - na račun ostatka države.
ZG ima standard 75% standarda EU, Vukovar i Osijek koji su prije 30godina bili najbogatiji djelovi YU, imaju niti 30% standarda Zagreba
U isto vrijeme recimo Brodsko Posavska županija - ima duplo veći izvoz od uvoza - a Grad Zagreb generira godišnji deficit na razliku uvoza i izvoza ---- minus 50milijardi kuna
realno, da pukne jedna turistička sezona, u Gradu Zagrebu nebi ostalo više od 500 000 ljudi, a sela u Hercegovini bi udvostručila populaciju.
Upravljanje Zagrebom je kao prelazak igrice na Easy Modu, a ovaj as je uspio popušiti u toj igrici
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2